Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)
Re: The Renaissance // H Αναγέννησις
Τα λόγια για να περιγράψουν αυτή την καταπληκτική δουλειά είναι απλώς, περιττά!!!
Αδερφέ μου, απλά συγχαρητήρια!!!!!
Αδερφέ μου, απλά συγχαρητήρια!!!!!
-
Επαγγελματικό σποτάκι . Τέλειο,ανατριχίλα και συγκίνηση .Πολλά Συγχαρητήρια. Στη φαση με τη σημαία είμαι έτοιμος να κάψω το σπίτι μου και να πάω να κατασκηνώσω στην Τούμπα ...
απο οτι φενεται αδερφε εισαι μανουλα και επαγγελματιας..ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ,ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ...
ΑΠΛΑ RESPECT.....
ΑΠΛΑ RESPECT.....

Να είσαι γερός και δυνατός για να φτιάχνεις τέτοια αριστουργήματα.....έχω δει και τα άλλα σου βιντεάκια και είναι όλα εξαιρετικά.........δημιούργησε εσύ......και θα τα δημοσιεύουμε παντού εμείς.........σε όλες τις άκρες της γης.......να κάνουμε τον Π.Α.Ο.Κ....ευρέως γνωστό......γιατί....διδάσκουμε Π.Α.Ο.Κ....παντού.......
Eξαιρετικη δουλεια φιλε μου .Το after effects κανει πραγματικα θαυματα , ομορφες επιλογες απο video copilot στα εφφε των τιτλων σε συνδυασμο με εκπληκτικη μουσικη επενδυση.(freedom fighters - two steps from hell)Θα διαφωνησω μονο με την χρηση αφηγητη που καπως αποπροσανατολιζει. Σε γενικες γραμμες ομως αψογος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος j.t.r την Παρ 15 Μάιος 2009, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Θα συμφωνήσω κι εγώ κάπου στην 6η φορά που το είδα άρχισε να με ενοχλεί η φωνή. Αν είναι μόνο για το trailer συμφωνώ με χίλια. Αν είναι και στην ταινία το παλικάρι να περιοριστεί σε ένα ΠΑΟΚ και να αφήσει την μουσική να κάνει την δουλειά της.
Όλα τα λεφτά η σημαία.
ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
Όλα τα λεφτά η σημαία.
ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
Πολυ δυνατό. Μπράβο παλίκαρε. Περιμένουμε και την ταινία με ζαγοράκη & pablo μεσά να σπάσουμε τις οθόνες!
Α-Υ-Τ-Ο-Σ ΕΙΝΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ.............
ΕΥΓΕ
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΝΑΣΑ & ΖΩΗ
ΕΥΓΕ

ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΝΑΣΑ & ΖΩΗ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Απίστευτο! Ότι καλύτερο έχω δει τελευταία!
Αδελφέ μας ξεσήκωσες νυχτιάτικα με αυτό το μαγικό βίντεο! Να είσαι καλά και να μας φτιάχνεις συχνά τέτοια αριστουργήματα!!!!
Αδελφέ μας ξεσήκωσες νυχτιάτικα με αυτό το μαγικό βίντεο! Να είσαι καλά και να μας φτιάχνεις συχνά τέτοια αριστουργήματα!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!