Έχω την εντύπωση,πως αν ο κάτοχος C.L πάρει το εισιτήριο και απ την χώρα τουsourmenetes έγραψε:Αν βγούμε πρώτοι ξεκινάμε από πρώτο προκριματικό τσου λου;;
(όπως πάντα),ξεκινάμε απ τον β' στους δυνατούς.
Γ' και play-off στους αδύναμους
Έχω την εντύπωση,πως αν ο κάτοχος C.L πάρει το εισιτήριο και απ την χώρα τουsourmenetes έγραψε:Αν βγούμε πρώτοι ξεκινάμε από πρώτο προκριματικό τσου λου;;
Κοίτα φέτος με την ολλανδική μια χαρά τα πήγαμε.Doomlord4 έγραψε:Μου αρέσει που γράφω και υπεραισιόδοξα σενάρια για 11ες θέσεις
Τρομάρα μου...
Πάμε φουλ για 21η θέση
Ακόμα και το Ισραήλ θα μας περάσει
Στο Conference λογικά θα είμαστε δυνατοί στα προκριματικά και 2ο (ή μπορεί και 3ο αν είμαστε άτυχοι/τυχεροί) γκρουπ δυναμικότητας
Δεν είμαι πια καθόλου αισιόδοξος για τίποτα.Μπορεί να αποκλειστούμε κι απ την πιο τυχάρπαστη ομάδα
Βέβαια όταν ανοίξουμε το καλοκαίρι το θέμα με το ματς με την FC Tixarpasti, να μην ξεχάσουμε να γράψουμε (όσοι πιστεύουμε και σε γούρια ) ΠΧΟΙΑ FC Tixarpasti μωρε...τώραα....
Επίσης στην επόμενη Ολλανδική,πάλι να μην ξεχάσουμε να την χαρακτηρίσουμε μικρή και πτ@ν@
γιατί και γούρικο είναι όπως διαπιστώνουμε τόσα χρόνια άλλα και ποιος να σκέφτεται τώρα άλλα συνθήματα καινούρια...λες και είμαστε ο πιο ευρυματικός λαός σ αυτά........