Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Παιδες χθες στα καρεκλακια του γηπεδου ειχε κατι φιλαδια οπου εδειχνε προιοντα της PAOK AYTHENTICS ΚΑΙ ειδα αρκετα ωραια προιοντα..αυτο ομως που μου γιαλυσε το ματι ηταν κατι σημαιες σε 2 σχεδια..εχουν διαφορα μεγεθη..αυτη που ηθελα εχει 200x300cm και 165x250..ξερετε αν εχει η μπουτικ σημαιες με τετοια μεγεθη????
Από την εποχη τού Απατατούδη, μέχρι και σήμερα, πηγαίνω με τα λεφτά (και την πιστωτική κάρτα) στο χέρι, για να σηκώσω όλη τη μπουτίκ και κάθε φορά φεύγω σχεδόν άπραγος.
Επηρεασμένος κατά πολύ απο την επαγγελματική μου δραστηριότητα, συνήθως απογοητεύομαι από την κακογουστιά των προσφερομένων ειδών και την ευτελή τους ποιότητα.
Δεν κάνω καμία σύγκριση με ό,τι αντίστοιχο υπάρχει εδώ και δεκαετίες στο εξωτερικό, γιατί απλούστατα δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα.
Κάτι τέτοιο, φαίνεται οτι θα αργήσει πολύ.
Τρελλαίνομαι όμως και με την κακή χρήση τού δικέφαλου αετού,
μένω εδώ και χρόνια με την απορία γιατί ο σύλλογος δεν έχει συγκεκριμένο και οριστικό έμβλημα όπως όλα τα clubs τού πλανήτη αλλά αντιθέτως βλέπω χίλιες-δυο διαφορετικές εκδοχές τού "ΠΑΟΚ", μπερδεμένες γραμματοσειρές και όσες θες παραλλαγές τού συμβόλου, με ανοιχτά φτερά, με κλειστά, gothic, με σπαθί, με κορώνα etc.
Mπήκα πριν κάμποσο καιρό, μέσα σε εκείνον τον συνωστισμό που επικρατεί πριν ή μετά τους αγώνες, και ανάμεσα σε κάποια ψιλολόγια που προμηθεύθηκα, αγόρασα και κάποια κεραμικά μπολ φαγητού σαν αυτά που απεικονίζονται επακριβώς στην παρακάτω φωτογραφία, από το on-line store της ΠΑΕ.
Με λύπη μου διαπίστωσα, αυτό που δεν είχα προσέξει την ώρα της αγοράς μου. Ούτε εχθρός τού ΠΑΟΚ δεν θα κατασκεύαζε/σχεδίαζε αυτά τα προιόντα, πολύ περισσότερο εαν ήμουν επίσημος ΠΑΟΚ θα τα επέστρεφα στον κατασκευαστή τους, με την υποσημείωση να τα χώσει στον πάτο του!
Και εξηγούμαι, για όσους δεν καταλαβαίνουν από την φωτογραφία που επισυνάπτω, οτι δεν ανέχομαι για λόγους αισθητικής (και όχι μόνον) να αντικρύζω ένα προιόν που σχεδόν λοιδωρεί το έμβλημά μας, έχοντας τυπωμένη όλη την πρώτη σειρά με τους αετούς... αποκεφαλισμένους.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Έτσι είναι η κατάσταση δυστυχώς. Είχα γράψει κάποια πράγματα παλαιότερα αλλά δεν είδα και πολύ ενδιαφέρον. PRAKTORINOS μακάρι να ήταν μόνο η ποικιλία δικεφάλων.Σε κάποια jokey έχουν το δικέφαλο σε ρόζ χρώμα. Η μεγαλύτερη μαλακία του τμήματος marketing. Τα πήρε το μάτι σου η συνήλθαν και τα απέσυραν;
MALEF έγραψε:Παιδες χθες στα καρεκλακια του γηπεδου ειχε κατι φιλαδια οπου εδειχνε προιοντα της PAOK AYTHENTICS ΚΑΙ ειδα αρκετα ωραια προιοντα..αυτο ομως που μου γιαλυσε το ματι ηταν κατι σημαιες σε 2 σχεδια..εχουν διαφορα μεγεθη..αυτη που ηθελα εχει 200x300cm και 165x250..ξερετε αν εχει η μπουτικ σημαιες με τετοια μεγεθη????
ένας φίλος πήρε σημαία από την μπουτίκ, το δεύτερο ή τρίτο μέγεθος από αυτά του φυλλαδίου. Η πολλή μεγάλη 2χ3 μέτρα δεν ξέρω αν υπάρχει, οι πιο μικρές υπάρχουν σίγουρα.
axilleas4 έγραψε: Σε κάποια jokey έχουν το δικέφαλο σε ρόζ χρώμα. Η μεγαλύτερη μαλακία του τμήματος marketing. Τα πήρε το μάτι σου η συνήλθαν και τα απέσυραν;
(στην on-line boutique πάντως δεν υπάρχουν πια)
Πού ξέρεις, μπορεί να έκαναν sold-out και να προχωρησαν σε επαναληπτική παραγγελία.
Ειδα και ένα κοριτσάκι στο δρόμο που το φορούσε, και σίγουρα δεν μπορώ να την κακίσω.
Πάντως, ο ροζ δικέφαλος είναι πταίσμα, μπροστα στο... κιτρινομαυρο εισιτηριο διαρκείας που "λούστηκα" πριν λίγα χρόνια, επί γούμενου.
thanasakiss4 έγραψε:Βάλτε στην μπουτίκ δερμάτινα σαν του Σάντος να γίνει της κακομοίρας!!!
Όλοι στην Τούμπα την Κυριακή με δερμάτινο και ας έχει 30 βαθμους!!!
Να τού λιώσουν από τη ζέστη, αυτές με το τριφύλλι! Πες στον ψιλικατζή της γειτονιάς σου οτι κοιμάται όρθιος!
Πες του οτι υπάρχει τρόπος να εκτοξευθούν οι πωλήσεις του.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
MALEF έγραψε:Παιδες χθες στα καρεκλακια του γηπεδου ειχε κατι φιλαδια οπου εδειχνε προιοντα της PAOK AYTHENTICS ΚΑΙ ειδα αρκετα ωραια προιοντα..αυτο ομως που μου γιαλυσε το ματι ηταν κατι σημαιες σε 2 σχεδια..εχουν διαφορα μεγεθη..αυτη που ηθελα εχει 200x300cm και 165x250..ξερετε αν εχει η μπουτικ σημαιες με τετοια μεγεθη????
ένας φίλος πήρε σημαία από την μπουτίκ, το δεύτερο ή τρίτο μέγεθος από αυτά του φυλλαδίου. Η πολλή μεγάλη 2χ3 μέτρα δεν ξέρω αν υπάρχει, οι πιο μικρές υπάρχουν σίγουρα.
για τη μπουτικ το εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι ειναι χειροτερη και απο τους παγκους στα πανηγυρια.εγω εχω δει του βαζελου στη λεωφορο και επαυθα ζημια.και ειλικρινα ζηλεψα.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι συμφερον υπαρχει να διαιωνιζεται αυτο το χαλι.τι ειναι αυτο που μας κραταει σ αυτο το επιπεδο?και ακομα μεσα απο την παε σε ποιον αρεσει αυτο το πραγμα και δεν το αλλαζουνει?ειλικρινα αυτο δεν το καταλαβαινω
1 ΜΙΣΗ χρονο μετα το ξεκινημα της μπουτικ, θεωρω οτι η ΠΑΕ εχει τη μικροτερη βελτιωση σε αυτο το τομεα απο ΟΛΕΣ τις αλλες κινησει της.....πρεπει να ψαχτει, η μουτικ αυτη δεν τιμαει τον ΠΑΟΚ, εγω θελω φορμες, πετσετες, ποτηρια πορτοφολια, ρολοι να παρω, και τα δυο πρωτα δεν υπαρχουν (οι πετσετες ειναι χαλια αισθητικα) τα ποτηρια ειναι απο το 2004 (το ενα γραφει τσουλου πανω) το ρολοι 280 ευρω........ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ