ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Νωρίς άρχισαν οι παπάδες φέτος..
Οι λατινοαμερικανοι πάντως βγάζουν καλά φορ.
Αν βρεις κάποιον σε καλή ηλικία μπορεί και να βγάλεις χρυσό.
Οι λατινοαμερικανοι πάντως βγάζουν καλά φορ.
Αν βρεις κάποιον σε καλή ηλικία μπορεί και να βγάλεις χρυσό.
Κρίμα, αυτός έχει και έναν συμπαίκτη που λέγεται Εσκομπάρ, άρα δεν θα είχε πρόβλημα προσαρμογής στο πρωτάθλημα μας!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν είναι αυτός που έβαλα. Μίλησα με κουλ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σου είπε ποιος είναι;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν είναι αυτός που έβαλα. Μίλησα με κουλ.
-
Matias Arezo είναι το wonderkid της Ουρουγουάης...
Αν είναι να φέρει φορ ας φέρει πακέτο και Santiago Rodriguez να γουστάρουμε μπαλάρα. Φορ και δέκα.
Αν είναι να φέρει φορ ας φέρει πακέτο και Santiago Rodriguez να γουστάρουμε μπαλάρα. Φορ και δέκα.
Εγω θεωρω ΑΔΥΝΑΤΟ να κινηθουμε για αποκτηση νεαρου Ουρουγουανου που δεν εχει βγει ποτε απο τη χωρα.Ειδικα στη θεση του φορ ο ΠΑΟΚ ψαχνει ετοιμη λυση,οχι ακομα ενα αμφιβολο ταλεντο,θα μιλαμε για τραγικη επιλογη.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αυτον θα έγραφα τώρα.makispaspartou έγραψε:Matias Arezo είναι το wonderkid της Ουρουγουάης...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Κοιτα υπάρχει και η άλλη όψη. Πέρυσι τέτοιο καιρό η Αλμερία έδινε 7 μύρρια για να πάρει τον Νιούνιεζ από την Πενιαρόλ.Φέτος βρίσκεται στην Μπενφίκα και του χρόνου από ότι γράφεται στην Ρεαλ. Πάντως ο Αρέζο είναι ακριβώς στο στυλ που περιέγραφες χθες οτι θέλεις.joshua έγραψε:Εγω θεωρω ΑΔΥΝΑΤΟ να κινηθουμε για αποκτηση νεαρου Ουρουγουανου που δεν εχει βγει ποτε απο τη χωρα.Ειδικα στη θεση του φορ ο ΠΑΟΚ ψαχνει ετοιμη λυση,οχι ακομα ενα αμφιβολο ταλεντο,θα μιλαμε για τραγικη επιλογη.
Kαλα και ο Σφιντερφσκι στη θεωρια ηταν αυτο που λεω και γενικα δεν εχω προβλημα με την αποκτηση νεαρων ταλαντουχων αλλα οχι τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη και με τις επιλογες που υπαρχουν στη θεση.Να ειχα ξερω γω τον Πριγιοβιτς,καποια σταθερα δηλαδη ηδη στην ομαδα και να εψαχνα δευτερο να πω οκ.Να εχεις 2 ακριβοπληρωμενα φορ που δεν τραβανε και να παρεις 3ο απλα ενα ταλαντουχο δεν εχει λογικη.
Πολυ δυσκολα τετοιο ταλεντο να ερθει στον ΠΑΟΚ. Σε καμια ισπανικη/ιταλικη θα καταληξει.
Λογικα για κανα 25χρονο τιμιο παστελωτη που εχασε το καραβι της ευρωπης θα ενδιαφερομαστε, αν κοιταμε ουρουγουαη.
Λογικα για κανα 25χρονο τιμιο παστελωτη που εχασε το καραβι της ευρωπης θα ενδιαφερομαστε, αν κοιταμε ουρουγουαη.
Οι Ουρουγουανοι,έχουν βγάλει φορακλες,δε χρειάζεται να γράψω ονόματα.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με joshua.
Εμπιστοσύνη στον Γκαρσία, αν ισχύει η είδηση.
Αυτός ο Σατανάς της Μπενφίκα,ο μικρός που πήρε από την Χιρόνα,τι παιχταρα θεέ μου.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με joshua.
Εμπιστοσύνη στον Γκαρσία, αν ισχύει η είδηση.
Αυτός ο Σατανάς της Μπενφίκα,ο μικρός που πήρε από την Χιρόνα,τι παιχταρα θεέ μου.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης