Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ε μπράβο εδώ μπράβο εκεί, σου λέει με τέτοιες κριτικές και βοθρατζιδικο να ανοίξω θα σαρώσω την αγορα
μα αυτός έρχετε και προκαλεί .....αυτός είναι ο σκληρός ποινικός που λέει το βόδι ? αν τον φοβόμαστε τόσο πολύ τότε να καταθέσουμε τα όπλα....... ο τύπος αυτός είναι παντού με τον γαύρο και είναι στην Θεσσαλονίκη ....είναι και σε υποθεση δωροδοκίας ποιος να είναι μακρια ? η παε πρέπει να δείξει τον ρόλο του στην υπόθεση ......agios έγραψε:Μακρια απ τον φαλακρό αυτόν...γνωστος χρόνια...πολυ μακριά..τίποτα άλλο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 15 Δεκ 2020, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε μαγκες λυστε μια απορια ...αυτος ο φαλακρος που ανεβαζετε φοτο ειναι ο νωντας ππαεπαμεινωνδας ;;
- episimos73
είναι ο σκληρός ποινικός που λέει ο καραπαπαρας......sic-4 έγραψε:οχι, αυτος μαλλον ειναι ο δευτερος
δεν ξερω παντως οταν ακουστηκε οτι υπαρχει και 2ο ατομο.. το μυαλο μου πηγε κατευθειαν σε αυτο το πιθηκι
ποιος ειναι ο φανερος και ποιος ο κρυφος ;;;
( η ποτ@ν@ ξερουμε ποια ειναι στην υποθεση )
( η ποτ@ν@ ξερουμε ποια ειναι στην υποθεση )
στο ωραιοκαστρο φρουτάκια λένε. κυκλοφορεί με πορτοκαλί λαμποργκίνι λένε.sic-4 έγραψε:αυτος ο φαλακροπιθηκος εκανε μπραβος του Μαρινακη, μπραβος του Αυγενακη, μπραβος του Οσκαρ κατα τη διαρκεια του οσκαρικου του μονοπρακτου και εχει μαγαζι στο κεντρο και το Ωραιοκαστρο;;;
ήταν και στον ημιτελικό του 14 στην τούμπα μέσα στο τουρλουμπούκι που έπεφταν σφαλιάρες.
εγώ θα τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι στη Θεσσαλονίκη κουμάντο κάνει ο γαύρος.
Αρα ο Ν.Π πως ξερουμε οτι δουλευςι για τον γαυρο ;;
Καλά δεν έλεγαν για δικηγόρο? Αυτός για Γκομπλιν μου κάνει όχι για δικηγόρος.
Οκ εντάξει μουρη θα είναι ο τύπος.. αλλά τι ακριβώς να φοβηθούμε?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ εντάξει μουρη θα είναι ο τύπος.. αλλά τι ακριβώς να φοβηθούμε?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 15 Δεκ 2020, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Χαχαχα κλαιω ρε Μπαρλοου
Επισης παιδες μην γραφετε και επιθετα μην βρει καναν μπελα το φορουμ. Υπερβολικος ειμαι το ξερω, αλλα με τους γαυρους ποτε δεν ξερεις.

Επισης παιδες μην γραφετε και επιθετα μην βρει καναν μπελα το φορουμ. Υπερβολικος ειμαι το ξερω, αλλα με τους γαυρους ποτε δεν ξερεις.