31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

το χαρακτήρισα μεταφυσικό αυτό το δεύτερο clean sheet και έτσι είναι. Ίσως υπάρχει καλύτερη συνεννόηση με την άμυνα. Ίσως η αμύνα του δείχνει λιγότερη εμπιστοσύνη, οπότε προσπαθούν περισσότερο. Ίσως το ότι μένει καρφωμένος στην εστία δίνει χώρο και χρόνο στην άμυνα να διώξει, δεν ξέρω.

Θεωρητικά μετά το σημερινό θα ήθελα να τον δω με Άρη, αλλά ο τρόπος που σκοράρουν με πλαγιοκόπηση και γύρισμα στο πέναλτυ δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από Πάσχα (ούτε από Ζίφκο εδώ που τα λέμε).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ότι έκανε clean shit δεν σημαίνει ότι ο Πασχαλάκης είναι καλύτερος τερματοφύλακας. Ας γίνουν πρώτα τα εγκληματικά αμυντικά λάθη που έκαναν οι προηγούμενοι αμυντικοί και εκεί θα δούμε αν είναι καλός ή όχι. Πάντως για καθαρά ψυχολογικούς λόγους αυτόν θα έβαζα στο γήπεδο του Χαρίλαου.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ο Πασχάλακης πήρε ματς κι σίγουρα θα είναι στην ενδεκάδα του Χαρίλαου oπου για κανένα λόγο δεν μπορεί να παίξει ο ζιφκοβιτς. Σήμερα δεν είχε καθόλου δουλειά.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ότι έκανε clean shit δεν σημαίνει ότι ο Πασχαλάκης είναι καλύτερος τερματοφύλακας. Ας γίνουν πρώτα τα εγκληματικά αμυντικά λάθη που έκαναν οι προηγούμενοι αμυντικοί και εκεί θα δούμε αν είναι καλός ή όχι. Πάντως για καθαρά ψυχολογικούς λόγους αυτόν θα έβαζα στο γήπεδο του Χαρίλαου.
Αυτό που δεν βλέπουμε από την τηλεόραση είναι το πώς καθοδηγεί ο τερματοφύλακας την άμυνα γιατί παίζει τεράστιο ρόλο... Ίσως ο Πασχαλακης να υπερτερεί εκεί...
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

renegade έγραψε:Άλλο ένα καθαρό σεντόνι από τον κορυφαίο τερματοφύλακα του ρόστερ. Συνέχισε έτσι
Πότε μπήκε αλλαγή ο Ρέι; :D :D
Στα σοβαρά, θεωρώ τον Ζίφκοβιτς έναν συμπαθητικό τερματοφύλακα απ τον οποίον ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις. Πιθανότατα δεν θα φάει κάτι όρθιος, αλλά ούτε θα βγάλει τα άβγαλτα. Απ την άλλη με τον Πασχαλάκη μπορείς να περιμένεις κυριολεκτικά τα πάντα. Τη μια να κατεβάζει ρολά και να αποκρούει σουτ εξ επαφής και την άλλη να του φεύγει η μπάλα απ τα χέρια. Σε ένα πράγμα έχω καταλήξει πάντως, η άμυνα είναι συνολικά καλύτερη με Πασχα τέρμα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Χωρις να καταλαβαινω ακριβως το γιατι αλλα οταν παιζει ο Πασχαλακης προσωπικα νιωθω λιγο μεγαλυτερη σιγουρια.

Νομιζω οταν αποφασισαν Παμπλο και Γκαλινοβιτς να δωσουν το πρωταθλημα στον Πασχαλακη και την Ευρωπη στον Ζιφκοβιτς, ηρθε δυστυχως ο αποκλεισμος.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Έχει βελτιωθεί στο παιχνίδι με τα πόδια πάντος.

Sent from my iPhone using Tapatalk
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Υπάρχουν ένα σωρό παράμετροι που θα κρίνουν την πορεία ενός τερματοφύλακα. Ο Κωστάκης που κάποια στιγμή έτρωγε όλα και όλα 15 γκολ ανά σεζόν ήταν καλός τερματοφύλακας? Μια μετριότητα ήταν, και αφήνω στην άκρη τον χαρακτήρα! Αλλά μπροστά του - στον άξονα - είχε Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, και τέρμα μπροστά Μούσλι που όσο νάναι πίεζε ψηλά πάρα πολύ. Και δεν βάζω μέσα και τα πλάγια μπακ που τη δουλειά την έκαναν μια χαρά. Οι σημερινοί τερματάδες μας τι έχουν στον άξονα σε σχέση με αυτούς που ανέφερα? Τον Βαρέλα του τελευταίου χρόνου? Στα χαφ? Ποιά σκυλιά υπάρχουν, που θα πνίξουν κάθε αντίπαλο? Στο φορ ποιός? Ο Σφι?
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

ToMousiTouCrespo έγραψε:
renegade έγραψε:Άλλο ένα καθαρό σεντόνι από τον κορυφαίο τερματοφύλακα του ρόστερ. Συνέχισε έτσι
Πότε μπήκε αλλαγή ο Ρέι; :D :D
Στα σοβαρά, θεωρώ τον Ζίφκοβιτς έναν συμπαθητικό τερματοφύλακα απ τον οποίον ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις. Πιθανότατα δεν θα φάει κάτι όρθιος, αλλά ούτε θα βγάλει τα άβγαλτα. Απ την άλλη με τον Πασχαλάκη μπορείς να περιμένεις κυριολεκτικά τα πάντα. Τη μια να κατεβάζει ρολά και να αποκρούει σουτ εξ επαφής και την άλλη να του φεύγει η μπάλα απ τα χέρια. Σε ένα πράγμα έχω καταλήξει πάντως, η άμυνα είναι συνολικά καλύτερη με Πασχα τέρμα.
+1926

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

DimitrisS έγραψε:....Nομιζω οταν αποφασισαν Παμπλο και Γκαλινοβιτς να δωσουν το πρωταθλημα στον Πασχαλακη και την Ευρωπη στον Ζιφκοβιτς,....
εγώ νομίζω πως ο Πάμπλο δεν έχει δώσει σε κανέναν φανέλα βασικού να την πάρει σπίτι του.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ο Πασχα εχει ασυγκριτα μεγαλυτερο ταβανι απο τον Ζιφκο.
Εγω γουσταρω την τρελα του, ειδικα στα ντερμπι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

6η σερί ανέπαφη εστία
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

:shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Τζάμπα το πληρώθηκε χθες το "μεροκάματο". Έκανε τελική ο Αστέρας; Θυμάμαι μια που βγηκε για λίγο έξω, έκανε δεύτερη; Εμένα τρέμει η ψυχή μου όταν τον βλέπω στην 11αδα.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Νομίζω θα ήταν καλυτέρα να ξεκινούσες εσυ στο χαριλαου.... Περσι είχε κατι ακουστεί για ζιφκο και το παιχνίδι του εκεί άσχημο (απόδοση , .... ,).Τώρα καλύτερα ξέρει ο Προπονητής μας .Από ότι θυμάμαι παλι με ξανθή κατι παιχνιδια του είχε φαει παλι τεσσαρα .... Καλύτερα ο Πασχαλακης για εμένα προσωπικά .

:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”