ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Έτσι όπως είναι (απο)δομημένη η ομάδα νομίζω ότι σημαντικότερο είναι να έρθουν 2 τουλάχιστον παίκτες με υψηλή ποιότητα παρά η ακριβής θέση που θα παίζουν.
Αν δηλαδή θα είναι περισσότερο 8αρι ή 10αρι, εξτρεμ καθαρό ή θα σεντερφοριζει.
Η ποιότητα τους θα ανεβάσει και τους υπόλοιπους μέτριο καλούς παίκτες δίπλα τους.
Αν δηλαδή θα είναι περισσότερο 8αρι ή 10αρι, εξτρεμ καθαρό ή θα σεντερφοριζει.
Η ποιότητα τους θα ανεβάσει και τους υπόλοιπους μέτριο καλούς παίκτες δίπλα τους.
Σε συνεχεια απο το προηγουμενο σεντονι και εχοντας δει τις μεταγραφες να παιζουν
θα διαπιστωσει κανεις αυτο που ελεγα εγω αλλα και αλλοι συμφορουμιτες.
Οτι δυστυχως με μετριους ή καλούς παίχτες δε γίνεται μια πολύ καλή ομάδα.
Μουργκ 400-500 συμβολαιο, Ουαγκε 400-500 συμβολαιο, Σβαμπ 400-500 συμβολαιο,
Τσολακ 400-500 συμβολαιο. Απο αυτους ο Σβαμπ ξεχωριζει αλλα ειναι παρα πολυ αργος.
Οι αλλοι περιμενουμε να δειξουν αν δειξουν.....Μακαρι να δειξουν για μενα και να βγω λαθος.
Ωστο θα επιμεινω οτι οι πολυ καλες ομαδες και ειδικα ο Αξονας της ομαδας γινεται με
πολυ καλους παιχτες(Μαουρισιο, Μπισεσβαρ, Ελ Καντουρι,Ματος, Βιειρινια κλπ) στα καλά τους.
Αυτοι οι παιχτες ομως σαν συμβολαια κοστιζουν περιπου τα διπλασια.
Συνεπως ειναι απλο. Επιλεγεις ή να σπαταλας χαμενα λεφτα αγοραζοντας πολλους μετριους
παιχτες η να επενδυεις σε λιγοτερους αλλα ποιοτικοτερους.
Ο Τσολακ στοιχισε 5.500.000 για τεσσερα χρονια χωρις την εφορια.
Εχεις και τον Σφιντερσκι που ειναι ακομη εξελιξιμος που στοιχισε για 4 χρονια περιπου 3.500.000.
Παρε εναν Πριγιοβιτς στα καλα του και δωσε 9.000.000 για τεσσερα χρονια.
Παρε εναν Μπρανταριτς αντι για εναν Σβαμπ και εναν Μουργκ. Και οταν βγεις απο το FFP
παρε κι αλλους ποιοτικούς παίχτες.Μεχρι τοτε προωθησε κι αλλους πιτσιρικαδες(ξενους και Ελληνες).
Διπλα σε ποιοτικους παιχτες θα γινουν και αυτοι καλυτεροι! Ο Τζολης μαθαινει διπλα στον Ζιφκοβιτς.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΤΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΤΙΤΛΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.......
θα διαπιστωσει κανεις αυτο που ελεγα εγω αλλα και αλλοι συμφορουμιτες.
Οτι δυστυχως με μετριους ή καλούς παίχτες δε γίνεται μια πολύ καλή ομάδα.
Μουργκ 400-500 συμβολαιο, Ουαγκε 400-500 συμβολαιο, Σβαμπ 400-500 συμβολαιο,
Τσολακ 400-500 συμβολαιο. Απο αυτους ο Σβαμπ ξεχωριζει αλλα ειναι παρα πολυ αργος.
Οι αλλοι περιμενουμε να δειξουν αν δειξουν.....Μακαρι να δειξουν για μενα και να βγω λαθος.
Ωστο θα επιμεινω οτι οι πολυ καλες ομαδες και ειδικα ο Αξονας της ομαδας γινεται με
πολυ καλους παιχτες(Μαουρισιο, Μπισεσβαρ, Ελ Καντουρι,Ματος, Βιειρινια κλπ) στα καλά τους.
Αυτοι οι παιχτες ομως σαν συμβολαια κοστιζουν περιπου τα διπλασια.
Συνεπως ειναι απλο. Επιλεγεις ή να σπαταλας χαμενα λεφτα αγοραζοντας πολλους μετριους
παιχτες η να επενδυεις σε λιγοτερους αλλα ποιοτικοτερους.
Ο Τσολακ στοιχισε 5.500.000 για τεσσερα χρονια χωρις την εφορια.
Εχεις και τον Σφιντερσκι που ειναι ακομη εξελιξιμος που στοιχισε για 4 χρονια περιπου 3.500.000.
Παρε εναν Πριγιοβιτς στα καλα του και δωσε 9.000.000 για τεσσερα χρονια.
Παρε εναν Μπρανταριτς αντι για εναν Σβαμπ και εναν Μουργκ. Και οταν βγεις απο το FFP
παρε κι αλλους ποιοτικούς παίχτες.Μεχρι τοτε προωθησε κι αλλους πιτσιρικαδες(ξενους και Ελληνες).
Διπλα σε ποιοτικους παιχτες θα γινουν και αυτοι καλυτεροι! Ο Τζολης μαθαινει διπλα στον Ζιφκοβιτς.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΤΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΤΙΤΛΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.......
Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα εγω θεωρω πως στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ του 4-2-3-1 και του 4-3-3 και εξηγουμαι.Λεμε πχ πως εμεις παιζουμε 4-3-3 αρα δεν θελουμε 10ρι αλλα 8ρι.Μηπως ο Αγκουστο ειναι 6ρι? Προφανως και δεν θελουμε δεκαρι τυπου Τσιαρτα,οπως δεν παιζουμε και με 6ρι τυπου ξερω γω Βιτολο.Στο συγχρονο ποδοσφαιρο τα χαφ του αξονα λιγο πολυ μοιαζουν μεταξυ τους με μικρες διαφορες αλλα σημαντικες.Καπως ετσι το αν θα ειναι 8ρι η 10ρι το χαφ που θα ερθει μικρη σημασια θα εχει ,αρκει αυτο να μπορει να μεταφερει μπαλα,να παταει περιοχη και να εχει καλη τελικη προσπαθεια,κατι που εκανε πχ ο Μισιτς που θεωρητικα ηταν 8ρι αλλα κανει πχ και ο Καγκαβα που θεωρητικα ειναι επιτελικος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η λύση είναι μία.
Δανεικοί
Ψάξε στην αγορά και σε top ομάδες με μεγάλα ροστερ (Πόρτο) υπάρχουν παίχτες που δεν χωράνε στα ροστερ τους αλλά στην Ελλάδα θα κάνουν πλάκα.
Έξυπνες κινήσεις θέλει.
Όχι άλλες αγορές ρίσκου..
Κάληψη κενών με δανεικούς και το καλοκαίρι κρίνεις ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι.
Δανεικοί
Ψάξε στην αγορά και σε top ομάδες με μεγάλα ροστερ (Πόρτο) υπάρχουν παίχτες που δεν χωράνε στα ροστερ τους αλλά στην Ελλάδα θα κάνουν πλάκα.
Έξυπνες κινήσεις θέλει.
Κάληψη κενών με δανεικούς και το καλοκαίρι κρίνεις ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι.
- PAOKevolution
Μητσε , το θέμα μας είναι να πάρουμε δανεικούς για να πετύχουμε κάτι ένα εξάμηνο και μετά να ψάχνουμε πάλι παίκτες;;
Το θέμα κατ εμέ είναι να πάρουμε παίκτες που να μπορούμε να κρατήσουμε μετά το καλοκαίρι. Δε διαφωνώ με το σκεπτικό σου , απλώς δε μπορείς να χτίσεις ομάδα με δανεικούς .
Και μιας που ήρθα σε αυτό το τοπικ, να πω πως στεναχωριέμαι που το λεω,αλλά είναι επιτακτική η απόκτηση φορ. Τουλάχιστον ξέρουμε οτι ο προπονητής ξέρει τι θέλει και τι όχι.
Το θέμα κατ εμέ είναι να πάρουμε παίκτες που να μπορούμε να κρατήσουμε μετά το καλοκαίρι. Δε διαφωνώ με το σκεπτικό σου , απλώς δε μπορείς να χτίσεις ομάδα με δανεικούς .
Και μιας που ήρθα σε αυτό το τοπικ, να πω πως στεναχωριέμαι που το λεω,αλλά είναι επιτακτική η απόκτηση φορ. Τουλάχιστον ξέρουμε οτι ο προπονητής ξέρει τι θέλει και τι όχι.
-
Συμφωνω. Ειδικα φετος που τα εσοδα ειναι μειωμενα, ολοι θα θελουν να ξεφορτωθουν συμβολαια.Mitsospaoki4 έγραψε:Η λύση είναι μία.
Δανεικοί
Έξυπνες κινήσεις θέλει.
Το θεμα ειναι οτι δεν συνεχιζεις Ευρωπη, που θα ηταν καλο κινητρο για καποιον να ερθει στη σουπαλιγδ.
Το βασικό είναι η τελική αποψη για τις μεταγραφές να είναι του Γκαρσία.
Ο Ρεμπε φάνηκε ότι δεν το κατέχει το άθλημα.
Έχει ποσοστό επιτυχίας που προσέγγιζει Μπρανκο.
Δεν γίνεται να έχεις κάνει 4 μεταγραφές +1 δανεικό και να μη σου έχει βγει ούτε ένας.
Ξόδεψε 6+ εκατομμύρια σε μια ομάδα που το καλοκαίρι λέγαμε ότι αν δεν πουλήσει δεν παίρνει τπτ, κ όλα πήγαν ακλαφτα.
Τώρα αν βοηθήσουν στο μέλλον δεν είναι απίθανο αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε για πάντα.
Ο Τσολακ στο ποδοσφαίρικο χρηματιστήριο κοστολόγειται όσο ένας ελεύθερος με 400 χιλιάρικα μισθό. Εμείς πληρώσαμε κιόλας γτ θαμπωθηκε ο Φερειρα που δεν βλέπει καν από το Κροατικό πρωτάθλημα.
Ο μόνος που έχει βγει είναι ο Σβαμπ κ ήταν ελεύθερος.
Ο Ζιβκο δεν νομίζω ότι πιστώνεται στο Ρεμπε.
Ας ελπίσουμε να διορθωθεί η κατάσταση αν κ με τόσες αποτυχίες, μπορεί να μη μπούμε καν στη διαδικασία ενίσχυσης.
Ο Ρεμπε φάνηκε ότι δεν το κατέχει το άθλημα.
Έχει ποσοστό επιτυχίας που προσέγγιζει Μπρανκο.
Δεν γίνεται να έχεις κάνει 4 μεταγραφές +1 δανεικό και να μη σου έχει βγει ούτε ένας.
Ξόδεψε 6+ εκατομμύρια σε μια ομάδα που το καλοκαίρι λέγαμε ότι αν δεν πουλήσει δεν παίρνει τπτ, κ όλα πήγαν ακλαφτα.
Τώρα αν βοηθήσουν στο μέλλον δεν είναι απίθανο αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε για πάντα.
Ο Τσολακ στο ποδοσφαίρικο χρηματιστήριο κοστολόγειται όσο ένας ελεύθερος με 400 χιλιάρικα μισθό. Εμείς πληρώσαμε κιόλας γτ θαμπωθηκε ο Φερειρα που δεν βλέπει καν από το Κροατικό πρωτάθλημα.
Ο μόνος που έχει βγει είναι ο Σβαμπ κ ήταν ελεύθερος.
Ο Ζιβκο δεν νομίζω ότι πιστώνεται στο Ρεμπε.
Ας ελπίσουμε να διορθωθεί η κατάσταση αν κ με τόσες αποτυχίες, μπορεί να μη μπούμε καν στη διαδικασία ενίσχυσης.
Τον Ρεμπε προφανως τον φεραμε για να ξεφορτωθουμε συμβολαια και οχι για να εντοπισει παικτες. Το εκανε ηδη.
Καλά ας μη βάλουμε κάτω τα νούμερα να δούμε πόσο πέτυχε κ εκεί, αλλά ας δεχτούμε ότι πιστώνεται την απομάκρυνση Βερνμπλουμ κ Στόχ.
Είμαστε ικανοποιημενοι δλδ εμείς τώρα μόνο με αυτά;
Είμαστε ικανοποιημενοι δλδ εμείς τώρα μόνο με αυτά;
-
Για την ακριβεια η ταση ειναι για false10, δηλαδη παικτες ξεκαθαρα μεσοεπιθετικους που 10 χρονια πριν θα επαιζαν πισω απο το φορ, αλλα τωρα καμια ομαδα δεν καλυπτει αυτη την θεση. (Πχ Ντε Μπραουνε και Σιλβα στην Σιτυ, Βαϊναλντουμ στην Λιβερπουλ, εσχατως και Μουλερ στην Μπαγερν, σε πιο γνωστα σε μας ο Πιτσι στην Μπενφικα κλπ) Οι περισσοτερες προτιμουν να εχουν δημιουργικους παικτες πισω στο γηπεδο, γιατι το πρεσινγκ πλεον ξεκιναει πολυ ψηλα και χρειαζεσαι καλη κυκλοφορια απο 20-25 μετρα πιο πισω απ'οτι παλια. Αντιστοιχα η εννοια του 6αριου οπως μας την συστησε ο Μακελελε στο 4-3-3 εχει πεθανει. Πλεον πιο πολλους Πιρλο συναντας, παρα Μακελελε. Ο Νταγκλας ειναι εξαιρετικος για δεδομενα σουπερ λιγκ στο να υποδεχεται μπαλα, να την κουβαλαει, και να πασαρει στα 10-15 μετρα, κατι που τον κανει ενα συγχρονο 6αρι.joshua έγραψε:Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα εγω θεωρω πως στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ του 4-2-3-1 και του 4-3-3 και εξηγουμαι.Λεμε πχ πως εμεις παιζουμε 4-3-3 αρα δεν θελουμε 10ρι αλλα 8ρι.Μηπως ο Αγκουστο ειναι 6ρι? Προφανως και δεν θελουμε δεκαρι τυπου Τσιαρτα,οπως δεν παιζουμε και με 6ρι τυπου ξερω γω Βιτολο.Στο συγχρονο ποδοσφαιρο τα χαφ του αξονα λιγο πολυ μοιαζουν μεταξυ τους με μικρες διαφορες αλλα σημαντικες.Καπως ετσι το αν θα ειναι 8ρι η 10ρι το χαφ που θα ερθει μικρη σημασια θα εχει ,αρκει αυτο να μπορει να μεταφερει μπαλα,να παταει περιοχη και να εχει καλη τελικη προσπαθεια,κατι που εκανε πχ ο Μισιτς που θεωρητικα ηταν 8ρι αλλα κανει πχ και ο Καγκαβα που θεωρητικα ειναι επιτελικος.
Κλασικο παραδειγμα false10 ειναι σε μας ο Καντουρι και στην ΑΕΚ ο Μανταλος. Θελουμε κατι παρομοιο, ισως πιο κοντα στον Μανταλο. Εγω θα κοιτουσα τα αζητητα των 3 της Πορτογαλιας, και ισως των 2 της Ολλανδιας. Για φορ ρεαλιστικα το πιο προσιτο ειναι να φερουμε τον Κουλουρη με δανεισμο.
-
Το να ξεφορτωθω τον Ακπομ με 2εκ και τον Πελκα με 1.5 το κανω κι εγω με τα μισα λεφτα του Ρεμπε
-
Ας πανε να φερουν τον ΜητρογλουΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Για την ακριβεια η ταση ειναι για false10, δηλαδη παικτες ξεκαθαρα μεσοεπιθετικους που 10 χρονια πριν θα επαιζαν πισω απο το φορ, αλλα τωρα καμια ομαδα δεν καλυπτει αυτη την θεση. (Πχ Ντε Μπραουνε και Σιλβα στην Σιτυ, Βαϊναλντουμ στην Λιβερπουλ, εσχατως και Μουλερ στην Μπαγερν, σε πιο γνωστα σε μας ο Πιτσι στην Μπενφικα κλπ) Οι περισσοτερες προτιμουν να εχουν δημιουργικους παικτες πισω στο γηπεδο, γιατι το πρεσινγκ πλεον ξεκιναει πολυ ψηλα και χρειαζεσαι καλη κυκλοφορια απο 20-25 μετρα πιο πισω απ'οτι παλια. Αντιστοιχα η εννοια του 6αριου οπως μας την συστησε ο Μακελελε στο 4-3-3 εχει πεθανει. Πλεον πιο πολλους Πιρλο συναντας, παρα Μακελελε. Ο Νταγκλας ειναι εξαιρετικος για δεδομενα σουπερ λιγκ στο να υποδεχεται μπαλα, να την κουβαλαει, και να πασαρει στα 10-15 μετρα, κατι που τον κανει ενα συγχρονο 6αρι.joshua έγραψε:Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα εγω θεωρω πως στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ του 4-2-3-1 και του 4-3-3 και εξηγουμαι.Λεμε πχ πως εμεις παιζουμε 4-3-3 αρα δεν θελουμε 10ρι αλλα 8ρι.Μηπως ο Αγκουστο ειναι 6ρι? Προφανως και δεν θελουμε δεκαρι τυπου Τσιαρτα,οπως δεν παιζουμε και με 6ρι τυπου ξερω γω Βιτολο.Στο συγχρονο ποδοσφαιρο τα χαφ του αξονα λιγο πολυ μοιαζουν μεταξυ τους με μικρες διαφορες αλλα σημαντικες.Καπως ετσι το αν θα ειναι 8ρι η 10ρι το χαφ που θα ερθει μικρη σημασια θα εχει ,αρκει αυτο να μπορει να μεταφερει μπαλα,να παταει περιοχη και να εχει καλη τελικη προσπαθεια,κατι που εκανε πχ ο Μισιτς που θεωρητικα ηταν 8ρι αλλα κανει πχ και ο Καγκαβα που θεωρητικα ειναι επιτελικος.
Κλασικο παραδειγμα false10 ειναι σε μας ο Καντουρι και στην ΑΕΚ ο Μανταλος. Θελουμε κατι παρομοιο, ισως πιο κοντα στον Μανταλο. Εγω θα κοιτουσα τα αζητητα των 3 της Πορτογαλιας, και ισως των 2 της Ολλανδιας. Για φορ ρεαλιστικα το πιο προσιτο ειναι να φερουμε τον Κουλουρη με δανεισμο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στα λόγια μου έρχεσαι Ριαν.
Παίχτες που δεν κάνουν σε αυτές τις ομάδες, στην Ελλάδα κάνουν πλάκα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μισιτς.
Ο ολιβειρα όταν ήρθε είχε ήδη φτιάξει κάπως όνομα.
Υγ: εσυ ο γνωστός Ριαν Καπαγιαννιδης που είχε περάσει και από ΠΑΟΚ ή απλά είναι το παρατσούκλι σου;
Παίχτες που δεν κάνουν σε αυτές τις ομάδες, στην Ελλάδα κάνουν πλάκα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μισιτς.
Ο ολιβειρα όταν ήρθε είχε ήδη φτιάξει κάπως όνομα.
Υγ: εσυ ο γνωστός Ριαν Καπαγιαννιδης που είχε περάσει και από ΠΑΟΚ ή απλά είναι το παρατσούκλι σου;
- sourmenetes
- Moderator
Αυτός φταίει;;;xrisitsapa έγραψε:Το να ξεφορτωθω τον Ακπομ με 2εκ και τον Πελκα με 1.5 το κανω κι εγω με τα μισα λεφτα του Ρεμπε
Το ότι ο άλλος τους άφησε να φτάσουν τελευταίο χρόνο συμβολαίου δε το σκέφτηκες;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk