Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
tad

Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από tad »

Μπράβο Stelios80 για τον τρόπο διατύπωσης των επιχειρημάτων σου.

Από ότι καταλαβαίνω δεν είσαι πολύ μεγάλος. Από την άλλη κάποιοι της ηλικίας σου και εσύ πολλές φορές μας έχετε βάλει τα γυαλιά.

Από ότι φαίνεται τα πολλά χρόνια πίκρας μας έχουν κάνει τους μεγαλύτερους επικίνδυνα κομπλεξικούς, ανασφαλείς, βιαστικούς, μίζερους κλπ ωραία χαρακτηριστικά.

Με κάποιους όπως εσένα που από ότι βλέπω στο γήπεδο είστε πολλοί έχουμε μεγάλες ελπίδες να ξεφύγουμε γρήγορα από το τέλμα που είχαμε μπει.

Μπράβο τσάκαλε !!!
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

ΠΑΟΚ εγινα μόνο για τα ΛΑΟ του και για το ΛΑΟ ημουν,ειμαι και θα ειμαι περηφανος.
Φετος για πρωτη φορα ημουν περηφανος και για κάποιους αλήτες παικτες και για την ενωτική φιλολαϊκή διοικηση μου. Βασικά ενιωσα κομματι του αυλλογου.

Και τωρα ηρθε η φαση με γκαγκατση/κατσαρη κλπ..
Και ξενερωσα απιστευτα. Και τι κανεις;
Ζαγορακης ή σιγουρο διοικητικο χαος;
Γαργάρα ή κωλοτούμπα;
Δεν ξερω. Ο καθενας κατα το δοκουν.
Κριμα, αλλα αυτα εχει το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ποδοσφαιρο.
Δεν πειραζει.
Ετσι κι αλλιως ΠΑΟΚ είμαι μονο για το ΛΑΟ του... twisted
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

adam το ερώτημα σου δεν είναι ειρωνικό αλλά μάλλον ρητορικό.....κάποιος που έχει τεράστια πείρα στα της σούπερ λίγδας όπως την αποκαλείς μάλλον είναι λιγδιάρης....και αναρωτιέμαι όλοι εσείς που είσαστε υπέρ ή τουλάχιστον δεν έχετε πρόβλημα ποιά θα ήταν η θέση σας για τον Γκαγκάτση αν δεν ήταν κουμπάρος του Ζαγοράκη και αν δεν τον ήθελε?? Για σκεφτείτε το λίγο....τουλάχιστον εγώ δεν πιστεύω ότι για όλα φταίει η Αθήνα και ότι όποιος έχει εκεί διοικητικό πόστο είναι ο διάβολος προσωποποιημένος....αλλά για τον Γκαγκάτση αυτή η άποψη δεν είναι μακριά....

Τetradje μπααα δεν μ' αρέσει....προτιμώ την Αλέκα Παπαρήγα....καλά πλάκα κάνω. Δεν πειράζει που διαφωνούμε....απ' τις διαφωνίες πολλές φορές προκύπτουν πιό ουσιώδη πράγματα...κάπου θα συμφωνήσουμε.
Πάντως για τον κοντό είμαι υπέρ...

Petm προφανώς όταν ο Γκαγκάτσης καθόταν δίπλα στον Κοκκαλη, ο Σώκρατες και όχι ο Γκαγκάτσης δεν είχε ακόμη αποφασίσειΟταν ο Σώκρατες αποφάσισε ο Γκαγκάτσης πήγε στην ενναλακτική λύση....δεν ήμουν μπροστά αλλά δεν είναι δα και δύσκολο να το φανταστεί κάποιος.
Και αν εσύ πιστεύεις ότι κάτι που το ξέρουν 2 άτομα μπορεί να διαρεύσει αν δεν το θέλουν οι ίδιοι εγώ έχω αντίθετη γνώμη...άλλωστε για ποιές διαρροές μιλάμε...πρώτος ο Γκαγκάτσης το είπε...και δεν πιστεύω να έκανε του κεφαλιού του.
Και πιστεύω ότι ο Ζαγοράκης εκβίασε όταν είπε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει και μέτρησε αντιδράσεις...ή δέχεστε όλες τις επιλογές μου είτε πρόκειται για Σάντος( η αφορμή) είτε πρόκειται για Γκαγκάτση( η αιτία) ή φεύγω....τόσο απλά.....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

[quote="thrix

Υπάρχουν και άνθρωποι εδω μέσα που προσπαθούν να διαμορφώσουν κάποια άποψη. Αν με ρωτήσεις τώρα θα σου πω ότι βασικά δεν τον γουστάρω στον ΠΑΟΚ. Όμως επίσης ξέρω ότι δεν γνωρίζω αρκετά στοιχεία με κυριότερο από αυτά την ακριβή θέση που θα πάρει αν πάρει ο εν λόγο.

Δεν θα ήταν καλύτερα αδερφέ να μας έλεγες κι εσύ τι γνωρίζεις?
Το να πετάμε ατάκες του τύπου "...επίτρεψέ μου να ξέρω... αλλά δε λέω" δεν βοηθάει σε τίποτα και αντί να ανεβάζει την αξιοπιστία σου μάλλον τη μειώνει.
Το να λέμε ξέρω αλλά δε λέω δεν είναι πληροφορία. Είναι προφανές ότι δεν μας ενδιαφέρει το επίπεδο γνώσεων του καθενός αλλά η γνώση καθαυτή. Έτσι κι αλλιώς δεν θέλουμε να ξέρουμε το ονομά σου.
Αδερφικά[/quote]

Δυστυχώς κάποια πράματα φίλε μου δεν λέγονται γιατί είναι αντίθετα στους κανονισμούς του φόρουμ , δεν μου αρέσει να κάνω ούτε τον έξυπνο ούτε να λέω ότι ξέρω αλλά δεν σας λέω, πάντως αν θες τόσο πολύ να μάθεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου και να σου πω αυτά που γνωρίζω, αλλά σε δημόσια συζήτηση αυτό δεν γίνετε
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Hideguti έγραψε:Διαβαζω πολυ προσεκτικα τις αποψεις σε αυτο το τοπικ και εχω να παρατηρησω τα εξης.
Υπαρχει μια αντιμετωπιση απεναντι σε οσους αντιτιθενται στην προσληψη του Γκαγκατση στον ΠΑΟΚ, με το επιχειρημα οτι θελουν τον ΠΑΟΚ καθαρο, η οποια θεωρει πως στην νεα εποχη, αυτου του τυπου οι ηθικολογιες ειναι ανευ περιεχομενου και ουσιας. Καποιοι μαλιστα (με προεξαρχοντα το μελος Fantomas) φτανουν στο σημειο να ξεραινονται στα γελια οταν διαβαζουνε συνοπαδους (?) τους που αγανακτισμενοι εξηγουν οτι τα οσα πρεσβευει ο ΠΑΟΚ ειναι ασυμβατα με την παρουσια ατομων οπως o Γκαγκατσης. Ειναι προφανες, για οσους ειχαν την ατυχια να διαβασουν ποστς μου στο διαστημα που ειμαι μελος σε αυτο το σαιτ, με ποια πλευρα συντασσομαι. Επειδη ομως για την αντιπαλη παραταξη (η οποια ειναι και η πλειοψηφια μαλλον) ηθικοιδεολογικες αναφορες ή επιχειρηματα που εχουν να κανουν με τα κολοσσιαία επιτευγματα του ΠΑΟΚ την τελευταια διετια χωρις να ειναι ο ΠΑΟΚ ουτε κατεστημενο ουτε Δον Κιχωτης και χωρις να εχει αναγκη κανεναν Γκαγκατση απολυτως, δεν προκειται να βρουν καποια ανταποκριση, θα ηθελα να αναφερθω σε ενα αλλο ζητημα που απο οτι βλεπω μενει εντελως αθικτο.

Το ζητημα αυτο ειναι ο ΒΙΑΣΜΟΣ που υπεστη ο ΠΑΟΚ κατα την περιοδο της παραγκας. Ειναι ολοφανερο οτι η προοπτικη του Χρυσου Τοτεμ εχει διαγραψει απο τις μνημες των περισσοτερων το αδιαμφισβητητο γεγονος οτι η κυριαρχια του μαεστρου θειου με πρωτα βιολια τον Μπιλ και τον Τομ συνδυαστηκε με την κατα συρροη αγωνιστικη καταληστευση του ΠΑΟΚ. Κανεις δεν θυμαται πλεον τον Παπαπετρου. Κανεις δεν θυμαται τον Καζναφερη. Κανεις δεν θυμαται τον Βαλλιανο. Κανεις δεν θυμαται το πως χτιστηκε η “παραδοση” στην Τουμπα. Κανεις δεν θυμαται την κασετα που ελεγε ενα διδακτικοτατο παραμυθακι για τις κιτρινες καρτες που επρεπε να παρουν σε ενα παιχνιδι οι ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ προκειμενου να μην αγωνιστουν στον επομενο αγωνα της ομαδας με τον Παναθηναικο στην Λεωφορο (αγωνα που ο ΠΑΟΚ εχασε). Τα θυμαμαι ομως εγω. Και θυμαμαι και ποιος ηταν ο αφεντης του ελληνικου ποδοσφαιρου και ποιοι οι συνεργατες του (επομενως φιλε μου tad δεν τιθεται ζητημα δαιμονολογιας, αλλα ιστορικης μνημης και μαλιστα οχι μακρινης). Αντ'αυτου ομως διαβαζω αποψεις που λενε οτι και ο Γκαγκατσης ΠΑΟΚτσης ειναι και μαλιστα πως ο Γκαγκατσης βοηθησε τον ΠΑΟΚ ως προεδρος της ΕΠΟ. Η απαντηση μου ειναι : “Με φιλους σαν τον Γκαγκατση...”

Οι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ (οσοι τουλαχιστον εχω υποψην μου) τις τελευταιες μερες εχουνε διαγραψει απο το λεξιλογιο τους την λεξη παραγκα. Η παραγκα προφανως ητανε μια άυλη εννοια που αιωρουνταν στην ατμοσφαιρα σε καποια μακρινη εποχη. Δεν απαρτιζοταν με αλλα λογια απο συγκεκριμενους ανθρωπους με συγκεριμενα καθηκοντα σε ενα συγκεκριμενο καταμερισμο αρμοδιοτητων και δεν βλαφθηκε ο ΠΑΟΚ ( η ομαδα που υποστηριζουν) απο την δραση της/τους. Περασμενα ξεχασμενα αδελφε. Κοιταμε το μελλον πλεον. Οι ανθρωποι αυτοι, με την σταση της επιλεκτικης μνημης και της ανυπαρξιας κριτικης ειναι λιγοι για τον ΠΑΟΚ που εχω στο μυαλο μου. Ειναι λαρτζ ομως για τον ΠΑΟΚ που εχουν στο μυαλο τους οι περισσοτεροι απο οτι φαινεται.

Ζαγορακη μεσα σε διαστημα δυο μολις χρονων ειχες 20,000 διαρκειας και 10,000 μετοχους. Ειχες την στηριξη του 99.9% του κοσμου του ΠΑΟΚ. Ησουν μπροσταρης σε ενα αθλητικο κινημα που δεν ειχε το ομοιο του στην ιστορια του δυσμοιρου ελληνικου ποδοσφαιρου. Ασκησες τα καθηκοντα σου,σε ενα ρολο που μεχρι προτινος σου ηταν τελειως ξενος, με πρωτοφανη και αξιοθαυμαστη επιτυχια και με ακομα πιο αξιεπαινη ταχυτητα προσαρμογης. Διαλεξες συνεργατες οπως ο Βρυζας, ο Βιολιδης και ο Σαντος το εργο των οποιων ειναι πανθομολογουμένως σημαντικοτατο. Αντιληφθηκες εν ευθετω χρονω οτι το ψηλωμα του ΠΑΟΚ θα δημιουργουσε προστριβες που θα ταραζαν το στατους κβο και μιλαω εδω για τις οικονομικες απολαβες απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις που ειναι και αυτες που στο τελος καθοριζουν σε μεγαλο βαθμο τις αποστασεις εκκινησης για την διεκδικηση του πρωταθληματος. Αντιλαμβανομαι οτι ο ανθρωπος που θα κανει τις απαραιτητες, για το μπ**ρδελοποδοσφαιρο μας, “δουλειες” δεν μπορει να ειναι ο Αγιος Φραγκισκος. Εσυ δεν αντιληφθηκες ομως οτι δεν μπορει να ειναι και καποιος που το ονομα του ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο ιστορικα με τον μεγαλυτερο εχθρο του ΠΑΟΚ και με μια περιοδο οπου ο ΠΑΟΚ, που αγαπας, δεχοταν την μια μαχαιρια πισω απο την αλλη.

Δεν “ηθικολογω”. Θυμαμαι. Οταν η μνημη αποκαλειται “ηθικολογια” τοτε ακολουθει η σηψη. Προκειται για νομοτέλεια.

Τελος, και χωρις να ειμαι στο μυαλο σου ουτε να μπορω να γνωριζω με αποδειξεις τους λογους για τους οποιους αποφασισες να φερεις αυτον τον ανθρωπο στον ΠΑΟΚ, θα ηθελα να προβω σε μια (επισφαλη ισως?) εκτιμηση για το μελλον. Ο ανθρωπος που εφερες εχει ξηλωθει απο το ποστο ισχυος στο οποιο βρισκοταν και τα κοζια σε ΕΠΟ και διαιτησια εχουνε αλλαξει. Γνωμη μου ειναι οτι κανενα 50-50 δεν θα σου φερει γιατι εκτιμω πως τιποτα δεν ειναι πλεον υπο τον ελεγχο του και κανεις δε θα τον υπολογισει οταν σταθμισει τους παραγοντες που πιθανως να επηρεασουν την μετεπειτα σταδιοδρομια του. Αντιθετως, απο την στιγμη που θα ειναι στον ΠΑΟΚ, ενα σωρο τυποι που εκαναν κοκοκο την εποχη της Παραγκας και που ισχυριζοταν οτι στο τελος της ημερας το πρωταθλημα το παιρνει ο καλυτερος, θα κηλιδωνουν οποιαδηποτε επιτυχια θα εχεις πιθανως στο μελλον και θα τους εχεις δωσει εσυ το πατημα για να το κανουν αυτο. Την ιδια ωρα οι ιδιοι και οι ιδιοι θα ελεγχουν και την διαιτησια και τα παντα.

Εβγαλες δυο ανακοινωσεις την φετινη σαιζον. Μια για την 1η αγωνιστικη, που ειχε να κανει με την απιστευτη ταλαιπωρια που υπεστησαν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ στην Κρητη , και μια μετα το ματς της προηγουμενης Κυριακης. Οι δυο αυτες ανακοινωσεις, που μπορει να μην τις συνεταξες εσυ αλλα προφανως τις διαβασες και τις ενεκρινες, εκαναν αναφορα στο “Κεφαλαιο” και στο πως αυτο δεν επιθυμει την αγωνιστικη προοδο του ΠΑΟΚ (προφανως γιατι η πιτα θα εχει περισσοτερους διεκδικητες). Απολυτα συμφωνο με βρηκαν αυτες οι ανακοινωσεις σου. Λιγες μερες μετα την τελευταια ομως, μαθαινουμε οτι εκτιμας πως ενας απο τους “αρχιερεις” αυτης της καταστασης θα βοηθησει να βγεις εσυ-εμεις-ο ΠΑΟΚ απο αυτο το τελμα, στην δημιουργια του οποιου, αυτος ηταν ενας απο τους βασικους ηθικους αυτουργους. Υπαρχει αντιφαση εδω Τεο. Αλυτη αντιφαση.
Άσε μας ρε Hideguti με τις ρομαντικές σου αναλύσεις.Δεν καταλαβαίνεις ότι καταντάς γραφικός? Εσύ και μιά θλιβερή μειοψηφία που έχετε μείνει κολλημένοι στις αρχές και στις παραδόσεις,στην Πόλη.στο Πέρα και στα συντριβάνια.
Εδώ γίνονται κοσμογονικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ,ανοίγουμε τη λαμπρότερη σελίδα της ιστορίας μας,περνάει το κατόφλι του ΠΑΟΚ ο άνθρωπος που θα αλλάξει το ρου της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Ελλάδος και συ μαζί με τους ομοίους σου κλαψουριάζεται για το παρελθόν?
Εδώ από την στιγμή που γράφτηκε σαν ενδεχόμενο ότι θα έρθει ο Τρισμέγιστος Β.Γκαγκάτσης στον ΠΑΟΚ άρχισαν να συρρέουν κατά εκατοντάδες οι χορηγοί προσφέροντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Ο αδερφικός φίλος Μισέλ έχει ήδη βάλει στην κατάψυξη μπαλάκι με το όνομα ΠΑΟΚ γιά να το ρίξει στην προσεχή κλήρωση του Τσου-Λου με το μεγαλύτερο λιμό της διοργάνωσης.Οι απανταχού ξενητεμένοι διεθνείς παρακαλάνε να έρθουν στον ΠΑΟΚ έστω και με το 1/3 του συμβολαίου που παίρνουν τώρα στο εξωτερικό.Οι διαιτητές στην Ελλάδα σήμερα ξύπνησαν με ένα αίσθημα ανακούφισης ακούγοντας ότι ο πνευματικός τους πατέρας επιστρέφει ξανά στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ο Σ.Κόκκαλης έχυσε τον καφέ του στο μακρινό Ανόι γιατί κατάλαβε τι τον περιμένει.Οι πολυμετοχικοί θα το διαλύσουν το μαγαζί μιά ώρα νωρύτερα τώρα που δεν θα έχουν καμμιά ελπίδα διάκρισης απέναντι στον ΠΑΟΚ ενώ και ο Νοτιάς φέρετε να πουλάει όσο-όσο τις μετοχές της Αεκ.
Το ποτάμι ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω.Μιλάμε πλέον γιά τον ΠΑΟΚ της Ευρώπης του Champions League ,του διηπηρωτικού.Τον ΠΑΟΚ της παγκοσμιοποίησης,των πέντε ηπείρων και των εννιά θαλασσών.Τον ΠΑΟΚ του πλανήτη,του γαλαξία μας,του σύμπαντος όλου!!!!!
Και σεις μίζεροι μιλάτε γιά ιστορία,μνήμες,αρχές και παραδόσεις.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!
Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!!
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

tad έγραψε:Μπράβο Stelios80 για τον τρόπο διατύπωσης των επιχειρημάτων σου.

Από ότι καταλαβαίνω δεν είσαι πολύ μεγάλος. Από την άλλη κάποιοι της ηλικίας σου και εσύ πολλές φορές μας έχετε βάλει τα γυαλιά.

Από ότι φαίνεται τα πολλά χρόνια πίκρας μας έχουν κάνει τους μεγαλύτερους επικίνδυνα κομπλεξικούς, ανασφαλείς, βιαστικούς, μίζερους κλπ ωραία χαρακτηριστικά.

Με κάποιους όπως εσένα που από ότι βλέπω στο γήπεδο είστε πολλοί έχουμε μεγάλες ελπίδες να ξεφύγουμε γρήγορα από το τέλμα που είχαμε μπει.

Μπράβο τσάκαλε !!!
Το nickname μου λέει πότε γεννήθηκα.

Καταλαβαίνω την ανασφάλεια που έχουμε ως λαός, έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Καταλαβαίνω και τα παιδιά που λένε ότι ξενερώνουν, το έχω πάθει πολλές φορές εδώ και πολλά χρόνια.

Δε γίνεται όμως να είμαστε συνέχεια στην τσίτα. Το θέμα του Γκαγκάτση όντως αξίζει τη συζήτηση που κάνουμε, αλλά γενικότερα το έχουμε ξεφτιλίσει. Ας σκεφτούμε τις αντιδράσεις μας:
- αν ο Καραγκούνης δεν είχε κάνει ένα από τα σουτ της ζωής του οπότε και θα ήμασταν 3 βαθμούς πάνω από το βάζελο, ή
- αν χάναμε από τη Λάρισα (π.χ. αν έπαιρνε το πέναλτι στο 1).
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

geoavr έγραψε: Άσε μας ρε Hideguti με τις ρομαντικές σου αναλύσεις.Δεν καταλαβαίνεις ότι καταντάς γραφικός? Εσύ και μιά θλιβερή μειοψηφία που έχετε μείνει κολλημένοι στις αρχές και στις παραδόσεις,στην Πόλη.στο Πέρα και στα συντριβάνια.
Φίλε μου διαβάζω καιρό PAOKmania και θεωρώ σοβαρές φωνές τόσο τη δική σου όσο και του Hideguti. Επίσης, κάθισα διάβασα τα posts ολονών για το θέμα του Γκαγκάτση από την αρχή. Δεν είδα να είστε μειοψηφία εσύ και ο Hideguti και σίγουρα οι χαρακτηρισμοί "γραφικός" και "θλιβερός" δε σας αρμόζουν.

Αντίθετα, είδα ελάχιστες οι φωνές υπέρ του Γκαγκάτση. Οι περισσότεροι, όπως και εγώ, δεν τον γουστάρουμε αλλά τον δεχόμαστε εξαιτίας του Ζαγοράκη, όχι επειδή είναι ο Ζαγοράκης, αλλά επειδή βλέπουμε ότι διοικεί με σοβαρότητα και αποδίδει καρπούς. Δε νομίζω ότι αυτό φέρνει εμένα αντίθετο με εσένα στο βαθμό που το τοποθετείς.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

tad έγραψε:
Η αυτογνωσία είναι αρετή.

Γενικός, ο μέσος Έλληνας που έχει μπει στα ...άντα (ηλικιακά)… Είναι κολλημένος στις απόψεις του και στις ιδέες του. Έχει ένα υπέρτατο συμπλεγματικό εγωισμό και δεν αλλάζει με τίποτα τα πιστεύω του και τον χαρακτήρα που έχει διαμορφώσει και μένει απροσάρμοστος.
Είναι η γενιά της αριστεράς του ταξικού μίσους του εμφυλίου και της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και του παραλόγου!
Επίσης έχει επιλεκτική μνήμη και την φιλοσοφία της επιλεκτικής κολοτούμπας. Έτσι λοιπόν βλέπεις καθημερινά τον μέσο Έλληνα μεσήλικα να λέει καθημερινά ‘ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ’ και δείχνει ότι τα τελευταία 500.000 χρόνια εξέλιξης πέρασαν και δεν τον ακούμπησαν.

"Nothing can stop the man with the right mental attitude from achieving his goal; nothing on earth can help the man with the wrong mental attitude."

Thomas Jefferson

EVERYBODY CAN CHANGE...

Προχώρα Θόδωρε Ζαγοράκη και μην ακούς κανένα, είμαστε μαζί σου σκύλε σε όλες σου τις επιλογές και σε στηρίζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fantomas την Παρ 15 Μάιος 2009, 23:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

PABLO GARCIA έγραψε:
για μένα και για όλους που δεν είμαστες και αφελείς είναι σίγουρα διαρροή προς τους δημοσιογράφους απ' τον Ζαγοράκη....γιατί δεν βλέπω πως αλλιώς θα διέρεε κάτι τέτοιο....και η διαρροή είναι σε δόσεις.....ξεκίνησε με την δήλωση του Γκαγκάτση ότι έχει πρόταση από μας και τον γάβρο....συνεχίστηκε με διαρροές ότι μάλλον πάει στον ΠΑΟΚ ενώ υπήρξαν και επισκέψεις του στην Τούμπα...και τώρα πλέον το πράγμα όπως λένε όλοι είναι σίγουρο....
PABLO GARCIA έγραψε: Petm προφανώς όταν ο Γκαγκάτσης καθόταν δίπλα στον Κοκκαλη, ο Σώκρατες και όχι ο Γκαγκάτσης δεν είχε ακόμη αποφασίσει.....

άλλο είναι να υπάρχει πληροφόρηση-διαρροή στους δημοσιογράφους (και μάλιστα στα μεγάλα κεφαλια) και να το κρατα ο δημοσιογράφος για να ξέρει τι παίζεται χωρίς να το ξεφουρνίζει όπως γίνετε στο 99% το περιπτώσεων και άλλο να γίνετε διαρροή με σκοπό να βγει το θέμα προς τα έχω όπως υπονοείς εσύ.

στο πρώτο σου post υπονοείς ότι η συμφωνία υπήρχε εδώ και καιρό γιαυτο και οι διαρροές σε δόσεις (εκτος αν υπονοείς ότι ο ζαγοράκης είναι και μαζόχας εκτος από εκβιαστής και ύπουλος (χτυπήματα κάτω από τι μέση) και χωρίς να έχει συμφωνήσει μαs προϊδεάζει ότι θα έρθει ο γκαγκάτσης). όταν σου θυμίζω λοιπόν ότι ο μπάρμπας καθόταν διπλα στο κόκκαλη το αλλάζεις και λες "μα δεν είχαν συμφωνήσει".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Παρ 15 Μάιος 2009, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Διαβάζω κ ακούω όσους είναι αντίθετοι με την έλευση κ τη συμμετοχή του Γκαγκατση στη ΠΑΕ να δικαιολογούν την άποψη τους λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος κύριος λόγω του αμαρτωλού του παρελθόντος θα πλήξει με την ελευση του κ με οσα αντιπροσωπευει τα ιδανικά που πρεσβεύει η ομάδα μας , την περηφάνια κ την τιμή του λαού μας.
Θα μπορούσα εύκολα να σκεφτώ πολλά πράγματα πούμε κάνουν να αισθανθώ περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ, τεράστιος λαός , αντίσταση στο κατεστημένο των Αθηνών , αγώνες ενάντια σε διαφθαρμένες διοικήσεις , τίμιες κ αντρίκειες νίκες , αξέχαστες εκδρομές , πορείες κ συλλαλητήρια κ αλλά πολλά.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα αγωνιστικά (στο ποδόσφαιρο αλλά κ στο μπάσκετ) είχε μικρύνει αρκετά κ αν δεν υπήρχαν τα δυο σχετικά πρόσφατα κύπελλα το μόνο που έδινε την αίσθηση της μεγάλης ομάδας ήταν ο πολυπληθής λαός που γέμιζε την Τούμπα σε δυο τρία ντέρμπυ κάθε χρονιά.
Από την εποχή που το ελληνικό πρωτάθλημα έγινε επαγγελματικό ο μοναδικός πραγματικά μεγάλος ποδοσφαιρικός παράγοντας του ΠΑΟΚ ήταν ο αείμνηστος Γιώργος Παντελακης, τίμιος κ περήφανος, ναι αυτός που κάθε Κυριακή μετά τον αγώνα οι οπαδοί μας του έσπαγαν τα καταστήματα για να τον διώξουν , μέχρι που κουράστηκε ο άνθρωπος κ τα παράτησε κ πήραμε τελικά κ ένα πρωτάθλημα με τον Καλαφάτη. Μετά απ αυτόν επικράτησαν διάφορες τριτοκοσμικές καταστάσεις μέχρι που έγινε πρόεδρος ο Βουλινος. Εκει να δειτε τιμή κ περηφάνια. Μετά από πολλές προσπάθειες τον διώξαμε ευτυχώς κ επικράτησαν οι ίδιες υποτριτοκοσμικες καταστάσεις μέχρι που μας έστειλαν έναν καινούργιο ,τον Μπατατουδη, μας τον παρουσίασαν ως ισχυρό μεγαλομέτοχο , χαρές κ πανηγύρια εμείς στην αρχή θυμάστε; Κι ας ξέραμε ότι συνεργαζόταν με τον θειο Σωκράτη .Όλα καλά λοιπόν ώσπου μια μέρα έσκασε η φούσκα του χρηματιστηρίου κ εξαφανίστηκε ο Μπατμαν , ακόμα να τον βρουνε.Και μετά μας ήρθαν κάτι καινούργιοι ΓουμενοΠαγωνηδες ,κανείς δεν ξέρει βέβαια τι ρόλο βαρούσαν αλλά όλα κι όλα , η ομάδα βγήκε Τσαμπιονς Λιγκ μια χρονια.Αλλα δεν παίξαμε τελικά γιατί μπερδεύτηκε λέει ο Άγγελος κατά λάθος έβαλε μέσα έναν παίχτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχης.Εκει να δείτε τιμή κ περηφανια.Και μετά μας είπαν ότι η ομάδα χρωστάει , πολλά, παντού κ κανένας δεν ήξερε πόσα και μπορεί να πέφταμε στη Δ’ Εθνική μας λέγαν, η απόλυτη ξεφτιλα.Εγιναν κ αλλά πολλά όμορφα κ ωραία φυσικά εκείνα τα χρόνια λίγο πολύ τα γνωρίζουμε όλοι μας.
Εγώ σαν οπαδός εκείνα τα χρόνια έχω πολλές αναμνήσεις ,άλλες καλές, άλλες κακες.Θυμαμαι το γήπεδο λιμπα σε ευρωπαϊκό ματς κ μετά τριετή αποκλεισμό , θυμάμαι επεισόδια κ τιμωρίες, άδικες ήττες στο πρωτάθλημα κ στο κύπελλο , θυμάμαι φασαρίες έξω απ το γήπεδο με τους μπάτσους , ξύλο μεταξύ μας , ξύλο με άλλους ,άδικες συλλήψεις , βια.Θυμαμαι θολές εκδρομές μες τα λεωφορεία, θυμάμαι να βλέπω το γήπεδο άδειο με 4-5 χιλιάδες κόσμο , παιδία να βαρανε πρεζα μες την 4 ακριβως δίπλα μου ,κεφάλια να ανοίγουν απ τις πέτρες κ θυμάμαι συλλαλητήρια κ πορείες για να φύγει ο Βουλινος ο Μπατατουδης, ο Γούμενος κτλ. , θυμάμαι τον εαυτό μου να αισθάνεται πικρά κ μιζέρια .
Μέσα σ όλα αυτά βέβαια υπήρχαν κ αρκετές ωραίες στιγμές όπως τα δυο κύπελλα , η πρόκριση με την Αρσεναλ , κάτι νίκες με τους γαβροβαζελους , μερικά ωραία ευρωπαϊκά ματσάκια κ πολύ καζούρα στα σκουληκια.Αυτα λίγο πολύ , τίμια κ περήφανα.
Και μετά απ όλα αυτά έρχεται μια μέρα που πρόεδρος του ΠΑΟΚ γίνεται ένας παίχτης που όλοι αγαπήσαμε , ΠΑΟΚτσης , δικό μας παιδί , κυμπαρης που λέμε , ο Ζαγορακης.Τα προβλήματα πολλά βέβαια αλλά όλοι τον στηρίζουμε. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ειν το συνθημα.Και παίρνει για προπονητή έναν γνωστό του τον Σαντος κ βάζει τεχνικό διευθυντή ένα άλλο δικό μας παιδί ,τον Βρυζα.Ομως η πρώτη χρόνια πάει κατά διάολου αγωνιστικα.Δεν πειράζει όμως , συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις , σχεδόν 20000 διαρκείας , ξεκινάει η επόμενη χρόνια κ ω τι θαύμα Θεέ μου , έχουμε καλή ομάδα κ όλα λειτουργούν ρολοι.Πανε όλα καλά για πρώτη φορά τερματίζουμε δεύτεροι μετά από 30 χρονια.Καποιοι βέβαια ακόμα γκρινιάζουν, δεν ξέρω το γιατί, αλλά ευτυχώς είναι πολύ λίγοι πλέον.
Και ένα ωραίο μεσημέρι εν μέσω πλειοφ ακούγεται ότι Τεο θέλει να συνεργαστεί με τον Γκαγκατση, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, τον συνεργάτη του Κοκκαλη , έναν άνθρωπο που έχει λειτουργήσει εις βάρος του ΠΑΟΚ τόσες πολλές φορές στο παρελθον.Λενε ότι θα μας βοηθήσει πολύ με την εμπειρία κ με τα κονε του για να μπορέσουμε κ μεις να διεκδικήσουμε τουλάχιστον το πρωταθλημα.Πολλοι δεν συμφωνούν, λένε ότι θα χαθεί η τιμή κ η περηφάνια της ομάδας μας,τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ.Καποιος φίλος ρώτησε μάλιστα "Είμαστε άραγε διατεθειμένοι να πουλήσουμε την ψυχή μας στο Διάβολο" κ εγώ απαντώ "Την έχουμε ήδη πουλήσει όλοι μας"...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

+1000000 :D
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Δεν έχω γράψει ποτέ μου στο ποδοσφαιρικό φόρουμ αλλά νοιώθω την ανάγκη να το κάνω τώρα.
Όλοι μας θέλουμε επιτυχίες και περισσότερο, αυτοί που διοικούν τις ομάδες. Σήμερα όμως για να πετύχεις πρέπει να μετατραπείς σε γρανάζι του συστήματος, ή μέλος κάποιας παράγκας. Εδώ είναι το μεγάλο δίλημμα. Θα πάω με τον σταυρό στο χέρι και η μόνη χαρά που θα έχω θα είναι κάποιες σποραδικές νίκες, ενώ οι αντίπαλοί μου θα πανηγυρίζουν κάλπικα τρόπαια που ίσως μας άξιζαν (π.χ. φετινό κύπελλο) ή θα υποκύψω στις προσταγές του συστήματος για να δω μια άσπρη μέρα? Θεωρητικά η απάντηση είναι εύκολη. Ψηλά το κεφάλι, δεν θα υποκύψουμε στις παράγκες κλπ. Αν όμως τερματίζουμε κάθε χρόνο 8οι ή 10τοι δεν θα γκρινιάζουμε? Δεν θα αδειάσει η τούμπα? Και η άδεια τούμπα είναι ο καλύτερος σύμμαχος του συστήματος.
Δύσκολη λοιπόν η απόφαση. Εγώ όμως την έχω πάρει.
Δεν με ενδιαφέρει μια κάλπικη συμμετοχή στο τσάμπιονς λίγκ ούτε ένα κάλπικο κύπελλο. Έγινα ΠΑΟΚ όχι λόγω των μετρημένων στο ένα χέρι επιτυχιών. Έγινα ΠΑΟΚ λόγω του ξεχωριστού, υπερήφανου και δυναμικού λαού του. Η αποδοχή του Γκαγκάτση θα είναι η μεγαλύτερη κολοτούμπα όλων των εποχών και δεν σκοπεύω να γίνω συνένοχος στην μεγαλύτερη προδοσία ιδεών. Κάποια παιδιά έχασαν την ζωή τους για αυτές τις ιδέες. Περνάω συχνά από τα Τέμπη και δεν σκοπεύω να το κάνω με σκυμμένο το κεφάλι. Η έκπτωση αξιών έχει και όρια. Δεν θα γλείψω εκεί που έφτυσα.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Petm έγραψε: άλλο είναι να υπάρχει πληροφόρηση-διαρροή στους δημοσιογράφους (και μάλιστα στα μεγάλα κεφαλια) και να το κρατα ο δημοσιογράφος για να ξέρει τι παίζεται χωρίς να το ξεφουρνίζει όπως γίνετε στο 99% το περιπτώσεων και άλλο να γίνετε διαρροή με σκοπό να βγει το θέμα προς τα έχω όπως υπονοείς εσύ.

στο πρώτο σου post υπονοείς ότι η συμφωνία υπήρχε εδώ και καιρό γιαυτο και οι διαρροές σε δόσεις (εκτος αν υπονοείς ότι ο ζαγοράκης είναι και μαζόχας εκτος από εκβιαστής και ύπουλος (χτυπήματα κάτω από τι μέση) και χωρίς να έχει συμφωνήσει μαs προϊδεάζει ότι θα έρθει ο γκαγκάτσης). όταν σου θυμίζω λοιπόν ότι ο μπάρμπας καθόταν διπλα στο κόκκαλη το αλλάζεις και λες "μα δεν είχαν συμφωνήσει".

Aν θεωρείς ιστορίες ότι ο Ζαγοράκης απείλησε με αποχώρηση επειδή 20 γραφικοί έκραξαν τον Σάντος και σε 2 μέρες σχεδόν έχει επισημοποιηθεί η έλευση του Βασιλάκη που κάτι μου λέει ότι θα θελαν να τον κράξουν χιλιάδες τότε πάω πάσο....ο καθένας ότι και όπως νομίζει....εγώ βλέπω το προφανές.
Ο Ζαγοράκης έχει κάνει χίλια καλά στον ΠΑΟΚ αλλά δεν φοράει και φωτοστέφανο...τόσα χρόνια στα γήπεδα όλο και κάτι θα έχει μάθει από ελιγμούς και τακτικές...έχει άλλωστε και καλό δάσκαλο.
Και επειδή βλέπω ότι δυσκολεύεσαι....η φώτο έχει παρθεί πριν ο Γκαγκάτσης πεί οτιδήποτε για ερχομό του στον ΠΑΟΚ...αρκετό καιρό πριν...εκεί στον αγώνα του κυπέλου...που φαντάζομαι πλάι στον Σωκράτη θα θαύμαζε τα επιτεύγματα του Κουκουλάκη...για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.
Τεσπα....εγώ δεν είμαι απ' αυτούς που κράζουν και αποδοκιμάζουν....απλώς οι πρακτικές αυτές με κρυώνουν....όπως πιστεύω θα κρυώσουν πολλοί, αλλά δεν θα ήθελα να ακούσω αποδοκιμασίες και κράξιμο....ειλικρινά.
Και κακώς το θέμα πάει να γίνει αντιπαράθεση μεταξύ ρομαντικών, ονειροπόλων και κολλημένων απ' τη μιά και εκσυγχρονιστών και πραγματιστών απ' την άλλη....Δεν είναι έτσι και το ξέρετε.
Εύχομαι αυτή η κίνηση ΑΝ γίνει να ωφεληθεί-που αμφιβάλλω σοβαρά- ο ΠΑΟΚ όλων μας και να μην μας κολλήσει μόνο το όνομα...γιατί αυτό θα είναι ότι το χειρότερο.
Και θα κάνω μεγάλη προσπάθεια να μην επανέλθω....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ναι το προφανές (για σένα) βεβαια δε θα υπήρχε αν κερδίζαμε το παιχνίδι και δεν υπήρχε αντίδραση.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

PABLO GARCIA έγραψε: Και επειδή βλέπω ότι δυσκολεύεσαι....η φώτο έχει παρθεί πριν ο Γκαγκάτσης πεί οτιδήποτε για ερχομό του στον ΠΑΟΚ...αρκετό καιρό πριν...εκεί στον αγώνα του κυπέλου...που φαντάζομαι πλάι στον Σωκράτη θα θαύμαζε τα επιτεύγματα του Κουκουλάκη...για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.
.
έχεις δίκιο το mats έγινε πριν.

το mats έγινε στις 5 μαρτίου και η δήλωση γκαγκάτση έγινε στις 1 απριλίου. αυτό τι σημαίνει????

1) ότι η συζήτηση είχε γίνει πριν το mats του κυπέλλου οποτε οι ενστάσεις μου περί ηθελημένον διαρροών παραμένουν (αυτό είναι και το λιγότερο που μας ενδιαφέρει) καθώς δε μπορείς να ξέρεις αν υπήρχε συμφωνία πριν η μετά

η

2) ο ζαγοράκης αποφάσισε να προτείνει θέση στο γκαγκάτση άμεσος μετά το παιχνίδι κυπέλλου (αυτό είναι το πιο σημαντικό εάν έγινε έτσι)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”