Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από Gospi »

Παναγιωτης Περακης?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Τεράστιο λάθος η μη υποβολή αίτησης εξαίρεσης του Γιαρένη.
Απορώ !!!
Εμείς μιλάμε για στημένες σκευωρίες και η ΠΑΕ δεν θέτει ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ναι gospi, τον ξες;
john1971

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από john1971 »

Gospi έγραψε:Παναγιωτης Περακης?

δεν έδωσε άδεια μεταβίβασης μετοχών ,έδωσε άδεια απόκτησης μετοχών στον αποκτώντα η ΕΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Οι του γκέι μιλάνε πάντως για αρκετά περισσότερη ώρα από τους δικούς μας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ναι τον εχω γνωρισει και εχουμε συνυπαρξει πριν μια 3ετια στην συνεδριαση της CCBE.
Τον εχω και στο φμπ και μ ειχε κανει αισθηση που κυνηγουσε το θεμα της εεα και της πολυιδιοκτησιας με μακροσκελεις τοποθετησεις στο προφιλ του, οπου ερμηνευε τα παντα κατα το δοκουν για να βγαλει την ΕΕΑ λαδι...
Τελικα καταφερε και επεισε να του ανατεθει η εκπροσωπηση του γαυρου...
Εν τω μεταξυ ηταν τσιρακι του Κοντωνη και μελος της ΕΕΑ και ειχε εμπλεκει και σε ενα ζητημα π.ειχε δημιουργηθει τοτε με την ΕΕΑ γιατι του ειχε απαγορευθει να λαβει μερος σε μια ψηφοφορια π αφορουσε τον γαυρο και τον Μαρινακη.
Συστημικος και με ταλεντο στις αλλαγες πολιτικων χωρων...
Πολυθεσιτης παλαιοτερα με εμμισθες θεσεις ζε δεκο κ επιτροπες και απ ο,τι καταλαβα τωρα ψαχνεται με την ΝΔ...
Αρα μαλλον πρόκειται για ανθρωπο του μαρινακη.
Μαλιστα τοτε στο θεμα της εεα προκυπτει απο τα πρακτικα οτι η Μαρουπα τον κατηγορησε οτι ειναι προσωπικος φιλος του Γιαννικη...

paok_cv

Δημοσίευση από paok_cv »

Ξερουμε αν θα βγει σημερα απόφαση ή πριν από κάποιο σημαντικό παιχνίδι μας για σπασιμο;;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μ' αυτά που διαβάζω από τους Γκεμπελίσκους του γαύρου, αναβιώνουν μέσα μου τα περσινά συναισθήματα.
Η άλλη η μούμια έφτασε στο σημείο να επικαλείται μέχρι και τον Γεωργίου.
Με τέτοιου είδους επιχειρηματολογία μόνο στημένους ''πείθεις''.
Υποτίθεται ότι τους ζήτησε να είναι σύντομοι και μιλάνε πάνω από 2 ώρες, πολύ περισσότερο από τους δικούς μας.
paok_cv

Δημοσίευση από paok_cv »

Αν κάποιος έχει ιδέα από οικονομικό διοικητικά μπορεί να δώσει λιγο φως πως παει; επειδή μέχρι τώρα τα βλέπω ξανά για κας τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ας εμφανιστούν και στο CAS να επικαλεστούν τον Γεωργίου, τον γαβοθριώτη, τον ερπετόπουστα κι όποιον άλλο μαϊντανό θέλουν.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

το πιο κομβικο κομματι της διαδικασιας ειναι η απορριψη ή μη του γαυρου ως διαδικου, με οτι αυτο συνεπαγεται για το CAS αργοτερα. οποτε για double penetration μας κοβω κατα δω, στο CAS τα σπουδαια, δυστυχως παρουσια γκεη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ αυτό που βλέπω είναι τον γαύρο να παρουσιάζει ενδείξεις. Έχουν συνδέσει τον Καλπαζίδη και με τον ΠΑΟΚ και με την RFA, η οποία RFA έχει το σαλέ μαζί με τα γήπεδα που κάνει προπόνηση η Ξάνθη. Μετά κάνουν ένα λογικό άλμα ότι η RFA ελέγχει την Ξάνθη. Για να καλύψουν το λογικό τους άλμα, λένε μαλακίες. Ότι ο Πανόπουλος σταμάτησε να τα χώνει το '18, ότι η αξία του σαλέ ήταν πολύ μικρότερη από το ποσό που δαπανήθηκε, ότι "αν έπαιρνε ο Σαββίδης τον ανηψιό του και του έλεγε να κάνει κάτι", ότι ο ΠΑΟΚ αγόρασε παικτες της Ξάνθης που δεν έπαιζαν και λοιπές πίπες.

Προσπαθώντας να δω αντικειμενικά τα πράγματα, μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχει "καπνός". Δεν μπορώ να δεχτώ όμως δικαστήριο να βγάζει απόφαση σύμφωνα με το "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά". Δεν γίνεται να διακιολογηθούν τέτοιες τιμωρίες σε εικασίες και ενδείξεις.

Παρ' όλα αυτά, η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα τον πιούμε. Και εδώ και στο CAS. Το CAS έστειλε την υπόθεση σωστά να δικαστεί στην ουσία της. Είναι πολύ σπάνιες όμως οι περιπτώσεις που το CAS ανατρέπει αποφάσεις που έχουν πάρει εγχώριοι δικαστές. Αν ο δικαστής πει ότι είδα όλα τα στοιχεία, εξέτασα την υπόθεση στην ουσία της και βρίσκω τον ΠΑΟΚ ένοχο, φοβάμαι ότι το CAS θα νείψει τας χείρας του.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

paok_cv έγραψε:Ξερουμε αν θα βγει σημερα απόφαση ή πριν από κάποιο σημαντικό παιχνίδι μας για σπασιμο;;
το προαισθημα μου λεει μια μερα πριν το ματς με γαυρο
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Gika με αποχρώσες ενδείξεις ανακριτές προφυλακιζουν κόσμο,άρα στην περίπτωσή μας με τον λιπαρό πίσω και μέσα σ' όλα και το ψυχανεμισμα αρκει
paok_cv

Δημοσίευση από paok_cv »

Οι πιο ουσιαστικές δηλώσεις ετσι οπως τις διαβάζω εγώ εχουν γίνει από τους δικηγόρους της Ξάνθης μέχρι τώρα.
Το κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι από τον τελευταίο μέχρι το Σαββίδη εχουν κρατήσει μια στάση του στυλ ειμαστε αθώοι και θα αποδειχθεί. Τι πραγματικά εχει γίνει όμως το ξέρουν μόνο αυτοί.
Απο οταν έσκασε αυτή η υπόθεση ο Σαββίδης εχει αποστασιοποιηθει τελείως από την καθημερινότητα. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται στους απ έξω.
Το ερώτημα που μου ανακατεύει το στομάχι είναι το γινεται σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι όντως κανανε τέτοιο λάθος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”