22. Stefan Schwab
- ΑποστόληςΑ
Re: 22. Stefan Schwab
Ρενεγκειντ φτάνει ρε μάστορα την είπες τη θεωρία σου δέκα φορες.
Είναι αδιανόητο ένα παίκτη που πήραμε από το χαμηλότερο μισθολογικό ράφι και έχει ήδη δώσει τόσα, να τον περνάς πριονοκορδελα κάθε βδομάδα επειδή νομίζεις ότι μόνο λόγω καντουρι έκανε κάποια θετικά.
Αντί να δεις ότι πήραμε μια ντουλάπα και του ζητάμε να τρέχει σα μανιακός πάνω κάτω ενώ ταυτόχρονα η ομάδα έχει ένα κάρο τρύπες και αδυναμίες.
Χτες η μορφή που είχε ο αγώνας ήταν για δρομείς, όχι για τετράγωνους
Είναι αδιανόητο ένα παίκτη που πήραμε από το χαμηλότερο μισθολογικό ράφι και έχει ήδη δώσει τόσα, να τον περνάς πριονοκορδελα κάθε βδομάδα επειδή νομίζεις ότι μόνο λόγω καντουρι έκανε κάποια θετικά.
Αντί να δεις ότι πήραμε μια ντουλάπα και του ζητάμε να τρέχει σα μανιακός πάνω κάτω ενώ ταυτόχρονα η ομάδα έχει ένα κάρο τρύπες και αδυναμίες.
Οσο κιαν δεν αρεσειμσε ορισμενους ο Σβαμπ μεχρι τωρα εχει δωσει πραματα στην ομαδα δυσανάλογα με το κοστος του. 8η ασσιστ στο ενα τριτο της χρονιας. Συνεχεις συμετοχες σε αγωνες με υψηλο επιπεδο εντασης. Μακαρι να ειχαμε δυο Καντουρι και 2 Σβαμπ ( ισως ενας στο ποιο γρηγορο) ακομη. Παικτης χρυσαφι. Απο αυτους που αν θες να εισαι μεγαλη και ανταγωνιστικη ομαδα πρεπει να εχεις 4-5. Φανταστειτε τον Μαου στην θεση του φετος με 1,6 μισθο.
Χτες στο τελος στο στημενο δεν μπορεσε να σηκωσει την μπαλα απτην κουραση. Τι να του πεις του παιδιου.
Ναι δεν ειναι Ολιβειρα αλλα εγω τον παω τον παικτη με χιλια.
Χτες στο τελος στο στημενο δεν μπορεσε να σηκωσει την μπαλα απτην κουραση. Τι να του πεις του παιδιου.
Ναι δεν ειναι Ολιβειρα αλλα εγω τον παω τον παικτη με χιλια.
Ο Στέφανος εινσι ο ορισμός του τέλειου ρολιστα. Προφανώς δεν είναι παίκτης διαφοράς, αλλά τόσο τιμιο παίκτη έχουμε να δούμε μεσοεπιθετικα από εποχές Σορλεν. Αμυντικά έχουμε το Κρεσπο.
Χίλιες φορές από Μαουρισιο, Σουηδό τουρίστα, Σαχοφ, Κανιας.
Ο Καντουρι είναι επιρρεπής πολύ οπότε η συνολική του προσφορά όλα τα χρόνια απροσδιοριστη.
Μόνο τον Ολιβειρα θεωρώ ένα σκαλί πιο πάνω αναλογικά με προσφορά κ χρόνο παρουσίας στην ομάδα.
Χίλιες φορές από Μαουρισιο, Σουηδό τουρίστα, Σαχοφ, Κανιας.
Ο Καντουρι είναι επιρρεπής πολύ οπότε η συνολική του προσφορά όλα τα χρόνια απροσδιοριστη.
Μόνο τον Ολιβειρα θεωρώ ένα σκαλί πιο πάνω αναλογικά με προσφορά κ χρόνο παρουσίας στην ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
Αν οι μαου, Σακχοφ, Σουηδός είχαν 20(δε θυμάμαι ακριβώς πόσα ματς έχουμε παίξει) συνεχόμενα συν τα Πέμπτη Κυριακή τα πνευμονια θα ήταν κρεμασμενα!!
Εχει ξεκινήσει από Ιούλιο και έχουμε Νοέμβριο με συνεχόμενα ματς 90λεπτα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει ξεκινήσει από Ιούλιο και έχουμε Νοέμβριο με συνεχόμενα ματς 90λεπτα.
Τζάμπα ισοπέδωση για παίχτες που σε έδωσαν τα πάντα. Ο μαου βέβαια ήταν καλός όταν σε έβγαζε 10 μετς μόνος του Τετάρτη Σάββατο επί 2 μήνες μετά από χιαστους
Μια χαρά είναι ο Σβάμπ, δεν ευθύνεται αυτός που είναι βασικός και αναντικατάστατος. Ας κανόνιζε η ομάδα καλύτερα να είναι στο ροτέισον. Πιστεύω δεν θα είχε κανένα πρόβλημα και ο ίδιος.
Sourme δεν μειωνουμε κανεναν παικτη ρε φιλε ειδικα αυτους που μας καναν ξανα υπερηφανους. Αλλα τωρα για παικτη που εχει 3 μηνες στην ομαδα με 15 παιχνιδια και εχει βγαλει 8 ασσιστ και 2 γκολ να διαβαζουμε μετα απο ενα ασχημο παιχνιδι του οτι ετσι και αλλιως ειναι λιγο καπως πως να το πουμε.
Γράφονται σημεία και τέρατα για άλλους ποδοσφαιριστές και συ μου τη λες γιατί έγραψα ένα " σ ένα ματς δεν έπαιξε ο καντουρι"?rainmaker έγραψε:Ρενεγκειντ φτάνει ρε μάστορα την είπες τη θεωρία σου δέκα φορες.
Και να φανταστείς ότι τον παίκτη τον πάω.
Αλλά δεν γαμείς πρώτη φορά είναι τα παιδιά και αποπαιδια
Χαζομάρες λες.
Έχουμε συμφωνήσει σε ένα κάρο πράγματα μήνες τώρα.
Τις τελευταίες μέρες επέμεινες πολύ σε μια άποψη την οποία βρίσκω υπερβολική. Αυτό σου λεω.
Τις τελευταίες μέρες επέμεινες πολύ σε μια άποψη την οποία βρίσκω υπερβολική. Αυτό σου λεω.
Το παιδιά και αποπαιδια πάει στους παίκτες μας όχι σε εμάς.rainmaker έγραψε:Χαζομάρες λες.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ισοπεδωνω ρε snoufel αλλά όπως ζητάμε από το σβαμπ να παίζει συνεχόμενα και κλάταρε έτσι θα κλαταρανε και οι άλλοι.sn0ufel4 έγραψε:Τζάμπα ισοπέδωση για παίχτες που σε έδωσαν τα πάντα. Ο μαου βέβαια ήταν καλός όταν σε έβγαζε 10 μετς μόνος του Τετάρτη Σάββατο επί 2 μήνες μετά από χιαστους
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά δε μειώνω κανέναν!!Totem_pk έγραψε:Sourme δεν μειωνουμε κανεναν παικτη ρε φιλε ειδικα αυτους που μας καναν ξανα υπερηφανους. Αλλα τωρα για παικτη που εχει 3 μηνες στην ομαδα με 15 παιχνιδια και εχει βγαλει 8 ασσιστ και 2 γκολ να διαβαζουμε μετα απο ενα ασχημο παιχνιδι του οτι ετσι και αλλιως ειναι λιγο καπως πως να το πουμε.
Ξεκολλάτε ρε!!
Είπα ότι όπως ο σβαμπ κλαταρε με τα συνεχόμενα ματς έτσι θα κλαταρανε κι αυτοί.
Είναι κοντά σαν επίπεδο.
Εγω έλεγα τον μαου ότι τον ήθελα ακόμα και στο τέλος.
Μην παραποιουμε τα λεγόμενα.
Βλεπωντας τον Μαντουεκε ναι είναι πίσω ο Σβαμπ.
Μου αρέσει που βγάζει συνεχόμενα ενενήντα λεπτά. Είναι μια σταθερά πάντως.
Κι έχει δώσει νούμερα για αρχή χρονιάς που μαθαίνεις συμπαικτες
Μου αρέσει που βγάζει συνεχόμενα ενενήντα λεπτά. Είναι μια σταθερά πάντως.
Κι έχει δώσει νούμερα για αρχή χρονιάς που μαθαίνεις συμπαικτες