Σορλέν σήμερα έγραψες.......

Falegkos έγραψε:νομιζματα ρεrainmaker έγραψε:katerini4 έγραψε:
Νομιζω οτι σε ισοβαθμια επειδη ηρθαμε 2οι στην κανονικη διαρκεια παιρνουμε εμεις τη θεση για ch l.
![]()
![]()
![]()
ακριβώς αυτό νομίζω αδερφέ κ εγώ..πιστεύω μάλιστα οτι το χουμε ξανασυζητήσει σε ανύποπτη στιγμή εδώ μέσα..αν ξέρει κάποιος ας πεί..![]()
σε ισοβαθμία μετράνε τα μεταξύ μας παιχνίδια στα Play off...γιαυτο είμαστε πίσω.
Fantomas έγραψε:Είδα πρώτα τον βαζελο με το χανούμι. Εκεί ο αγώνας είχε περισσότερο πάθος και πήρε και αρκετά έξυπνα σφυρίγματα ο βαζελος από τον γιο του Σπάθα.
Δεν μου άρεσε τόσο το παιχνίδι στην Λάρισα γιατί δεν είδα ιδιαίτερη όρεξη και πάθος. Μου φάνηκε σαν να κάναν αγγαρεία και δύο ομάδες και ο ΠΑΟΚ ψυχολογικά δεν ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένος. Ο Μούσλιμοβιτς ήταν που ήταν ψυχολογικά τρελαμένος έγινε και η τελευταία φάση και τον αποτελείωσε.
Εντάξει ο Φωτάκης ήταν για γέλια... απορώ γιατί τον έβαλε ο Ουζουνίδης από την στιγμή που ξέρει ότι συμφώνησε στον ΠΑΟΚ. Σημάδεψε μια φορά τις πινακίδες...και έκανε συνέχεια φαουλ στους παίχτες του ΠΑΟΚ και κρυβόταν συνέχεια....Καλά και ο Ουζουνίδης με το κομπολόι του Ψωμιάδη του έλειπε μόνο φραπές στον πάγκο...
Ο Μπακαγιόκο είναι πραγματικά αστείος παίκτης...επειδή δεν τον ανανέωσαν το συμβόλαιο θυμήθηκε να μην πανηγυρίσει το γκολ...(ενώ στην Τούμπα όταν τους το κάρφωσε πανηγύριζε σαν τρελός και ξέσπασε σε λυγμούς)
Ο διαιτητής ήταν ότι να ναι...Όλο γελούσε...Πάλι καλά τουλάχιστον που δεν έδωσε το πέναλτι στον Γιανακόπουλο γιατί υπήρχε επαφή.(πιστεύω ότι δεν το είδε και όχι λόγω που βγάλαμε ανακοίνωση και λόγω Κάκου...)
Ο Σάντος τώρα είπε στην συνέντευξη τύπου ότι η Λάρισα πιστεύω να τιμήσει την φανέλα της και να παίξει το ίδιο δυνατά στην συνέχεια... (άντε όσοι δεν έχετε εισιτήριο για το ΠΑΟΚ-αεκ κάντε μια εκδρομή στο Αλκαζάρ τουλάχιστον γιατί προβλέπω το γήπεδο τους να είναι άδειο...)
Συμπερασματικά να πω ότι από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, η πιο επιθετική είναι η αεκ44, που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργεί πολλές φάσεις αλλά αμυντικά δεν είναι καλή. Ελπίζω να λήψη και ο Σκόκο γιατί πρέπει να έπαθε θλάση ... θα είναι μια σημαντική απώλεια για την αεκ.
Τώρα παίζουμε δύο φορές με την αεκ και όλα αρχίζουν από την αρχή αλλά είμαστε ισόβαθμοι με τον βαζελο και έχει αυτός τώρα το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να πάρει και ένα ντέρμπι εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ αν δεν χάσει κανένα βαθμό ο βαζελος στο Αλκαζάρ.
Συνεχίζουμε γερά!