Χάντμπολ 2008-2009
- paok nafplio
Re: Χάντμπολ 2008-2009
Ρε παιδια δωστε στο λαο λεπτομεριες που ειναι το γηπεδο πωσ θα παμε εγω δεν εχω ιδεα κ θελω να παω...
Η περιοχή, ουσιαστικά "βρίσκεται" στο μετά την Κρήνη από δυτικά προς Ανατολικά.
Η ευρύτερη περιοχή:

και σε ζουμ μήπως βοηθάει περισσότερο:

Τα λεωφορεία που κάνουν τέρμα σχεδόν δίπλα στο γήπεδο είναι: 4(ξεκινά απ τα Κοιμητήρια), 5 (ξεκινά από Πλ. Ελευθερίας), 6 (ξεκινά όπως και το 5 από από Πλ. Ελευθερίας, αλλά κάνει το γύρο της Καλαμαριάς) και το 7 (ξεκινά από Πλ.Συντριβανίου)
Η ευρύτερη περιοχή:

και σε ζουμ μήπως βοηθάει περισσότερο:

Τα λεωφορεία που κάνουν τέρμα σχεδόν δίπλα στο γήπεδο είναι: 4(ξεκινά απ τα Κοιμητήρια), 5 (ξεκινά από Πλ. Ελευθερίας), 6 (ξεκινά όπως και το 5 από από Πλ. Ελευθερίας, αλλά κάνει το γύρο της Καλαμαριάς) και το 7 (ξεκινά από Πλ.Συντριβανίου)
- paok nafplio
Σ'ευχαριστω πολυ αδερφε να σαι καλα ο χαρτησ με βοηθησε πολυ με μηχανη θα παω..σ'ευχαριστω πολυ.
Τι θα κάνουμε ρε μάγκες?
Να κανονίσουμε καμιά συνάντηση πριν το ματς σε κανά Φρατέλλι και να φύγουμε κατά τις 5 για το γήπεδο???
Εγώ είπα ότι είμαι μέσα όπως κι ο Πυργιώτης..
Περιμένουμε!
Να κανονίσουμε καμιά συνάντηση πριν το ματς σε κανά Φρατέλλι και να φύγουμε κατά τις 5 για το γήπεδο???
Εγώ είπα ότι είμαι μέσα όπως κι ο Πυργιώτης..
Περιμένουμε!
Οσοι είναι να έρθουν θα μας βρουν στο γήπεδο..
Ελπίζω να έρθετε πολλοί και να μη βαρεθείτε πηγαίνοντας στην.. Καλλικράτεια για βουτιές και καφεδάκια!!
Ελπίζω να έρθετε πολλοί και να μη βαρεθείτε πηγαίνοντας στην.. Καλλικράτεια για βουτιές και καφεδάκια!!
που πεφτει η καλλικρατεια ρε συ???
λοιπον!το 5 δεν παει πιο γρηγορα???για λεωφορειο λεω...αν παει καποιο πιο γρηγορα πειτε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

λοιπον!το 5 δεν παει πιο γρηγορα???για λεωφορειο λεω...αν παει καποιο πιο γρηγορα πειτε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Παρε το 5 και κατέβα στο τέρμα.
Το γήπεδο είναι μπροστά σου, απλά μην μπερδευτείς και πας στο ανοικτό, γιατί εκείνο είναι το προπονητήριο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή!!!
Αν θε το τηλ μου πες μου σε πμ!
Το γήπεδο είναι μπροστά σου, απλά μην μπερδευτείς και πας στο ανοικτό, γιατί εκείνο είναι το προπονητήριο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή!!!
Γιατί να μην πάει?? Διακοπές κάνει το παιδί, να μη ξεδώσει και λίγο...??free4 έγραψε:... απλά μην μπερδευτείς και πας στο ανοικτό, γιατί εκείνο είναι το προπονητήριο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή!!!
...

- trel@menos
Δεν υπάρχει τηλεοπική μετάδοση για το ΠΑΟΚ - Θερμαϊκός. Αντίθετα μεταδίδεται από το ERT Plus το άλλο ματς στις 3 μ.μ.
χαχαχαχαχαχαχχα!!!εχω ξαναπαει ρεfree4 έγραψε:Παρε το 5 και κατέβα στο τέρμα.
σεις!!!θυμαμαι!!!διακριτικα θα παρω στο χερι να βαλω εκει ε???
φρι α θες δωσε τηλ.!!!αν και σε θυμαμαι νομιζω!!!θα βρω και τον "μπαμπη" εκει!!!
προβλεπω να εχουμε λαο σημερα!!!

- PAOK_NORTH_ARMY
Τσακάλια όποιος μπορεί να έρθει στο χάντμπολ καλό θα είναι. Ο πρώτος τελικός αρχίζει. Μένουν άλλοι 2. Πάμε να κάνουμε το γηπεδάκι μια μικρή Τούμπα...
Για όποιον δε γνωρίζει, παίζουμε με Θερμαικό στις 6 στο γήπεδο της Μίκρας.
Για όποιον δε γνωρίζει, παίζουμε με Θερμαικό στις 6 στο γήπεδο της Μίκρας.
φευγω κι εγω για τμιμισκη να παρω λεωφορειο!!!
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!