21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Αγνοείται εδώ και 15 μήνες, από την ματσάρα που έκανε στο Άμστερνταμ. Ελπίζω σήμερα να δούμε παρόμοια εμφάνιση.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Όταν δεν είχε κιλά σε ηλικία 18 ετών. Αν δούλευε θα μιλούσαμε για world class παικτη. Τα σουτ του είναι πολύ πολύ τεχνικά στο βιντεο.gpaok έγραψε:Ε ρε και να παίρναμε τέτοιο παίχτη σαν αυτόν που δείχνει το βίντεο εε;; θα γκρεμίζε την Τούμπα πριν την ώρα της
Χειρότερο πράγμα για τον Τζολη δεν έχει γραφτεί. Άκου εκεί αριστεροπόδαρος ΣαλπιγγίδηςΤρόμος έγραψε:Είναι μικρογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κανονικά είναι φορ , μπορεί να παίξει και περιφερειακός επιθετικός. Ο Τζολης είναι αριστεροπόδαρος Σαλπιγγίδης , δεύτερος επιθετικός (σε4-4-2,3-5-2, ρόμβο κλπ) που αναγκάζεται να παίξει εξτρέμ.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Τον ειχα στο μυαλο μου ως πιο περιφερειακο λιγο που τον ειχα δει. Δηλαδη ειναι πιο κοντα στον Σφιντερφσκι απ'οτι στον Τζολη? Δεν το χει εξω απο την περιοχη?
Όσο αριστεροπόδαρος είναι άλλο τόσο Σαλπιγγίδης είναι
Και εγώ ποντάρω να δείξει κάτι σήμερα που είναι επίκαιρο και το μικρό του όνομα που ο πατέρας του το έδωσε χάρη του θεού της μπάλας. Νίκη με δικό του γκολ.Nikos 74 έγραψε:Αγνοείται εδώ και 15 μήνες, από την ματσάρα που έκανε στο Άμστερνταμ. Ελπίζω σήμερα να δούμε παρόμοια εμφάνιση.
-
στην ανανέωση συμβολαίου του, μας βρήκε στην αδυναμία και μας πάτησε. Η παε αρχικά ήθελε να του δώσει 1+1 ή τουλάχιστον 2+1 αλλά αυτός φυσικά δεν δεχόταν με τίποτα και επέμενε ή κλειστό τριετές ή τίποτα. Ο ΙΒΑΝ επειδή ήταν η χρονιά που πηγαίναμε για τίτλο, μετά από 34 χρόνια, δεν ήθελε οι βασικοί παίκτες να έχουν το μυαλό τους αλλού και να σκέφτονται άλλα πράγματα και προτίμησε να τον ικανοποιήσει, παρά να ρισκάρει να χαλαστεί και να πέσει η απόδοση του. Αυτός και ο Βαρέλα ήταν οι μεγάλοι τυχεροί γιατί πήραν οικονομικά συμφωνίες που δεν υπήρχε περίπτωση να τις πάρουν σε άλλη στιγμή. Και εγώ παρόλο που δεν συμφωνούσα με την τριετή ανανέωση θεωρώ ότι τελικά καλά έκανε ο ΙΒΑΝ στην φάση που βρισκόταν τότε (η κάψα για το πρωτάθλημα), άσχετα που τελικά αποδείχτηκε μάπα το καρπούζι...Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Θυμαμαι ειχα ασκησει εντονη κριτικη στην ανανεωση του συμβολαιου του, και πολλοι εδω (εννοειται καλοπροαιρετα) θυμωσαν γιατι τον εχουν συνδεσει με την πιο επιτυχημενη περιοδο της συγχρονης ιστοριας μας. Νομιζω οτι στην χειροτερη τρωει χρονο απο τον Βρακα και τον Κουτσια που θα μπορουσαν να επαιρναν αυτα τα λεπτα που παιρνει ο χοντρουλης, και στην καλυτερη με τα λεφτα του θα φερναμε εναν βασικο παικτη, ή εναν game-changer αναπληρωματικο. (ΒΟΥΚΙΤΣ ΒΟΥΚΙΤΣ ΒΟΥΚΙΤΣ)
- ΑποστόληςΑ
Θα μπει στο β στην θεση του Τσιγγαρα που θα κουραστουν αυτοι. Παμε για μεγαλη νικη.

- john4serres
Για όνομα.. Ούτε κοντρόλ σήμερα
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
- paok re niamou
μονο για Αγιο Βασιλης να παει τα δωρα στα παιδια των συμπαικτων του κανει.
Αιντε απο δω ρε που σε περιμενουμε απο περυσι ν κανεις κατι ........
Αιντε απο δω ρε που σε περιμενουμε απο περυσι ν κανεις κατι ........
Είναι λογικό σε 8 λεπτά να μην κοντρόλ αν δεν σου έρθει η μπαλα.ε αυτού το ήρθε 2 φορές που θυμάμαι κ την άνοιξε πολύ περισσότερο με χαμένο κοντρόλ και σαν να μην φταίει αυτό τραβάει και ένα φάουλ εκεί στο 93 στον Ολλανδό σε μπάλα σκοτωμενη και χάνουμε άλλο ένα λεπτό κατοχής.