ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Καλησπέρα σας , μετά από χρόνια παρακολούθησης του forum και ειδικά αυτουνού του τόπικ αποφάσισα να εγγραφώ και εγώ. Συνήθως στις μεταγραφικές περιόδους κρατάω ένα έγγραφο με τους παίχτες που ακούγονται αν και κατά βάσει οι περισσότεροι είναι παπάδες. Μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί
1.Giannis Kotsiras- Asteras Tripolis RB 27-28
2.Stefan Djokovic - Sloboda Uzice TW 18
3.Manprit Sarkaria -Austria Wien LW 24
4.Christoph Monschein-Austria Wien CF 28
5.Patrick Wimmer - Austria Wien RM 19
6.Matías Arezo - Atletico River Plate Montevideo CF 18
7.Cristo-Udineze CF 23 X (on loan Mirandes-Segunda Division)
8.Apostolos Diamantis-OFI CB 20
1.Giannis Kotsiras- Asteras Tripolis RB 27-28
2.Stefan Djokovic - Sloboda Uzice TW 18
3.Manprit Sarkaria -Austria Wien LW 24
4.Christoph Monschein-Austria Wien CF 28
5.Patrick Wimmer - Austria Wien RM 19
6.Matías Arezo - Atletico River Plate Montevideo CF 18
7.Cristo-Udineze CF 23 X (on loan Mirandes-Segunda Division)
8.Apostolos Diamantis-OFI CB 20
Καλησπέρα παιδιά και εγώ γράφτηκα τώρα και ας παρακολουθώ χρόνια όλα τα τόπικς. 3 βασικές προσθήκες σε Δεξί μπακ, Χαφ και Φορ και είμαστε νομίζω εντάξει αν και δύσκολα να γίνουν 3 κινήσεις άμα δεν φύγει κάποιος. Χαιρετίσματα από Ασπρόμαυρο Μόναχο!

Η άποψη μου είναι πως η ομάδα δεν χρειάζεται επιθετικό περιοχής. Έχουμε επιθετικό περιοχής και φαίνεται πως δεν μπορούμε να τον εκμεταλευτουμε. Δεν έχουμε εξτρέμ με άνεση στην ασίστ, που να παίρνουν την γραμμή και να σπαν την μπάλα μέσα στην περιοχή, τα Μπακ μας, δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δεν μπορούν να πετύχουν σέντρα για σέντρα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας περιφερειακός επιθετικός, με τεχνική και ταχύτητα που θα ανακατεύει την άμυνα για να βρουν χώρους ο Τζολης και ο Ζιφκο. Παίζουν και οι δύο με ανάποδο πόδι και έχουν πολύ εύκολο γκολ. Αν καταφέρουμε και βρούμε έναν παίκτη συμμετοχικό, με έμφαση στην ασίστ, που να μπορεί να κερδίζει μονομαχίες και να κουβαλάει μπάλα για πάνω από 3 δευτερολεπτα, νομίζω ότι θα ταιριάξει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού μας.
Έχω έναν παίκτη στο κεφάλι μου με αυτά τα στοιχεία που αν και σε παρατεταμένο ντεφορμαρισμα και πανάκριβος θα κουμπώσει απίθανα στην ομάδα.
Επίσης αν έρθει καλή πρόταση για σβιντερσκι, γύρω στα 5 μύρια πρέπει να τον δώσουμε και να φέρουμε τον Δουβικα στην θέση του.
Έχω έναν παίκτη στο κεφάλι μου με αυτά τα στοιχεία που αν και σε παρατεταμένο ντεφορμαρισμα και πανάκριβος θα κουμπώσει απίθανα στην ομάδα.
Επίσης αν έρθει καλή πρόταση για σβιντερσκι, γύρω στα 5 μύρια πρέπει να τον δώσουμε και να φέρουμε τον Δουβικα στην θέση του.
Αντί ΜΑΤΟΣ
Αντί ΜΠΙΣΕ
Αντί ΖΑΜΠΑ για αριστερά
και είμαστε κομπλέ
( για χαφ δεν γράφω αφού δεν παίζει να πάρουμε)
Αντί ΜΠΙΣΕ
Αντί ΖΑΜΠΑ για αριστερά
και είμαστε κομπλέ
( για χαφ δεν γράφω αφού δεν παίζει να πάρουμε)
- sourmenetes
- Moderator
Obane θεωρώ ότι η χρονιά του θα είναι πολύ δύσκολη στο να επανέλθει.obanebane έγραψε:Να αναφέρω κάτι που είδα σήμερα,άσχετο αλλά δεν ξέρω που ταιριάζει.
Ο Μίσιτς ήταν σήμερα αποστολή,σε ματς κυπέλλου της ομάδας του.
Δεν έπαιξε καθόλου μεν,αλλά όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στην επάνοδο του.
Πρώτο να είναι καλά το παιδί και όλα τα άλλα έπονται!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περα των παικτων που αναφερετε οτιμχρειαζομαστε εγω πιστευω οτι δεν θελουμε κανενα χαφ. Μην παρετε χαφ. Δεντο χρειαζομαστε. Δηλαδη τι νατο κανουμε.
Μπας και αλλαξει η ιστορια και φερουνε κανα χαφ. Γιατι χωρις δεν θα την παλεψουμε.
Μπας και αλλαξει η ιστορια και φερουνε κανα χαφ. Γιατι χωρις δεν θα την παλεψουμε.
- Mutasevic
Για φορ θα προτιμούσα καναν ανακατωσούρη δαίμονα με ντριμπλα κ κράτημα μπάλας κ ταχύτητα οχι άλλον βαρύ, να δούμε κ πού θα παίξει Ο Βιεϊρίνια δεξί μπακ κέντρο η εξτρέμ ,κανείς κ αλλες 2 μεταγραφές κ καλυπτεσαι.καλυτερα ελεύθερους κ δανεικούς με μικρή οψιον, όπου δώσαμε πάνω από 3 μύρια την πατήσαμε ως τώρα. Που σαι ρε Πέδρο Ενρίκεε
Χωρίς πολλά-πολλά, προσθήκες μόνες τους δεν παίζουν.
Αυτό που χρειάζεται είναι αντικαταστάσεις...
Μπίσεσβαρ
Ουαγκέ (πιθανότατα και Ροντρίγκο)
Εσίτι
Ζαμπά (???)
Σβιντέρσκι
πρέπει να φύγουν άμεσα και να έρθουν άλλοι (προφανώς καλύτεροι) στις ίδιες θέσεις.
Αυτό που χρειάζεται είναι αντικαταστάσεις...
Μπίσεσβαρ
Ουαγκέ (πιθανότατα και Ροντρίγκο)
Εσίτι
Ζαμπά (???)
Σβιντέρσκι
πρέπει να φύγουν άμεσα και να έρθουν άλλοι (προφανώς καλύτεροι) στις ίδιες θέσεις.
Για ποιο λόγο όλα αυτα; για να σιγουρεψουμε τη 2η θεση;
Ευρώπη πια γιοκ;
Ή για να χτιστεί από τώρα ομάδα για του χρόνου για το conference?
Εν μέσω τέτοιας επίδειξης δύναμης από το χοντρό, τι νόημα έχουν οι μεταγραφές πέρα από καφενείο ή φιλολογικό;
Ευρώπη πια γιοκ;
Ή για να χτιστεί από τώρα ομάδα για του χρόνου για το conference?
Εν μέσω τέτοιας επίδειξης δύναμης από το χοντρό, τι νόημα έχουν οι μεταγραφές πέρα από καφενείο ή φιλολογικό;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχουν γιατί
1) το ζήτησε ο προπονητής
2) ας φτιάξουμε εμείς καλή η ομάδα να κερδίζει τους πάντες μες το γήπεδο (2019) και πρωτάθλημα δεν παίρνουν ούτε με πραξικόπημα.
1) το ζήτησε ο προπονητής
2) ας φτιάξουμε εμείς καλή η ομάδα να κερδίζει τους πάντες μες το γήπεδο (2019) και πρωτάθλημα δεν παίρνουν ούτε με πραξικόπημα.
Γιατί απαξιώνεται έτσι το conference δεν μπορώ καταλάβω.. Στο μπάσκετ μέχρι πέρυσι που παίζαμε κύριοι; με τέτοιες ομάδες που θα παίζουν εκεί το κρίνεται άπιαστο να κατακτήσουμε ευρωπαϊκό τίτλο πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο; η κουλα το έκανε στο μπάσκετ και εκτοξεύτηκε. Δυνατή ομάδα και του χρόνου πάμε για tremble
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρωτάθλημα ΘΑ παίρνουν με πραξικόπημα.
Πέρσι πως στο πήραν με τις επιτροπες; το 2019 τους έπιασες στον αλαζονικό ύπνο επειδή νόμιζαν ότι έσπασες από το κλεμμένο του 2018.
Μετά το double που ακόμα στο λαιμό τους κάθεται, πυροβολούν κατά ρυπας σε όλα τα επίπεδα. Εδώ από τώρα σκεφτόμαστε ποιο θα είναι το στήσιμο για του χρόνου...
Δηλαδή να υποθηκευσει πάλι την ομάδα στα ffp με μοναδικό στόχο το κύπελλο ραν γίνει και τη 2η θεση;
Για το conference δεν ξέρω τι έσοδα φέρνει ώστε να δικαιολογεί μεταγραφές τι επιπέδου. Μακάρι να έχει νόημα και οικονομικά.
Αν και με κανα Άγιαξ θα παίξουμε κι εκεί.
Πέρσι πως στο πήραν με τις επιτροπες; το 2019 τους έπιασες στον αλαζονικό ύπνο επειδή νόμιζαν ότι έσπασες από το κλεμμένο του 2018.
Μετά το double που ακόμα στο λαιμό τους κάθεται, πυροβολούν κατά ρυπας σε όλα τα επίπεδα. Εδώ από τώρα σκεφτόμαστε ποιο θα είναι το στήσιμο για του χρόνου...
Δηλαδή να υποθηκευσει πάλι την ομάδα στα ffp με μοναδικό στόχο το κύπελλο ραν γίνει και τη 2η θεση;
Για το conference δεν ξέρω τι έσοδα φέρνει ώστε να δικαιολογεί μεταγραφές τι επιπέδου. Μακάρι να έχει νόημα και οικονομικά.
Αν και με κανα Άγιαξ θα παίξουμε κι εκεί.
- thodoris31
Σκαουτερ οχι αστεία.thodoris31 έγραψε:PEDRO ENRIKE
DJALMA CAMPOS
ALEXANDAR PRIJOVIC
![]()

- thodoris31