Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- thodoris31
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Εγω ακομα δεν μπορω να το πιστεψω πως μπορει να εχουν κανει τοσο χοντρη μαλακια.
- navigator11
Πολύ σωστή υπενθύμιση.Mīngus έγραψε:Να θυμίσουμε ότι ολως τυχαίως, ο τυπος στον οποίο αναφέρεται ο ΠΑΟΚ ήταν και στη συνοδεία Αυγενακη όταν πήγε στο Χαριλάου.
Αν έχεις ασυλία ότι θες μπορείς να λες. Εγώ που ήμουν απαισιόδοξος αρχίζω και πιστεύω ότι πάτησαν μπανανοφλουδα.barlow4 έγραψε:Εγω ακομα δεν μπορω να το πιστεψω πως μπορει να εχουν κανει τοσο χοντρη μαλακια.
Το γαμωτο είναι ότι και όλο το δίκιο να έχουμε αυτούς δεν τους αγγίζει κανείς. Δεν υπάρχει δικαστής σ'αυτόν τον πλανήτη που θα τους καταδικάσει.
Οπότε το παιχνίδι στα δικαστήρια είναι είτε αθώωση αυτών ή τιμωρία δικιά μας.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 15 Δεκ 2020, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://makeagif.com/i/st8xpx
Εδω βλεπουμε μια ωραια φαση που ο κυριος Σιαμπανης βουταει στην αλλη γωνια πριν καν σουταρει ο Φορτουνης.
Πως μπορω να ανεβασω κατευθειαν GIF ρε παιδια?
Εδω βλεπουμε μια ωραια φαση που ο κυριος Σιαμπανης βουταει στην αλλη γωνια πριν καν σουταρει ο Φορτουνης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki_ την Τρί 15 Δεκ 2020, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thodoris31
αυτός στο Facebook profil του παντως εχει πολλες φωτογραφιες με πρωην παιχτες μας
τώρα τι ρόλο βαρούσε και έκανε τόσο πολύ παρέα με τα παιδάκια αυτοί ξέρουν
Το θέμα δεν είναι αν έχουμε αποδεικτικά στοιχεία. Το θέμα είναι να τα λάβει επιτέλους η δικαιοσύνη υπόψιν της.
Εχουμε φτάσει στο σημείο να νομίζουμε ότι οι επιστήμονες έχουν δικηγόρους αποφοίτους του Harvard.
Οχι δικαστές της τρουμπα απλα εχουν.
Αν έχουμε τρανταχτά αποδεικτικά στοιχεία απλά θα δικσιωθουμε, περνώντας πάλι φθορά κ αντε να τη πληρώσει κ το βατράχι τα βουβάλια εκεί θα μείνουν.
Εχουμε φτάσει στο σημείο να νομίζουμε ότι οι επιστήμονες έχουν δικηγόρους αποφοίτους του Harvard.
Οχι δικαστές της τρουμπα απλα εχουν.
Αν έχουμε τρανταχτά αποδεικτικά στοιχεία απλά θα δικσιωθουμε, περνώντας πάλι φθορά κ αντε να τη πληρώσει κ το βατράχι τα βουβάλια εκεί θα μείνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τρί 15 Δεκ 2020, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή έχω χάσει επεισόδια, ο δεύτερος τελικά ποιος είναι?
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
paoki_ έγραψε:https://makeagif.com/i/st8xpx

- john4serres
Το καθιερωμένο show
Αμυντικοι αρη "Με τα ματια αμυνόμαστε εμεις"
Αμυντικοι αρη "Με τα ματια αμυνόμαστε εμεις"
Αυτός ο δεύτερος έχει λάβει μέρος σε επιχειρήσεις σουπερμάρκετ κατά εργαζομένων τους στα Γιάννενα κ στη Βέροια. Ν χτυπάει απεργούς κ να εκβιάζει.
Βέροια ξέρετε ποιανού σούπερ μάρκετ.
Βέροια ξέρετε ποιανού σούπερ μάρκετ.
- Salvador Allende
Ε κοίτα αν μπαίνουν εδώ και βλέπουν κάτι σχολιάκια σαν του sic στη σελίδα 65 καλά κάνουν και το αναφέρουν....eorptol1 έγραψε:προσέξτε ότι σε κάθε ανακοίνωση διαρροη του γαύρου λένε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πιστεύει την ΠΑΕ και στρεφετε εναντίον της.......αυτός είναι ο στόχος η φαγωμάρα μεταξύ μας ......μα σε κάθε ανακοίνωση .......
Εσύ ρε παληκάρι μαζέψου λιγο. Ούτε επίτηδες να το κανειςthodoris31 έγραψε:αυτός στο Facebook profil του παντως εχει πολλες φωτογραφιες με πρωην παιχτες μας
- bersekeros

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τετ 16 Δεκ 2020, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.