Αδερφε μη βαζεις Μαου με Καντουρι στην ιδια προταση. Ο Μαου εκανε εξαιρετικα ματς στον ΠΑΟΚ, ο Καντουρι ακομα να κανει 5 ματς καλα σερι στην 4η του σεζονRexaris έγραψε:Εμένα με έχει απογοητεύσει αλλά πάλι θυμάμαι άλλους που ανέβηκαν με τον καιρό, θυμάστε τι λέγαμε για Μαουρίτσιο και ΕΛ Καντουρί στην αρχή; Ακόμη και για τον Πάμπλο οι μισοί λέγαμε (κι εγώ μαζί) αν ήρθε μόνο για να δίνει μπουνιές δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Όταν ηρέμησαν και βρήκαν τα πατήματά τους αυτοί οι παίκτες μας φόρεσαν τα γυαλιά. Βέβαια στο γκολ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, ή τόχεις ή δεν τόχεις τις περισσότερες φορές. Τόσα που δώσαμε ας συνεχίσουμε να κάνουμε υπομονή, τι θα χάσουμε;
29. Antonio Čolak
-
Dimg4
Re: 25. Antonio Colak
άλλον ΠΑΟΚ βλέπεις φίλε μου.
Ο Καντούρης φέτος είναι εκ των κορυφαίων.
Έκανε 2 λάθη συνεχόμενα, το ένα έγινε γκολ εις βάρος μας, το άλλο πήγε να γίνει γκολ, έφαγε και μια κόκκινη πάνω στα νεύρα του, και ξεχάσαμε όλα τα υπόλοιπα.
No Καντούρης, no party φέτος φίλε μου.
Έκανε 2 λάθη συνεχόμενα, το ένα έγινε γκολ εις βάρος μας, το άλλο πήγε να γίνει γκολ, έφαγε και μια κόκκινη πάνω στα νεύρα του, και ξεχάσαμε όλα τα υπόλοιπα.
Συμφωνώ και δεν θα ξεχάσω το παιχνίδι του Μάου με τον σκώληκα στο Χαριλάου και ειδικά τι έκανε στο 1-1.
Πολύ καλός ο Μάου πρίν τον τραυματισμό του φυσικά, αλλά νομίζω δεν επανήλθε ποτέ στο 100% και είναι άδικο να συγκρίνουμε τον τωρινό Μάου με τωρινό Καντούρι.
Πολύ καλός ο Μάου πρίν τον τραυματισμό του φυσικά, αλλά νομίζω δεν επανήλθε ποτέ στο 100% και είναι άδικο να συγκρίνουμε τον τωρινό Μάου με τωρινό Καντούρι.
- kataramenos5
- stavrospgr
Νομίζω ότι πρέπει να παίξει από την αρχή για να κουράσει τους αντίπαλους αμυντικούς ώστε να μπει μετά ο Σαγόνιας να παστελώσει. Μακάρι να πάρει μπρος και να σκοράρει ο ίδιος, αλλά προς στιγμή δεν μας έδωσε κάποιο δείγμα για να ελπίζουμε...
- Περιπτερος
-
Dimg4
Α σορυ, εβλεπα κ19 και νομιζα εβλεπα τους μεγαλουςgpap έγραψε:άλλον ΠΑΟΚ βλέπεις φίλε μου.
- ΑποστόληςΑ
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάνει για παίκτης του αρούλη, ή κάνει για το ματς με τον αρούλη;Περιπτερος έγραψε:Είναι ένας παίκτης που έχω την διαίσθηση ότι κάνει για τον αρούλη.
- buffalobill4
Ο τωρινός Κλάους με χανγκοβερ από μπουζούκια είναι κατά πολύ καλύτερος σου.
Καλοφαγωτα τα ρούβλια του Ιβάν να πούμε στον κύριο κουτσολιακο.
Καλοφαγωτα τα ρούβλια του Ιβάν να πούμε στον κύριο κουτσολιακο.
- sourmenetes
- Moderator
Ειδικά σήμερα το να κάνεις κριτική στον τσολακ είναι εντελώς άτοπο!!!
Σόρρυ αλλά εντελώς αστοχο
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Όχι για σήμερα. Όταν ομως τον έχουμε πάρει με ένα σκασμό.λεφτα και παίζουμε χωρίς φορ να πάει στο καλό.
Μετά από σφαγή, που πάνε κι από πάνω να σε στήσουν με ψευδομάρτυρες, κανένας δεν θα έπρεπε να κάνει κριτική για μπάλλα. Αυτή είναι συμπεριφαρά ραγιά.sourmenetes έγραψε:Ειδικά σήμερα το να κάνεις κριτική στον τσολακ είναι εντελώς άτοπο!!!