ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Προσωπικά αν κάνει τον ιδιο ακριβως χειρισμο με τον Μπράνκο στο θέμα των ανανεώσεων θα τον θεωρήσω αποτυχημένο. Φαινόμενα Άκπομ,Πέλκα,Λημνιού κτλ δεν πρέπει να επαναληφθούν αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλο κλάμπ. Δεν λέω οτι δεν θα υπάρξουν περιπτώσεις παικτών και μάνατζερ που δεν θα μπορείς να τους φέρεις βολτα αλλα αυτοι πρέπει να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Περιμένω να τον δω σε ακόμη μια μεταγραφική περίοδο με άλλον προπονητή βέβαια.
υ.γ. magpies αν αναφέρεσαι σε μένα μιλάω για τον Ματέους Ολιβεϊρα και όχι τον Σέρτζιο.
υ.γ. magpies αν αναφέρεσαι σε μένα μιλάω για τον Ματέους Ολιβεϊρα και όχι τον Σέρτζιο.
Δε νομιζω οτι μας καιει το δεκαρι. Φορ γκολτζη χρειαζομαστεcronos έγραψε:Πρώτη κίνηση ελπίζω να είναι η πώληση Εσίτι.
Δεύτερη κίνηση πώληση τερματά.
Και αγορά δεκαριού.
Εχουμε αρκετους παικτες που μπορουν να παιξουν στο 10 μεχρι το καλοκαιρι. Φορ θελουμε γιατι κανουμε 25 τελικες αλλα δεν εχουμε φορ.
Ξανά ρωτάω για πες αυτούς τους παίκτες που μπορούν να παίξουν τη θέση.
Μουργκ και Μπισεσβαρ. Ειπαμε προσωρινα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Σάβ 05 Δεκ 2020, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σφιχτος εισαι με Μουργκ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι θεωρεις δηλαδη πρωτη αναγκη? το 10 η φορ? Σου φανηκε να εχουμε προβλημα δημιουργιας ή εκτελεσης?
Ποσες καθαρες φασεις πραγματοποιουμε ανα ματς?
Οχι φασεις για την στατιστικη, αλλα φασεις που εχουν πιθανοτητα επιτευξης γκολ και απλα χαλανε απο τον επιθετικο.
Εγω θεωρω πως σε επιπεδο τροφοδοσιας των φορ εχουμε θεμα.
Ολες οι πασες ειναι σκοτωμενες και περιεργες...
Οχι φασεις για την στατιστικη, αλλα φασεις που εχουν πιθανοτητα επιτευξης γκολ και απλα χαλανε απο τον επιθετικο.
Εγω θεωρω πως σε επιπεδο τροφοδοσιας των φορ εχουμε θεμα.
Ολες οι πασες ειναι σκοτωμενες και περιεργες...
Διαφωνω αδερφε, τα στημενα μας ειναι ακριβειας αλλα ο σβι πχ τα καταστρεφει. Με εναν Πριγιο πχ 2 απο τα 15 κορνερ που εκτελεσαμε θα τα παστελωνε
Τεράστιο πρόβλημα στη δημιουργία έχουμε. Οι καθαρές φάσεις σε κάθε παιχνίδι είναι μετρημένες.
Είναι δυνατόν να μου αναφέρεις τα στημένα ως δημιουργία φάσεων η τον Μουργκ ως τον παίκτη που θα δώσει λύσεις στη θέση;
Ρε συ Ντιμ το 99% των στημενων μας ειναι προπονηση του σντιπαλου τερματα...