Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Δημήτρη επειδή βλέπω το χεις γράψει πολλές φορές.joshua έγραψε:Καλες οι ανακοινωσεις αλλα που στο διαολο ειναι οι μηνυσεις?????
Νομίζω μηνύσεις γίνανε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρες το μου καπου γραμμενο να αγαλιασει η ψυχη μου.
Είμαι γραμμένος στο φόρουμ από το 2014, στο site από πολύ παλαιότερα αν και δεν πόσταρα συχνά.
Δεν βλέπω πως το κλείδωμα θα βοηθήσει αν έχει κάποιος ήδη λογαριασμό.
Επίσης, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διαβάσουν εδώ τα γαβροσπέρματα ή τα σκουλίκια για να βγάλουν ειδήσεις εναντίων τις ομάδας μας, απο τη στιγμή που τρυπούσαν εκ των έσω στο παρελθόν πχ Ξανθη.
Σίγουρα οι ΑΡΔ μας στις μεταγραφές θα πονέσουν αν κλείσει το φορουμ γιατι στανταρ διαβάζουν εδω.
Τελος και λογο επαγγέλματος, για το phpbb μιλάμε, έχει τις τρύπες του, δεν είναι και το Telegram.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν βλέπω πως το κλείδωμα θα βοηθήσει αν έχει κάποιος ήδη λογαριασμό.
Επίσης, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διαβάσουν εδώ τα γαβροσπέρματα ή τα σκουλίκια για να βγάλουν ειδήσεις εναντίων τις ομάδας μας, απο τη στιγμή που τρυπούσαν εκ των έσω στο παρελθόν πχ Ξανθη.
Σίγουρα οι ΑΡΔ μας στις μεταγραφές θα πονέσουν αν κλείσει το φορουμ γιατι στανταρ διαβάζουν εδω.
Τελος και λογο επαγγέλματος, για το phpbb μιλάμε, έχει τις τρύπες του, δεν είναι και το Telegram.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξέρω αν το δες.episimos73 έγραψε:Έτσι, αυτό ήθελα να πω κι εγώ στους mods για να μη δίνουμε πατήματα δημόσια. Ίσως είναι και καλύτερο να σβηστούν τα ποστ μας.agios έγραψε:Στον προεδρο της Ξανθης...τιποτα δεν αφηνουν στην τυχη οι αλητες...θα τα συνδεσουν με τα περσινα θα δειτε...ειναι επαγγελματιες αλητες...φωναζαν για την αγοραπωλησία αυτην περσι οτι την στησαμε κι αυτην..και τώρα ραντεβού εκεί τυχαία...στου νεου διευθυνων συμβουλα....καλα απεχω τι θελω και ψαχνομαι θα παθω τίποτα στο τελος...rainmaker έγραψε:Γιατί σε ποιον ανήκει;
Έβαλα πιο πάνω το μέιλ μου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ σωστά τα γράφεις αλλά ποιά είναι η εναλλακτική να αφεθούμε στο έλεος του Θεού και να ανεχόμαστε να μας κατηγορούν και να μας σπιλώνουν συνεχώς ; Αυτή την στιγμή δίνουμε έναν αγώνα επιβίωσης , ενα αγώνα για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε . Ο βόθρος και οι τοπικοί συνεργάτές τους τα σκουλήκια δεν θέλουν απλά να μας βλάψουν αλλά να μας καταστρέψουν εντελώς η μόνη επιλογή είναι ο αγώνας όλων μας συντεταγμένα δίπλα στον Ιβαν ( με τα λάθη και τα σωστά του). Εύκολα δεν θα είναι , θα έρθουν στιγμές που δεν θα αντέχουμε , θα έρθουν στιγμές που θα απογοητευθούμε , θα έρθουν στιγμές που δεν μπορούμε άλλο , αλλα πρέπει και θα βγούμε Νικητές και Ζωντανοί . Ας θυμηθούμε το κλάμα που ρίξαμε στην φιέστα του αήττητου πρωταθλήματος (ειδικά οι λίγο μεγαλύτεροι 48 χρονών είμαι ) και ας πάρουμε θάρρος . Η μόνη μάχη που είναι χαμένη είνα ιαυτή που δεν δόθηκε .Fawkes έγραψε:Δεν έχει άδικο
"Και φυσικά καταλήξαμε, εκ νέου ο Ολυμπιακός να σέρνει τον ΠΑΟΚ (ακριβώς επειδή ο ΠΑΟΚ τσιμπάει...) εκεί που είναι ανίκητος. Η ιστορία, θα τραβήξει. Για τον Ολυμπιακό, η κατάσταση είναι win-win. Δεν έχει καμία σημασία τι έγινε ή δεν έγινε με τον Σιαμπάνη, όπως δεν είχε καμία σημασία τι έγινε ή δεν έγινε με την Ξάνθη. Αξία έχει, η ανακατωσούρα αυτή καθαυτή. Αξία, ανεκτίμητη.
Ο Ολυμπιακός, με εκατό-μηδέν προσχεδιασμένες κινήσεις, θα συνεχίσει να ρίχνει νερό στον μύλο που τον βολεύει. Ο ΠΑΟΚ ξαναμπαίνει σε συνθήκη ομηρείας, να πασχίζει να περπατήσει στο νερό επάνω. Πέρυσι, εκεί που...προ Ξάνθης πήγαιναν στήθος-με-στήθος, όταν κάποτε ο ΠΑΟΚ ξεμπέρδεψε με την ομηρεία το κοντέρ είχε φτάσει να γράφει συν-πλην 18 (πόντους) και ο Ολυμπιακός απολάμβανε τη γενική αποδοχή."
Συμφωνώ και εγώ στο κλείσιμο του φόρουμ
Αν το φόρουμ πρέπει να κλείσει για ουσιαστικούς λόγους τότε ας γίνει , και όταν νικήσουμε γεροί να είμαστε πάλι εδώ θα είμαστε .ΠΑΟΚΑΡΑ μέχρι τέλους
- episimos73
Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ ως επισκέπτης το φορουμ ίσως και από τότε που ξεκίνησε. Κυρίως σε μεταγραφικές περιόδους και μετά τα μάτς. Πολλές φορές είχα προφανώς κάτι να πω και να σχολιάσω, αλλά δεν έκανα το βήμα να κάνω λογαριασμό για διάφορους λόγους. Τέθηκε το θέμα του κλειδώματος του φορουμ μετά τα τελευταία γεγονότα και γί αυτό και έκανα λογαριασμό. Παρόλο που θεωρώ οτι πολύ δύσκολα κάτι που θα ειπωθεί στο φόρουμ θα ψυλλιάσει κάποιον από τους συμμετέχοντες στην υπόθεση, δεν θα ήθελα να απουσιάσω από τη συζήτηση (έστω και σαν παρατηρητής). Έχω την αίσθηση ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο τέλος. Το ξέρω ότι έχουμε νιώσει πολλές φορές το ίδιο συναίσθημα με κάθε είδους εξώφθαλμα και απίθανα που έχουμε ζήσει, αλλά όσο ζώ ελπίζω.. γί αυτό είμαι και ΠΑΟΚ τελικά και δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι κάτι άλλο. Για το συναίσθημα ελπίδας που έχω μέχρι το 95, ανεξαρτήτως ρόστερ τα τελευταία 30 χρόνια. Αυτά για την ώρα. Ίσως αυτό να γίνει και αφορμή να ξαναγράψω κάποια στιγμή
- Montrealiotis
Μονο να μην ξεχνάμε και τον άλλον τον ξεφτίλα που πάει να μας βγάλει και τυφλούς και τρελούς.
- abc_o_ karpouzas

εγω ...τελικα...αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο γαυρος πηγε να στησει δωροδικια κατα του ΠΑΟΚ στην θεσαλονικη...
στην θεσσαλονικη ρε γαυροι??

και δυτικες συνοικιες κιολας..
χαχαχαχαχαχαχ γαυροι ειστε και πολυ... κουγιες...
εγω καρπουζα δεν γελαω και τοσο με αυτο
επειδη ακριβως ακουγεται τοσο απιθανο, περιμενω να δω τι μπορει να κρυβει απο πισω
επειδη ακριβως ακουγεται τοσο απιθανο, περιμενω να δω τι μπορει να κρυβει απο πισω
Αυτός ο ΝΠ που κατονόμασαν οι απόγονοι (είχε πάρει τη θέση του γενικού αρχηγού όταν έφυγε ο Παντέλος), τι μέρος του λόγου είναι?
Θεση γενικου αρχηγου??? Εγω πιστευα οτι θα χουν καναν πρωην σεκιουριτα τιποτα
Ο Νωντας είναι πρώην γενικός αρχηγος που είχε εκδιωχθεί κακήν κακώς.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Ρωταω τώρα εγώ, θα πήγαινε ο καραπατσας να καταθέσει τόσο σοβαρά και σε δύο ώρες θα είχε ξεμπερδεψει;