Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από bersekeros »

mpafos4 έγραψε:Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα!
Όχι, έτσι ακριβώς ΔΕΝ είναι. Ασχέτως αν συμφωνώ εγώ ή οποιοσδήποτε μαζί σου.

Αυτά είναι η άποψή σας.

Αυτές τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο Κυρ Κυρ και ο Δούκας.

Αν είχαν εντολή για σκληρό ροκ....θα έπαιζαν σκληρό ροκ.

Ρώτα με εμένα να σου πω ιδέες.

Καμιά γίδα που έσκουζε,
δε σώθηκε από το τη βόλτα του μαχαιριού στο λαιμό της και από το γύρισμα του ματιού της όσο ψυχορραγούσε.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν εχει να κανει με αποψη αλλα με γεγονοτα.Και τα γεγονοτα εγιναν ακριβως οπως τα περιγραφει.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Τα γεγονότα είναι γνωστά και από διαπιστώσεις χορτάσαμε. Με όλο το σεβασμό.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Φίλε άσε τις γίδες και τα πρόβατα, κι πες μας απλά κι καθαρά την γνώμη σου για την λάσπη που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές μας συντεταγμένα κι οργανωμένα με την γνωστή μονταζιερα των ρεπορτάζ κι των διαρροών. Μιλάω κυρίως για τον αρχηγό τον οποίο ΚΡΆΤΗΣΕ προσωπικά στην ομάδα ο τεράστιος Ιβάν. Και κάτι ακόμα ..... το να βγαίνουν κατακαλοκαιρο στην prime time των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης πανομοιότυπα ρεπορτάζ στα ερτζιανά αλλά κι στους αθλητικούς ιστότοπους δεν έχει καμία σχέση με την γνώμη μας.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οι διαπιστωσεις,λοιπον,αφορουν αποψεις και,ναι εκει ο καθενας μπορει να εχει τη δικη του.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Η άποψη δεν είναι εκ προοιμίου ούτε .... ούτε εισήγηση, ούτε λύση.

Είναι άποψη...
Όταν η άποψη είναι κενή περιεχομένου...είναι λόγια του αέρος.

Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν ο Κυρ Κυρ και ο Δούκας; Εδώ θέλω την άποψη και εισήγησή σου!

Τι παραπάνω θα έκανες ή θα έλεγες;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ειτε ετσι ειτε αλλιως στα δικα μου ματια του απλου οπαδου που εχει φαει,ατελειωτο μπουλινγκ απο τους οπαδους των αντιπαλων ομαδων προσπαθοντας να εξηγήσει τα πραματα οπως γινανε και οχι οπως παρουσιαζονται απο αυτους, καποιος δεν κανει κατι. Εγω ρε παιδες δεν κερδιζω κατι απο την αγαπη μου τον ΠΑΟΚ. Μονο χαρα παιρνω οταν παμε καλα. Στεναχωριεμαι ομως να ακουω τον καθε αλλοθρησκο που η ομαδα του εχει κανει τοσα και τοσα που εμεις αν καναμε τα μισα θα μας ειχαν απελασει απο την χωρα να με απαξιωνει με αυτον τον τροπο. Γιατι απαξιωση ειναι. Μιλανε για το χερι του βιερινια στην λαμια σε ματς που μας εσκισε ο ρεφ. Απο 60 το αδικως παιζαμε με 10. Και δυο χρονια μετα.

Τα ιδια και τα ιδια χρονια ατελείωτα.

Και στην τελικη αν ειναι οντως αποφαση Ιβαν δεν μπορω να πω κατι. Δικαιωμα του ειναι. Το οτι εγω θα γκρινιαζω ειναι ομως δικο μου δικαιωμα. Και το σκεπτικο μου στο τελος ειναι το καλο της ομαδας οπως το αντιλαμβανομαι εγω. Και της ομαδας και του Ιβαν που θα χασει χρηματα (μεταγραφες, απαξιωση παικτων, θεσεις ευρωπης κλπ).

Τεσπα ομως το ερωτημα ειναι στην τελικη αν ειναι οντως αποφαση Ιβαν. Γιατι πχ ο ΚΚ βγηκε και ελεγε οτι θα κυνηγηθουν ολοι αυτοι που κανουν κακο στον ΠΑΟΚ και δεν θα μεινει τιποτα αναπαντητο κλπ κλπ κλπ. Αυτος τα ειπε. Ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει.

Υ.γ. Στο τελος ομως πηραμε Ελβετους δικηγορους και επιστρατευσαμε και τον Μπαλτακο για να βγαλουμε καποια ακρη στην δικαστικη διαμαχη. Φαγαμε τρυπημα ειπωθηκε εκ των εσω. Τα δελτια φαση εκ των εσω. Οι εσω ισως δεν κανουν αυτα που πρεπει για την ομαδα μας και για την επιχειρηση του Ιβαν. Ισως πρεπει να φερουμε και Αλλους Μπαλτακους για τα υπολοιπα.
Totem_pk

Τελος να διευκρινησω κατι: δεν εχω κατι με τον Κυρ. Τιποτα και μαλιστα τον θεωρω απο τα καλα στελεχη. Ουτε με τον Δουκα εχω κατι προσωπικο. Η ολη μου κριτικη παει σε ολο τον οργανισμο. Δεν καταλαβαινω τους τροπου με τους οποιους προστατευουν την ομαδα και τους παικτες μας και τι κανουν για να διασφαλισουν τα συμφεροντα της ομαδας αλλα και του ιδιου του Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Και εγώ επίσης να διευκρινίσω κάτι...είμαι προσωπικά υπέρ του σκληρού ροκ.

Με τους κύριους, θα είμαι τέσσερις φορές κύριος και με τα ''ζώα'', δέκα φορές χειρότερος και ας κυλιστώ στη λάσπη. Μέχρι να τα ''σφάξω''...όπως γράφτηκε από άλλο συμφορουμίτη.

Εκτός αν δεν με παίρνει... και κρατώντας και μη ξεχνώντας, κάνω τουμπεκί ...μέχρι να γίνουν κατάλληλες οι συνθήκες....και τότε τους πήρε και τους σήκωσε ο δι@όλος.

Ή έχω κάτι άλλο στο μυαλό και δεν θέλω να δίνω στόχο...κάνω τον ψόφιο κοριό.

Τέσπα...διάφορες στρατηγικές υπάρχουν...ο δυνατός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του (Θουκυδίδης).
Andrew R

Παιδιά είστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που διαχειριστικε η ΠΑΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ το θέμα της ανανέωσης κομβικών μας ποδοσφαιριστών; Για αυτό κρίνεται ο κυρ κυρ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Όπως ποιές ανανεώσεις;
Την εξής μία.

Του Βιερίνια.

Ναι, είναι ευχαριστημένος, από τη στιγμή που το επικοινωνιακό, δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στο να μείνει ο Αρχηγός. Που έτσι κι αλλιώς, η απόφαση ήταν σε άλλο επίπεδο, πάνω από τον Τομέα Επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Γιατί αν είχε ειπωθεί κάτι χοντρό...οι λέξεις είναι σφαίρες που δεν γυρίζουν (εύκολα) πίσω.

Η ουσία μετράει.
Andrew R

Δύο ήταν οι ανανεώσεις που παίζανε κι έγινε η μια . Αυτή του αρχηγού. Πρόταση για ανανέωση έγινε από τον ίδιο τον Ιβάν και στον Μαουρίτσιο! Το αν δεν συμφώνησαν είναι άλλο θέμα. Επίσης είναι εντελώς παράδοξο να είσαι ευχαριστημένος από το επικοινωνιακό γιατι λες δεν αποτέλεσε τροχοπέδη. Προφανώς τρολαρεις !!Αυτό μας έλειπε δηλαδή ο παίκτης κι ο πρόεδρος να τα βρισκουνε κι ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ομάδος μας να λειτουργει αντίθετα.
Totem_pk

Αλλα ολο το πανηγυρακι που ζησαμε το καλοκαιρι με το ποιος θα μεινει ποιος θα φυγει τις διαρροες την παραπληροφορηση τα δεν τον θελει ο Αμπελ δεν θελει ο ταδε τον Αμπελ τις ιστοριες της αρκουδας κλπ κλπ. Ηταν οτι τραγικοτερο μπορουσαμε να ζησουμε. Ευτυχως εμεινε ο αρχηγος.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Φίλε Andrew, οκ για σένα το θέμα σου είναι ο Κυρ-Κυρ. Φεύγει αυτός κι όλα γίνονται γη της επαγγελίας... Μήπως δουλευόμαστε μεταξύ μας?

Ο Κυρ-Κυρ ξαναήρθε γιατί έχει ένα επικοινωνιακό χάρισμα να απευθύνεται σε πολύ περισσότερους ανθρώπους από τους οπαδούς της ομάδας. Ο Δούκας π.χ. δεν το έχει και μπορεί να απευθυνθεί μόνο σε οπαδούς/φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ο Κυρ-Κυρ είναι ο άνθρωπος κλειδί γιατί πολλοί από εμάς μπορούμε να απευθυνθούμε σε ομοιδεάτες μας το θέμα είναι να υπάρχει και κάποιος σαν κι αυτόν να απευθύνεται και σε άλλους.

Μου λες ότι τα χανούμια ανέβασαν φώτο στα social media το ντου του Ιβάν και στην επόμενη πρόταση σου κράζεις το ΣΥΛΛΟΓΟ που δεν έκανε ότι και τα χανούμια για τον Γκαρσία του γαύρου. Ξέρεις γιατί δεν το κάναμε? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ.

Ξέρεις γιατί δεν παίζουμε τόσο το επικοινωνιακό όσο οι αντίπαλοι? Πρώτον γιατί δεν έχουμε 50 ΜΜΕ συμφερόντων Σαββίδη και ούτε θέλουμε να τους μοιάσουμε και να βγάζουμε ΔΤ για ψύλλου πήδημα όπως ο γαύρος. Δεν είναι μόνο το απλά δεν είμαστε σαν κι αυτούς αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να γίνουμε.

Μας πήρε αμπάριζα η σκόνη που σήκωσε ο γαύρος σχετικά με πολυιδιοκτησία? Ναι. Έφταιγε το επικοινωνιακό επιτελείο (στο οποίο ήταν μόνο ο Δούκας τότε και όχι ο Κυρ-Κυρ)? Όχι δεν εφταιγε το επικοινωνιακό. Έφταιγε το δικηγόρικό τμήμα που πήρε τη φασούλα στο σορολόπ. Για αυτό και το δικηγορικό τμήμα ενισχύθηκε. Έπαιξαν πολιτικοί συσχετισμοί? Προφανώς.

Και μιας και μιλάς τόσο πολύ για διαρροές, δύο πράγματα έχω να πω: Στις διαρροές αυτός που διαρρέει και αυτός που αναπαράγει είναι διαφορετικά πρόσωπα. Στην περίπτωση των ραδιοφώνων prime time και σούξου μούξου μανταλάκια, στην περίπτωση των λάχανων που λυμαίνονται τον ΠΑΟΚ, στην περίπτωση αυτών που έβγαζαν τη βρώμα ότι ο Ιβάν έχει θέμα υγείας και για αυτό δεν έρχεται, πίστεψε με αυτός που διαρρέει και αναπαράγει την πληροφορία είναι ένα άτομο. Για να βγάλει περισσότερα φράγκα γιατί ο ΠΑΟΚ "πουλάει".

Οκ και τι να κάνουμε δηλαδή να μην ακούμε τίποτα ή να μη διαβάζουμε τπτ γιατί μας πολεμάνε? Όχι ρε παιδιά, απλά ας φιλτράρουμε το κάθε τι που ακούμε και διαβάζουμε με το πόσο έχει στόχο να κάνει καλό ή κακό στην ομάδα. Η εμπάθεια, το μένος και η ισοπέδωση δε βοηθάει.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

[quote="Salvador Allende"][/quote]

Πολύ όμορφη η διατύπωσή σου φίλε Σαλβαδόρ, το μόνο που δεν έπιασα ήταν περί του ιδίου ατόμου σε ρόλο διαρροής και αναπαραγωγής σε συγκεκριμένα θέματα αλλά ίσως πάλι να ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν θέλεις να διαρρεύσεις/αναπαραγάγεις (είδες τι έκανα εκεί ε; :lol: ) οπότε πάσο.

Τα Θεσσαλονικιά ΜΜΕ ζούσαν πάντα από αυτά και δεν ήταν ποτέ φίλοι τού ΠΑΟK εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχε στην πόλη ο δούρειος ίππος τής χαβούζας, η βρώμα και δυσσωδία που σέρνεται στο έδαφος.

Πολύ σωστά το λες, φιλτράρισμα. Εγώ έχω φτάσει σε μια ηλικία που σιχάθηκα τους επιτήδειους, δεν θέλω να βλέπω και να ακούω παρά ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ κι ας έχουν διαφορετική νοοτροπία από μένα. paokmania και λίγο από sdna και τίποτε άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Σάβ 14 Νοέμ 2020, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”