7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ε κοιτα εκει δεν τιμωρηθηκε κιολας. Δεν θυμαμαι αν τιμωρηθηκε επειτα μεσω βιντεο.

Εγω θα σας παω παλι με Αστερα το 2010, που ο Αντρε τρωει κατι κλωτσιδια απο εκεινο τον ξανθο μακρυμαλλη τυπο και σηκωνεται και απλα τον σπρωχνει και τρωει κοκκινη απο το 30.

Νικησαμε με γκολ του Κουτσιανικουλη.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ειναι αλλο να λες μπραβο που τον κουτουλησε και αλλο να μην το κραζεις επειδη αντεδρασε ετσι μετα απο τετοια προκληση που δεχτηκε. Ελπιζω να καταλαβαίνετε την διαφορα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το δημοσιο μπραβο του Γιωργη παντως εμενα δε μου αρεσε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν είπε κανένα μπράβο δημόσια ο Γιώργης
Τον θέμα άνθρωπος έθιξε
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Τέτοιες συμπεριφορές τις εκθειάζει η κερκίδα και οι οπαδοί. Όχι η διοίκηση.
Αν θέλει να του πει μπράβο ας τον πάρει τηλέφωνο, ας τον δει από κοντά και να του το πει. Όχι δημόσια.
Άλλη η δουλειά του οπαδού και άλλη του στελέχους.
Мир

7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από Мир »

Κακό για την ομάδα αλλά είναι στο παιχνίδι και οι στιγμές έντασης.
Υψηλοί παλμοί, χαμένη ευκαιρία, χειροδίκησε και ο άλλος και τον τρέλανε.

Και εγώ είμαι γενικά ήρεμος άνθρωπος, άλλα στο γήπεδο γύριζε το μάτι μου με τη παραμική στιαπου, οπότε θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα ότι μας κρέμασε αν και προσωπικά τον θεωρούσα μεγάλο γιωτά σαν παικτη (ελπιζω φέτος να πάρουμε ποιότητα και για τα 2 χρόνια που πέρασαν).

Πιο κατακριτέο για μενα το θέατρο του παικτη της τριπολιτσας μετα την κουτουλιά.

Το μόνο θα του έλεγα είναι αν είναι να αποβληθείς, δώστου καμιά καλή να το ευχαριστηθείς τουλάχιστον, όχι απλά να του δώσεις δικαίωμα να πάρει όσκαρ αλά γκαρσια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dimg4 έγραψε:Ρε σεις πατε καλα?? Κουτουλια εριξε και παμε να τον δικαιολογησουμε? Τι ειναι, πενταλοφος vs αμμοχωστος να πεφτουν κουτουλιες?
Zinedine Zidane
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Πολύ κακός χθες στη ροή του αγώνα, κανένα ανάθεμα όμως για την αποβολή έτσι όπως αυτή ήρθε. Άλλες 20 φορές να αποβαλλόσουν με αυτό τον τρόπο, άλλες 20 φορές θα σε δικαιολογούσα.

Τώρα Ευρωπαϊκό, και μετά υπερπολύτιμη ξεκούραση.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ρε σεις πατε καλα?? Κουτουλια εριξε και παμε να τον δικαιολογησουμε? Τι ειναι, πενταλοφος vs αμμοχωστος να πεφτουν κουτουλιες?
Zinedine Zidane
Ε και; Δικαιολογησε κανεις τον Ζινταν; η βλακεια του κοστισε ισως ενα μουντιαλ στους Γαλλους.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Dimg4 έγραψε:Το δημοσιο μπραβο του Γιωργη παντως εμενα δε μου αρεσε
Αν διάβασες το Βοθροσαιτ νομιζεις ότι είπε μπράβο. Αν δεις τι έγραψε αντιλαμβάνεσαι ότι απλά κατανοεί κ εξηγεί τον λόγο. Δεν λέει μπράβο. Μην τρώτε το σανό του γαυρου
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Gia afto ton logo den prepi o gios tou proedrou na grafi sta social media........
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

paoki_sweden έγραψε:Gia afto ton logo den prepi o gios tou proedrou na grafi sta social media........
Για ποιον; επειδή κάποιοι διαστρεβλώνουν τα λόγια του κ κάποιοι τα τρώνε αμάσητα;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μια κακή στιγμή μπορεί να δικαιολογηθεί για οποιονδήποτε. Ο Ελ Καντουρί έχει δείξει πολλές φορές, όπως και στο ματς στην Κύπρο, ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Δεν είναι λίγες οι φορές που παίρνει χαζές κάρτες ή κάνει αχρείαστα φάουλ.
Και τέλος πάντων, όση ποιότητα κι αν έχει, δεν μπορεί να την απολαμβάνουμε μόνο για συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.
3 σεζόν δεν κατάφερε να διακριθεί σε σοβαρή σταθερά. Κάτι πάει να γίνει στην 4η που ναι είναι βαρόμετρο ως τώρα, αλλά πραγματικά είμαι επιφυλακτικός.
Και όλος αυτός ο φαύλος κύκλος (μένω-φέυγω, πάω Ιταλία κλπ) σε συνδυασμό με τους πολλούς τραυματισμούς και το μεγάλο συμβόλαιο, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να οδηγήσει σε ανανέωση.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

"Φύγε, μείνε, πηγαινε στην Ιταλια", σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος.

απλά λέω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aνανεωση στα 600 που γραφεται ειναι σουπερ, εκτος και αν νομιζει κανεις οτι μπορει να βρεθει παικτης που να δινει σταθερα σε καθε παιχνιδι, χωρις την δυνατοτητα για καποια μετρια παιχνιδια, οσα δινει ο Μαροκινος με αυτα τα χρηματα.Αυτος που εχει πεσει στα τελευταια παιχνιδια και συμπαρασυρει τον Μαροκινο που φορτωνεται μονος το βαρος της δημιουργιας στα χαφ ειναι ο Σβαμπ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”