7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από dragon »

Dimg4 έγραψε:
dragon έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Το δημοσιο μπραβο του Γιωργη παντως εμενα δε μου αρεσε
Αν διάβασες το Βοθροσαιτ νομιζεις ότι είπε μπράβο. Αν δεις τι έγραψε αντιλαμβάνεσαι ότι απλά κατανοεί κ εξηγεί τον λόγο. Δεν λέει μπράβο. Μην τρώτε το σανό του γαυρου
Αυτα τα στραβοστομικα για σανο κ μαλακιες κρατα τα για σενα καταλαβες?
Καθόλου στραβιστομικα φίλε, εντελώς ξεκαθαρα. Μην ψάχνεις την μυγα. Ξεκάθαρα λέω ότι τα Βοθροσαιτ πουλανε σανό. Δεν σε αποκαλώ ουτε προβατο ούτε τπτ. Αν θές να παρεξηγηθείς παρεξηγησου μόνος σου.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Τώρα που ψυχολογικά ίσως είναι πιεσμένος,τώρα θα ήθελα να ανανεώσει. Να νιώσει την σιγουριά,να καθαρίσει το μυαλό και να ανταμειφθεί για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις την φετινή σεζόν.
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Ηταν μια αντιδραση της στιγμης. Τον εδωσε σφαλιαρα και ενστικτωδος ο Ομαρ τον κουτουλησε στο στηθος. Και οι δυο επρεπε να φανε κοκκινη. Εκανε χαζομαρα ο Ομαρ αλλα εκεινη την ωρα με τους σφυγμους στα κόκκινα την πατησε και κρεμασε την ομαδα. Συμβαινουν κι αυτα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

kataramenos5 έγραψε:Ναι μλκια επρεπε να κρατηθει αλλα ποσο ευκολο ειναι νατο κανεις οταν σε τραβνε απ τη φανελα και σου ριχνουν μια μπατσα ξαφνικα? Ποσοι εχουν την ψυχραιμια να το κανουν?
Εγω παντως οχι,δεν θα ειχα την ψυχραιμια να κρατηθω.
Και ειμαι με τον Καντουρι,οπως ημουν και με τον Γκαρσια τοτε και οπως ειμαι και με οποιονδηποτε με προκαλει ετσι,με τους σφυγμους στο τερμα γκαζι (που λεμε).
Και ναι δεν ειναι σωστο,γιατι αφηνεις την ομαδα με 10 παικτες,αλλα πεστε μου ποιος δεν θα αντιδρουσε ετσι,μετα απο τετοια προκληση.
Τι να εκανε καραγκιοζηλικια και να επεφτε κατω(μετα την σφαλιαρα που εφαγε)αυτο δεν θα εξεφραζε ΠΑΟΚ.

Και σιγα την αντιδραση του(Ο Ζινταν τοτε του ειχε ριξει δυνατη κουτουλια στο κεφαλι οντως)
Η χθεσινη ουτε το 1/10 του Ζινταν σε δυναμη δεν ηταν,αλλα ο αλλος επεσε κατω θαρρεις και ειδε τον ουρανο σφονδηλι,ασε που δεν την εφαγε στο κεφαλι,στο στηθος την εφαγε ελαφρια,γιατι τελευταια στιγμη ο Καντουρι το σκεφτηκε κλασματα δυτερολεπτου και του την εδωσε πολυ σιγανη(ευτυχως) την κουτουλια.
Αλλα ειπαμε ο αλλος επεσε κατω σφαδαζοντας.
Γι αυτο εισαι ΠΑΟΚ και δεν πρεπει να κανεις καραγκιοζηλικια.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

DimitrisS έγραψε:Ε κοιτα εκει δεν τιμωρηθηκε κιολας. Δεν θυμαμαι αν τιμωρηθηκε επειτα μεσω βιντεο.

Εγω θα σας παω παλι με Αστερα το 2010, που ο Αντρε τρωει κατι κλωτσιδια απο εκεινο τον ξανθο μακρυμαλλη τυπο και σηκωνεται και απλα τον σπρωχνει και τρωει κοκκινη απο το 30.

Νικησαμε με γκολ του Κουτσιανικουλη.
δεν θυμαμαι ακριβως αν ειναι η φαση που τρωει την κοκκινη
αλλα ο μαλλιας του κανει ενα τακλιν που αν δεν το επαιρνε χαμπαρι,να πηδηξει για να μη τον βρει

ισα που του εκοβε την μπαλα εκεινο το βραδυ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Tolaros έγραψε:ρε τι να συγκρατηθεί , για βρωμόξυλο ήταν ο άλλος. Μέσα στην Τούμπα ρε? Άμα το έκανε σε κανά τηγάνι θα τον ψάχνανε στη θάλασσα. Αλλά εκεί είναι πούδρες, εδώ έχουν τις πλάτες και το παίζουν κωλόμαγκες.
Σφαλιάρα σε παίχτη του ΠΑΟΚ και το συζητάμε?
Κάποτε οι οπαδοί ήταν η πρώτη ασπίδα των ποδοσφαιριστών μας σε τέτοια γεγονότα.
Όταν ο Λεοντιάδης έπιασε από τον λαιμό τον Μητρόπουλο γιατί έκανε μαγκιά στον πιτσιρικά τότε τουρσουνιδη,όλο το γήπεδο φώναζε να το βγάλει το λαρύγγι. Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν. Μπρος στο αποτέλεσμα τι είναι να φας κανα δύο φαπες στο σπίτι σου
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Εγώ πάλι θα έπεφτα στο έδαφος κρατώντας το μάτι μου. Θα τον εστελνα στο var και αν όλα γινόταν φυσιολογικά θα τον κοιτούσα όταν έφευγε και θα έτριβα το μάτι μου...
Και. Μη βγει κανείς να πει για θέατρα και μλκες, μετά θα θυμηθώ το "με χτυπησε αλλά μου άρεσεεεεε" της Βουγιουκλάκη.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τώρα που ψυχολογικά ίσως είναι πιεσμένος,τώρα θα ήθελα να ανανεώσει. Να νιώσει την σιγουριά,να καθαρίσει το μυαλό και να ανταμειφθεί για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις την φετινή σεζόν.
Ακριβώς αυτό.
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Εντάξει, έχει συμβεί σε πολύ μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές από τον Καντουρί. Η ένταση των αγώνων είναι μεγάλη. Αυτό που ξενίζει είναι ότι είναι το δεύτερο μεγάλο λάθος σε λίγες μέρες. Μπορεί να ναι και τυχαίο, μπορεί και όχι, δε μπορούμε να ξέρουμε τους λόγους που φαίνεται να μην έχει καθαρό μυαλό. Σίγουρα πάντως σαν επαγγελματίας οφείλει να σκέφτεται πιο έξυπνα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

joshua έγραψε:Δεν συγκρινονται τα ποδοσφαιρικα χαρακτηριστικα του Μαροκινου με τον συμπαθεστατο Σβαμπ.
Μονο που τα νούμερα που εχει κανει ο σβαμπ φετος, ο καντουρι χρειαστηκε 3 σεζον
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Πωπω ένας λαός ευνουχισμενος!!! Και εις ανώτερα . Άντε κακε Καντουρι την άλλη φορά να σκυψεις κι για κάνα Κωλοδάχτυλο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Wonderland έγραψε:Ηταν μια αντιδραση της στιγμης. Τον εδωσε σφαλιαρα και ενστικτωδος ο Ομαρ τον κουτουλησε στο στηθος. Και οι δυο επρεπε να φανε κοκκινη. Εκανε χαζομαρα ο Ομαρ αλλα εκεινη την ωρα με τους σφυγμους στα κόκκινα την πατησε και κρεμασε την ομαδα. Συμβαινουν κι αυτα.
Ακριβώς μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα ,εδώ δημοσιογράφος τον έκραζε χθες και δεν θέλω να περνώ γαβρικα πέναλτι,και δεν ήξερε ότι ματς σε εξέλιξη η σφαλιάρα και το αρπαγμα φανέλας , είναι πέναλτι ,δεν θα το κάνουμε και Χαντ μπωλ έτσι είπε.....και είναι δημοσιογράφος σοβαρός του ΠΑΟΚ.......
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγω βλέποντας το ματς σε κανονική ροή και μην έχοντας πάρει χαμπάρι την σφαλιάρα που έφαγε ειπα το κλασικό "μαμακία έκανες ρε Ομάρ, μας έκαψες".

Από τη στιγμή, όμως, που πήρα χαμπάρι την σφαλιάρα το μόνο που εχω να πω είναι ότι έπρεπε να του την κάτσει γεμάτα στο προσωπο ώστε να φύγουν 2-3 δόντια.

Αντε με το κάθε μ@λ@κισμενο που νομιζει οτι θα έρχεται μέσα στην Τούμπα και θα πουλάει τρέλα.

Παραγιναμε υπεράνω και ευασθητουληδες σαν λαός...

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Andrew R έγραψε:Πωπω ένας λαός ευνουχισμενος!!! Και εις ανώτερα . Άντε κακε Καντουρι την άλλη φορά να σκυψεις κι για κάνα Κωλοδάχτυλο.
Οχι ας ριξει 2 μπουνιες τοτε και μετα ας παει με το παπακι για drift. Ετσι ειναι ο μαγκας λαος ναουμε
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Συνέχεια θα προκαλούν τους παίχτες μας παιδιά, είναι όλοι δασκαλεμένοι. Θέλει εξυπνάδα και ηρεμία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”