29. Antonio Čolak

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: 25. Antonio Colak

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ομάδα χωρίς φορ δε πάει πουθενά.

Αντε να δούμε μέχρι που θα φτάσουμε να βγάζουμε λαγούς από το καπέλο
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Το γεγονός ότι δεν έδωσες την μπάλα σωστά στα πέντε μέτρα σήμερα πάνω από εφτά ή οκτώ φορές με αφήνει άφωνο
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
Gospi έγραψε:Το θεμα ειναι οτι τα στιγμιοτυπα του ειναι απεναντι σε χωρια...
Αλλα αυτα θα πρεπε να τα συνυπολογιζει οποιος τον τσεκαρει και τον εγκρινει.
Κι αυτος ο Κουτσολιακος ποιον να πρωτοπουλησει? Τον Τσολακ ή τον Μουργκ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανείς λάθος,ο παίχτης δεν έχει αέρα μέσα στο γήπεδο,δε ξέρω τι συμβαίνει,μοιάζει παίζει με βαρίδια στα πόδια.
Υπερβολικό άγχος;
Δε μπορεί να σηκώσει το βάρος;
Σε όλη τη χώρα δεν υπάρχει φορ με χειρότερη απόδοση, δε γίνεται να είναι τόσο κακός.
Άσε την Ευρώπη, στην Κροατία είναι τόσο χειρότερες οι μικρομεσαίες ομάδες από τις δικές μας;
Το παιδί αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι παίχτης Β εθνικής.
Τι να σ πω ρε συ Μπανε...
Εδω ηρθε ο αλλος 21 ετών απο ημιεπαγγελματικη ομαδα της νορβηγιας κ μεσα σε 3 μηνες βρηκε πατήματα και εδειξε κ 5 πραγματα. Αυτος τι σκατα ψυχολογια έχει και δεν εχει δειξει ουτε 5 λεπτα ποιοτητας και ικανοτητας?
Μιλαμε δειχνει ασχετος με το αθλημα.
Ο Κουτσιας ο 16χρονος πιο καλα παταει στο γηπεδο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο Τσόλακ μου θυμίζει εκείνη την ταινία, το Space Jam που είχαν κλέψει οι εξωγήινοι-καρτούν το ταλέντο των Barkley, Ewing κτλ και οι κανονικοί σερνόταν δεν μπορούσαν ούτε ντρίμπλα να κάνουν.
Ο τυπάκος είναι απίθανος, μιλάμε δεν κάνει τίποτα σωστά, ούτε με τη μπάλα, ούτε χωρίς αυτήν, δεν ξέρει που να πάει, τι να κάνει, πως να την υποδεχτεί, τίποτα, ιτς, νάδα, νουλ, ούτε καν Σάμπο δεν είναι να παίξει η κασέτα με τα αθλητικά προσόντα. Κρίμα το παλικάρι, είναι κι ομορφονιός.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πραγματικά είναι ανεξήγητο αυτο που συμβαίνει και θα συμφωνήσω ότι μοιάζει με παίχτη επίπεδου Β Εθνικής. Σίγουρα δεν ειναι αυτός ο παίχτης αλλά πόσο θα τον περιμένουμε ;
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Sick Bastard έγραψε:Ο Τσόλακ μου θυμίζει εκείνη την ταινία, το Space Jam που είχαν κλέψει οι εξωγήινοι-καρτούν το ταλέντο των Barkley, Ewing κτλ και οι κανονικοί σερνόταν δεν μπορούσαν ούτε ντρίμπλα να κάνουν.
Ο τυπάκος είναι απίθανος, μιλάμε δεν κάνει τίποτα σωστά, ούτε με τη μπάλα, ούτε χωρίς αυτήν, δεν ξέρει που να πάει, τι να κάνει, πως να την υποδεχτεί, τίποτα, ιτς, νάδα, νουλ, ούτε καν Σάμπο δεν είναι να παίξει η κασέτα με τα αθλητικά προσόντα. Κρίμα το παλικάρι, είναι κι ομορφονιός.
Εκπληκτικη τοποθετηση,δυστυχως αυτη ειναι η εικονα που δειχνει μεχρι σημερα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

PAOK_Antarctica έγραψε:
obanebane έγραψε: Άσε την Ευρώπη, στην Κροατία είναι τόσο χειρότερες οι μικρομεσαίες ομάδες από τις δικές μας;
Πλάκα κάνεις; Την Λοκομοτίβα την θυμάσαι;

Δηλαδή αν έπαιζε η λοκομοτιβα με τον Ατρόμητο,την πηδαγε;
Εγώ σου λέω όχι και κόβω και το κεφάλι μου.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Τα Χριστούγεννα αναμένουμε μεταγραφή κανονικού φορ και δρόμο ο Τσόλακ. Για μένα ότι ήτανε να δείξει το έδειξε. Άλλον Τόργκελε δεν αντέχω.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μπλέξαμε και να δούμε πώς θα ξεμπλέξουμε..
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Στη γνωστή ελληνική ταινία ''Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα''
με το Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού, ο πρωταγωνιστής (Κωνσταντίνου) ονομάζεται Αντώνης ή Αντωνάκης (όπως τον αποκαλούσε η Μάρω Κοντού) Κοκοβίκος.

Στον ΠΑΟΚ λοιπόν χρειαζόμαστε φορ killer και όχι φορ με νοοτροπία και ικανότητες Κοκοβίκου σαν της ταινίας.

Κούτσιας μέσα χθες και Πρίγιο πίσω...θέλω.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Οσο σκέφτομαι οτι ησουν πρωτη επιλογη κι οτι δεύτερη το καλοκαίρι ηταν ο Πονσε (που κανει και παπαδες φετος) μου ρχεται να φουνταρω...ενω ήμασταν πολύ κοντά,ακριβός είπε ο Ρεμπε (ενω εσυ τζαμπα πραμα) και ο αλλος της oulodent ο μυρωδιας ηθελε λεει αλλο σωματοτυπο σαν του Τσολακ γιατι ο Πονσε ηταν κοντός..φατε σωματοτυπο τωρα να το πλη ρωνετε...
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Rexaris έγραψε:Τα Χριστούγεννα αναμένουμε μεταγραφή κανονικού φορ και δρόμο ο Τσόλακ. Για μένα ότι ήτανε να δείξει το έδειξε. Άλλον Τόργκελε δεν αντέχω.
Με δεδομένο ότι δόθηκαν σοβαρά λεφτά για τα τωρινά δεδομένα (3εκ) το θεωρώ αδύνατο το χειμώνα να πάμε σε πρώτη επιλογή δηλαδή επιλογή που θα απαιτούνται πάλι σοβαρά χρήματα. Δηλαδή εάν πάρουμε ακριβό φορ για πρώτο, ο Τσόλακ τι θα γίνει, τρίτη επιλογή; Και ο Κούτσιας τέταρτος; Νομίζω δεν θα πάμε σε τέτοια λύση αλλά σε κάτι που να μας βοηθήσει μεν αλλά χωρίς να ακυρώνει τελείως τον Τσόλακ. Κάποιο δανεικό ίσως με option αγοράς.
Διάβασα στη forza νομίζω ότι υπάρχει επαναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Κρίστο Γκονζάλες από την Ουντινέζε που χάλασε η μεταγραφή του την τελευταία στιγμή. Μάλιστα ο παίκτης λέει αρέσει στον Πάμπλο (μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός στα πλάγια). Ενώ ο Ρέμπε από την άλλη έχει μια άλλη περίπτωση από κεντρική Ευρώπη. Για να δούμε εάν θα προλάβει ο Τσόλακ να δείξει κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αυτόν που υποτίθεται ότι θα "πηδούσε" τη μισή Θεσσαλονίκη από το insta;

Ρε φέρτε τον Πρίγιο...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

giapas έγραψε:Περιμένω σχόλιο renegade για Παοκτσήδες ανθρωποφάγους :D
Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό. Έχουν βγάλει αμπαλους με ένα παιχνίδι όπως και παικταράδες.
Οποίος περίμενε από έναν παίκτη που έπαιζε σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο να έρθει και να βγάζει μάτια... δεν έχει ιδέα από ποδοσφαίρο. Ελπίζω μόνο η συγκεκριμένη μάστιγα να υπάρξει μόνο στις τάξεις των οπαδών και όχι στην ΠΑΕ.
Από κει και πέρα οι υπεύθυνοι επέλεξαν χαρακτηριστικά... είπαμε πριν καν έρθει στην ομάδα ότι αν θες ευρωπαϊκες πορείες θες άλλα χαρακτηριστικά από τον επιθετικο σου.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ότι στοιχεία και να έχει,αν το φορ δεν πατάει περιοχή και δεν γράφει γκολ είναι φύρα στην ενδεκάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”