Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
mpafos4

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν ειναι?...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εμενα το χαζουλης στη δουλειά μου με προσβάλλει και δεν επιτρέπω κανεναν να με αποκαλεί έτσι. Δίνω πολλά και απαιτώ επαγγελματισμο. Ουτε τα υποκοριστικα (-άκης). Ο Γιώργος Σαββίδης εργάζεται και παράλληλα καταθέτει χρήματα για τον ΠΑΟΚ, ώστε να φέρει τίτλους, απο την καψούρα του. Δεν επενδύει. Ο επενδυτής έχει rate of return, ενώ η προεδραρα μας μονο βάζει, γιατί αγαπαει την ομάδα πολύ και προφανώς τη χώρα. Οσοι ζουν στο εξωτερικό, όπως κι εγώ, μας λείπει πολυ η Ελλάδα. Αν θέλετε χαρακτιρισμους, υπαρχουν τα ακόλουθα : Μπραβο προεδραρα!, Γιωργο ψυχαρα!, τρελοπαοκτσακι από κούνια. Πολλα θετικά μπορεί να σκεφτεί κανείς. Οτιδήποτε έχει αρνητική χροιά ας χρησιμοποιείται απο τους εχθρους μας, οπως εξάλλου γίνεται.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ποιος τον ειπε χαζουλη στη δουλεια του? Εγω μπορει να τον πω χαζουλη καποιες φορες οπως οταν ανεβαζει playstation κλπ. Προσβολη ειναι κι αυτο?
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Dimg4 έγραψε:2020 απαντηση. Η εποχη που δε μπορεις να πεις οτιδηποτε, μαθαμε οτι το χαζουλης ειναι ακρως προσβλητικο.

Δεν με εκπλήσσει που άργησες τόσο να το μάθεις.
beeman

Δημοσίευση από beeman »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:2020 απαντηση. Η εποχη που δε μπορεις να πεις οτιδηποτε, μαθαμε οτι το χαζουλης ειναι ακρως προσβλητικο.

Προφανώς και είναι προσβλητικό και το ξέρει.Γι αυτό το είπε,προσπάθησε να μην ασχολείσαι μαζί του
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:

Ελα ρε συ, ειρωνια για το iq μου? :lol:
Ουτε εμενα που ανηκεις στην fruitcake γενια του 2020 που δεν ξερει με τι να πρωτοπροσβληθει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Κυρ 13 Δεκ 2020, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

beeman έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:

Προφανώς και είναι προσβλητικό και το ξέρει.Γι αυτό το είπε,προσπάθησε να μην ασχολείσαι μαζί του

καλα σου λεει ο μπεεμαν
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Το χαζούλης δεν είναι λέξη που είναι δυνατόν να αναφέρεται στη δουλειά κάποιου. Αναφέρεται αποκλειστικά στην περσόνα/δημόσια προσωπικότητα ενός ανθρώπου.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Έχει πέσει πολύ μελάνι για αυτό το θέμα εδώ μέσα. Δε βγαίνει άκρη. Και εμένα με ενοχλεί πολύ αυτή η (πότε συνειδητά πότε όχι) κεκαλυμμένη απαξίωση, που την ακούω εδώ στην Αθήνα από μη ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ κυρίως. Τα ακούμε κατά κόρον κι εδώ μέσα, πότε για κριτική λέει, για να γίνουμε καλύτεροι κλπ, ο Σαββίδης ετσι κι αλλιώς μας παρακολουθεί και διορθώνεται. Πότε γιατί δεν είμαστε γιεσμεν κλπ, άλλωστε είμαστε υπάλληλοι και γλύφουμε για να μας προσέχει. Οι αιτίες είναι προφανώς άλλου είδους, αλλά καλή καρδιά, δεν πειράζει.... σκίστε τα σκουλήκια αύριο, όπως ορίζει η φυσική τάξη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τελος παντων, ο καθενας τον εκλαμβανει οπως θελει. Ας ειναι ο εαυτος του και ας μην ακουει κανεναν απο μας ουτε να σκαει και πολυ αν διαβασει κανα κραξιμο. Παγκοσμιως ετσι ειναι ο οπαδος, το θεμα ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια τους στηριζει τυφλα οποτε αυτο αρκει
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Και ο στραβοστομης και ο ντιμ γκ είναι λίγο χαζουληδες τα πουλάκια μου! Εντάξει δεν χρειάζεται και πολύ εξυπνάδα να το καταλάβει και ο μέσος νους του ανθρώπου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ρεφυγερεαποδωρεμπρο
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μα γιατί; Δεν σε είπα και καμπούρη!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

vs40 έγραψε:Εμενα το χαζουλης στη δουλειά μου με προσβάλλει και δεν επιτρέπω κανεναν να με αποκαλεί έτσι. Δίνω πολλά και απαιτώ επαγγελματισμο. Ουτε τα υποκοριστικα (-άκης). Ο Γιώργος Σαββίδης εργάζεται και παράλληλα καταθέτει χρήματα για τον ΠΑΟΚ, ώστε να φέρει τίτλους, απο την καψούρα του. Δεν επενδύει. Ο επενδυτής έχει rate of return, ενώ η προεδραρα μας μονο βάζει, γιατί αγαπαει την ομάδα πολύ και προφανώς τη χώρα. Οσοι ζουν στο εξωτερικό, όπως κι εγώ, μας λείπει πολυ η Ελλάδα. Αν θέλετε χαρακτιρισμους, υπαρχουν τα ακόλουθα : Μπραβο προεδραρα!, Γιωργο ψυχαρα!, τρελοπαοκτσακι από κούνια. Πολλα θετικά μπορεί να σκεφτεί κανείς. Οτιδήποτε έχει αρνητική χροιά ας χρησιμοποιείται απο τους εχθρους μας, οπως εξάλλου γίνεται.

ακρως προσβλητικο ειναι ειδικα για καποιον που προσφερει στην ομαδα παρα πολλα με τα λαθη του φυσικα .....αν αποκαλουμε καποιον 28χρονο χαζουλη γιατι στο ισταγκραμ ανεβασε εικονα απο το playstation 5.....εγω που ειμαι 59 αγαπαω τα καλα videogames απο τον spectrum 48k ακομη το 1984 ,πρεπει να ειμαι πολυ χειροτερος ......ο Γιωργος προσφερει παρα πολλα και γενικα η οικογενεια Σαββιδη αξιζει καλλιτερης μεταχειρησης απο μας , αυυο το στυλ της υποτιμησης γιατι εχει σκυλο γιατι του αρεσουν τα βιαια αθληματα γιατι ανεβασε εικονα απο το playstation 5 κλπ κλπ ειναι δικα του θεματα γουστα χομπυ και δεν μας πεφτει λογος .......για τα υπολοιπα κριτικη αν καπου δεν συμφωνουμε,με ταυτοχρονη ομως στηριξη με παθος .....για το συμφερον της ομαδας μας ειναι αυτο .....να σεβαστουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι μας γουσταρουν και δινουν απιστευτα πολλα πραγματα απο τον χρονο τους απο τα εισοδηματα τους για να μας κανουν χαρουμενους και να γουσταρουν και αυτοι .....δωρο θεου λαχειο οτι θελετε πεστε το ......ο θεος ειναι ΠΑΟΚ τελικα ......
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Μα γιατί; Δεν σε είπα και καμπούρη!

Α ολα κι ολα, οι 2 βολες του Καμπουραρου μας εβγαλαν στους δρομους
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”