ΠΑΟΚ--Λάρισα 91-93,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Re: ΠΑΟΚ--Λάρισα 91-93,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Αν ειναι αυτος προπονητης εγω ειμαι αστροναυτης που τον βρηκανε και οπως λενε οι προλαλησαντες οι δυο τελευταιες φασεις τα λενε ολα για τα πανηγυρια να παει στην ευχη του θεου μαζι και ο Νωντας θυμιζουμε ομαδα γυμνασιου.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δεν ήρθα να κάνω το συνήγορο του διαβόλου.Συμφωνω σε όσα είπατε όλοι. Αλλά! Να απαντήσω στον φίλο ότι ναι μια ομάδα πέφτει,αλλά διαρρέει ότι επειδή δεν υπάρχει πρωτάθλημα στην α2 φέτος δε θα πέσει κανένας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Τετ 09 Δεκ 2020, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Χάσαμε στο Παλατάκι από την μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει νίκη. Χάσαμε στο Παλατάκι ενώ προηγούμασταν 14 πόντους. Δε μπορώ να το πιστέψω, δε κυκλοφορεί αίμα αυτή τη στιγμή μέσα μου.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μεξα παρε αγκαζέ το Νωντα και ουστ.
Κατά τα άλλα οι άλλοι κάνανε ΤΟ ματς σήμερα, μιλάμε για απιστευτα ποσοστά , η δε τελευταία φάση είναι για τοπ τεν ΝΒΑ. Μαγκιά τους και μπράβο τους.
Εμείς τα δικά μας που κινδυνεύουμε με τέτοιο ροστερ, περί κατορθώματος πρόκειται
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

αν δεν μπορει να κανει καλη διαχειριση ο Μεξας ας φυγει πριν ερθουμε στο ιδιο επιπεδο με περσι
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

PAOKevolution έγραψε:Δεν ήρθα να κάνω το συνήγορο του διαβόλου. Αφήνω σε όσα είπατε όλοι. Αλλά! Να απαντήσω στον φίλο ότι ναι μια ομάδα πέφτει,αλλά διαρρέει ότι επειδή δεν υπάρχει πρωτάθλημα στην α2 φέτος δε θα πέσει κανένας.
Με ηρέμησες πραγματικά, να'σαι καλά κι ας είναι απλά διαρροή.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν υπάρχουν λόγια παιδιά, πραγματικά είναι άθλος που οι οπαδοί δεν έχουμε πάρει τα βουνά..
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Το ροστερ μια χαρά είναι βρε παιδιά. Ποιον να πιάσουμε; οι τρεις της περιφέρειας βάζουν, κλέβουν. Ο Λονγκ ωραίος ρολιστας. Ο Μπιτς το ίδιο. Ο Κακλαμάνακης βάζει. Ο Μαργαρίτης εμπειρία και μόνο βάζει πάντα 5-6 πόντους. Ο Κονατε θηρίο βάζει από κάτω παίρνει φάουλ βάζει σουτ. Ο Καμπεριδης και ο Τσαλμπουρης ακόμα ακόμα βάζουν και δύο τρίποντα. Ο αδύναμος κρίκος είναι ο Νωντας μόνο. Δηλαδή αν με αυτό το ροστερ πεσει κιόλας ουτε καν να βγει πλειοφ (που μπορεί) τότε ποιος φταίει;

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Τετ 09 Δεκ 2020, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Όταν δέχεσαι 93 πόντους από μία ομάδα η οποία βασικά παίζει με ατομική πρωτοβουλία τότε δεν φταίει κανένας προπονητής.

Αλλά όταν στην επίθεση παίζεις το σύστημα "ότι να ναι" για όλο το 4ο δεκάλεπτο, τότε σίγουρα φταίει ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Δεν ήρθα να κάνω το συνήγορο του διαβόλου. Αφήνω σε όσα είπατε όλοι. Αλλά! Να απαντήσω στον φίλο ότι ναι μια ομάδα πέφτει,αλλά διαρρέει ότι επειδή δεν υπάρχει πρωτάθλημα στην α2 φέτος δε θα πέσει κανένας.
Με ηρέμησες πραγματικά, να'σαι καλά κι ας είναι απλά διαρροή.

Δε ξέρω αν ηρέμησες. Εγώ το βλέπω ότι παίρνει παράταση η πτώση μας. Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος και για μας.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Το σημερινο είναι ένα .. παράσημο για τον Μέξα,
"πως να χάσετε ένα ματς απο το +14"
"πως να φάτε καλάθι στα 3" με αλει -ουπ"
"πως να πετάξετε στα σκουπίδια τα τελευταία σας 2,7"
Αν δεν έπαθε κανένα καρδιακό ο άνθρωπος από την λαχτάρα του που έβλεπε την ηττα να έρχεται και δεν μπορούσε να αντιδράσει, ας μαζέψει τα κομμάτια του κι ας αποχωρήσει ..
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

apple64 έγραψε:Όταν δέχεσαι 93 πόντους από μία ομάδα η οποία βασικά παίζει με ατομική πρωτοβουλία τότε δεν φταίει κανένας προπονητής.

Αλλά όταν στην επίθεση παίζεις το σύστημα "ότι να ναι" για όλο το 4ο δεκάλεπτο, τότε σίγουρα φταίει ο προπονητής.
Εγώ ξερω φίλε apple πως το μπάσκετ είτε άμυνα είτε επίθεση είναι θέμα συστημάτων και προπονητή. Έχω δει ροστερ αρχιδατα να τα πάνε μαντάρα με άσχετους προπονητές και το ανάποδο. Εκεί που δεν χρειάζεται ο προπονητής είναι στα 2-3 διποντα/τρίποντα ατομικής ποιότητας όταν λήγει ο χρόνος από έναν παίκτη.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

apple64 έγραψε:Όταν δέχεσαι 93 πόντους από μία ομάδα η οποία βασικά παίζει με ατομική πρωτοβουλία τότε δεν φταίει κανένας προπονητής.

Αυτό
Επιθετικά οι άλλοι κάνανε το ματς της ζωής τους.
Το θέμα είναι ότι εμείς τρομπαραμε άσχημα στο τελευταίο δεκάλεπτο, έπρεπε να βάλουμε παραπάνω, μπορούσαμε να βάλουμε παραπάνω
hellrider

Δημοσίευση από hellrider »

ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ!!!
Αν κερδιζαμε εστω και με 1 ποντο δεν υπηρχε ελπιδα να αλλαξουμε τον τσαρλατανο των παγκων!
Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω....ο ανθρωπος εχει ειδικοτητα στο να ριχνει ομαδες στην Α2!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ(μαζι με λαρισσα και ιωνικο)!!!

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΘΕΣ!!!

Υ.Γ. Palok..... 22' Παπαντωνιου και 15' Μητρου Λονγκ.....ειδες που δεν το καταλαβε;

Υ.Γ.2 Χατζοπουλε αν δεν θες να πανε χαμενα τα λεφτα που εβαλες αναγνωρισε την μ@@@ σου και διωξτον ΣΗΜΕΡΑ!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Φαντάζομαι ότι μετά το σημερινό, θα δηλώσει παραίτηση.
Όταν χάνεις από την θεωρητικά χειρότερη ομάδα της Λίγκας,εντός έδρας, δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Επίσης,αυτός που έκανε την επιλογή των ξένων και γενικά τη συγκρότηση του ροστερ, πρέπει να φύγει.
Έφτασε το ένδοξο τμήμα μπάσκετ,να είναι το χειρότερο του συλλόγου,με ΔΙΑΦΟΡΑ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”