Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Δεν νομίζω (πιστεύω) να αποφασίζει ο Σέρτζιο ποιος θα χτυπήσει τα κόρνερ.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Μου έκανε εντύπωση η έλλειψη έκρηξης όταν τον πέρασε ο Κατσιαρός σε μία φάση που ο Σέρτζιο ήταν τουλάχιστον τρία βήματα πιο κοντά στη μπάλα και όμως δεν άντεξε να σπριντάρει 10 μέτρα και να πάρει το τόπι!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κωλοτούμπα για την εμφάνιση,
κωλοτούμπα και για το ποιους το είπε!

ΑΙΝΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΣΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ!
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Οπως ειχα γραψει, αυτος ο παικτης εχει κατι απο το καυλωτικο βλεμμα του Μπανε Πρελεβιτς στα παιχνιδια που εμπαινε μεσα ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.
χωρις συμβιβασμους.
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Η χειρονομία Κονσεϊσάο, αφορούσε τα όσα ειπώθηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την επίθεση στον Φερνάντο Σάντος από μερίδα οπαδών.

Η ομάδα ενοχλήθηκε από αυτό το πράγμα και πρέπει να το καταλάβουν οι πάντες. Για να απαιτείς σεβασμό, πρέπει να σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό.
Πολλοί είναι αυτοί που το πρώτο πράγμα που θα κάνουν στη στραβή είναι να απαξιώσουν.
Είναι ένα θέμα που πρέπει να σταματήσει και μάλιστα άμεσα.
Γιατί αν ως οπαδός απαξιώνεις, μην περιμένεις τον Κάκο, τον Πηλαδάκη, ακόμη και τον κάθε παίκτη της ομάδας να σε σέβεται.
Εδώ εγώ που είμαι από μωρό μέσα στην ομάδα, υπάρχουν στιγμές που μας σιχαίνομαι.
Απομακρύνομαι απ όλους, θέλοντας να διατηρήσω τη σκέψη μου καθαρή. Προβληματιστείτε λίγο πάνω σε αυτό, γιατί έτσι πρέπει και θα δούμε στα σχόλια αν έγινα κατανοητός.

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=59

Αρχίζει και μας δουλεύει ο Κόλκας ή μου φαίνεται;
Εκτός αν είπε και έκανε και άλλα ο Sergio που δεν φάνηκαν στην κάμερα και δεν αφορούσαν τον τερματοφύλακα της Λάρισσας..
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Ο καθένας λέει ό,τι θέλει και βλέπει φαντάσματα... Ο Σέρτζιο την είπε στα τυριά για τα καραγκιοζιλίκια που κάνανε στην ομάδα μας το πρωί! Κι αφήστε τους δημοσιογράφους ή τους "ΠΑΟΚτσήδες" να λένε πάλι τα δικά τους...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ετσι ακριβως εγινε οπως τα λεει ο Κevin !! :wink:
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Καλα θα κανει ο Σταυρακας να παει να κανει καμμια δουλεια να ξεθολωσει λιγακι γιατι πολλα-πολλα μας τα λεει τελευταια...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Μα εντελώς ρε φίλε..δεν την παλεύει άλλο! Το ένα άρθρο χειρότερο από το αλλό είναι..Τις δηλώσεις του Κονσεισάο πού τις βρήκε? Εγώ έχω φάει τον κόσμο να τις βρω, αλλά τίποτα! Πολύ "ανοιχτόμυαλος" έγινε τώρα τελευταία..Πως χαλάνε τον άνθρωπο τα χρήματα..?!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Steenage έγραψε:Κονσεισαο ...Σορυ μαγκες αλλα δεν θα παρω ...Οκ φετος εκανε πολυ καλα παιχνιδια ,συμφωνα ομως με την δυναμικοτητα της ομαδας ...Βρισκω πολλα αρνητικα στο να συνεχισει ο Κονσε στον ΠΑΟΚ και του χρονου και ξηγουμαι .Καταρχην ο παιχτης ειναι 34.5 προς 35 ,πραγμα που σημαινει οτι οι αντοχες του δεν ειναι και οι καλυτερες...Σε ολα σχεδον τα ματς επαιζε 60-65 λεπτα και μετα ο παιχτης κουραζοτανε εκτος απο μερικα ντερμπι που ετρεχε μεχρι και το τελος με αποκορυφηση το κυπελλο με τον γαβρο που ειχαμε μεινει με 9 παιχτες και ετρεχε στην παραταση πιο πολυ απο ολους !!Μετα εχει προβλημα με τους προσαγωγους του ,ηδη εφετος εμεινε εξω 2-3 βδομαδες στην αρχη της σεζον απο τουτο το προβλημα και αλλες τοσες αν θυμαμαι καλα σε ολο το πρωταθλημα ...Μετα αμα μεινει ο παιχτης θα θελει να παιζει βασικος και οχι μονο βασικος αλλα να μην βγαινει και αλλαγη ...Οχι Κυριε Κονσεισαο σε αγαπαμε ,σε εκτιμαμε εδωσες τα παντα στον ΠΑΟΚ μας ,αλλα ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !!
Και στην θεση του εννοειται οτι θα ερθει ενα παιχταρας μπουκαδορος ,τεχνιτης ,γρηγορος !!
Εγω τον θελω για ενα χρονο ακομη εστω και με λιγο χρονο συμμετοχης..
Εχθες ηταν απλα ο κορυφαιος και εδειξε οτι προκειται για μεγαλη κλαση παικτη...αλλα οπως λεει και ο Yankos...τη μια Κυριακη τον θελει ενα 70% να μεινει...την αλλη Κυριακη πεφτει στο 20%,την Τεταρτη παει στο 90% ,την ερχομενη Κυριακη να δουμε που θα φτασει...
Για αυτο ακριβως δε γουσταρω να σχολιαζεται ενας παικτης στη διαρκεια της χρονιας...
Για μενα ολοι οι παικτες,αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο φερανε την ομαδα 2η στο πρωταθλημα και ο Σερτζιο ειναι ενας απο τους βασικους συντελεστες.....

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ......
Άβαταρ μέλους
lipton2

Δημοσίευση από lipton2 »

LittleJohn έγραψε:Καλα θα κανει ο Σταυρακας να παει να κανει καμμια δουλεια να ξεθολωσει λιγακι γιατι πολλα-πολλα μας τα λεει τελευταια...
Exει αρχισει να με την δινει τώρα τελευταια ο Στάυρος...
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Ετσι οπως χτες, και την Κυριακη αλλα και στα αλλα παιχνιδια η αποδοση του!
Άβαταρ μέλους
lipton2

Δημοσίευση από lipton2 »

Steenage έγραψε:Κονσεισαο ...Σορυ μαγκες αλλα δεν θα παρω ...Οκ φετος εκανε πολυ καλα παιχνιδια ,συμφωνα ομως με την δυναμικοτητα της ομαδας ...Βρισκω πολλα αρνητικα στο να συνεχισει ο Κονσε στον ΠΑΟΚ και του χρονου και ξηγουμαι .Καταρχην ο παιχτης ειναι 34.5 προς 35 ,πραγμα που σημαινει οτι οι αντοχες του δεν ειναι και οι καλυτερες...Σε ολα σχεδον τα ματς επαιζε 60-65 λεπτα και μετα ο παιχτης κουραζοτανε εκτος απο μερικα ντερμπι που ετρεχε μεχρι και το τελος με αποκορυφηση το κυπελλο με τον γαβρο που ειχαμε μεινει με 9 παιχτες και ετρεχε στην παραταση πιο πολυ απο ολους !!Μετα εχει προβλημα με τους προσαγωγους του ,ηδη εφετος εμεινε εξω 2-3 βδομαδες στην αρχη της σεζον απο τουτο το προβλημα και αλλες τοσες αν θυμαμαι καλα σε ολο το πρωταθλημα ...Μετα αμα μεινει ο παιχτης θα θελει να παιζει βασικος και οχι μονο βασικος αλλα να μην βγαινει και αλλαγη ...Οχι Κυριε Κονσεισαο σε αγαπαμε ,σε εκτιμαμε εδωσες τα παντα στον ΠΑΟΚ μας ,αλλα ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !!
Και στην θεση του εννοειται οτι θα ερθει ενα παιχταρας μπουκαδορος ,τεχνιτης ,γρηγορος !!

Ο Σέρτζιο φίλε ειναι σκυλί...θα ξερει οτι δεν θα εχει θεση βασικου στην ομάδα και θα σκυλιάζει στις προπονήσεις να την διεκδικήσει.
Ανταγωνισμό θα έχει και τέτοιου είδους ανταγωνισμοί κανούν καλό στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

επειδή πιστεύω ότι είναι τρικάκι των δημοσιογκράφιτι, δεν ασχολούμαι με τον πανηγυρισμό...

αγωνιστικά έκανε μεγάλο παιχνίδι, το οποίο επιβραβεύτηκε με γκολ..

2 σέντρες... 1 πάρε βάλε στο πίσω δοκάρι κάτι που έκανε ο μπάκα και 1 πάρε βάλε στο πρώτο δοκάρι που δεν το κάρφωσε ο ζλάταν...

μπράβο ρε αρχηγάρα
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Kevin έγραψε:Ο καθένας λέει ό,τι θέλει και βλέπει φαντάσματα... Ο Σέρτζιο την είπε στα τυριά για τα καραγκιοζιλίκια που κάνανε στην ομάδα μας το πρωί! Κι αφήστε τους δημοσιογράφους ή τους "ΠΑΟΚτσήδες" να λένε πάλι τα δικά τους...
Ίσως ήρθε η ώρα ν' αναιρέσω τον ίδιο μου τον ευατό!!! :lol: :lol: :lol:
Στο ράδιο ο Τζόρμπα είπε ότι ο Σέρτζιο δήλωσε ότι ήθελε να την πει σ' αυτούς που τα 'βαλαν με τον (αγαπημένο) του Σάντος! Αν είναι έτσι, ο Σάντος δεν χρειάζεται δικηγόρους κι ούτε χρειάζεται να χαλάνε οι παίχτες την ήδη πολύ καλή χρονιά με άσκοπες δηλώσεις και νεύρα... Αυτούς τους τραγικούς στα επίσημα θα τους αναλλάβουμε εμείς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”