Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Piero

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από Piero »

Λοιπόν νομικά , όταν κατηγορείς κάποιον πρέπει να αποδείξεις εσύ τις κατηγορίες, όχι να αρχίσει ο άλλος να λέει τι έκανε και τι δεν έκανε. Σε αυτό το ρδελομπου που ζούμε έχει χαθεί κάθε έννοια λογικής εκτός όλων των άλλων. Μακάρι, μακάρι να φεύγαμε από το πρωτάθλημα. Βόρεια Μακεδονία ή Βουλγαρία.
( 7 χρόνια Αθήνα σήμερα φεύγω οριστικά. Πολύ μποχα και δε μιλάω για την ομόνοια)

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Grigorios_PAOK

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Piero έγραψε:Λοιπόν νομικά , όταν κατηγορείς κάποιον πρέπει να αποδείξεις εσύ τις κατηγορίες, όχι να αρχίσει ο άλλος να λέει τι έκανε και τι δεν έκανε. Σε αυτό το ρδελομπου που ζούμε έχει χαθεί κάθε έννοια λογικής εκτός όλων των άλλων. Μακάρι, μακάρι να φεύγαμε από το πρωτάθλημα. Βόρεια Μακεδονία ή Βουλγαρία.
( 7 χρόνια Αθήνα σήμερα φεύγω οριστικά. Πολύ μποχα και δε μιλάω για την ομόνοια)

Βασικά καλή αρχή όπου πας.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Παντως η αληθεια ειναι οτι για να βγει το βουβαλι να λεει τετοια πραγματα, θα εχει συνεχεια η ιστορια.
Ειναι σιγουρα στημενη η υποθεση, αλλωστε καλοθελητες για να το παιξουν " ανθρωποι του Ιβαν", απειροι στην πολη.

Θα εχουμε σιγουρα προβλημα, θα σερνεται μια ανυπαρκτη υποθεση καμια χρονια παλι, μας βλεπω για κανενα υποβιβασμο ή -10 και βλεπουμε. Τραβα μετα να βρεις το δικιο σου στα ανυπαρκτα ελληνικα δικαστηρια...
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Μακάρι αίτημα εισόδου το μεσημέριΕικόνα

Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Άμα δε διώξουν τον Ιβάν δε θα σταματήσουν. Κάτι θα βρούνε, εδώ ακύρωσαν το βαρ

tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Μεταξύ αστείου και αστείου, πόλεμος για γυναίκα έχει γίνει, για εδάφη, για θρησκεία, για πιστεύω, για εγωισμό, για μπάλα έχει γίνει ποτέ;
Η μπάλα είναι η αφορμή
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

tsoupakampra έγραψε:Μεταξύ αστείου και αστείου, πόλεμος για γυναίκα έχει γίνει, για εδάφη, για θρησκεία, για πιστεύω, για εγωισμό, για μπάλα έχει γίνει ποτέ;
Η μπάλα είναι η αφορμή
Ο πολεμος στην Γιουγκοσλαβια απο ποδοσφαιρικο ματς ξεκινησε...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πηγα να αρρωστησω μια φορα με οσα τραγελαφικα ζησαμε με ηθοποιους και χαρτινους,πηγα δευτερη με την υποθεση της Ξανθης,δεν νομιζω οτι μπορω να αντεξω και τριτη.Οσο πεισμα και αν εχω να μην παραδοθω στον καθε πρεζεμπορα και τα τσιρακια του που προσπαθουν να μου κοψουν το ποδοσφαιρο ,πρεπει να προστατεψω την υγεια μου και τα αγαπημενα μου προσωπα.Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω να ασχολουμαι...
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Πράγματι josh, από το μυαλό μου περνάν άρρωστα πράγματα από χτες το βράδυ, μη φυσιολογικά. Όλοι αυτοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν κάποτε για την καταστροφή της ψυχικής μας υγείας αλλά που; Σίγουρα όχι στο μπουρδέλο που ζούμε.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Πηγα να αρρωστησω μια φορα με οσα τραγελαφικα ζησαμε με ηθοποιους και χαρτινους,πηγα δευτερη με την υποθεση της Ξανθης,δεν νομιζω οτι μπορω να αντεξω και τριτη.Οσο πεισμα και αν εχω να μην παραδοθω στον καθε πρεζεμπορα και τα τσιρακια του που προσπαθουν να μου κοψουν το ποδοσφαιρο ,πρεπει να προστατεψω την υγεια μου και τα αγαπημενα μου προσωπα.Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω να ασχολουμαι...
μην τους κανεις τη χαρη. γραψτους στα παπαρια σου. μεγαλα τα χεις, εχουν χωρο, ειμαι σιγουρος ;)
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Grigorios_PAOK έγραψε:
Piero έγραψε:Λοιπόν νομικά , όταν κατηγορείς κάποιον πρέπει να αποδείξεις εσύ τις κατηγορίες, όχι να αρχίσει ο άλλος να λέει τι έκανε και τι δεν έκανε. Σε αυτό το ρδελομπου που ζούμε έχει χαθεί κάθε έννοια λογικής εκτός όλων των άλλων. Μακάρι, μακάρι να φεύγαμε από το πρωτάθλημα. Βόρεια Μακεδονία ή Βουλγαρία.

Βασικά καλή αρχή όπου πας.
Ευχαριστώ φίλε, είμαι στο λυτρωτή. Τρένο, ρδελομπου - Σαλόνικα

tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Η κατάσταση αυτή με το γαυρο ξεκίνησε χρόνια πριν. Όταν τα έλεγε ο βαζελος επί θείο που ήταν ο βασικός του αντίπαλος εμείς δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε σε τι βαθμό εννοεί.

Η δικιά μας σειρά ήρθε με τη χειρότερη έκδοση προέδρου που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Με άλλα λόγια δύναμη πρωθυπουργου.

Δυστυχώς όλα γίνονται για να πολεμήσουν κυρίως το Σαββίδη κ μετά το ΠΑΟΚ. Με τη συμπαράσταση του κράτους αλλά και της Αμερικάνικης πρεσβείας, βλέποντας τις δηλώσεις π έχει κάνει κατά καιρούς ο Παιατ.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ένας κόσμος που έχει τραβήξει τα χειρότερα, ήρθε κάποια στιγμή να βρει κ αυτός λίγη χαρά.

Κ πως το ανταπέδωσαν, με το να το λερώνουν στη κοινή γνώμη για παράρτηματα, διαιτησίες πολύ ιδιοκτησίες κ το αποκορύφωμα δωροδοκία εν τη 2020.

Το έχουν πετύχει σε τεράστιο βαθμό. Πέρα από την γενική αντιμετώπιση π έχουμε, έχουμε και τις ποινικές κυρώσεις.

Σε αυτά τα πλαίσια δεν μπορεί να ευδοκιμήσει καμία υγιης ομάδα, κανένας οπαδός.

Όπως αναφέρθηκε, 3-4η φορά πάει πολύ. Η υπομονή τελειώνει κ αυτό που θέλει να πετύχει η συμμορία θα το πετύχει, οι τελευταίοι υγιεις θα αποχωρήσουν.

Κ το μόρφωμα που εκφράζει το νεοελληνα κ τη νοοτροπία του θα μεγαλώνει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πραγματικά ξύπνησα πιο ήρεμος μετά τα χθεσινά, και βλέπω τώρα αυτό....
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

joshua έγραψε:Πηγα να αρρωστησω μια φορα με οσα τραγελαφικα ζησαμε με ηθοποιους και χαρτινους,πηγα δευτερη με την υποθεση της Ξανθης,δεν νομιζω οτι μπορω να αντεξω και τριτη.Οσο πεισμα και αν εχω να μην παραδοθω στον καθε πρεζεμπορα και τα τσιρακια του που προσπαθουν να μου κοψουν το ποδοσφαιρο ,πρεπει να προστατεψω την υγεια μου και τα αγαπημενα μου προσωπα.Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω να ασχολουμαι...
Νομίζω ότι σε αυτή τη κατάσταση βρισκόμαστε όσοι αγαπάμε παθολογικά τα 4 γράμματα. και η σειρά είναι ακριβώς όπως τη λες. Ξεκινάει με χάρτινη, συνεχίζει με Ξάνθη και πλέον αυτό. Αϋπνία και ταχυκαρδία. Όχι ρε φίλε, έχουμε και μια οικογένεια από πίσω. Έχω μπολιάσει την ΠΑΟΚτσήδικη ιδέα στα 2 παιδιά μου που είναι κάτω των 5 και περιμένω σε 1 μήνα και το τρίτο και κάτι στιγμές σαν κι αυτές αναθεματίζω την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα να τους μεταδώσω το μικρόβιο. Είμαι πάρα πολύ σφιγμένος γιατί ξέρω ότι αν ζήσουμε πάλι ΣΤΗΜΕΝΕΣ στιγμές πολυιδιοκτησίας με έναν συρφετό από ΜΜΕ και αλαφιασμένους φιλάθλους-οπαδούς να ζητωκραυγάζουν για υποβιβασμούς και βρώμικο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά θα είναι και η φαρμακερή για μένα προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ποιος θείος.. ο θείος ήταν αστείο και παιδικό παιχνίδι.. Στημένος διαιτητής πλέον θεωρείται challenge νηπιαγωγείου μπροστά σε αυτό που έχουν στήσει. Μακάρι να έστηναν διαιτητές, ήξερες ότι σε περιμένουν 15 ανάποδα σφυρίγματα σε έναν αγώνα και τέλος. Εδώ το πράγμα έχει ξεφύγει. Εκβιάζονται δικαστές και όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι πιασμένος. Όλος.

Κλείστε ρε το φόρουμ για μια φορά! Δε γίνεται να μείνει δημόσιο! Αν είναι θέμα επισκεψιμότητας βάλτε ένα PayPal να τσονταρουμε για τον σέρβερ όσο θέλετε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”