29. Antonio Čolak
- stravostomis
Re: 25. Antonio Colak
Από τους χειρότερους παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Χωρίς υπερβολή, απ'όσο θυμάμαι τον Τόργκελε, νομίζω ότι ήταν λίγο καλύτερος. Μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Μίμη Μπενίσκο.
- ΑποστόληςΑ
Ούτε σήμερα. Σε μια αντεπίθεση μάλιστα τον πρόλαβε ο - κουρασμένος - αντίπαλος στόπερ και τον κοντράρισε.
Αχ ρε Αντόνιο...
Εσύ κι αν χρειάζεσαι βελτίωση.
Αχ ρε Αντόνιο...
Εσύ κι αν χρειάζεσαι βελτίωση.
εγώ πάντως είδα κάτι θετικό από τον Τσόλακ στα λεπτά που αγωνίστηκε.
Τα ανοίγματά του στις αντεπιθέσεις, έδειξαν σε εμένα πως γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε παρόμοιες φάσεις.
Αυτά τα ανοίγματα σε αντεπιθέσεις, δεν τα έχει ο Σβι ούτε τα είχε ο Άκπομπ.
Ο Τσόλακ δείχνει να τα έχει. Και αυτό είναι το μοναδικό θετικό που έχω δει από τον παίχτη έως σήμερα.
Τα ανοίγματά του στις αντεπιθέσεις, έδειξαν σε εμένα πως γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε παρόμοιες φάσεις.
Αυτά τα ανοίγματα σε αντεπιθέσεις, δεν τα έχει ο Σβι ούτε τα είχε ο Άκπομπ.
Ο Τσόλακ δείχνει να τα έχει. Και αυτό είναι το μοναδικό θετικό που έχω δει από τον παίχτη έως σήμερα.
-
Θέλει προπόνηση ξεκάθαρα πίσω από σβιντερσκι δεν γίνετε να βάζεις πάντως τόσα γκολ και να μην είσαι τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο ακόμα δεν χάνουμε την ελπίδα για εσένα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Στον πάγκο της εθνικής σήμερα για το φιλικό με την Τουρκία, προτίμησε να ξεκινήσει τον Μπούντιμιρ ο προπονητής του, πιστεύω να τον δούμε ως αλλαγή.
-
- ΑποστόληςΑ
-
Πολυ καλο νεο. Αν μπορεσουμε να τον δωσουμε δανεικο με μια υποχρεωτικη οψιον και να παμε σε κατι διαφορετικο, δεν θα ελεγα οχι.
-
Δεν νομίζω ότι θα πρέπει σε αυτόν να σταματήσουμε να ελπίζουμε από τώρα δεν έδειξε ότι δεν το έχει όχι ότι είναι πριγιοβιτς αλλά μπορεί να ξυπνήσει
- ΑποστόληςΑ
-
-
Δυστυχως δεν βλεπω σε αυτον τα στοιχεια που θα ηθελα να εχει το φορ του ΠΑΟΚ.Phoenixgrg έγραψε:Δεν νομίζω ότι θα πρέπει σε αυτόν να σταματήσουμε να ελπίζουμε από τώρα δεν έδειξε ότι δεν το έχει όχι ότι είναι πριγιοβιτς αλλά μπορεί να ξυπνήσει
Σημ: Ουτε στον Πριγιο δεν τα εβλεπα...αυτος τουλαχιστον παστελωνε !
Απλα μου αρεσουν φορ πιο συμμετοχικοι, πιο γρηγοροι, που εχουν και την ατομικη ενεργεια.
Κατι σε στυλ Τζιμπουρ δηλαδη, Ελ Αραμπι, Μπεργκ στα καλα του, Μιετσελ απο τους δικους μας.
Οχι τοσο μονοδιαστατοι κιλλερ οπως ο Πριγιο, ο Κλαους, ή ( ελπιζω ) ο Τσολακ.