Τι να σου πω ρε αδερφέ.Κάτι τέτοιες νοοτροπίες δεν μπορώ να τις καταλάβω.Κρίμα..Και γιατί τέλος ο ΠΑΟΚ για σένα?ΠΑΟΚ είμαστε υποτίθετε για τα δύσκολα.Κι εσύ στην πρώτη στραβή φέτος λες ΤΕΛΟΣ?Δηλαδή τόσα χρόνια μπορώ να φανταστώ τι θα έκανες.Κρίμα.mastoras έγραψε:σορρυ για το οφ τοπικ οποιος θελει δεινω 2 εισιτηρια για τα ματς με τυρι κ χανουμισα 20 ευρο στη 4......τελος για φετος η ΠΑΟΚΑΡΑ
Εκτός κι αν ο Ζαγόρ κι ο Σάντος είπαν στην αρχή της χρονιάς ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα η ότι έχουμε σίγουρο το σεντόνι και δεν το άκουσα εγώ.Οτι σου υποσχέθηκαν στην αρχή της χρονιάς το πέτυχες.Το να κυνηγάς το σεντόνι είναι εκτός στόχων,κάτι που σε βγήκε στην πορεία,και στο κάτω κάτω ούτε κρίθηκε ακόμα τίποτα.Και λες τέλος?Σορρυ που θα σου την πω αδερφέ αλλά με τέτοια μυαλά δεν θα πάμε ποτέ μπροστά.Και άλλα 4 κλαρίνα να κάνουμε,και ούτε ένα χ να πάρουμε,στο τελευταίο ματς με το τυρί Ο ΝΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ.ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ,ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΚΑΙ 4ος να βγω στα play off,εγώ θα μαι στον ΝΑΟ τελευταία αγωνιστική να αποθεώσω και να χειροκροτήσω τους παίχτες μας όπως τους χειροκρότησα την Κυριακή με τον βάζελο,παρ όλη την πικρία μου για την ήττα.Γιατι δεν χάσαμε με κατεβασμένα χέρια,γιατί ακόμα και με 10 παίχτες πάλεψαν για την νίκη,που για ένα εκατοστό δεν ήρθε απ την κεφαλιά του Ιβιτς.Γιατί και μετά το 0-1 και με 10 παίχτες πάλεψαν για το Χ.Είμαι υπερήφανος για αυτή την ομάδα,γι αυτούς τους παίχτες,και θα τους το δείξω με την φωνή μου,και το χειροκρότημα μου τελευταία αγωνιστική,όποια θέση κι αν πάρω τελικά στα play off.Ελπίζω μόνο αν γίνει κανά θαύμα και την Κυριακή μετά από νίκη με το χανούμι είμαστε πάλι στην 1η θέση να μη γίνει πάλι η κωλοτούμπα της κωλοτούμπας και από μοσχάρια και άχρηστοι παίχτες και προπονητής μετά την ήττα από το βάζελο γίνουν πάλι οι θεοί οι παιχταράδες κτλ κτλ κτλ...
Όσο για το ματς με το τυρόγαλο πιστεύω στο διπλό για να μπούμε δυνατά πάλι για το σεντόνι.Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα.
Η μπάλα είναι πόρνη και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ...