Δεσμπως πηδαει για κεφαλια ο χολεμπας. Με τον αγκωνα στο ταβανι. Και να μην εβρισκε το χερι ισως εβρισκε με το χερι τον αντιπαλο και παλι πεναλτυ θα ηταν. Ετσι οι καλομαθημενοι να τα πληρωνουνε εκει που πονανεΑποστόληςΑ έγραψε:Πάλι πέναλτυ έδωσε εις βάρος του θρύλου και μάλιστα στο 10΄. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!
Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
-
Dimg4
Κοιτα, ειμαστε οντως σε μια πολυ υπερευαισθητη εποχη οπου ολα παρεξηγουνται.Totem_pk έγραψε:Καλα. Εγω ρατσιστης δεν ειμαι καθολου. Αλλα ρε παιδια επειδη εχω βρεθει σε αντιστοιχες καταστασεις δεν μας λενε πως θελουν να τους λεμε? Το μαυρος ειναι ρατσιστικο? Καλα το νεγρος ειναι. Επισης ο κιτρινος ειναι βρισια? Ξερει κανεις? Ειλικρινα ρωταω γιατι μπερδευομαι. Ειναι η μαυρη φυλη η κιτρινη φυλη και η ασπρη φυλη. Δηλαδη αμα δεις κανα ασπρο μεσα σε δεκα μαυρους και τον πεις ασπρο ειναι προβλημα? Η κιτρινο η μαυρο?
Εχουμε χασει την μπαλα νομιζω. Δηλαδη σε διαφορα γρουπ ανθρωπων αν πεις ο κοντος, ο χοντρος , οψηλος ο αδυνατος ο μαλιας, ο μουστακιας πειραζει? Σε περιεργες εποχες ζουμε. .... πολυ πολιτικαλυ κορεκτ καταστασεις. Βεβαια οι αντιδρασεις απο τους σκουροχρωμους δεν ειναι και ακατανοητες. Περασαν και περνανε πολλα.
Προς Θεου δεν εννοω το νεγρος το οποιο εννοοειται πως ειναι ρατσιστικο. Αλλα γενικα εχουμε μια ταση να υπερβαλλουμε σε πολλα θεματα
- PAOK_Antarctica
Άμα οι αντιδράσεις τους δεν είναι ακατανόητες, τότε τι ρωτάς;Totem_pk έγραψε:Καλα. Εγω ρατσιστης δεν ειμαι καθολου. Αλλα ρε παιδια επειδη εχω βρεθει σε αντιστοιχες καταστασεις δεν μας λενε πως θελουν να τους λεμε? Το μαυρος ειναι ρατσιστικο? Καλα το νεγρος ειναι. Επισης ο κιτρινος ειναι βρισια? Ξερει κανεις? Ειλικρινα ρωταω γιατι μπερδευομαι. Ειναι η μαυρη φυλη η κιτρινη φυλη και η ασπρη φυλη. Δηλαδη αμα δεις κανα ασπρο μεσα σε δεκα μαυρους και τον πεις ασπρο ειναι προβλημα? Η κιτρινο η μαυρο?
Εχουμε χασει την μπαλα νομιζω. Δηλαδη σε διαφορα γρουπ ανθρωπων αν πεις ο κοντος, ο χοντρος , οψηλος ο αδυνατος ο μαλιας, ο μουστακιας πειραζει? Σε περιεργες εποχες ζουμε. .... πολυ πολιτικαλυ κορεκτ καταστασεις. Βεβαια οι αντιδρασεις απο τους σκουροχρωμους δεν ειναι και ακατανοητες. Περασαν και περνανε πολλα.
- ΑποστόληςΑ
Η Μαρσέι κρατάει το μηδέν στα 30 πρώτα λεπτά και αν δεν χάσει, ενώ χάσει ο γαύρος θα συνεχίσει αυτή στο EL
- john4serres
2-0 η Ρεάλ την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ
Με το Χ στο Μιλάνο περνάνε και οι δυο τους ομως.
Με το Χ στο Μιλάνο περνάνε και οι δυο τους ομως.
Ρε συ φιλε ρωταω πως τους λεμε? Τι δεν ειναι ρατσιστικο. Αυτο μονο χωρις τιποτα αλλο απο πισω. Εσυ τι λες τι επιτρεπεται και δεν ειναι ρατσιστικο?PAOK_Antarctica έγραψε:Άμα οι αντιδράσεις τους δεν είναι ακατανόητες, τότε τι ρωτάς;Totem_pk έγραψε:Καλα. Εγω ρατσιστης δεν ειμαι καθολου. Αλλα ρε παιδια επειδη εχω βρεθει σε αντιστοιχες καταστασεις δεν μας λενε πως θελουν να τους λεμε? Το μαυρος ειναι ρατσιστικο? Καλα το νεγρος ειναι. Επισης ο κιτρινος ειναι βρισια? Ξερει κανεις? Ειλικρινα ρωταω γιατι μπερδευομαι. Ειναι η μαυρη φυλη η κιτρινη φυλη και η ασπρη φυλη. Δηλαδη αμα δεις κανα ασπρο μεσα σε δεκα μαυρους και τον πεις ασπρο ειναι προβλημα? Η κιτρινο η μαυρο?
- ΑποστόληςΑ
Η μισή (;) Πόρτο άνετα κρατάει την νίκη, με μόνη εξαίρεση το τετ-α-τετ που έχασε ο Μασούρας.
-
ron-swanson
Ο γαύρος δηλαδή επειδή έβαλε ένα γκολ στο 90+ τον Οκτώβριο στην πρώτη αγωνιστική, θα παίξει Ευρώπη την άνοιξη.
Τι να πεις ρε φίλε.
Δηλαδή παρά το καραγκιοζιλικι μας με την Ομόνοια κάναμε και νίκες με Μπεσίκτας, Μπενφίκα, Αϊντχόφεν φέραμε και ένα Χ με την Γρανάδα. Ο γαύρος με μια νίκη με αστείο πέναλτι με την Ομόνοια και μια νίκη στο 90+ με την Μαρσέιγ, θα πάρει καμία 30αρα μύρια και θα παίξει και 32 Europa.
Τι να πεις ρε φίλε. Κατά τα άλλα εμείς κάναμε αποτυχημένη χρονιά στην Ευρώπη σύμφωνα με τους αντικειμενικούς.
Τι να πεις ρε φίλε.
Δηλαδή παρά το καραγκιοζιλικι μας με την Ομόνοια κάναμε και νίκες με Μπεσίκτας, Μπενφίκα, Αϊντχόφεν φέραμε και ένα Χ με την Γρανάδα. Ο γαύρος με μια νίκη με αστείο πέναλτι με την Ομόνοια και μια νίκη στο 90+ με την Μαρσέιγ, θα πάρει καμία 30αρα μύρια και θα παίξει και 32 Europa.
Τι να πεις ρε φίλε. Κατά τα άλλα εμείς κάναμε αποτυχημένη χρονιά στην Ευρώπη σύμφωνα με τους αντικειμενικούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τετ 09 Δεκ 2020, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η άλλη με 8 βαθμούς και βγήκε 4η και ο γκει με ένα χαζογκολ και 3 βαθμούς βγαίνει 3ος και συνεχίζει γιουροπα..
Είναι να μην τρελαθείς με τον κωλο τους...
Κατά τα άλλα ο κονσεισαο με τα β και αδιάφορος, και τους πήρε χαλαρά.
Είναι να μην τρελαθείς με τον κωλο τους...
Κατά τα άλλα ο κονσεισαο με τα β και αδιάφορος, και τους πήρε χαλαρά.
- john4serres
- john4serres