Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
δεν ειχα προβλημα με το γιο δεν εχω προβλημα με το πατερα, δεν εχωπροβλημα με το βιολιδη, το παπαδοπουλο, το μανδρινο.....ολοι αυτοι ηταν, ειναι ή θα ειναι συνεργατες του Θοδωρα.....οποιος διοικει διαλεγει ποιους θελει διπλα του.....εσεις μην προσλαβετε ως συνεργατη το κουμπαρο σας ή το φιλαρακι σας ΑΝ και κρινετε οτι μπορει να σας βοηθησει....
το ΠΑΟΚ τωρα τον διοικει ο Ζαγορακης (οχι ο Γουμενος , ο Μπατμαν , Ο βουλινος, ο Ορφανος κλπ κλπ) και εμεις τον ειπαμε ορμα εκει και κανε μας ξανα ανθρωπους και οχι το περιγελο της Ελλαδας να μαλωνουμε με τη ρουλα και να μας παιρνει η βουλα......οποιος δε μπορει να πολεμησει για το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ (οπως τον θελει ο προεδρος και ο λαος του) ας κανει τουμπεκι τουλαχιστον....ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 200 ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ-ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...και εγω δεν ημουν δυστυχως μεσα σε αυτους.....
οπως λεει κι ο τσι ολη η ζωη μας τα τεσσερα ιερα γραμματα
gash δυστυχώς για μένα δεν υπάρχει αν....για μένα και για όλους που δεν είμαστες και αφελείς είναι σίγουρα διαρροή προς τους δημοσιογράφους απ' τον Ζαγοράκη....γιατί δεν βλέπω πως αλλιώς θα διέρεε κάτι τέτοιο....και η διαρροή είναι σε δόσεις....ξεκίνησε με την δήλωση του Γκαγκάτση ότι έχει πρόταση από μας και τον γάβρο....συνεχίστηκε με διαρροές ότι μάλλον πάει στον ΠΑΟΚ ενώ υπήρξαν και επισκέψεις του στην Τούμπα...και τώρα πλέον το πράγμα όπως λένε όλοι είναι σίγουρο....και όλως τυχαίως το πράγμα φαίνεται να δένει λίγο μετά τις δηλώσεις του Ζαγοράκη περί αποχώρησης.....λίγο εκβιασμός μου μοιάζει....και ακόμη περισσότερο χτύπημα κάτω απ' την ζώνη....είπαμε όλα τα παραμυθάκια δεν έχουν πάντα και ωραίο τέλος.....
Φιδι δεν ειναι ....ειναι δiκηγορος με οτι αυτο συνεπαγετ.....δεν περιμενω να με βοηθησει με διαιτητες,δυο καλες κληρωσεις στην ΕΥΡΩΠΗ να βοηθησει με τον φιλο του τον Πλατινι τα λεφτα που θα παρει η ομαδα μπαινοντας στους ομιλους.... ειναι πολλα παραπανω απο οτι 15 sold out!!! τα λεφτα ειναι στην ευρωπη!!!!!! και καποιοι δεν τον γουσταρετε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!! http://www.indianbet.blogspot.com http://indianbet.blogspot.com/2009/05/blog-post_14.html
PABLO GARCIA έγραψε:gash δυστυχώς για μένα δεν υπάρχει αν....για μένα και για όλους που δεν είμαστες και αφελείς είναι σίγουρα διαρροή προς τους δημοσιογράφους απ' τον Ζαγοράκη....γιατί δεν βλέπω πως αλλιώς θα διέρεε κάτι τέτοιο....και η διαρροή είναι σε δόσεις....ξεκίνησε με την δήλωση του Γκαγκάτση ότι έχει πρόταση από μας και τον γάβρο....συνεχίστηκε με διαρροές ότι μάλλον πάει στον ΠΑΟΚ ενώ υπήρξαν και επισκέψεις του στην Τούμπα...και τώρα πλέον το πράγμα όπως λένε όλοι είναι σίγουρο....και όλως τυχαίως το πράγμα φαίνεται να δένει λίγο μετά τις δηλώσεις του Ζαγοράκη περί αποχώρησης.....λίγο εκβιασμός μου μοιάζει....και ακόμη περισσότερο χτύπημα κάτω απ' την ζώνη....είπαμε όλα τα παραμυθάκια δεν έχουν πάντα και ωραίο τέλος.....
Ίσως υπάρχει διάδοχη κατάσταση.
Ακόμα όμως και αυτό είναι υποθετικό καθότι δεν υπάρχει είδηση.
Μέχρι τότε η σιωπή μάλλον είναι χρυσός.
Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι μεθαύριο Κυριακή πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ θα γίνει η τελική μεταξύ των κ.κ. Ζαγοράκη και Γκαγκάτση για την επικύρωση της μεταξύ τους συμφωνίας.
Ποιον Γκαγκάτση ρε Ζαγόρ θα μας τρελάνεις?? Ποιόν μωρέ αυτόν τον λακαμα τον άσχετο!!Σιγά τώρα ήταν και πρόεδρος στην ΕΠΟ και τί έγινε δηλαδή που έκανε και 5 - 10 - 100 γνωριμίες θα τις κάνουμε και εμείς ΠΠΠΑΑΑΑΟΟΟΚ είσαι!!!
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΗΝ ΔΙΧΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ υπάρχουν και άλλοι παράγοντες δυνατοί που θέλουν ΠΑΟΚ!!!
Φέρε ρε γαμώτο το ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ να ηρεμήσουμε ,δοκιμασμένη λύση και θα κάνει δουλειά......
Μπράβο ρε πρόεδρε φέρε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας ακόμη πιο ψηλά κι ας μην αντέχουν μερικοί απο εμάς το ύψος θα το καταφέρουν που θα πάει !!Αν τελικά ολοκληρωθεί η υπόθεση Γκαγκάτση κατα την άποψη μου θα μιλάμε για μια μεταγραφή που αλλάζει επίπεδο και δίνει άλλη αύρα στην διοίκηση και το μανατζμεντ της ομάδας.
Και εγω ειμαι αντιθετος με την προσληψη του, αλλα ειμαι διατεθιμενος να τον ανεχτω γιατι αν το δουμε αντικειμενικα μπορει να βοηθησει, ασχετα αν το ειδος της βοηθειας που ισως δωσει με βρισκει καθετα αντιθετο ιδεολογικα ως ΠΑΟΚτση.
Για μενα θα ειναι αορατος. Ενας ακομα υπαλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το τι θα λενε οι αλλοθρησκοι δεν με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ, να πανε να γ@μηθουνε ολοι τους.
gash δυστυχώς για μένα δεν υπάρχει αν....για μένα και για όλους που δεν είμαστες και αφελείς είναι σίγουρα διαρροή προς τους δημοσιογράφους απ' τον Ζαγοράκη....γιατί δεν βλέπω πως αλλιώς θα διέρεε κάτι τέτοιο....και η διαρροή είναι σε δόσεις....ξεκίνησε με την δήλωση του Γκαγκάτση ότι έχει πρόταση από μας και τον γάβρο....συνεχίστηκε με διαρροές ότι μάλλον πάει στον ΠΑΟΚ ενώ υπήρξαν και επισκέψεις του στην Τούμπα...και τώρα πλέον το πράγμα όπως λένε όλοι είναι σίγουρο....και όλως τυχαίως το πράγμα φαίνεται να δένει λίγο μετά τις δηλώσεις του Ζαγοράκη περί αποχώρησης.....λίγο εκβιασμός μου μοιάζει....και ακόμη περισσότερο χτύπημα κάτω απ' την ζώνη....είπαμε όλα τα παραμυθάκια δεν έχουν πάντα και ωραίο τέλος.....
να υποθέσω δηλαδή και ότι κάθισε διπλα στο κόκκαλη στον ημιτελικό του κυπέλλου έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. και η διαρροή τις φωτογραφίας έγινε για να το καταλάβουν όλοι οι αντίπαλοι ότι είμαστε ο κανούργιος γαύρος. και ο κόκκαλης δηλαδή κότσο πιάστηκε.
Συγνωμη που θα το σκαλισω παλι,αλλα δεν αντεχω.
Ο Γκαγκατσης μας εχει κανει κατι συγκεκριμενο η απλως εγκειτε στο δογμα,οποιος εχει διοικητικο ποστο στο Ελληνικο ποδοσφαιρο,ειναι τσιρακι του θειου,πιονι της παραγκας και τα σχετικα;
Δεν ειναι ειρωνικο το ερωτημα.
Ρωταω γιατι αν υπαρχει καποιος με τεραστια πειρα στα της σουπερ λιγδας και της Ελληνικης ποδοσφαιρικης πραγματικοτητας,ειναι αυτος.
Και σιγουρα θα ειναι χρησιμος στον Ζαγορακη και στον ΠΑΟΚ.
Συνφωνω με τον Ολοριν.Χεστηκα τι θα πουν οι αλλοθρησκοι.
Η ουσία της άποψής μου (για όποιους βαριούνται τα μεγάλα posts) είναι ότι προτιμώ ΠΑΟΚ χωρίς Γκαγκάτση, παρά ΠΑΟΚ με Γκαγκάτση, ωστόσο θα δεχτώ την απόφαση του Ζαγοράκη.
Θα εστιάσω σε ορισμένες πλευρές του θέματος δίνοντας περισσότερο έμφαση στην υποστήριξη του Γκαγκάτση, όχι γιατί τον υποστηρίζω, αλλά γιατί οι θέσεις υπέρ του είναι οι λιγότερες και είπα να βοηθήσω λίγο.
- Δε συμπαθώ το Γκαγκάτση (μιλάω για τη δημόσια εικόνα του, δεν τον γνωρίζω προσωπικά).
- Πιστεύω ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό που λέμε παράγκα και ίσως να είναι ένοχος για όσα δικάζεται και ακόμα παραπάνω (δε λέω ότι είναι ένοχος, δεν ξέρω, απλά δε θα μου έκανε εντύπωση).
- Το αν είναι ΠΑΟΚτσης ή όχι δε μου λέει τίποτα. Νομίζω ότι πάνω από όλα κοιτάει τον εαυτό του και πιθανότατα ο ΠΑΟΚ ήταν η δεύτερη επιλογή του μετά τον Ολυμπιακό για τη συνέχιση της καριέρας του.
- Δε νομίζω ότι κρεμόμαστε από τον Γκαγκάτση για το αν θα βρούμε χορηγίες ούτε ότι κουβαλάει τον Κατσουράνη στην κωλότσεπη όπως είπε ένας φίλος πρωτύτερα. Επίσης, πιστεύω ότι η πορεία της ομάδας θα είναι ανοδική και χωρίς τον Γκαγκάτση.
- Κατανοώ τις αντιδράσεις όσων δεν τον θέλουν και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα ζήτημα για το οποίο η κριτική στη διοίκηση δεν είναι επιζήμια. Επίσης, οι περισσότερες αρνητικές απόψεις που διάβασα είναι αρκετά καλά τεκμηριωμένες και με βρίσκουν σύμφωνο σε πολλά.
Από την άλλη πλευρά:
- Ο Γκαγκάτσης δεν είναι ο μόνος άνθρωπος στο χώρο που δε μου κάθεται καλά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από ανθρώπους που δεν γουστάρω την εικόνα τους. Επίσης, υπάρχουν πολλοί παίκτες, παράγοντες κτλ οι οποίοι έχουν φύγει από τον ΠΑΟΚ (Κούδας, Γεωργιάδης, Χριστοδουλόπουλος...) και μετά γύρισαν. Αν εγώ δε θέλω τον τάδε, κάποιος άλλος δε θέλει το δείνα και ούτω καθ'εξής δε γίνεται δουλειά. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο Ζαγοράκης είναι κουμπάρος του Γκαγκάτση και πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ωστόσο, τον στηρίζουμε και νομίζω πολύ καλά κάνουμε.
- Την παράγκα δεν την ελέγχει ο Γκαγκάτσης, αλλά ο Κόκκαλης. Δεν πιστεύω ότι θα δούμε και πολύ διαφορά στη διαιτησία. Αν ήταν έτσι εύκολα τότε ο Θωμάς Μητρόπουλος θα ήταν περιζήτητος. Μακάρι πάντως να ξεστραβωθούν ορισμένοι σαν τον 4ο διαιτητή που έκανε γαργάρα την ενέργεια του Σιμάο στο μπολ μπόι. Μακάρι να μη μαθαίνουμε τηλεφωνικώς για τις αλλαγές στην ΚΕΔ. Μακάρι να μην τρώμε μεγαλύτερα πρόστιμα από τους άλλους για τα ίδια αδικήματα. Θα ξενερώσω πάντως απίστευτα αν αρχίσουν τα κάλπικα πέναλτι, αν και όπως είπα δεν το νομίζω.
- Φαντάζομαι ότι στην ως τώρα πετυχημένη προεδρία του Ζαγοράκη έχουν βοηθήσει και οι συμβουλές του Γκαγκάτση.
- Υποβαθμίζουμε λίγο το γεγονός ότι ο Γκαγκάτσης ήταν ο δημιουργός της εθνικής του 2004. Αυτό μετράει στην εικόνα του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό και στους υποψήφιους μεταγραφικούς μας στόχους.
- Πιστεύω ότι ο Ζαγοράκης έχει το δικαίωμα να χαράξει τη δική του στρατηγική. Εγώ στη θέση του δε θα έπαιρνα το Γκαγκάτση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τον στηρίξω. Πρώτον, ο Ζαγοράκης είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα από εμένα, δεύτερον τα μέχρι τώρα δείγματα της δουλειάς του με αφήνουν ικανοποιημένο και τρίτον δε γίνεται κάθε φορά στις αποφάσεις του να συμφωνούν όλοι.
- Κάνουμε υπερβολικά πολύ κουβέντα για τις αποφάσεις της διοίκησης. Τη μια φορά ο Σάντος, την άλλη ο Κατσαρής, την άλλη ο Γκαγκάτσης, την άλλη ο Χούτος, την άλλη ο Σαλπιγγίδης, μετά ξανά ο Σάντος... Θεμιτό δε λέω, άλλωστε η στήριξη του λαού στην ομάδα είναι εντυπωσιακή, αλλά να κοιτάξουμε λίγο και τα δικά μας στραβά; Π.χ. τζαμπατζήδες ή επικριτές του Σάντος με την πρώτη στραβή μετά από εξαιρετική χρονιά.
- Οι περισσότεροι από εμάς, μαζί με οπαδούς άλλων ομάδων, μαζευόμασταν το 2004 στο Λευκό Πύργο για μια ομάδα στην οποία υπεύθυνος ήταν ο Γκαγκάτσης και μεταξύ άλλων φωνάζαμε "σήκωσε το κύπελλο ψηλά, Μπασινά, Μπασινά" και "είναι ωραία, η ... του Χαριστέα". Αρνούμαι να ντραπώ για αυτό. Η συμμετοχή κανενός Γκαγκάτση δεν έχει το δικαίωμα να με απομακρύνει από την εθνική ή τον ΠΑΟΚ (αυτό με αφορμή εσένα φίλε geoavr).
Κλείνοντας το μακροσκελές ποστ μου θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου στο να πιάνουμε τα άκρα για πολλοστή φορά. Ούτε οι μεν είναι Φάουστ, ούτε οι δε ηθικολόγοι. Έλεος με το διχασμό.