Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
tasso85

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από tasso85 »

Αθώος και για τον τζηλο ο ατιμοτατος
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Εγώ απαιτώ σαν οπαδός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κυνηγήσει με ότι νομικό μέσο υπάρχει τον Σιαμπανη καο το βουβαλακι του Πειραιά... Δεν θέλω άλλες ανακοινώσεις...θελω πράξεις... Να του καρφώσει το δελτίο και να θυμάται ότι ο ΠΑΟΚ του έκοψε την μπάλα.

Αυτά τα ολιγα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Στα μικελ ρε στο take away ? :lol:
Πόσο γελοίοι είσαστε?
Να ζητήσουμε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Εγώ απαιτώ σαν οπαδός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κυνηγήσει με ότι νομικό μέσο υπάρχει τον Σιαμπανη καο το βουβαλακι του Πειραιά... Δεν θέλω άλλες ανακοινώσεις...θελω πράξεις... Να του καρφώσει το δελτίο και να θυμάται ότι ο ΠΑΟΚ του έκοψε την μπάλα.

Αυτά τα ολιγα
+1

Κυνηγηστε τους μεχρι τελους
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Όσο δεν περνάει στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ για τη σχέση γαύρος - ρούλης θα είμαστε πάντα ένα βήμα πίσω. Απλά τα πράγματα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

παντως στο πρωτοσελιδο της livesport για ερευνα της φιφα για τη μεταγραφη κριστινσον στον γαυρο απο λαρισα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Όταν αναφέρεις το όνομα που και καλά σου έκανε την πρόταση δωροδοκίας δεν είναι καθόλου παπαριες.
Μας έχουν δέσει κανονικότατα και θα το δείτε στην πορεία.
Αν δεν αποδειχθει Μπανε επικοινωνια προσυνεννοηση και προελευση χρηματος τπτ δεν αποδεικνυεται και δεν δενεται...
Δηλαδη αν εγω παω την αλλη κυριακη στον χ ποδοσφαιριστη και του κανω αντιστοιχη προταση και πω οτι με εβαλες εσυ, θα σε δικασουν και θα σε καταδικασουν?
Εγω μπορει να εχω προηγουμενα με σενα και να θελω να σε ενοχοποιησω...
Δεν παει ετσι το πραγμα...
Πρεπει να αποδειξουν την πραγματική εμπλοκή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο μονος τροπος να αποδειχθει ειναι οντως να τον στειλαμε εμεις. Σε καμια αλλη περιπτωση δεν αποδεικνυονται τετοια πραγματα...
Μπορει να ειμαστε μπανανια αλλα αυτα δεν γινονται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν αμφισβητώ τις νομικές σου γνώσεις, άλλωστε δουλειά σου είναι,αμφισβητώ όμως αυτό που είπες για την Μπανανία.
Η εμπειρία ζωής στα 42 μου,μου έχει διδάξει ότι είμαστε κάτι χειρότερο από Μπανανία φίλε μου.
Τέλος πάντων θα προσπαθήσω άλλη μια φορά να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν θα γίνει τίποτα.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Παιδια απο προσωπικη επαφη μεσω πολυ καλου μου φιλου και καλου φιλου του δεληζηση εχουμε υπαρξει με τον παικτη αρκετες φορες στην ιδια παρεα αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι βαζελος αλλα αυτο μπορει να μην εχει και καμια σχεση με την υποθεση αυτη
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Έκλεισε και η υπόθεση Τζηλου.
Όλα καλά στο Ελλαδιστάν του Κουλη και του σαπιοκοιλια πατρονου του.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Νομιζω πως ηρθε η ωρα να κινηθουμε. Αν δεν το κανουμε και αυτη τη φορα μετα απο οσα συνεβησαν δεν θα κινηθουμε ποτε και θα πρεπει να αποδεχθουμε πως θα μας κανει καθε χρονο ενα σκηνικο ο γαυρος για να μας βγαζει εκτος στοχων...
Τελος η υπομονη τελος οι χαμηλοι τονοι, αρκετα με την συναινεση και την υποτονικοτητα.
Επιβαλλεται να τα κανουμε πουτανα ολα.

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

nikos123 έγραψε:εχω και ενα φιλαρακι διαιτητη (εχει παιξει τον οαρης στην Γ εθνικη) να μου λεει ο δεληζησης ειναι ΠΑΟΚ να το ξερεις... πρεπει να τον απειλουν αλλοι.... θα μας κανουν να μαλωσουμε και με φιλους γ@μω το σπιτι τους

Τα @@ μου ΠΑΟΚ είναι αυτό το κατακάθι,μην ακούτε τι σας λέει ο καθένας,όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Όταν αναφέρεις το όνομα που και καλά σου έκανε την πρόταση δωροδοκίας δεν είναι καθόλου παπαριες.
Μας έχουν δέσει κανονικότατα και θα το δείτε στην πορεία.
Αν δεν αποδειχθει Μπανε επικοινωνια προσυνεννοηση και προελευση χρηματος τπτ δεν αποδεικνυεται και δεν δενεται...
Δηλαδη αν εγω παω την αλλη κυριακη στον χ ποδοσφαιριστη και του κανω αντιστοιχη προταση και πω οτι με εβαλες εσυ, θα σε δικασουν και θα σε καταδικασουν?
Εγω μπορει να εχω προηγουμενα με σενα και να θελω να σε ενοχοποιησω...
Δεν παει ετσι το πραγμα...
Πρεπει να αποδειξουν την πραγματική εμπλοκή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο μονος τροπος να αποδειχθει ειναι οντως να τον στειλαμε εμεις. Σε καμια αλλη περιπτωση δεν αποδεικνυονται τετοια πραγματα...
Μπορει να ειμαστε μπανανια αλλα αυτα δεν γινονται.

Δεν αμφισβητώ τις νομικές σου γνώσεις, άλλωστε δουλειά σου είναι,αμφισβητώ όμως αυτό που είπες για την Μπανανία.
Η εμπειρία ζωής στα 42 μου,μου έχει διδάξει ότι είμαστε κάτι χειρότερο από Μπανανία φίλε μου.
Τέλος πάντων θα προσπαθήσω άλλη μια φορά να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν θα γίνει τίποτα.
Εγω το μονο που φοβαμαι ειναι το να υπάρχει τρυπημα απο μεσα. Υπονοηθηκε κατι τετοιο περσι, ελπιζω να μην επιβεβαιωθει εμφατικα φετος...

nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

obanebane έγραψε:
nikos123 έγραψε:εχω και ενα φιλαρακι διαιτητη (εχει παιξει τον οαρης στην Γ εθνικη) να μου λεει ο δεληζησης ειναι ΠΑΟΚ να το ξερεις... πρεπει να τον απειλουν αλλοι.... θα μας κανουν να μαλωσουμε και με φιλους γ@μω το σπιτι τους

Τα @@ μου ΠΑΟΚ είναι αυτό το κατακάθι,μην ακούτε τι σας λέει ο καθένας,όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας.

για αυτο ακριβως το λεω οτι θα μας κανουν να μαλωσουμε με φιλους
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε Κωστακη με μαυρες σακουλες ελεγες χθες συναντησε ο Νωντας τον Σιαμπανη.

Που το εκανε αυτο; Στο κεντρο του Ευοσμου; Στα μικελ;

Να ανοιξουν οι καμερες στα μικελ αρχικα.
Να καταθεσει ο Νωντας δευτερον. Και αναλογα με το τι θα πει να ανοιξουν τα τηλεφωνα των εμπλεκομενων.

1.Αν δεν αποδειχθει οτι ο Νωντας (που ας πουμε οτι δεν ειναι βαλτος του γαυρου) δεν πηρε καμια εντολη και οι ενεργειες του δεν εχουνε καμια σχεση με τον επισημο ΠΑΟΚ και οτι ενηργησε για τον εαυτο του για να κερδισει στο στοιχημα, για παραδειγμα, η τιμωρια του Καραπαπαρα που απο χθες συνδεει ξεκαθαρα τον ΠΑΟΚ και το Γκαγκατση με το γεγονος, ποια θα ειναι;

2.Αν παλι ο βαλτος απο τον γαυρο Νωντας, δεν μπορεσει να αποδειξει οτι ακολουθησε εντολες μελους της διοικησης του ΠΑΟΚ, τι θα γινει;

3.Αν ο Νωντας δεν εμφανιζεται καν σε βιντεο καμερας ασφαλειας οτι συναντησε τον Σιαμπανη στα μικελ, ε εκει θα γελασουμε πολυ. Αλλα δεν τους εχω και για τοσο χαζους.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Εγ φοβάμαι και τα δύο.. Βέβαια με τις δηλώσεις του Σιαμπανη παίζει να το μετάνιωσε λόγω του ότι μπορεί να αντιλήφθηκε το μέγεθος της μαλακιας του... Ο ΠΑΟΚ δε θα μικρύνει ασχολουμενος με το παιδάκι... Τον καραπαπα πρέπει να ξετιναξει και καταγγελίες παντού για σχέση γαυρου και ρουλη.. Και φυσικά ριξιμο κλαντερμπεργκ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”