31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Grigorios_PAOK

Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Εγώ πάντως που σε θεωρώ λίγο, χθες δεν έχω να σου προσαψω κάτι αρνητικό, μια χαρά ήσουν και πεναλντι δεν εκανες.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

αφου εχεις τη τρελλα των τερματοφυλακων απαραιτητη για να εισαι TOP τερματοφυλακας βγαζεις πολλες φορες την αρνητικη πλευρα πεναλτυ δεν εκανες αλλα βγες πιο γρηγορα πιο τσαμπουκαλιστικα παρτους ολους παραμαζωμα ,και αυτο με τα πεναλτυ να πεφτετε νωριτερα εσυ και ο ζιφκο που το μαθατε δυο μετρα εισαι ψαρωστον .
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Παντως χτες στο γκολ που σωζει ο Ουαγκε εμεινε αγαλμα απο ενα τζουφιο σκαψιμο... Μου θυμισε λιγο το γκολ του Βελλιου με τακλιν στο περσινο(?) ματς με Ατρομητο. Επισης θεωρω κακη αποφαση την εξοδο στην φαση του πεναλτι. Μπορει να βρισκει μπαλα, αλλα δεν ειχε λογο να βγει εκει. Τελος παντων, νομιζω οτι ειναι ο μονοφθαλμος, αν και αν ηθελα ενα ψυχακι κατω απ'τα δοκαρια, θα ηθελα κατι σε Χακομπο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είχε κάνει έξοδο και είχε αντίθετη φορά από αυτήν της μπάλας. Τι να κάνει; Να γυρίσει πίσω να την προλάβει; Δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Σωστότατος χτες και στα δύο τετ α τετ. Το ένα το σώζει και στο άλλο είναι υπέροχο το τελείωμα του σκουληκιού. Και γω θέλω πιο σοβαρό τερματοφύλακα αλλά για τα χτεσινά δεν έχω να του προσάψω κάτι.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:Γιατί ξεφτιλιζεις την άποψη του άλλου σωστή ή λάθος!!

Σταμάτησε το!

Ο καθένας βλέπει αυτό που νομίζει και το παραθέτει. Δεν έχεις κανένα δικαιωμα να τον προσβάλλεις με τον τρόπο σου!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν θα σταματήσουν να προσβάλλουν παίκτες της ομάδας μου,θα σταματήσω να προσβάλλω και γω... μέχρι τότε μπάλα παγωτό και Μπαν.
Βέβαια αυτοί που εξακολούθηση βρίζουν, ειρωνεύονται, κοροϊδεύουν τους παίκτες της ομάδας ούτε σύσταση δεν τους γίνεται.
Εδώ ο άλλος είχε πάρει σβάρνα το ένα τόπικ μετά το άλλο και έγραφε τη λέξη μπούλο και δεν έγινε τίποτα.

τους παίκτες μας τους θυμόμαστε μόνο όταν σχολάω είναι η άμα τραυματιστούν και σταματήσουν το ποδόσφαιρο όπως κακή ώρα Ο Ουαγκε... Και μετά να τα κροκοδείλια δάκρυα.

Το φόρουμ κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι οτι πιο τοξικό υπάρχει... αλλά Το μόνο που μας ενδιαφέρει μην προσβάλλουμε κανέναν που μπαίνει μόνο για να βγάλει την αρνητικότητα του ή για να υπερασπιστεί κανέναν διοικητικό και την ανυπαρξία του,όπως ο προηγούμενος για τον οποίον έφαγα ban, ο οποίος δεν έχει ούτε μισό σχόλιο για τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Renegade την ώρα του αγώνα είναι πιο εκρυθμα τα πράγματα ισχύει 100% και σίγουρα γίνεται κι αυτό που λες.

Και μεις βλέπουμε το ματς και πολύ πιθανό να χάσουμε ποστ.

Δε γίνεται ηθελημένα και το καταλαβαίνεις.

Δεν είναι λίγες οι φορές που και σύσταση γίνεται και μπαν κι απο όλα και το ξέρεις πολύ καλά!

Απλά σου ζητάω κάθε φορά να μη είσαι εριστικός με τον τρόπο σου.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Μακάρι να γινόταν όλα αυτά μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων, δυστυχώς όμως τα περισσότερα και πιο ύποπτα είναι σε ανύποπτες στιγμές.
Υπάρχει συγκεκριμένο account εδώ το οποίο έχει πάνω από 10 φορές ότι συγκεκριμένοι παίκτες όπως ο βιερίνια ο Μάτος πασχαλάκης ηθελημένα μειωμένη απόδοση... Και αυτό το account συνεχίζει να γράφει ανενόχλητα.
Δεν μπορεί να μπαίνει ο καθένας και να βρίζει, να λοιδορεί, να ξεφτιλίζει ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Και όχι όποιους κ οποίους αλλά αυτός που φέρανε τις μεγαλύτερες χαρές των τελευταίων πολλών χρόνων.
Εσείς μπορεί να θεωρείτε ότι είναι τυχαίοπασχαλάκης ο βιερίνια ονόματος ο μαουρίσιο... Όλοι οι γ@μιαδες δηλαδή του λιμανιού, αλλά εγώ δεν το θεωρώ τυχαίο. Και βλέπουμε ότι οτιδήποτε έχει να κάνει με το γαύρο Δεν είναι τυχαίο.
Συγνώμη αλλά απέναντι σε αυτούς δεν μπορώ να μην είμαι εριστικός και ας αποβληθω εσαεί
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Για το χθεσινο ματς.
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΟΥ.
ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΗΚΕ ΔΟΚΑΡΙ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΕΣΩΣΕ Ο ΟΥΑΓΚΕ.
Και ομως φαγαμε γκολ απο φαση που εδωσες το δικαιωμα στο κορακι ,να σφυριξει το πεναλτυ.
ΦΑΣΗ που κανεις αλλος νορμαλ γκολκηπερ δεν θα αντιδρουσε οπως εσυ.

Ελπιζω να μην σε ξαναδω βασικο.
Η ΟΜΑΔΑ εδω και μηνες ζητησε να ψαχτεις και να βρεις αλλη ΟΜΑΔΑ.
Εκατσες πανω στο συμβολαιο σου και απο πανω πουλας τρελλα κανοντας παραπονα για το οτι δεν επαιζες βασικος,μειωνοντας συμπαικτες σου με τις δηλωσεις σου.
Αν ειχες αντρικιο ΕΓΩΙΣΜΟ, αντι να κλαιγεσαι και να λες αλλα κι αλλα,θα εφευγες απο μονο σου.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Renegade πες αλεύρι :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αυτός είναι χειρότερος κι από τον άλλο με τον τσιτσιπά. Do not feed the trolls.
renegade

:lol: :lol: :lol:

Βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου και το αν πρόκειται και υπαρκτό πρόσωπο.
Πιο πολύ μου φέρνει στον Tay στο botακι της microsoft αλλά σε Μπειραιώτικη έκδοση
paok düsseldorf

renegade έγραψε::lol: :lol: :lol:

Βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου και το αν πρόκειται και υπαρκτό πρόσωπο.
Πιο πολύ μου φέρνει στον Tay στο botακι της microsoft αλλά σε Μπειραιώτικη έκδοση
Μεγαλε παοκαρχι ,υπερασπιστη των παικτων,πες μας τι εγραφες για τον ΟΥΑΓΚΕ ,χωρις καν να τον δεις.
Υπερασπιστης του ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ εισαι και οχι των ποδοσφαιριστων του ΠΑΟΚ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paok düsseldorf

Οι αμφιβολιες σου με τσακισαν. :(
ΟΜΟΛΟΓΩ οτι ειμαι κατασκοπος του γαβρου. :cry:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ μου ειναι να πεισω τον ΠΑΟΚ να διωξει τον ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ ,για να παει στον γαβρο. :lol:

ΣΑΙΝΙ εισαι βρε,απορω πως με καταλαβες; :mrgreen:
renegade

Πού είσαι όμορφο νιε αυτά έγραψα για τον μούσα μέχρι σήμερα

Για πρώτο παιχνίδι μετά από 6 μήνες σε μια ομάδα και ένα πρωτάθλημα που δεν έχει ιδέα τι παίζει... μια χαρά τα πήγε.
Δυστυχώς είχα την ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσε να είναι σε πιο καλή κατάσταση για να παίξει στο ευρωπαϊκό
Άβαταρ μέλους
renegade

Κορυφή

Το γαμησανε το παιδί επειδή μετά από 6 μήνες που έπαιξε μπάλα σε μια ομάδα που δεν ξέρει ούτε τα ονόματά των συμπαικτών του ( αυτό χωρίς την οποία υπερβολή) δεν καταφερε να δείξει

Τρόμαξα
Όλο αυτό το εξάμηνο που δεν παιζότανε ποδόσφαιρο, δεν ακούμπησες καθόλου μπάλα μόνο βαρύ έκανες?
Α και πού σαι.. το ότι κατάφερες να πάρεις όγκο στο πάνω μισό του σώματός σου και όχι στο κάτω μισό...προδιαθέτει άλλου τύπου αθλήματα και όχι για ποδόσφαιρο

Καλά μην περνούμε και όρκο ότι δεν θα ασχοληθούμε μαζί του στο τέλος της σεζόν.
Αν όντως δείξει πράγματα και κριθεί ότι αξίζει μπορεί να γίνει κίνηση απόκτησης.
Ο συνδυασμός λίγων συμμετοχων και αλλαγής στον νομο περί δανεικών μπορεί να αποτελέσουν καταλυτικα για την παραμονή του... εκτός βέβαια αν βρούμε κάτι πολύ καλύτερο

Αν ήταν δικός μας ο παίκτης θα έλεγα okay , ίσως αξίζει να επενδύσεις χρόνο πάνω του.
Από τη στιγμή όμως που είναι δανεικός και είναι λίγο δύσκολη η αγορά του, θεωρώ ότι δεν αξίζει να επενδυθεί χρόνος σε αυτόν.
Το παιδί έχει τεράστιες τακτικές ελλείψεις.
Και εκτός αυτού παίζει συνεχώς με το μυαλό τους το να μην κάνει την γκέλα.
Ρε συ μούσα από την Μπαρτσελόνα ήρθες. Μόνο και μόνο για αυτό έπρεπε να περπατάς με στυλ σας γ**** όλους.
Πολύ φοβικός για τον ΠΑΟΚ μας.

Τι έγινε ρε σκάουτερ του φούτμπολ μάνατζερ...τελικά είναι κανονικός ποδοσφαιριστης ο Ουαγκε?
Άβαταρ μέλους
renegade

Πάλι καλύτερος από τον συμπαίκτη του που παθαίνει θλάση στο πρώτο σπριντ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”