20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Για το πιο ωραίο γκολ που έχει βάλει:
«Τώρα με δυσκολεύεις. Το καλύτερο γκολ που έχω βάλει μάλλον δεν το έχετε δει ποτέ. Ήμουν 17 χρονών στο Μουντιάλ Κ17, σε παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Νιγηρία. Ήταν από τα 55 μέτρα, πίσω από το κέντρο και το παιχνίδι τελείωσε 5-5».
https://youtu.be/Bu4TuizesKQ
«Τώρα με δυσκολεύεις. Το καλύτερο γκολ που έχω βάλει μάλλον δεν το έχετε δει ποτέ. Ήμουν 17 χρονών στο Μουντιάλ Κ17, σε παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Νιγηρία. Ήταν από τα 55 μέτρα, πίσω από το κέντρο και το παιχνίδι τελείωσε 5-5».
- bersekeros
Το δικό μου αγαπημένο γκολ του Βιερίνια είναι όταν άνοιξε το σκορ στο ματς με το γάβρο στην Τούμπα στις 10/2/19 τη χρονιά του Ντάμπλ.
Παίζει να μου κόπηκε η ανάσα για κανένα λεπτό και να έφτασα 220 σφυγμούς από τους πανηγυρισμούς στο Γήπεδο!
Παίζει να μου κόπηκε η ανάσα για κανένα λεπτό και να έφτασα 220 σφυγμούς από τους πανηγυρισμούς στο Γήπεδο!
δε νομιζω οτι μπορω να διαλεξω απο τοσα αλλα ενα απο αυτα που με αρρωστησαν ηταν στον παναιτωλικο εκεινη η βολιδα που ισοφαρισε 1-1 και ο μπισεσβαρ διπλα επιανε τα μαλλια του 

- PAOK_Antarctica
Κι εγώ παραλίγο να λιποθυμήσω από τον πανηγυρισμό μου σε αυτό το γκολ μέσα στο γήπεδο.bersekeros έγραψε:Το δικό μου αγαπημένο γκολ του Βιερίνια είναι όταν άνοιξε το σκορ στο ματς με το γάβρο στην Τούμπα στις 10/2/19 τη χρονιά του Ντάμπλ.

Πολλές γκολάρες έχει βάλει ο Αντρέ, και με κούλα, και στο αγρίνιο, και με ολυμπιακό βόλου, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα είναι μια συρτή σουτάρα με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ απέναντι στη γρία από τα 35 μέτρα.
Και αυτό γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο παίχτη να βάζει τέτοιο γκολ με το κακό πόδι, κανένα. Άντε το Ζλάταν
Και αυτό γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο παίχτη να βάζει τέτοιο γκολ με το κακό πόδι, κανένα. Άντε το Ζλάταν
- ΑποστόληςΑ
[youtube]Bu4TuizesKQ[/youtube]dragon έγραψε:Για το πιο ωραίο γκολ που έχει βάλει:
- ΑποστόληςΑ
[youtube]Wf_UZvoKT2c[/youtube]PAOK_Antarctica έγραψε:Το γκολ κόντρα στους χάρτινους στο 93', το 2010
- navigator11
Σε εκείνο το παιχνίδι ήμουν μέσα. Αν θυμάμαι καλά, είχε ψωλόκρυοTolaros έγραψε:Πολλές γκολάρες έχει βάλει ο Αντρέ, και με κούλα, και στο αγρίνιο, και με ολυμπιακό βόλου, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα είναι μια συρτή σουτάρα με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ απέναντι στη γρία από τα 35 μέτρα.

Για μενα ενα απο τα καλυτερα γκολ του ειναι αυτο στο Καραισκακη στο κυπελο π εκανε το 1-1 στις 19-1-2011 και πανηγυρισε με το "δεν ακουγεστε"...
Μπορει να μην ειναι το καλυτερο απο αποψη ομορφιας αλλα μου χαρισε απιστευτα ηδονη και ικανοποιηση!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορει να μην ειναι το καλυτερο απο αποψη ομορφιας αλλα μου χαρισε απιστευτα ηδονη και ικανοποιηση!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ολη φαση ειναι ενα μνημειο οξυδερκειας και ποδοσφαιρικης ευφυιας!
Η μπαλια του Τσιριλο, το κατεβασμα του Αντρε και η προβολη...
Και φυσικα ενας απο τους πιο ΠΑΟΚ πανηγυρισμους μεσα στο μπουρδελακι!!!
Η μπαλια του Τσιριλο, το κατεβασμα του Αντρε και η προβολη...
Και φυσικα ενας απο τους πιο ΠΑΟΚ πανηγυρισμους μεσα στο μπουρδελακι!!!
τα γκολ που θυμαμε εντονα απο τον αντρε .....με αεκ το 2010 ,η αναποδη μεφαλια στο πρωτο δοκαρι με γαβρο στην τουμπα,το γκολ στο αγρινιο , το γκολ κε γαβρο στο 3-1,και στο κυπελο στο οακα......με τα τρια τελευταια ποιο σημαντικα λογω πρωταθληματος και κυπελου........
- bersekeros
Το τσίμπησε η Αρχηγάρα το PS5.
Θυμάμαι που σε εκείνο το ωραίο επεισόδιο στο Toumba Uncensored με τις αστείες φάσεις γενικά και από τα αποδυτήρια, καθόταν στη Γαλαρία του λεωφορείου και είχε μαζί και το PS4!
Θυμάμαι που σε εκείνο το ωραίο επεισόδιο στο Toumba Uncensored με τις αστείες φάσεις γενικά και από τα αποδυτήρια, καθόταν στη Γαλαρία του λεωφορείου και είχε μαζί και το PS4!