29. Antonio Čolak

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Kap

Re: 25. Antonio Colak

Δημοσίευση από Kap »

giapas έγραψε:είναι απίστευτο το πως επινοούμε δικαιολογίες για μια αποτυχία.

Εγώ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει ότι δε τον εκμεταλλευόμαστε; Δε του δίνουμε πάσες; Κάνει κίνηση ο παίκτης και εμείς τον αγνοούμε και δε του πασάρουμε; Έχουν όλοι στο μυαλό τους να σκοράρουν και χαραμίζουν επιθέσεις με σκοτωμένα σουτ από το κέντρο ; Του λέμε να κάνει άλλες δουλειές στο γήπεδο και λόγω αυτών ο παίκτης αδυνατεί να κάνει τα βασικά; Τι στο πεοντα σημαίναι ότι δε τον φιντάρει σωστά η ομάδα;

Ο Ελαραμπι που έβαλε 3 γκολ στο Βόλο δηλαδή τα έβαλε γιατί ο γαύρος παίζει διαφορετικά;
O Πριγιο δηλαδή μας βοηθούσε επειδή όλοι έπαιζαν για αυτόν ,έστρωναν τη μπάλα κι αυτός απλά την έστρωνε στα δίχτυα? Το γκολ με τη κούλα το θυμάστε στο 2-0? Με τη σουτάρα έξω απο τη περιοχή; Το άλλο το γκολ , στη παράλληλη σέντρα που βγήκε πρώτος στη μπάλα και πλάσαρε το θυμάστε ;

Ο παίκτης ως τώρα είναι μηδενικό. Και για να το παίξουμε μπαλαδόφατσες και ψαγμένοι υπομονετικοί λέμε ασυναρτησίες ότι η ομάδα φταίει που δε παίζει σωστά.
Το παιδή ΣΗΜΕΡΑ δε κάνει ούτε για τη Κ19.

Μακάρι να συνέλθει και αντιστρέψει την εικόνα. Εδώ θα είμαστε για να τον συγχαρούμε.
Αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε γωνία στο δεκάρικο για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Φαίνεται να μην μπορεί ούτε τα βασικά. Έχω αρχίσει να αναπολώ τον Κλάους και τον Κουλούρη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πως γινεται να πηγαμε απο Πριγιο/Ακπομ σε Τσολακ μεσα σε 1 σεζον?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγώ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει ότι δε τον εκμεταλλευόμαστε; Δε του δίνουμε πάσες; Κάνει κίνηση ο παίκτης και εμείς τον αγνοούμε και δε του πασάρουμε; Έχουν όλοι στο μυαλό τους να σκοράρουν και χαραμίζουν επιθέσεις με σκοτωμένα σουτ από το κέντρο ; Του λέμε να κάνει άλλες δουλειές στο γήπεδο και λόγω αυτών ο παίκτης αδυνατεί να κάνει τα βασικά; Τι στο πεοντα σημαίναι ότι δε τον φιντάρει σωστά η ομάδα;

Ο Ελαραμπι που έβαλε 3 γκολ στο Βόλο δηλαδή τα έβαλε γιατί ο γαύρος παίζει διαφορετικά;
O Πριγιο δηλαδή μας βοηθούσε επειδή όλοι έπαιζαν για αυτόν ,έστρωναν τη μπάλα κι αυτός απλά την έστρωνε στα δίχτυα? Το γκολ με τη κούλα το θυμάστε στο 2-0? Με τη σουτάρα έξω απο τη περιοχή; Το άλλο το γκολ , στη παράλληλη σέντρα που βγήκε πρώτος στη μπάλα και πλάσαρε το θυμάστε ;

Ο παίκτης ως τώρα είναι μηδενικό. Και για να το παίξουμε μπαλαδόφατσες και ψαγμένοι υπομονετικοί λέμε ασυναρτησίες ότι η ομάδα φταίει που δε παίζει σωστά.
Μακάρι να συνέλθει και αντιστρέψει την εικόνα. Εδώ θα είμαστε για να τον συγχαρούμε.
Πριν ενα χρονο ηταν πολυβολο, εδω δεν. Πες εσυ. Ξεχασε αυτα που ηξερε? Ειπαμε και το ψυχολογικο παιζει ρολο. Θυμηθείτε τι επαθε ο Κλαους. Ακομα κι ο Τοργκελε οταν εφυγε απο δω εβαλε 9 γκολ σε 28 παιχνιδια. Λετε να εμαθε μπαλα σε μια χρονια στη γερμανια?
Θα συμφωνησω φυσικα οτι δε μπορεις να περιμενεις μια σαιζον να σκοραρει αλλα δε φταιει οτι ειναι αμπαλος
Εμενα βεβαια η ενσταση μου ειναι οτι απ τα 2 στη ριεκα σε μας κοστισε 4 ενα χρονο μετα αλλα Rogon ειναι αυτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 11 Δεκ 2020, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ειναι δυσκολο το ελληνικο πρωταθλημα για τα σεντερ φορ. Πολυ πισω οι αμυνες, αργο ποδοσφαιρο, πολλες φορες βρωμικο, ελαχιστη προστασια απο τη διαιτησια και αρκετοι καλοι αμυντικοι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Νια Γιάπα, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ και τον Ελ αραμπί να είχε και τον Πρίγιοβιτς, την ίδια εικόνα θα είχανε. Ασχέτως ικανοτήτων του καθενός και ασχέτως ικανοτήτων του Τσόλακ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ok sera ti na σου πω διαφωνούμε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kataramenos5 έγραψε:

Πριν ενα χρονο ηταν πολυβολο, εδω δεν. Πες εσυ. Ξεχασε αυτα που ηξερε? Ειπαμε και το ψυχολογικο παιζει ρολο. Θυμηθείτε τι επαθε ο Κλαους. Ακομα κι ο Τοργκελε οταν εφυγε απο δω εβαλε 9 γκολ σε 28 παιχνιδια. Λετε να εμαθε μπαλα σε μια χρονια στη γερμανια?
Θα συμφωνησω φυσικα οτι δε μπορεις να περιμενεις μια σαιζον να σκοραρει αλλα δε φταιει οτι ειναι αμπαλος
Εμενα βεβαια η ενσταση μου ειναι οτι απ τα 2 στη ριεκα σε μας κοστισε 4 ενα χρονο μετα αλλα Rogon ειναι αυτη.

Κοίτα να δεις kat το ότι δε παίζει τώρα καλά , βασικά το ότι έχει απελπιστική εικόνα τώρα δε σημαίνει τίποτα για το μέλλον. Μπορεί να έχει προσωπικά και να μην είναι συγκεντρωμένος , μπορεί να έχει πρόβλημα και να μη κοιμάται καλά , μπορεί ξέρω γω οτιδήποτε . Κι όταν λυθεί το πρόβλημά του να φανεί ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό δε το ξέρω , δεν είμαι μελλοντολόγος , απλά καταγράφω τη παρούσα εικόνα που λέει ότι ο παίκτης δε κάνει ούτε για κ19

Μη παρεξηγείτε αυτά που λέω. Δεν είμαι σκαουτερ να ξέρω το potential του παίκτη. Εγώ κρίνω τη παρούσα εικόνα και μόνο. Επίσης δε προτρέπω κάποιον να πάρει αποφάσεις, αυτά ας τα αποφασίσει η διοίκηση που έχει πιο πολλά δεδομένα.

Εγώ βλέπω και σχολιάζω τη τωρινή εικόνα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ναι μεν πασχουμε πολυ σε δημιουργια για να ταιστει ο φορ, τις λιγοστες φασεις που παιρνει τις εχει σπαταλησει με τραγικες επιλογες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

@giapas Ελα βρε κουβεντα κανουμε
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Τζάμπα συζήτηση κάνουμε. Το θέμα είναι απλό:

Αυτή τη στιγμή ο προπονητής του ρουλη, θεωρείτε ότι ασχολείται με το πώς θα σταματήσει τον Τσολακ;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μακάρι :D
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

ειναι λιγο δυσκολο να ασχολειται με το πως θα σταματησει εναν παικτη που δεν θα αγωνιστει :D
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

kataramenos5 έγραψε:Πριν ενα χρονο ηταν πολυβολο, εδω δεν. Πες εσυ. Ξεχασε αυτα που ηξερε? Ειπαμε και το ψυχολογικο παιζει ρολο. Θυμηθείτε τι επαθε ο Κλαους. Ακομα κι ο Τοργκελε οταν εφυγε απο δω εβαλε 9 γκολ σε 28 παιχνιδια. Λετε να εμαθε μπαλα σε μια χρονια στη γερμανια?
Αφού δεν μαθαίνουμε καλά να πάθουμε. Εκεί που νόμιζες ότι πηγαίναμε για απορογκονοποίηση, τελικά βρεθήκαμε με τα μπούνια χαμένοι:
- Αντικατέστησες τον καλύτερο επιθετικό σου τον Ακπομ με παίκτη δικό τους και τον Πέλκα πάλι με παίκτη δικό τους συνεχίζοντας να κάνεις δουλειές μαζί τους.
- Πήρες χρήμα από Ακπομ Πέλκα, που ήταν ελάχιστο σε σχέση με την πραγματική αξία τους, και τα έδωσες πίσω και με το παραπάνω μόνο σε αυτούς για να πάρεις τις φετινές 2 πιο απογοητικές μέχρι τώρα μεταγραφές
- Πούλησες φτηνά δικό τους ακριβό παίκτη (Πέλκα) για να αγοράσεις ακριβότερα φτηνούς δικούς τους παίκτες.
- Ενώ ήθελες να ελαφρύνεις το budget φορτώθηκες από δουλειά μαζί τους χασούρα 6 εκατομμύρια σε καιρό φφπ χωρίς να αυξήσεις την ποιότητα της ομάδας αυτήν την μεταγραφική περιόδο.
- Στραγγαλίζεσαι οικονομικά για την συνέχεια χωρίς να παίρνεις πράγματα για την αξία που πλήρωσες και χωρίς να μπορείς να δώσεις ξανά τέτοια ποσά για να βρείς παίκτες από το πάνω ράφι στις θέσεις τους και στο βάθος βάθος βγαίνει κερδισμένη ομάδα ο αντίπαλος σου.
- Διαχρονικά από ποιόν δικό τους παίκτη βγήκαμε κερδισμένοι (Τζαβέλλα; Τζιόλη; δεν μετρώ τον πρώτα δικό μας Βιερίνια) ενώ αυτοί πήρανε δικαιώματα από παίκτες ακαδημιών σου (Σταφυλίδης, Κουλούρης, Πέλκας) χωρίς να πάρεις το οικονομικό αντίκρισμα της αξίας τους στις μεταγραφές τους και εξακολουθείς να επιτρέπεις να έχουν παίκτες από την ακαδημία σου (Μιχαηλίδης). Ποιός κερδίζει από αυτές τις δοσοληψίες;

Αλήθεια ο Μούργκ δεν ξεκίνησε ιδανικά εδώ σκοράροντας στα πρώτα παιχνίδια του (γκολ με χάρτινη έξω και ισοφάρισε εντός με Ομόνοια); Ο Τσόλακ δεν ήταν αρχισκόρερ στην Κροατία και ότι καλύτερο είδαμε (έστω κάποιες προσπάθειες) ήταν στα δύο πρώτα του παιχνίδια και μετά έγινε χειρότερος; Πως γίνεται και οι δύο μαζί να ξεχάσανε τώρα την μπάλα; Τα ψυχολογικά τους είναι ότι τώρα έχουμε περισσότερη πίεση πρωταθληματισμού που δεν την αντέχουν; Ας τα διώξουν τα όποια ψυχολογικά γιατί το να αρχίσουν να αποδίδουν χωρίς πίεση προφανώς δεν μας κάνει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο Μουργκ ειναι παιχταρας και θα το δειξει.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

προσωπικά δεν με ξενερώνει που είναι γκαντέμης ή αόρατος μέσα στο παιχνίδι ή οτι δεν του βγαίνει τίποτα...
αλλά ρε φίλε άσε τις δηλώσεις... απο την πρώτη μέρα και βάζω γκολ και έτσι και γιουβέτσι και με φωνάζουν Τσολαγκόλ...... έλεος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”