29. Antonio Čolak

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: 25. Antonio Colak

Δημοσίευση από giapas »

Κι εκεί που έγινε η πάσο στο κενό χώρο είδε ότι δε τη προλαβαίνει , εκβίασε το πέναλτυ κι έφαγε κίτρινη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε:Για να οπλίσει βέβαια, κάποιος πρέπει να του δώσει και τις σφαίρες, και αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν βοηθάει τα φορ της είναι η αλήθεια.
.
Εχει κινητικοτητα, εχει ικανοτητα να βαλει πλατη η να παρασυρει τους αμυντικους αλλα πρεπει και να παρει τη μπαλα τη σσωστη στιγμη, με ταυτοχρονη κινηση των χαφ για να παιξει καθρέφτη και να δημιουργησει ανισορροπιες.
Περσι τουλαχιστον τα εκανε καλα ολα αυτα.
Εμεις εχουμε θεμα στις πασες στο τελ τεταρτο και δυσκολα ταιζουμε το φορ τη σωστη στιγμη.
Βασικος παραγοντας βεβαια το ψυχολογικο για το φορ. Αν σε παρει αποκατω ξεχνας κι αυτα που ξερεις.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κακος παικτης δεν ειναι αλλα δεν εχουμε την πολυτελεια να τον περιμενουμε. Ιανουαριο θελει γενναια αποφαση δανεισμου και επιλογη καλου φορ.
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Πρέπει δλδ να δουλεύει όλη η ομάδα για το φόρ η να δουλεύει και αυτό για την ομάδα...???.εγώ επιλέγω το δεύτερο γι αυτό δεν πιστεύω ότι κανει αυτός ο παίκτης.
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Ο Αντώνιος ο Ψόλακ θα ξεκλειδώσει την ώρα που θα χρειαστεί...κι αυτή είναι με ρούλη την Κυριακή! Scripta Manent!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

είναι απίστευτο το πως επινοούμε δικαιολογίες για μια αποτυχία.

Εγώ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει ότι δε τον εκμεταλλευόμαστε; Δε του δίνουμε πάσες; Κάνει κίνηση ο παίκτης και εμείς τον αγνοούμε και δε του πασάρουμε; Έχουν όλοι στο μυαλό τους να σκοράρουν και χαραμίζουν επιθέσεις με σκοτωμένα σουτ από το κέντρο ; Του λέμε να κάνει άλλες δουλειές στο γήπεδο και λόγω αυτών ο παίκτης αδυνατεί να κάνει τα βασικά; Τι στο πεοντα σημαίναι ότι δε τον φιντάρει σωστά η ομάδα;

Ο Ελαραμπι που έβαλε 3 γκολ στο Βόλο δηλαδή τα έβαλε γιατί ο γαύρος παίζει διαφορετικά;
O Πριγιο δηλαδή μας βοηθούσε επειδή όλοι έπαιζαν για αυτόν ,έστρωναν τη μπάλα κι αυτός απλά την έστρωνε στα δίχτυα? Το γκολ με τη κούλα το θυμάστε στο 2-0? Με τη σουτάρα έξω απο τη περιοχή; Το άλλο το γκολ , στη παράλληλη σέντρα που βγήκε πρώτος στη μπάλα και πλάσαρε το θυμάστε ;

Ο παίκτης ως τώρα είναι μηδενικό. Και για να το παίξουμε μπαλαδόφατσες και ψαγμένοι υπομονετικοί λέμε ασυναρτησίες ότι η ομάδα φταίει που δε παίζει σωστά.
Το παιδή ΣΗΜΕΡΑ δε κάνει ούτε για τη Κ19.
Μακάρι να συνέλθει και αντιστρέψει την εικόνα. Εδώ θα είμαστε για να τον συγχαρούμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτοι που λενε οτι ο Πριγιο εβαζε ετοιμα γκολ ειναι μυρωδιαδες. Για θυμηθειτε το γκολ στη λειβαδια στο παραθυρακι με σουταρα εξω απο την περιοχη και γενικα γκολαρες απο ατομικες προσπαθειες.
Αυτο μας λειπει πολυ
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πιστευετε θα παρουμε φορ το Γεναρη;
Ή Θα μεινουμε δηλαδη με αυτον στο χερι;;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ξεκαθαρα κλεμμενη κινηση απο Πασχαλακη αυτη στη φωτο :mrgreen:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Dimg4 έγραψε:Αυτοι που λενε οτι ο Πριγιο εβαζε ετοιμα γκολ ειναι μυρωδιαδες. Για θυμηθειτε το γκολ στη λειβαδια στο παραθυρακι με σουταρα εξω απο την περιοχη και γενικα γκολαρες απο ατομικες προσπαθειες.
Αυτο μας λειπει πολυ

Αυτο και τα στημενα. Στις σεντρες μας ηταν πολυ επικινδυνος, αλλα και αμυντικα, καθαριζε πολυ πραγμα στο πρωτο δοκαρι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ετσι ακριβως. 2 αμυντικοι ειχαν το νου τους πανω του και εχουμε ατομα να λενε δεν ταιριαζει στο συστημα μας και ειναι στατικος :lol:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Εντάξει είναι και με τι συγκρίνεις και πόσα διαθέτεις.

Αν θέλουμε έναν πιο κινητικό Πριγιοβιτς κ ο Τσολακ που ούτε συμμευοχικος ειναι ούτε το γκολ έχει και έκανε 3, ας παρακαλέσουμε το μαλλιά να το σκεφτεί.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δε γινεται ομως να περιμενουμε να εχουμε πολυβολο αλλα να μη δωσουμε λεφτα. Οταν ομως παιζεις με κρασνονταρ και δεν εχεις φορ, χανεις και τα 30 μυρια. Οταν δεν εχεις φορ, χανεις και προκρισεις γιουροπα. Χανεις βαθμους απο ματσακια που εχουν στησει λεωφορειο.
Γενικα ομαδα χωρις παιχταρα φορ δεν παει μπροστα ποτε. Για να παρουμε νταμπλ ο Πριγιο μας πηρε στην πλατη του για εναν ολοκληρο γυρο.
Σκαω απιστευτα οταν εχω τα καλυτερα εξτρεμ απο τοτε που θυμαμαι ΠΑΟΚ αλλα δεν εχω εναν παστελωτη στην περιοχη
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Βασικά με έναν οποιονδήοτε από τους προηγούμενους τρεις ΣΦ (Κλάους, Πρίγιο, Ακπομ) θα είχαμε σπορ κ θέαμα φέτα.
αλλά με τα αν δεν έσμπρωξε κανείς. (δυστυχώς)

ΥΓ: Ως και ο Σάλπι στα τελευταία του να πάρει...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

tzoker έγραψε:Εντάξει είναι και με τι συγκρίνεις και πόσα διαθέτεις.

Αν θέλουμε έναν πιο κινητικό Πριγιοβιτς κ ο Τσολακ που ούτε συμμευοχικος ειναι ούτε το γκολ έχει και έκανε 3, ας παρακαλέσουμε το μαλλιά να το σκεφτεί.
Και εγώ ούτε το γκολ έχω, ούτε κινητικός είμαι (αν και σε σχέση με τον Τσολακ..), δεν κοστίζω 3 εκ.
Αποτυχημένη μεταγραφή μυρίζει του Τσολάκ. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Το πιο συχνό πράγμα του κόσμου είναι μια ομάδα να ψάχνει καλό φορ και να μην βρίσκει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”