Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Θα αποκτήσουμε σύντομα κάποιον. Πότε είναι η Black Friday;
- Metagrafakias
παντως πολυ ακουγεται ο Κωτσιρας της Τριπολης που γυρευει το ξεπεταγμα στη καριερα του...Αν αποκτηθει παντως ανετα καπαρωνει τη θεση του δεξιου μπακ στην Εθνικη δεν εχει συναγωνισμο...Τιμιος παικτης,με ανεβασματα επιθετικα αλλα και συνεπης αμυντικα ενδιαφερον περιπτωση στη σκληρη ομαδα που θελει να χτισει ο Παμπλο...
-
- Επικοινωνία:
Μετριότητα ο Κότσιρας κατ'εμέ και σε ηλικία που δεν τον λες ταλέντο 28).Απο Ελλάδα η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι ο ελληνοσύριος Weiss του ΟΦΗ.Απο την ξένη αγορά και αυτών που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι, ξεχωρίζω την περίπτωση του Aurelio Buta της Antwerp που συγκεντρώνει όλο το πακέτο (ηλικία-στοιχεία-τιμή)Θέλουμε κάτι δυνατό στην θέση και όχι "μπάλωμα" μιας και ο Rodrigo είναι λίγος,ο Λυρατζης ανέτοιμος ακόμα και ο Wague πάνω απ'όλα δανεικός περιορισμένου χρόνου.Εν ολίγοις πρέπει να βρούμε έναν "Matos" σε μικρή ηλικία
Σωστός και δεν έχει νόημα να πάρουμε 28χρόνο παίκτη αν δεν είναι ποιοτικά πολύ καλύτερος από τους υπάρχοντες.
Αν βρούμε Matos στα 28, τότε μάλιστα.
Αν βρούμε Matos στα 28, τότε μάλιστα.
Πολύ εύστοχο αυτό με τον Weiss συμφωνώ απόλυτα...το μόνο πρόβλημα είναι ότι φαίνεται ότι κλείνει στον γαύρο. Για τον Κότσιρα η άποψη μου είναι ότι είναι πολύ καλός παίκτης απλά λόγω μάλλον μανατζερικών κύκλων δεν τον άφησαν να πάει παρακάτω...είναι περίπτωση όπως ο Μπαξεβανίδης ή ο Μανούσος. Παιδιά που είχαν όλα τα φόντα να παίξουν σε μεγαλύτερο σύλλογο (ντάξει για τον Μανούσο έχουν ακουστεί πολλά άλλα είναι παικταράς). Παρ' όλα αυτά ο Κιβρακίδης είναι πολύ πιο δουλεμένος από τον Κότσιρα νομίζω άλλα όταν σου τρώει την θέση ο Galo δεν είσαι για πολλά. Και οι δύο πάντως δεν κάνουν για βασικοί. Οπότε καλύτερα ο Οουες ως αλλαγή! Εμένα με τρώει που δεν μπαίνουμε χοντρά στο παιχνίδι για Λιβάγια. Ο άνθρωπος μυρίζει ΠΑΟΚ, απλά πήγε σε λάθος ομάδα. Δεν ξέρω πως μπορεί να κολλήσει στο 4-3-3 του γκαρσία, ίσως πιο πολύ σε ένα 4-5-1 (4-2-3-1) σαν κρυφός επιθετικός. Σε ένα μήνα μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του. Θα ήταν μεγάλη αναβάθμιση στο Ρόστερ, γιατί με την τρέλα και τον τσαμπουκά που κουβαλάει μαζί με τα καντάρια μπάλα που ξέρει με Σβιντέρσκι θα κάνανε θραύση!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Μπούτα είναι παιχταράς και ήταν κοντά μάλιστα σε μεταγραφή σε ομάδα της Πρέμιερ. Το θέμα είναι οτι είχε σοβαρό τραυματισμό. Δεν θα μπορούσες βέβαια σε άλλη περίπτωση να τον πάρεις.boogeyman77 έγραψε:Μετριότητα ο Κότσιρας κατ'εμέ και σε ηλικία που δεν τον λες ταλέντο 28).Απο Ελλάδα η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι ο ελληνοσύριος Weiss του ΟΦΗ.Απο την ξένη αγορά και αυτών που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι, ξεχωρίζω την περίπτωση του Aurelio Buta της Antwerp που συγκεντρώνει όλο το πακέτο (ηλικία-στοιχεία-τιμή)Θέλουμε κάτι δυνατό στην θέση και όχι "μπάλωμα" μιας και ο Rodrigo είναι λίγος,ο Λυρατζης ανέτοιμος ακόμα και ο Wague πάνω απ'όλα δανεικός περιορισμένου χρόνου.Εν ολίγοις πρέπει να βρούμε έναν "Matos" σε μικρή ηλικία
- ΑποστόληςΑ
Ο Ταλιχμανίδης ανανέωσε μέχρι τις 30.06.2023
Αποστολη εχεις εικονα απο Ταλιχμανιδη? Τι υψος εχει? Σε μια φωτο ειναι πιο κοντος απο Μιχαηλιδη, ισχυει ή τον αδικει η φωτο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Σύμφωνα με το transfermarket 1.89! 1 πόντο ψηλότερο δηλαδή από Μιχαηλίδη....Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο όμως
- ΑποστόληςΑ
Το paokfc είχε το ύψος που είχε δηλώσει στις ομάδες υποδομής (1,85), το οποίο όμως δεν είναι τελικό. Καλός τερματοφύλακας, αλλά δεν το έχω δει να κάνει κάτι εξαιρετικό, ίσως γιατί δεν χρειάστηκε. Στατιστικά πάντως τα πήγαινε καλά. Αλίμονο θα με πεις. Σε αήττητη ομάδα έπαιζε.
Βρε τα βασικα να κανει καλα. Απο εξοδους πως παει?
μεχρι προτεινος ηταν πολυ καλος
με το λοκ νταουν εχει μεινει πισω
με το λοκ νταουν εχει μεινει πισω
Σα δ ντρεπεσαι παπας ανθρωπος (εισαι οντως παπας ρε συ?)
και στην αρχη προσπαθησα να καταλβω τι εννοεις γιατι σε πηρα στα σοβαρα!

και στην αρχη προσπαθησα να καταλβω τι εννοεις γιατι σε πηρα στα σοβαρα!