ΠΑΟΚ - Άρης 75-64 Σχόλια & Παρελειπόμενα
- john4serres
ΠΑΟΚ - Άρης 75-64 Σχόλια & Παρελειπόμενα
Ντέρμπι με τον συμπολίτη για την 7η αγωνιστική της Basket League.
Με νεο προπονητή η ομάδα, τον Άρη Λυκογιάννη που παρουσιάστηκε χθες.
Σε 4 αγώνες ο Σκουληκάρης έχει 2 νίκες (Προμηθέα και Ηρακλή εντός έδρας) και 2 ήττες (Λαύριο και Χαρίλαο Τρικούπη εκτός έδρας)
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Με νεο προπονητή η ομάδα, τον Άρη Λυκογιάννη που παρουσιάστηκε χθες.
Σε 4 αγώνες ο Σκουληκάρης έχει 2 νίκες (Προμηθέα και Ηρακλή εντός έδρας) και 2 ήττες (Λαύριο και Χαρίλαο Τρικούπη εκτός έδρας)
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
- PAOK_Antarctica
- episimos73
Re: ΠΑΟΚ - Άρης 13/12/2020, 16:00 (ΕΡΤ3 live)
Γαμήστε το λήκι επιτέλους!
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Λυκογιαννης ειναι στην καλυτερη θεση. Αλλαγη ψυχολογιας που θα φερει νικη, αλλιως δε θα φταιει γιατι μολις ηρθε 

- kataramenos5
Εγω παντως ειμαι πολυ αισιοδοξος(και δε το συνηθιζω) γι αυτο το ροστερ. Αφου κοντραραμε κουλα μπορουμε να κοντραρουμε ολους πλην βαζελους.
Πιστευω οτι με νορμαλ προπονητη τους εχουμε
Πιστευω οτι με νορμαλ προπονητη τους εχουμε
- kataramenos5
Επαναληψη του αγωνα με κουλα?
Αλλαξε το γουρι?
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Θα τους..... ολους
Αλλαξε το γουρι?
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Θα τους..... ολους
- john4serres
Επανάληψη του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διέταξε ο αθλητικός δικαστής, δικαιώνοντας την ένσταση του Δικεφάλου μετά το τέλος του ματς και την διαιτητική… σφαγή των Καρακατσούνη, Τσιμπούρη και Ζαχαρή.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Γαμώτο... Τι ωραία ατμόσφαιρα θα είχε η πόλη αν έπεφτε τέτοια Κυριακή με ΠΑΟΚ - Άρης και Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ! Το 2010... ή το 2000... ή στα '90s!! Χαμός!!
Μπαρκαρούτσε σόρρυ, αλλά ωραία ατμόσφαιρα θα είχε οριακά μέχρι το 1995.
Έκτοτε, με αποκλειστική ευθύνη της μεγάλης μάζας των σκουληκιών (δεν αναφέρομαι σε ακραίες περιπτώσεις που έχουμε και εμείς τέτοιες), η ατμόσφαιρα έχει πάει στα σκουπίδια.
Μα οι ΠΑΟΚτσήδες ήταν πιο βίαιοι και το ένα και το άλλο, θα απαντήσουν. Ναι, συμφωνώ οτι εμείς ήμασταν πάντα πιο επιθετικός λαός για διάφορους λόγους, ΑΛΛΑ
Τον καρκίνο και τη λάσπη που έχουν διασπείρει τα σκουλήκια από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, με ανελέητα ψέμματα, ρουφιανιές, κλάψα ατέρμονη βασισμένη στο απόλυτο τίποτα ΚΑΙ με πλάτες αλλονών, δεν τα έχει κάνει ο ΠΑΟΚ.
Ειδικά τη δεκαετία του 2000 η αρρώστια που έσπειραν με τις γελοίες τακτικές του Σκόρδα (πολύ πριν το ματς Σπάθα) διέλυσε εντελώς οποιαδήποτε "ωραία ατμόσφαιρα" στην πόλη πριν τα ντέρμπυ.
ΌΛΑ ήταν πια ειρωνίες, ψέμματα, προκλήσεις. Και κλασσικά χάπατα οι δικοί μας, είτε ακολούθησαν, είτε έβγαλαν αδιαφορία.
Αυτά, ξαναλέω, αφορούν τον πολύ κόσμο.
Το τι γίνεται σε υπόγεια, ύποπτες ακραίες συναναστροφές κλπ, ούτε το ξέρω ούτε θέλω να το μάθω.
Έκτοτε, με αποκλειστική ευθύνη της μεγάλης μάζας των σκουληκιών (δεν αναφέρομαι σε ακραίες περιπτώσεις που έχουμε και εμείς τέτοιες), η ατμόσφαιρα έχει πάει στα σκουπίδια.
Μα οι ΠΑΟΚτσήδες ήταν πιο βίαιοι και το ένα και το άλλο, θα απαντήσουν. Ναι, συμφωνώ οτι εμείς ήμασταν πάντα πιο επιθετικός λαός για διάφορους λόγους, ΑΛΛΑ
Τον καρκίνο και τη λάσπη που έχουν διασπείρει τα σκουλήκια από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, με ανελέητα ψέμματα, ρουφιανιές, κλάψα ατέρμονη βασισμένη στο απόλυτο τίποτα ΚΑΙ με πλάτες αλλονών, δεν τα έχει κάνει ο ΠΑΟΚ.
Ειδικά τη δεκαετία του 2000 η αρρώστια που έσπειραν με τις γελοίες τακτικές του Σκόρδα (πολύ πριν το ματς Σπάθα) διέλυσε εντελώς οποιαδήποτε "ωραία ατμόσφαιρα" στην πόλη πριν τα ντέρμπυ.
ΌΛΑ ήταν πια ειρωνίες, ψέμματα, προκλήσεις. Και κλασσικά χάπατα οι δικοί μας, είτε ακολούθησαν, είτε έβγαλαν αδιαφορία.
Αυτά, ξαναλέω, αφορούν τον πολύ κόσμο.
Το τι γίνεται σε υπόγεια, ύποπτες ακραίες συναναστροφές κλπ, ούτε το ξέρω ούτε θέλω να το μάθω.
- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, δεν μιλάω για πεσίματα και καυγάδες.. Μιλώ για τη καζούρα στο σχολείο, στο γραφείο, στο καφενείο, στις παρέες.. Τον κόσμο που γεμίζει τα λεωφορεία και πηγαίνει στο γήπεδο.. Τη προσμονή ενός ντέρμπυ!!
Καταλαβαινω απολυτα τι λες. Ολο το κλιμα του να εχεις αυτη την αναμονη μεχρι την ωρα του ματς, την καζουρα του πριν, την στεναχωρια του μετα στο μπασκετ 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αυτά υπάρχουν και τώρα. Δεν έχουν λείψει. Αυτό που λείπουν είναι οι πορείες στο Χαριλάου και την Τούμπα αντίστοιχα. Οι οπαδοί στο πέταλο. Πάντα υπήρχαν πεσιματα ντου και ξύλο και πάντα υπήρχε και η αθώα καζουραΜπαρκαρούτσος έγραψε:Εντάξει, δεν μιλάω για πεσίματα και καυγάδες.. Μιλώ για τη καζούρα στο σχολείο, στο γραφείο, στο καφενείο, στις παρέες.. Τον κόσμο που γεμίζει τα λεωφορεία και πηγαίνει στο γήπεδο.. Τη προσμονή ενός ντέρμπυ!!
- PAOK_Antarctica