7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Εγώ τον κατηγορουσα μέχρι που είδα τις φάσεις.
Τράβηγμα γιακά και σφαλιάρα. Δηλαδή τι απαιτήσεις έχετε, να γυρίσει από την άλλη?
Και λίγα έκανε που δεν του εχωσε ένα μπουκέτο. Να δω εσείς τι θα κάνατε σε αντίστοιχη περίπτωση
Τράβηγμα γιακά και σφαλιάρα. Δηλαδή τι απαιτήσεις έχετε, να γυρίσει από την άλλη?
Και λίγα έκανε που δεν του εχωσε ένα μπουκέτο. Να δω εσείς τι θα κάνατε σε αντίστοιχη περίπτωση
Στη μύτη έπρεπε να του τη χώσει να πνίγει στις μυξες που λέει ο λόγος.
Είχε και βαρ τρομάρα τους.
Να εξυπηρετηθεί το αφεντικό, να ποτιστει και η γλάστρα ο ρουλης
Είχε και βαρ τρομάρα τους.
Να εξυπηρετηθεί το αφεντικό, να ποτιστει και η γλάστρα ο ρουλης
-
malampar έγραψε:Πρεπει να υπογραψει οπως και να χει σε περιπτωση που χαθει νομιζω θα μπουμε σε μεγαλες περιπετειες το καλοκαιρι

-
Ο καλυτερος μας μέσος, δυστυχώς βρήκαν τον τρόπο να μπαλωσουν το ότι λείπει ο ροζ
Φίλε με τα νεύρα που δείχνει ο Ελ τελευταία, είτε λόγω εκκρεμότητες συμβολαίου είτε λόγω κούρασης, αμφιβάλλω εαν θα έβγαζε το ματς μέσα στο ρουλη...
Αυτό το καρναβάλι που ζητάει πρόστιμο στον Ομάρ στο ινσταγκραμ του Σαββίδη, πόσο λίγο νοιώθει από ΠΑΟΚ ρε γμτ...
Και δύο πέναλτι είναι. Ένα βρε πανιβλακα στη ροή που η μπάλα είναι διεκδικισημη κ τον ρίχνει και ένα όταν χειροδικει ο άλλος με τη μπάλα σε ροή αγώνα.
Πανιβλακες....
Και δύο πέναλτι είναι. Ένα βρε πανιβλακα στη ροή που η μπάλα είναι διεκδικισημη κ τον ρίχνει και ένα όταν χειροδικει ο άλλος με τη μπάλα σε ροή αγώνα.
Πανιβλακες....
Μη λες τέτοια πράγματα θα θυμώσουν οι αντικειμενικοι.
Μέχρι και ο καημένος ο βαρουχας δεν μπορούσε να πει κάτι άλλο...μόνο οι αντικειμενικοι μπορουν
Μέχρι και ο καημένος ο βαρουχας δεν μπορούσε να πει κάτι άλλο...μόνο οι αντικειμενικοι μπορουν
Τέτοιο πέναλτι είχε κερδίσει η Τρίπολη εναντίον μας σε εκείνο το ματς στα πλέι οφ με Κατσουρανη, είχε δώσει μια φάπα σε έναν ο Σιλντεφελντ
Τωρα τι να πω??? Η μια πλευρα μου μου λεει οτι καλα εκανες ρε Καντουρι. Αντε απο δω με το καθε μαλακισμενο. Καλα του εκανες.
Η αλλη πλευρα μου μου λεει οτι αχ ρε συ αφησες την ομαδα με 10 και ας εκανες και λιγο θεατρο εκει οτι σε βαρεσε σαν τον μοχαμεντ αλι και ας εμεναν αυτοι με δεκα.
Πραγματικα δεν ξερω. Αλλα ενα μεγαλο μερος του μυαλου το χαρηκε. Στην τελικη αμα δεν ηταν στημενο το κορακι θα ειχαμε πεναλτυ και 10 εναντιον 10.
Δεν μπορω να κακισω τον παικτη ειλικρινα.
Η αλλη πλευρα μου μου λεει οτι αχ ρε συ αφησες την ομαδα με 10 και ας εκανες και λιγο θεατρο εκει οτι σε βαρεσε σαν τον μοχαμεντ αλι και ας εμεναν αυτοι με δεκα.
Πραγματικα δεν ξερω. Αλλα ενα μεγαλο μερος του μυαλου το χαρηκε. Στην τελικη αμα δεν ηταν στημενο το κορακι θα ειχαμε πεναλτυ και 10 εναντιον 10.
Δεν μπορω να κακισω τον παικτη ειλικρινα.
Ρε σεις πατε καλα?? Κουτουλια εριξε και παμε να τον δικαιολογησουμε? Τι ειναι, πενταλοφος vs αμμοχωστος να πεφτουν κουτουλιες?
Οχι φιλε, επρεπε με το σπρωξιμο που εκανε να ληξει εκει και οχι να ριξει κουτουλια που θα στερησει απο τον ΠΑΟΚ το βασικο χαφ στο ματς με το σκουλικη. Εκει φερεσαι εξυπνα, οχι σαν 17 χρονων τρελαμενος.
Αλλα οταν εχεις τον Γιωργη να λεει μπραβο δημοσια και οτι φερθηκε σαν "αντρας" τι να περιμενεις. Παρε τωρα 2 αγωνιστικες αντρικης απουσιας και κατσε χασε βαθμους
Οχι φιλε, επρεπε με το σπρωξιμο που εκανε να ληξει εκει και οχι να ριξει κουτουλια που θα στερησει απο τον ΠΑΟΚ το βασικο χαφ στο ματς με το σκουλικη. Εκει φερεσαι εξυπνα, οχι σαν 17 χρονων τρελαμενος.
Αλλα οταν εχεις τον Γιωργη να λεει μπραβο δημοσια και οτι φερθηκε σαν "αντρας" τι να περιμενεις. Παρε τωρα 2 αγωνιστικες αντρικης απουσιας και κατσε χασε βαθμους
Όλοι εστίαζαν στα πόδια για το πεναλτι αλλά η σφαλιάρα μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Και από τα πέναλτυ και κόκκινη στον αντίπαλο με κουμπαράκη στο βάρ αντί να κερδίσουμε πέναλτι και να παίζουμε με ίσο αριθμό παικτών πήρε απρόσμενο πλεονέκτημα ο αντίπαλος που δημιούργησε την αντικανονική φάση. Το έγραψα και στο λαιβ ο κουμπαράκη από όλες τις επιλογές θα δώσει την χειρότερη για μας αφού έχει δώσει δείγματα ταγμένου στο κόκκινο σύστημα.