Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από dragon »

seaman έγραψε:Αυτός ο ΝΠ που κατονόμασαν οι απόγονοι (είχε πάρει τη θέση του γενικού αρχηγού όταν έφυγε ο Παντέλος), τι μέρος του λόγου είναι?
Κ γιατί οι γαυροι βγάζουν διαρροή κ οχι επίσημη ανακοίνωση κ να καταγγείλουν επίσημα τον ΠΑΟΚ όπως τους προκαλει;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Silvestro έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ ως επισκέπτης το φορουμ ίσως και από τότε που ξεκίνησε. Κυρίως σε μεταγραφικές περιόδους και μετά τα μάτς. Πολλές φορές είχα προφανώς κάτι να πω και να σχολιάσω, αλλά δεν έκανα το βήμα να κάνω λογαριασμό για διάφορους λόγους. Τέθηκε το θέμα του κλειδώματος του φορουμ μετά τα τελευταία γεγονότα και γί αυτό και έκανα λογαριασμό. Παρόλο που θεωρώ οτι πολύ δύσκολα κάτι που θα ειπωθεί στο φόρουμ θα ψυλλιάσει κάποιον από τους συμμετέχοντες στην υπόθεση, δεν θα ήθελα να απουσιάσω από τη συζήτηση (έστω και σαν παρατηρητής). Έχω την αίσθηση ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο τέλος. Το ξέρω ότι έχουμε νιώσει πολλές φορές το ίδιο συναίσθημα με κάθε είδους εξώφθαλμα και απίθανα που έχουμε ζήσει, αλλά όσο ζώ ελπίζω.. γί αυτό είμαι και ΠΑΟΚ τελικά και δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι κάτι άλλο. Για το συναίσθημα ελπίδας που έχω μέχρι το 95, ανεξαρτήτως ρόστερ τα τελευταία 30 χρόνια. Αυτά για την ώρα. Ίσως αυτό να γίνει και αφορμή να ξαναγράψω κάποια στιγμή
Καλώς τον

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

sic-4 έγραψε:εγω καρπουζα δεν γελαω και τοσο με αυτο
επειδη ακριβως ακουγεται τοσο απιθανο, περιμενω να δω τι μπορει να κρυβει απο πισω
δυο μερες σικ και ο γαυρος ακομη δεν ονομαζει κανεναν....

αντε γεια ....

αν ο ....μαυροσακουλας...εχει επαφες με τον γαυρο την κατσανε...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Mīngus έγραψε:Ο Νωντας είναι πρώην γενικός αρχηγος που είχε εκδιωχθεί κακήν κακώς.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
για τι λογους ειχε διωχθει;
και πως εφτασε ρε πστη μου ενα ατομο τετοιας ποιοτητας (οπως αποδεικνυεται) σε θεση γενικου αρχηγου του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Mīngus έγραψε:Ο Νωντας είναι πρώην γενικός αρχηγος που είχε εκδιωχθεί κακήν κακώς.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Όταν τον διώξαμε (εν νυκτί) ο Κάτσε είχε κάνει δήλωση στήριξης "εμείς μαζί για μια ζωή".
Τυχαίο?
Και τώρα κάνει με τον Καγιούλη τον ψόφιο κοριό, που ανακατεύτηκε το ονοματάκι του
Мир

Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

Μετά από googlarisma περι γενικού αρχηγού μιλαμε για τύπου που έχει ονοματεπώνυμο που φαντάζει ψεύτικο.

Σαν nickname μου φάνηκε, δεν ξερω αν εχει νόημα να το πουμε κιολας.
Φαντάζομαι όλοι το ψαξατε online.

Τον είχε ξυλώσει ο Σαββίδης είπε η φαλακρη κάμπια του μετροπολις επειδή ήταν ανάμεσα σε οπαδούς που έβριζαν τον Σαββίδη στο 0-1 με τη γρια το 2016.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 15 Δεκ 2020, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Στηρίξτε ρε την ομάδα.Πρώτη φορά στα τόσα διαβάζω τέτοιες επιθετικές ανακοινώσεις κατά του σιχάματος των υπόδικων που σε άλλη χώρα θα ήταν στη φυλακή για πολλά χρόνια και εναντίον της π@@τάνας της πόλης μας και εκεί που πάω να το απολαύσω, βγαίνουν κάποιοι και από την αφέλειά τους πάνε να μας τρυπήσουν. Δεν καταλαβαίνουμε πως δεν πρέπει να δίνουμε το παραμικρό πάτημα στα κτήνη;
Να στηρίξουμε τον Σαββίδη που δίνει συνεχώς μάχες, να αγαπήσουμε την ομάδα την οποία δεν υποστηρίζουμε για τους τίτλους, αλλά για το τι σημαίνουν για όλους μας τα τέσσερα γράμματα από γενεάς σε γενεά. Ελπίζω να διαβάσατε την ανάρτηση του Προέδρου στα Ποντικά και να εμπνευσθούμε όλοι από αυτήν. Δεν θα ησυχάσω προσωπικά αν δεν δω το προϊστορικό ον να σέρνεται στα δικαστήρια και τον Σιαμπάνη να βλέπει τα παιχνίδια της ομάδας της καρδιάς του (ούτε και αυτός ξέρει ποια είναι αυτή), από την κερκίδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Kαι πως θα κυκλοφορησει αυτος αυριο ξανα στη Θεσσαλονικη η θα μετακομισει Αθηνα? Τοσο γενιτσαρος πια η λετε να ηταν double agent?
Άβαταρ μέλους
felix 4

Δημοσίευση από felix 4 »

https://www.paok24.com/podosfairo/63820 ... ntidraseis

ενα σχολιο εχει η αναρτηση,πριν απο 5 χρονια...
Мир

Δημοσίευση από Мир »

joshua έγραψε:Kαι πως θα κυκλοφορησει αυτος αυριο ξανα στη Θεσσαλονικη η θα μετακομισει Αθηνα? Τοσο γενιτσαρος πια η λετε να ηταν double agent?
Πειραιά μεριά μάλλον.

ο γαυρος πλέον το γύρισε σε διαρροές και δεν κάνει ανακοινώσεις

Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Διαβαζω οτι αυτος ο Νωντας ηταν λεει και υπευθυνος ασφαλειας (δηλαδη μπραβος θα μπορουσε να πει κανεις εστω τραβηγμενα) και μετα τη φυγη Κων/νιδη εγινε γενικος αρχηγος. Τον μπραβο τον καναμε γενικο αρχηγο????? Για να τον διωξουμε τελικα κακην κακως; Τι γινεται εκει μεσα ρε πστη μου. Ειναι δυνατον να γινονται αυτα σε εταιρειες τοσων εκατομμυριων; Ποιοι ειναι οι υπευθυνοι γι αυτα τα καραγκιοζιλικια;
Мир

Δημοσίευση από Мир »

felix 4 έγραψε:https://www.paok24.com/podosfairo/63820/oi-protes-antidraseis

Θεϊκο σχόλιο, ελπίζω για τον ίδιο να μην εμπλέκεται και απλά να μαλακίζεται ο χοντρο-παπας.

Πάντος αν ειναι ο εικονιζόμενος στον πάγκο μαζι με του Κάτσε, άνετα θα τον περνούσα για ξάδερφο του καραπαπα με τέτοιο παρουσιαστικό.

Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

πολυ προφητικο το σχολιο του επισκεπτη...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Το είχα δει και εγώ προηγουμένως και μου έκανε εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Επειδή το θεωρώ δύσκολο να έχει γίνει τόσος θόρυβος και να μην έχει εμπλακεί, λέω 1000% βαλτός. Γνωστός των ποδοσφαιριστών και θα έπρεπε να κουβαλάει τα λεφτά (μη δε βγει στο λόγο του) και καλά σε τσάντες στις πλατείες?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”