Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
scouser4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από scouser4 »

Aμφίβολος για Τούμπα ο Μάτος

Η ατυχία του Μαρσέλο Μάτος την φετινή αγωνιστική περίοδο δεν έχει προηγούμενο. Ο Βραζιλιάνος πλέον είχε εκ νέου... ραντεβού, καθώς μετά την προπόνηση της Πέμπτης κρίνεται αμφίβολος για το Κυριακάτικο ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Ο αμυντικός μέσος του «τριφυλλιού» δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκμηνική και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Από κει και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χρήστος Μελίσσης και Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν σήμερα πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα των φάσεων.

http://www.gazzetta.gr/content/view/33154/2/
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Betbond έγραψε:Να πω την ταπεινή μου γνωμη.
Μπηκα στο θέμα, με πληροφορίες για Βγενό και τάτοια διότι νόμιζα ότι δεν είχε σκάσει η υπόθεση. Βλέπω όμως ότι κυκλοφορεί ευρέως.
Από τη στιγμή που συμβαίνει αυτό, το αφήνω να κυλήσει.
Όσο για το εάν κάνει ή δεν κάνει για επενδυτής στον ΠΑΟΚ, δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να έχει άλλη γνώμη.
Και γνωρίζοντας για ποιόν γράφω σας πληροφορώ ότι αν ο ΠΑΟΚ ταιριάζει με τους σχεδιασμούς του τότε δεν θα ρωτήσει κανένα.
Ούτε και βλάκας είναι να ποάει κόντρα στο ρεύμα. με Ζαγορ θα κάνει ότι κάνει (αν το κάνει).
Όσο για τον.. "λαό" το σκονάκι είναι ένα. Φαίρνεις ενά - δυό φίρμες από έξω και "κλέβεις" ενά - δυό στόχους του ΠΟΚ για την ομάδα σου, κτυπάς στα ίσια το πρωτάθλημα και ο "λαός" θέτει πρωτεραιότητα την κατασκευή του αγάλματός σου στην Πλατεία Σθντριβανίου από την κατασκευή του νέου γηπέδου τούμπας. Που και το γήπεδο θα γίνει διότι μια "Μάρφιν Αρίνα" είναι πάντα στις γκαύλες του Μπιγκ Μιγκ.
Αυτά...
Και κοντολογίς, μακάρι να έβλεπε και προς τα εμάς ο κύριος.
:)

Προτιμώ τον Τζίγγερ για μεγαλομέτοχο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. :lol:
Πέρα την πλάκα μακριά απο εμάς και αγαπημένοι με τον κύριο Βγενόπουλο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κλωτσάει» ο Ταχτσίδης! Του τάζουν μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό οι μάνατζέρ του...

Σάββατο 09 Μαΐου 2009, 14:19
Γράφει: sportdog team
«Κλωτσάει» ο Ταχτσίδης! Του τάζουν μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό οι μάνατζέρ του...
Φόρμα Ομάδας – 5 Τελευταίοι Αγώνες
Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Γκολ Υπέρ Γκολ Κατά
0 3 2 20 22
Eκτύπωση Αποστολή σε φίλο A- A+

Εντονες πιέσεις από τους μάνατζέρ του να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, δέχεται ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο 18χρονος άσος έχει δεχθεί πρόταση από την Ενωση για νέο τετραετές συμβόλαιο (το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2010), όμως, «τρενάρει» όσο περισσότερο μπορεί την απάντησή του, και αυτό επειδή του τάζουν μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ωρα των Σπορ», το πιο στενό πρέσινγκ στον Ταχτσίδη φέρεται να γίνεται από το «Group Eleven» του Ντέμη Νικολαΐδη, σε συνεργασία με τον Ακη Ζήκο. Μάλιστα, ακούγεται έντονα πως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη είναι η Μονακό.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο πως στόχος του πρώην προέδρου και νυν μετόχου της ΑΕΚ είναι να πάρει τα δικαιώματα εκπροσώπησης νεαρών και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να δώσει μεγαλύτερη δυναμική στην εταιρεία του. Ηδη έχει... καπαρώσει τον Νέιθαν Μπερνς, αφού τα δικαιώματα εκπροσώπησή του, του ανήκουν.

Bravo Demis :) :) :)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Αν και λιγο ΑΚΥΡΟ και ΑΚΑΙΡΟ ειναι σοβαρο και πολυ φρεσκο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ενημερώθηκε από τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιακούμπ Βαβζίνιακ ότι ύστερα από έλεγχο ντοπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη την 05.04.2009, προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ζητήσει την ανάλυση του β δείγματος. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί, στο διάστημα κατά το οποίο αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, τέσσερις φορές σε αντίστοιχο έλεγχο και σε όλους το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ισοφαρισε το αεκακι44 2-2...

:?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Καθαρη κοκκινη επρεπε να παρει πριν λιγο ο βενετιδης για εκτος φασης χτυπημα..

ο Κουκουλακης παλι εκανε το θαυμα του και εβγαλε κιτρινη , ωστε να παιξει με εμας...

ας κοιταμε και στα παραδιπλα ματς,τωρα στα πλει-οφ...πολλα περιεργα γινονται..
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Στο Βιετναμ για φιλικο ο ολυμπιακος!

Φανταζομαι θα ακολουθησει ταξιδι στο Ιραν και στο καπακι Καμποτζη!

:)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, λίγες ώρες μετά τη δήλωσή του ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τρεις παίκτες τύπου Πιζάρο, με παρέμβασή του το πρωί της Πέμπτης στον ραδιοφωνικό σταθμό “Novasport FM 94.6” ξεκαθάρισε ότι θα αποχωρήσει από την ΠΑΕ εφόσον δεν τον ικανοποιούν οι αποφάσεις που θα παρθούν για τη νέα σεζόν. Μάλιστα στα αγγλικά είπε ότι "όταν πληρώνεις φυστίκια, αγοράζεις μαϊμούδες".
Σχετικά links

* Superleague - Παναθηναϊκός
Η έλλειψη αγωνιστικής ταυτότητας και ο Πιζάρο

Ο κ. Βγενόπουλος, έκανε λόγο για επίθεση από τους άλλους μετόχους, επεσήμανε ότι δεν τίθεται θέμα να αγοράσει την ΠΑΕ, ενώ αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του, ότι δεν πρόκειται να μετέχει σε νέα σύσκεψη μετόχων ή ΔΣ καθώς έχει κάνει ήδη τις προτάσεις του και απλά θα περιμένει να δει τι θα γίνει. Παράλληλα επανέλαβε ότι το μπάτζετ έπρεπε να καθοριστεί από τον Απρίλιο.

Ακολουθούν αποσπάσματα των δηλώσεων του Ανδρέα Βγενόπουλου:

"Εγώ είχα προτείνει, πρώτα ότι πρέπει να επιλέξουμε πρόεδρο της επόμενης περιόδου τον κ. Πατέρα, δεύτερον να διατηρήσουμε τον κ. Τεν Κάτε και τον κορμό της ομάδας και τρίτον να αποφασίσουμε για το μπάτζετ και με οργανωμένο σκάουτινγκ με συνεργασία του κ Αντωνίου και του προπονητή να κινηθούμε αναλόγως.

Φτάσαμε στα πλέι οφ με τους ποδοσφαιριστές να μην είναι βέβαιοι ότι θα παραμείνει ο προπονητής. Ο Αντωνίου γύρισε τη μισή Ευρώπη και υπάρχουν διεργασίες που βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και έπρεπε να αποφασίσουμε μεγάλο μπατζετ από τον Απρίλιο.

Οι προτάσεις Βγενόπουλου

- Μεγάλες μεταγραφές, τρεις παίκτες στυλ Ζιλμπέρτο Σίλβα και Πιζάρο
- Τεν Κάτε και Αντωνίου να κριθούν το καλοκαίρι του 2010 που λήγουν τα συμβόλαιά τους
- Αυξημένες αρμοδιότητες στον πρόεδρο Νίκο Πατέρα. Δηλαδή να αποφασίζει χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσει τους υπόλοιπους μετόχους.

Όλες αυτές οι προτάσεις μου δεν έγιναν δεκτές κυρίως από τον κ. Βαρδινογιάννη. Δεν εισακούσθηκαν οι απόψεις μου. Νομίζω ότι για το τι έγινε πέρυσι είναι καλυμμένο το θέμα. Είμαι ασύμβατος μέσα στον χώρο. Δεν βγήκε κανείς από τους υπόλοιπους να προτείνει κάτι άλλο. Με κατηγόρησαν ότι έχω λόγους προβολής μέσω του Παναθηναϊκού λες και το έχω ανάγκη. Με κατηγόρησαν για πολλά. Ότι θέλω να αγοράσω την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ κ.α., θέλοντας να με μειώσουν στα μάτια των Παναθηναϊκών. Υπάρχει μια παραφιλολογία, όχι τυχαία, να παρουσιαστώ ως διαφορετικό πρόσωπο.

Κάνω υπομονή. Δεν πρόκειται να μείνω για δίνω άλλοθι σε όσους αρέσει η κατάσταση αυτή. Θα μείνω μόνο για να γίνω κομμάτι μιας ομάδας που έχει όραμα να πάει ψηλά. Δεν τίθεται θέμα να αγοράσω τον Παναθηναϊκό.

Είναι προφανές ότι αν οι αποφάσεις που θα ληφθούν δεν με αφήσουν ικανοποιημένο, θα φύγω.

Η στάση των υπόλοιπων μετόχων

Ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έχει απορρίψει τις προτάσεις Βγενόπουλου και έχει ζητήσει να παρθούν οι αποφάσεις μετά τα πλέι οφ και αφού πρώτα γίνει ο απολογισμός της εφετινής σεζόν και αναζητηθούν τα αίτια των αποτυχιών. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει διαφωνήσει ευθέως με την τακτική Βγενόπουλου για την δημοσιοποίηση θέσεων, έχει εκφράσει την στήριξή του στον Τεν Κάτε και φαίνεται να συμφωνεί με τη λογική ότι δεν αρκούν μόνο τα χρήματα για χτιστεί μια ομάδα. Ο πρόεδρος Νίκος Πατέρας, συμφωνεί με τις προτάσεις Βγενόπουλου και εκτιμούσε ότι μπορούσε να βρεθεί η άκρη σε μια νέα σύσκεψη μετόχων με την χαρακτηριστική φράση, ότι “θα πιούμε έναν καφέ και θα τα βρούμε”, ωστόσο ο κ. Βγενόπουλος δεν πάει σε νέα συνάντηση.

Δεν υπάρχουν πολλές φωνές σαν τη δική μου να πουν τι έφταιξε. Εγώ ξέρω τι έφταιξε. Κινηθήκαμε βιαστικά το προηγούμενο καλοκαίρι επειδή δεν είχαμε χρόνο. Κάναμε λάθη σπαταλήσαμε πολλά χρήματα για παίκτες που η αξία τους ήταν μικρότερη. Φέτος έπρεπε να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να κάνουμε τον σχεδιασμό μας από νωρίς.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως επιθυμία δική μου είναι να είμαι μέρος μιας ομάδας που θα κερδίζει και όχι που θα χάνει. Χρειαζόμαστε μεγάλες μεταγραφές. Εφόσον δεν πειστώ ότι πάμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, θα αποχωρήσω.

Μοναδική μου ανάμειξη στις περσινές μεταγραφές ήταν ένα τηλεφώνημα στον Πηλαδάκη για τον Κλέιτον λέγοντας του να περιμένει. Αυτά που λέγονται για τον ΠΑΟΚ είναι αστεία. Μια εταιρία μου είχε ξεκινήσει την διαδικασία χορηγίας πριν την ανάμειξή μου στον ΠΑΟ.

Ας μας πει κάποιος ποια είναι η λογική να μην πάρουμε αποφάσεις από τον Απρίλιο και να περιμένουμε τον Ιούνιο λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Εγώ δεν έχω καμία διάθεση για νέα συζήτηση και δεν καταλαβαίνω αυτό που λέει ο κ. Πατέρας για τον καφέ".
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 39024.html

No comments
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

gash04 έγραψε:Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, λίγες ώρες μετά τη δήλωσή του ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τρεις παίκτες τύπου Πιζάρο
Δεν πας να παρεις και τον Κορτέζ με τον Μαγγελανο ρε Βγενοπουλε?
Παλι θα στο κλεισει το σπιτακι ο Ζησης.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Βιετκόνγκ των αγίων πατέρων υμών

Ελπίζω να πεταχτεί κανένας ξεχασμένος μέσα απο καμιά μπανανιά και να τους γαζώσει. :twisted:

ΑΜΗΝ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gash04 την Παρ 15 Μάιος 2009, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Γερμανια

http://www.youtube.com/watch?v=w5HirfpDl3s

Τιμωρια: 4 αγωνιστικες

Μη θυμηθω την αντιστοιχη φαση με τσιριλο στο Ελλαντα...
Αληθεια ειχε παρει κιτρινη?
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Κιτρινη ο μιετσελ για θεατρο :) :)
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΟΣΚΟΡΔΑ??????? ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΟΥ??????

Είναι δυνατόν ρε κολλημένε?? Συνέντευξη τύπου της ομαδούλας σου και μιλάς πάλι για ΠΑΟΚ?? Αντε μαμήσου παλιομ@λ@κ@.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Τι λέει ο "μεγαλύτερος" παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμάς?

Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να ακούσω...

:?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΟΣΚΟΡΔΑ??????? ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΟΥ??????

Είναι δυνατόν ρε κολλημένε?? Συνέντευξη τύπου της ομαδούλας σου και μιλάς πάλι για ΠΑΟΚ?? Αντε μαμήσου παλιομ@λ@κ@.

Είπε ποιον παίχτη θα μας δώσει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”