Marcos António Elias Santos
- PRAKTORINOS
Re: Μάρκος Αντόνιο
Σύμφωνα με το σημερινό "ΔΙΚΕΦΑΛΟ" (by Stelios G), τα νέα για τον Μαρκος Αντόνιο είναι καλύτερα.
Ετσι αόριστα και γενικευμένα το αναφέρουν και έτσι σας το μεταφέρω.
Πάντως, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ετσι αόριστα και γενικευμένα το αναφέρουν και έτσι σας το μεταφέρω.
Πάντως, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Nεότερα αναφέρουν ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, ίσως από το Σεπτέμβρη να μπορεί να ξαναπαίξει μπάλα, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κριθεί η κατάσταση του..
Μακάρι να πάνε όλα καλά..
Μακάρι να πάνε όλα καλά..
- paok nafplio
+100000000000000Lakistuta έγραψε:Ας γινει καλα ο ανθρωπος και ολα θα γινουν....
Τωρα απο αυτους που φωναζουν "ου ου ου" ρατσιστικα στο γηπεδο ,εστω και σε αντιπαλους,μηπως θα θελανε να το συνεχισουν?
ωρες ωρες ζηλευω τα ζωα γιατι εχουμε γινει χειροτεροι απο αυτα...
Γαμω το ρατσισμο και ολα τα κομπλεξικα συμπλεγματα που κουβαλαει ο ανθρωπος στο ηλιθιο μυαλο του
-
ΜΑΡΚΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Καλή δύναμη και όλα να παν καλά στο παιδί και όλα τα άλλα είναι μαλακίες...
Καλή δύναμη και όλα να παν καλά στο παιδί και όλα τα άλλα είναι μαλακίες...
Εχεις δικιο φιλε.Ζητώ συγγνώμη .
Το κατέβασα το ποστ μου...
Αντονιο σέυχαριστουμε .
Το κατέβασα το ποστ μου...
Αντονιο σέυχαριστουμε .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lipton2 την Σάβ 16 Μάιος 2009, 00:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
vre tagares???ti koroideuate vre??o anthrwpos opws akougetai mexri kai karkino mporei na exei!!!!ti pragmata einai auta?mprosta se kapoia pragmata to podosfairo einai polu ''mikro''
akou ekei epese vrazilianiki pantofla leei o allos!!!!na milate otan xerete oxi apo prin ton vgalate kai axristo!!!ante twra giati exei paraginei to thema mes stin kolotoumpa einai merikoi!!!
gia na min parexigithw apeuthinomo mono se kapoious fusika oxi se olous!
xilies fores na min xanapaixei kai na sunexisei kai stin oikodomi pou leei o logos arkei na einai kala!
marko se euxaristoume gia osa prosferes sto suntomo auto taxidi
111 i porta tha einai anoixti gia panta
marko gera re PAOK eisai
akou ekei epese vrazilianiki pantofla leei o allos!!!!na milate otan xerete oxi apo prin ton vgalate kai axristo!!!ante twra giati exei paraginei to thema mes stin kolotoumpa einai merikoi!!!
gia na min parexigithw apeuthinomo mono se kapoious fusika oxi se olous!
xilies fores na min xanapaixei kai na sunexisei kai stin oikodomi pou leei o logos arkei na einai kala!
marko se euxaristoume gia osa prosferes sto suntomo auto taxidi
111 i porta tha einai anoixti gia panta
marko gera re PAOK eisai
-
re filaraki eleos reeeeeeee!!!!sorry kiolas alla ekei esu kollimenos stin mpala????o allos psuxoragei kai su ekei pou tha vroume antikatastati???ligo tsipa na exoume piaYiankos έγραψε:Μπροστά σε άλλα σέντερ μπακ που είχαμε ο Μάρκος Αντόνιο φαντάζει παιχταράς .. Γενικά ήταν επιρρεπής στη μαλακία αν και αυτό μας στοίχισε ουσιαστικά μόνο με την ΑΕΚ στην Τούμπα ..
Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν μένει σε κανέναν παίχτη όμως .. Όποιος κι αν φύγει η διοίκηση θα βρει άξιο και πιθανώς καλύτερο αντικαταστάτη!
Καλή τύχη στο παληκάρι ..
Καλή τύχη να έχει το παληκάρι και μακάρι να γίνει καλά ...
Ο Αντόνιο όμως έτσι κι αλλιώς θα έφευγε από την ομάδα και το ξέραμε από πριν.
Εγώ δεν ασχολούμαι με το τι έχει ακριβώς και ούτε θέλω να μάθω για να το παίξω δήθεν σοκαρισμένος και ότι μου κόπηκε η όρεξη και δεν μπορώ να φάω για 10 μέρες μπουκιά.
Να γίνει καλά το παληκάρι και να συνεχίσει να παίζει μπάλα, αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι δυστυχώς .. Άλλος πάει από τροχαίο, άλλος από καρδιά, άλλος από καρκίνο κλπ ..
Υγ: Γράφε Ελληνικά και όχι greeklish γιατί απαγορεύονται.
Ο Αντόνιο όμως έτσι κι αλλιώς θα έφευγε από την ομάδα και το ξέραμε από πριν.
Εγώ δεν ασχολούμαι με το τι έχει ακριβώς και ούτε θέλω να μάθω για να το παίξω δήθεν σοκαρισμένος και ότι μου κόπηκε η όρεξη και δεν μπορώ να φάω για 10 μέρες μπουκιά.
Να γίνει καλά το παληκάρι και να συνεχίσει να παίζει μπάλα, αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι δυστυχώς .. Άλλος πάει από τροχαίο, άλλος από καρδιά, άλλος από καρκίνο κλπ ..
Υγ: Γράφε Ελληνικά και όχι greeklish γιατί απαγορεύονται.
marcos antonio
το προηγουμενο τοπικ ηταν κλειδωμενο και ανοιξα αυτο
ευχαριστα νεα για τον μαρκος, μακαρι να ναι καλα και να γυρισει αν γινεται απο τωρα
να κανει προπονησεις με την ομαδα και να ετοιμος το γεναρη
http://www.contra.gr/Soccer/France/Ligu ... 50599.html
ευχαριστα νεα για τον μαρκος, μακαρι να ναι καλα και να γυρισει αν γινεται απο τωρα
να κανει προπονησεις με την ομαδα και να ετοιμος το γεναρη
http://www.contra.gr/Soccer/France/Ligu ... 50599.html
Re: marcos antonio
μαρκαντώνη πάνω απ'όλα σου εύχομαι να είσαι ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!! μακάρι να γίνεις εντελώς καλά και μακάρι να γυρίσεις στην ΠΑΟΚΑΡΑ, σε ένα χρονικό διάστημα που ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!! άντε γίγαντααα

- ContrerasPablo
Ο Έλληνας του είπε.... μικρή μόλυνση, ενώ είχε καρκίνο! Φακελάκι θα ήθελε ο άνθρωπος....
Περαστικά στο μεγάλο πουλέν.... να' ναι γερός και σιδερένιος !
Περαστικά στο μεγάλο πουλέν.... να' ναι γερός και σιδερένιος !
- pagotatzis
μάρκο αντώνιο σου εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση
σεφχαριστουμε για όσα έκανες για τον παοκ
δεν σε ξεχνάμε
και ας μην ξαναπαίξεις στην παοκάra
σεφχαριστουμε για όσα έκανες για τον παοκ
δεν σε ξεχνάμε
και ας μην ξαναπαίξεις στην παοκάra
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τρί 22 Σεπ 2009, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Περαστικα ρε παλικαρε,να γινεις γρηγορα καλα για να εισαι κοντα στους ανθρωπους που σε αγαπανε και τους αγαπας...