Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από Azrael »

βασικα το συναισθημα ειναι ενα και μονο! ΑΗΔΙΑ! για τον "αθλητισμο", για το μπουρδελο που θελει να λεγεται χωρα!

δεν ξερω πως αισθανονται αλλοι αλλα εγω ντρεπομαι να λεω οτι ειμαι ελληνας εδω και καιρο.Προτιμω να προσδιοριζομαι μονο ως Μακεδονας ή Θεσσαλονικιος.Εξαλλου ουτε εμας ουτε τους παππουδες μας που ηρθαν απο την Ασια μας δεχτηκαν ποτε ως ελληνες.Μακαρι να γινομασταν ανεξαρτητοι και αυτονομοι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως μ αυτα κ μ αυτα καταφεραν κ δεν ασχολειται κανένας με την σφαγη μας ..
το βρηκαν το κολπο, θα μας σφαζουν και την ιδια στιγμη θα πετανε κ λασπη για να βγαινουμε αμυνομενοι αντι επιτιθεμενοι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

barlow4 έγραψε:Εχω βαρεθει κ εχω αηδιασει.
Τον ιβαν κ τα ματια μας.
Αυτο.

Επισης να πω κατι. Η ομαδα με τα καλα και τα στραβα της δουλευει σοβαρα. Εχεις προπονητη καποιον που τον ετοιμαζες 5 χρονια στις ακαδημιες. Εχεις βασικους και απο τους καλυτερους σου παιχτες παιδια απο τις ακαδημιες. Εχεις τον Ιβαν που ειναι πολυ δυνατος οικονομικα και αγαπαει αυτος και η οικογενεια του παθολογικα την ομαδα. Ε τωρα σορρυ ρε σεις αλλα δεν θα διαλυθουμε κιολας επειδη ο χοντρος εχει φτιαξει μια ομαδα μιας χρησης για τον ρουλη, με μονο σκοπο να σου κανει κακο. Ή επειδη βγαζει το παχυδερμο του να λεει καθε χρονο νεο παραμυθι.

Υπομονη θελει. Το timing λογω της κυβερνησης Κουλη ειναι κακο για εμας, αλλα καποια στιγμη ο καθενας θα παρει αυτο που του αξιζει.
BlackFriday

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από BlackFriday »

Gospi έγραψε:Παντως μ αυτα κ μ αυτα καταφεραν κ δεν ασχολειται κανένας με την σφαγη μας ..
το βρηκαν το κολπο, θα μας σφαζουν και την ιδια στιγμη θα πετανε κ λασπη για να βγαινουμε αμυνομενοι αντι επιτιθεμενοι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ακριβώς!! Και εμείς για μια ακόμα φορά στο ίδιο έργο θεατές!
Να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα! Μόνο αυτό θέλω πλέον. Κουράστηκα!
black death

Δημοσίευση από black death »

joshua έγραψε:Πηγα να αρρωστησω μια φορα με οσα τραγελαφικα ζησαμε με ηθοποιους και χαρτινους,πηγα δευτερη με την υποθεση της Ξανθης,δεν νομιζω οτι μπορω να αντεξω και τριτη.Οσο πεισμα και αν εχω να μην παραδοθω στον καθε πρεζεμπορα και τα τσιρακια του που προσπαθουν να μου κοψουν το ποδοσφαιρο ,πρεπει να προστατεψω την υγεια μου και τα αγαπημενα μου προσωπα.Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω να ασχολουμαι...
Μια απ'τα ιδια. Ειδα τη φατσα του μπουχεσα χθες στα σαιτ και μου χαλασε το βραδυ. Ρε δεν πα να γα...
Εξισου εξοργιστικοι οι οπαδοι του νέου Αιγαλεω και της κουλιτσας που στην ουσια μονιμως ξεπληρωνουν το πρωταθλημα που πηραν με πλατες του χοντρου.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Προφανεστατα και μιλάμε υποθετικά ρε σεις.

Εδώ ο άλλος που μας καταδίκασε πέρσυ έχτισε 4 βίλες στην Κεφαλονιά ξαφνικά ρε σεις.. και δε θα βρούνε μάρτυρες να καταθέσουν? Ότι θέλουν θα κάνουν σε στημένη δίκη.. ότι θες θα βρουν να πουν.
Και τον Ζ.Π. που ανέφερε η χοντρή Καραπαπαραινα, που δεν έχω ιδέα ποιος είναι, πιασμενο θα τον έχουν για να πει ότι ναι έδωσα μαύρη σακούλα. Με δώρο μια βίλα στη Μύκονο.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΡΕ!!

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εδώ έστησαν να πετάξει κάποιος ρολό χαρτί κορδέλα από τα 20 μέτρα στο Γκαρσία . Εκτός κι αν ήταν αυθόρμητο το πέταγμα.
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Καλησπέρα αδέρφια! Δεν γράφω συχνά αλλά παρακολουθώ τα τεκταινόμενα με μεγάλη προσοχή.
Δύο ερωτήματα έχω. Αφού ο Καραπαππας κατονόμασε συγκεκριμένο άνθρωπο για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό. Γιατί δεν κινήθηκε άμεσα η διαδικασία του αυτοφώρου;Από πλευράς εισαγγελέα;
Ο Δεληζησης, όταν ανέφερε ότι πολλά απ αυτά έχουν βάση. Ποιά δηλαδή, και ποια θεωρεί αβάσιμα.
Η συγκεκριμένη υπόθεση βρωμάει από παντού.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

giapas έγραψε:Εδώ έστησαν να πετάξει κάποιος ρολό χαρτί κορδέλα από τα 20 μέτρα στο Γκαρσία . Εκτός κι αν ήταν αυθόρμητο το πέταγμα.
Oυτε πυγμαιος σαμανος δε θα θεωρουσε αδικημα το πεταγμα χαρτοταινιας.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Isi4 έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια! Δεν γράφω συχνά αλλά παρακολουθώ τα τεκταινόμενα με μεγάλη προσοχή.
Δύο ερωτήματα έχω. Αφού ο Καραπαππας κατονόμασε συγκεκριμένο άνθρωπο για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό. Γιατί δεν κινήθηκε άμεσα η διαδικασία του αυτοφώρου;Από πλευράς εισαγγελέα;
Ο Δεληζησης, όταν ανέφερε ότι πολλά απ αυτά έχουν βάση. Ποιά δηλαδή, και ποια θεωρεί αβάσιμα.
Η συγκεκριμένη υπόθεση βρωμάει από παντού.
Ειπε πολλα απο αυτα που ακουγονται εχουν βαση.Ο δημοσιογραφος ηξερε αυτα που ακουγονται , που πρωτα ανακοινωθηκαν απο τον ολυμπιακο.
Αλλο ενα κακοστημενο σοου.
Ειμαι μαζι με τζοσουα.Κουαστηκα.Κ βαριεμαι να ασχοληθω ξανα με αυτα τα πραγματα.Δε θα χαλασουμε τις ζωες μας επειδη η μαφια ειναι κυβερνηση της χωρας.Πιο πολυ μου φταινε οι μαλακες που τους ψηφισαν.Δυο χρονια, δυο στημενα θεατρα που θα τυχουν κυβερνητικης στηριξης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 14 Δεκ 2020, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ωραία και θα πει ο Ζ.Π. και ο κάθε @@@@@γιος ψεύτης ότι πήγε να δώσει λεφτά. Από που τα βρήκε και ποιος του τα έδωσε; Αποδείξεις; ΄
Όποιος τολμήσει να το κάνει αυτό, μπορεί να φάει πολλά χρόνια για ψευδορκία. Μην μασάτε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ποια πολλα χρονια ρε Γερασιμου με μια ψευδη καταθεση αν υπαρξει τετοια.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

barlow4 έγραψε:
giapas έγραψε:Εδώ έστησαν να πετάξει κάποιος ρολό χαρτί κορδέλα από τα 20 μέτρα στο Γκαρσία . Εκτός κι αν ήταν αυθόρμητο το πέταγμα.
Oυτε πυγμαιος σαμανος δε θα θεωρουσε αδικημα το πεταγμα χαρτοταινιας.
άλλο σου είπα , όχι αν είναι αδίκημα.
Δε θεωρώ ότι τυχαία ο τύπος αυθόρμητα σημάδεψε το Γκαρσία ,ήταν τρύπημα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Κ εσκεμμενα να στοχευσε κ ο γουλιελμος τελλος να ηταν.Πεταξε χαρτοταινια.Δεν επρεπε να υπαρχει συζητηση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω ξερω οτι εχει παει 1 η ωρα.Μηνυσεις καταθεσαμε? Αν δεν το εχουμε κανει να πανε στο διαολο και οι δικοι μας...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”