Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Τωρα εγω που θελω να ειμαι και λιγο προβακατορας να μη θυμισω τη χειρονομια καποιου... πρωην παιχτης μας στους οπαδους μας ε?
Τοτε ο λαος ειχε δικιο τωρα ειναι σωστος ο Σερτζιο
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

τώρα να σου πω έχεις δίκιο... και να σκεφτείς ο άλλος είναι πιο παοκτσής απ´ότι θα είναι ποτε ο Sergio...τελοσπάντων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_White_Heart την Τετ 13 Μάιος 2009, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Ναι, αυτό φοβάμαι ότι θα πουν κάποιοι... Θα παραλληλίσουν την αντίδραση του με αυτή του κοντού...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ναι ρε θα κανουμε και ερανο στο σερτζιο και θα μας αφησει για το βαζελο στον οποιο εχει κλεισει εδω και 3 μηνες...

ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ που συγκρινετε!!!!

φοβερος ο σερτζιο ,επιθετικα αναμενομενος , αμυντικα απροσδοκητα απροσπελαστος
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Αυτό δε θα γίνει, αλλά περιμένουμε την απάντηση του για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα για άλλον ένα χρόνο. Νομίζω μετά από αυτό δείχνει την πικρία του, κάτι που πιθανώς θα επηρεάσει και την απόφαση του.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

trelopaoki444 έγραψε:Τωρα εγω που θελω να ειμαι και λιγο προβακατορας να μη θυμισω τη χειρονομια καποιου... πρωην παιχτης μας στους οπαδους μας ε?
Τοτε ο λαος ειχε δικιο τωρα ειναι σωστος ο Σερτζιο

Εγω και για το σσσσσσσσ και για τωρα (αν και κτ διαφορετικο) δικαιωνω τους παικτες και το εκτιμω απο μερια τους.....

Το ευκολο ειναι να γλειφεις τον κοσμο συνεχεια.....να εναντιωθεις ομως οταν νιωσεις οτι ο κοσμος κανει λαθος θελει..........τρανα κακαλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Τετ 13 Μάιος 2009, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Οχι τελος παντων... Μη τα λεμε οπως θελουμε.
Ειμαστε κωλοτουμπες. Γιατι κ ο αλλος μετα απο γκολ και τρομερη εμφανιση εκανε οτι εκανε αλλα τοτε εγινε το μαυρο προβατο. Λες και οι ποδοσφαιριστες πρεπει να ακουνε τον καθε Μ@Λ@ΚΑ στην εξεδρα και δεν εχουνε ουτε δικαιωμα να απαντησουνε. Αυτοι δεν ειναι ανθρωποι πρεπει να ειναι αρνακια...μπροστα στο μεγαλο λαο.
Ο λαος μπορει να βριζει, να κραζει, να κανει χειρονομιες, να πεταει αντικειμενα, να προκαλει, να κλωτσαει αμα λαχει κ κανα καρεκλακι, αλλα οι ποδοσφαιριστες τουμπεκι...
Πρεπει επιτελους να μαθουμε να κρινουμε αντικειμενικα τους παντες. Και πρωτα απο ολα τους εαυτους μας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σωστος......... εχουμε ξεχασει τη λεξη αυτοκριτικη..........
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Σωστος ο μανιακος...

Μαζι σου ειμαι κ γω.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Πολυ καλη εμφανιση απ τον αρχηγο κ σεντρα μισο γκολ εβγαλε κ ωραιο γκολακι πεταξε στο τελος , μακαρι να μεινει αλλη μια χρονια
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

παιδια εγω δε θεωρω οτι η κινηση ειχε τετοιο συμβολισμο....αν θυμαμαι καλα κι αλλες φορες την εχει κανει τη συγκεκριμενη κινηση...ηταν απλως ενα ξεσπασμα που κανουν αρκετοι μεγαλοι παικτες για να πανηγυρισουν..εδειξε το ονομα και το περιβραχιονιο..οκ δεν τρεχει τιποτα...απ τους κορυφαιους σημερα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος indian chief την Τετ 13 Μάιος 2009, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Μπράβο ρε αρχηγάρα..Έχεις πολλά που δύσκολα θα βρούμε αν φύγεις..Εγώ προσωπικά όπως έχω ξαναπεί σε θέλω άλλο ένα χρόνο..
Μαζί με Sorlin και Μπακαγιόκο ξεχώρισε σήμερα..Ίσως και λίγο παραπάνω από τους άλλους δύο..

Για το σσσσ πριν πει ο καθένας την γνώμη του, είμαστε 1000% σίγουροι ότι το έκανε στους ΠΑΟΚτσήδες και όχι στους Λαρισαίους;Πχ και με αφορμή τα επεισόδια που είχαν οι παίχτες μας με οπαδούς της Λάρισσας το μεσημέρι ή τπτ άλλο;
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Και για να μην παρεξηγηθω,δν εχει να κανει με την αξια του καθως σημερα ηταν απλα υπεροχος,απλα ειπα οτι δν συμφωνω με την κινηση του αμα την εχει κανει στα παιδια που βρεθηκαν στην κερκιδα :wink:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Παιδιά ο Σέρτζιο κάνει την χειρονομία στο τέρμα της ΑΕΛ όχι στον κόσμο .. Δείτε το κεντρικό άρθρο!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Και γω αυτο νομιζω yianko.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”