88. Živko Živković
-
Re: 88. Živko Živković
Το κάτω από τα πόδια δεν είναι τόσο εύκολο όσο το κάνετε να ακούγεται. Ο τερματοφύλακας οφείλει να μεγαλώνει τον όγκο του σε τετ α τετ, κι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να τον νικήσεις είναι να σουτάρεις εκεί ακριβώς όπου εκτίθεται. Μόνο πολύ μεγάλοι γκολκίπερ έχουν αυτό το σπάσιμο του ποδιού και την απόκρουση με το γόνατο σε τέτοια τελειώματα. Ο Ζιφκοβιτς προφανώς δεν είναι τέτοιος, ούτε έχει τόσο ευλιγιστο κορμί. Σίγουρα μπορούμε να έχουμε έναν πολύ καλύτερο του, αλλά μην τον σταυρώνουμε που δεν έκανε χτες την υπέρβαση.
- PAOK_Antarctica
Δεν είναι μόνο το πρώτο γκολ που το έφαγε κάτω από τα πόδια.
Είχε άλλη μια φάση λίγο πιο μετά, που του ήρθε ένας μαυρούκος από την κλειστή γωνία του και ο Ζίφκο βγήκε γιούρια αέρα πατέρα, με αποτέλεσμα το πλασέ να ξύσει το δοκάρι μας.
Και αργότερα εκείνη η φάση που έδιωξε με τα χίλια ζόρια την τελευταία στιγμή το πλασέ, επειδή βρισκόταν ένας θεός ξέρει που.
Δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη ντιπ χθες
Είχε άλλη μια φάση λίγο πιο μετά, που του ήρθε ένας μαυρούκος από την κλειστή γωνία του και ο Ζίφκο βγήκε γιούρια αέρα πατέρα, με αποτέλεσμα το πλασέ να ξύσει το δοκάρι μας.
Και αργότερα εκείνη η φάση που έδιωξε με τα χίλια ζόρια την τελευταία στιγμή το πλασέ, επειδή βρισκόταν ένας θεός ξέρει που.
Δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη ντιπ χθες
-
Συμφωνώ, ούτε εμένα μου κάνει, απλά να μην τον σταυρώσουμε λέω. Θυμάμαι πέρσι να είναι κάθε σουτ και γκολ, και τον βλέπω φέτος τουλάχιστον να παρέχει μια κάποια προστασία.
Πάντως τον καλό τερματοφύλακα τον κρίνεις από τα ματς που του κάνουν 2-3 καλές τελικές. Όχι από ματς τύπου Μπενφίκα όπου όντως κατέβασε ρολά. Εκεί είναι θέμα ψυχολογίας και ζεσταματος, αν βγάλει τα πρώτα, μετά δεν τρώει εύκολα γκολ και δίνει εικόνα σούπερ παίκτη. Ότι έκανε ο Ρομπέρτο στον γαβρο και νόμιζαν ότι είχαν τον νέο Σμάιχελ. Σήμερα ο Ζιφκοβιτς έφαγε τα δύο πρώτα, και μετά όλο το ματς του πήγε στραβά. Εγώ θέλω να τον δω σε ματς τύπου ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκού κλπ, όπου θα δεχόμαστε λίγες αλλά καλές τελικές.
Πάντως τον καλό τερματοφύλακα τον κρίνεις από τα ματς που του κάνουν 2-3 καλές τελικές. Όχι από ματς τύπου Μπενφίκα όπου όντως κατέβασε ρολά. Εκεί είναι θέμα ψυχολογίας και ζεσταματος, αν βγάλει τα πρώτα, μετά δεν τρώει εύκολα γκολ και δίνει εικόνα σούπερ παίκτη. Ότι έκανε ο Ρομπέρτο στον γαβρο και νόμιζαν ότι είχαν τον νέο Σμάιχελ. Σήμερα ο Ζιφκοβιτς έφαγε τα δύο πρώτα, και μετά όλο το ματς του πήγε στραβά. Εγώ θέλω να τον δω σε ματς τύπου ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκού κλπ, όπου θα δεχόμαστε λίγες αλλά καλές τελικές.
Στην τούμπα μια χαρα γάμησε οταν επιασε το τετ α τετ κ δεν εγινρ το 0-2renegade έγραψε:Τι είναι να κάνεις κλικ στον κόσμο
Εμπνέει σιγουριά λέει ο ζιφκο.
Που, πότε πώς?
Σήμερα στο τρώει κάτω από τα πόδια σε σουτ λίγα μέτρα μέσα από την περιοχή,προχθές πάει βόλτα και τρως γκολ με το Γιάννενο.
Αλλά εμπνέει σιγουριά.
Οκ
Με τέτοιον άσσο δεν γάμησε κανείς λέω εγω
- sourmenetes
- Moderator
Λίγα μέτρα μέσα από την περιοχή με φορά ο επιθετικός και σουταρα!renegade έγραψε:Τι είναι να κάνεις κλικ στον κόσμο
Εμπνέει σιγουριά λέει ο ζιφκο.
Που, πότε πώς?
Σήμερα στο τρώει κάτω από τα πόδια σε σουτ λίγα μέτρα μέσα από την περιοχή,προχθές πάει βόλτα και τρως γκολ με το Γιάννενο.
Αλλά εμπνέει σιγουριά.
Οκ
Με τέτοιον άσσο δεν γάμησε κανείς λέω εγω
Ναι αν έκλεινε πιο γρήγορα τα πόδια θα το έκοβε αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο εύκολη η φάση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην φαση με το πλασεδακι που βγαζει εκει στο πρωτο ημιχρονο που αναφερθηκε παραπανω η μπαλα κοντραρε. Μεγαλη αποκρουση θα την ελεγα. Μια χαρα πηγε χτες. Και καλα παει και φετος. Απλα ειμαστε πικραμενοι που δεν εβγαλε το δυσκολο να βγει πρωτο γκολ χτες. Οχι γιατι δεν ειναι ικανος η οτι εβγαινε ευκολα. αλλα αυτα ετσι ειναι. Υπερβαση χρειαζεται. Οπως γραφει και ο αδελφος παραπανω αν δεν εβγαζε το τεατετ στο πρωτο ματς ουτε νικη θα καναμε ουτε τιποτα. Καποιες φορες βγαινουν καποιες οχι. Μην ειμαστε και μηδενιστες.
- abc_o_ karpouzas
ειδικα εκεινο ρε....τασο... με την PSV στην τουμπα μετα το 0-1 στο τετατετ των ολλανδων ε??GREATANASTASIOS έγραψε:οτι παει στην εστια γραφει με βολο παιζεις με αεκ παιζεις με ομονοια παιζεις με μηχανιωνα παιζεις ενα και το αυτο για μενα τριτος τεμα και πολλυ του ειναι
Άμα γκολ σαν το πρώτο που το δικαιολογείτε μπαίνανε συχνά, ο Λημνιός θα έβαζε 20 γκολ το χρόνο
Ο Λημνιός αν μάθει να σουτάρει συρτα ισως να σκοραρει παραπανω απο 2 με 3 γκολ την σεζον
έτσι.
Μια χαρά τερματζη έχουμε, που με τα πόδια είναι αρκετά καλος...
έτσι.
Μια χαρά τερματζη έχουμε, που με τα πόδια είναι αρκετά καλος...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δλδ πεστε και σε μενα να μαθω,κανεις δεν τρωει γκολ κατω απο τα ποδια,σοβαρα τωρα.
Εγω εχω δει παντως ολους τους μεγαλους τερματαδες να το τρωνε κατω απο τα ποδια παντως,ακομη και ο Νοιερ.
Εγω εχω δει παντως ολους τους μεγαλους τερματαδες να το τρωνε κατω απο τα ποδια παντως,ακομη και ο Νοιερ.
χθες σε ολα τα γκολ θα μπορουσε να εχει καλυτερη αντιδραση αλλα αυτα συμβαινουν, ο ζιφκο ειναι ενας καλος και σταθερος τερματοφυλακας με καποιες μεμονομενες κακιες βραδιες οπως με αρη εκτος πχ αλλα ειναι σιγουρα μετα τον σα ο 2ος καλυτερος στην ελλαδα.
το μεγαλο θεμα ειναι πως θα βρουμε επιτελους ενα τερμα που θα κανει την διαφορα και θα αποτελεσει σταθερα για 3-4 χρονια, ο γαυρος ηταν τυχερος πρωτα με τον ρομπερτο και τωρα με τον σα ενω οταν προσπαθησε με κατι καπινο,λεαλι κτλ ταλαιπωρηθηκε πολυ...
παντως απο τα μεταγραφικα σεναρια του καλοκαιριου ηταν ξεκαθαρο πως θελαμε να παρουμε τερματοφυλακα και για διαφορους λογους το αφησαμε για τις επομενες μεταγραφικες περιοδους, η επιλογη που θα κανουμε σε αυτη την θεση το επομενο καλοκαιρι θα ειναι κομβικη για την εξελιξη της ομαδας γενικοτερα
το μεγαλο θεμα ειναι πως θα βρουμε επιτελους ενα τερμα που θα κανει την διαφορα και θα αποτελεσει σταθερα για 3-4 χρονια, ο γαυρος ηταν τυχερος πρωτα με τον ρομπερτο και τωρα με τον σα ενω οταν προσπαθησε με κατι καπινο,λεαλι κτλ ταλαιπωρηθηκε πολυ...
παντως απο τα μεταγραφικα σεναρια του καλοκαιριου ηταν ξεκαθαρο πως θελαμε να παρουμε τερματοφυλακα και για διαφορους λογους το αφησαμε για τις επομενες μεταγραφικες περιοδους, η επιλογη που θα κανουμε σε αυτη την θεση το επομενο καλοκαιρι θα ειναι κομβικη για την εξελιξη της ομαδας γενικοτερα
Ας είχε η ομάδα αριστερό Μπακ και αμυντικό χαφ και μετά συζητάμε για τον Ζιβκοβιτς.
Φέτος πάει καλά κ είναι σταθερός με αποκρούσεις κρίσιμες.
Λογικά όσοι δείτε το 6 0 στο Ισπανία Γερμανία θα θέλετε το κεφάλι του νοιερ. Κι αυτός τρώει γκολ κάτω από πόδια σε κάποια ματς. Είναι στόχος του επιθετικού όταν κινείται το τέρμα προς τα εμπρός.
Οκ δεν είναι τοπ αλλά ας εξορθολογιστεί πρώτα η κάθε θέση και μετά ζητάω ποιότητα και σε κάθε θέση.
Εδώ δεν είχαμε αριστερό Μπακ χθες.
Φέτος πάει καλά κ είναι σταθερός με αποκρούσεις κρίσιμες.
Λογικά όσοι δείτε το 6 0 στο Ισπανία Γερμανία θα θέλετε το κεφάλι του νοιερ. Κι αυτός τρώει γκολ κάτω από πόδια σε κάποια ματς. Είναι στόχος του επιθετικού όταν κινείται το τέρμα προς τα εμπρός.
Οκ δεν είναι τοπ αλλά ας εξορθολογιστεί πρώτα η κάθε θέση και μετά ζητάω ποιότητα και σε κάθε θέση.
Εδώ δεν είχαμε αριστερό Μπακ χθες.
- falconakis
Δεν ξέρω τε παιδιά ιδως ειδα αλλο ματς αλλα για μενα ο Ζιφκο θέλει πάγκο... Είναι αυτός που θα βγάλει οτι βγαίνει σχεδόν αλλα δύσκολα να κανει την πραγματική μεγαλη απόκρουση... Πείτε με τρελό αλλα νομίζω ότι ο Πασχαλακης εχθές θα ξταν καλύτερος...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk