19. Λευτέρης Λύρατζης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Luigi Vampa

Re: 32. Λευτέρης Λύρατζης

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

milhouse777 έγραψε:Μετριος ο Ροντριγκο ε? :lol:
Έλα ντε, μπορεί να μας βγει κ Ροντρίγκο, λες κ είναι του πεταματου
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Έχει potential
Πρέπει να δουλέψει

Οι καινούριοι της ακαδημίας είναι πάντως μια κλάση ανώτερη απότι οι φουρνιές πριν 5 χρονια
Το αν θα κάνουν μπαμ είναι και θέμα χαρακτήρα
Κάποιοι θα κάνουν σίγουρα
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

bersekeros έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:Ειλικρινά δεν θυμάμαι χειρότερη εμφάνιση από παίκτη του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Το κορμί του μοιαζει σαν να είναι 14 χρόνων κοριτσάκι. Του λείπουν 10 πόντοι μπόι και 5 κιλά μυς.
georgedoulk2008 έγραψε:Ποδοσφαιριστής Ουαγε δεν υπάρχει Josh.

Το παλικάρι καμπουριάζει και τρέχει με τα χέρια στο ύψος των γοφών. Κάποια γρηγοράδα έκανε η Μπαρτσα με το μάνατζερ του δεν εξηγείται αλλιώς.
θεούλης...! :opaokara:

Άντε και να βάλει 5 κιλά μυς, στην ηλικία του πως να βάλει μπόι 10 πόντους...;

Έλα όμως που γίνονται και θαύματα... και τρέχουνε (και βάζουν γκολ) και αυτοί που δεν θα ξαναπερπατούσαν.:mrgreen:

Αν και γι'αυτόν που καμπουριάζει κι εγώ δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.
Γιατί ξύνεις πληγές;
Τον παρακολουθώ ξέρεις...
Παίζει αποκλειστικά φορ και έχει βάλει 2γκολ. Αγωνίζεται στη Γκέτεμποργκ που παλεύει για τη σωτηρία της (13 από τις 16) στο ημιεπαγγελματικό σουηδικό πρωτάθλημα .

Για τον Λυρατζη λυπάμαι πραγματικά. Αγαπώ όλα τα παιδιά από τις ακαδημίες μας. Συμφωνώ ότι πρέπει η ομάδα να έχει ένα πυρήνα έμπειρων παικτών, 3-4 ξένους υψηλού επιπέδου και όλοι οι υπόλοιποι να προέρχονται από τα φυτώρια.

Μπορεί το στυλ μου όταν κρίνω παίκτες να είναι «ιδιαίτερο» αλλά πολύ σπάνια πέφτω έξω. Δεν θυμάμαι να υπήρξε παίκτης που να τον ειδα 3 ματς και να τον εκραξα άδικα. Όπως επίσης παίκτες που πολλοί έχουν κράξει τουλάχιστον στην αρχή, εγώ επέμενα ότι θα παίξουν (Μισιτς μετά την πρώτη χρόνια, Αουγκουστο φέτος, Τσολακ συνεχίζω να πιστεύω ότι θα βγει).

Η μόνη εξαίρεση τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα ήταν ο Σλοβάκος που δώσαμε στο Ισραήλ (μου διαφεύγει το όνομα). Εκείνο το παιδί είχε σώμα Μπάλακ και μυαλό Κουτσιανικούλη.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Τον Sabo λες
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: 19. Λευτέρης Λύρατζης

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μπορεί ένας παίχτης να ξέρει 100 κιλά μπαλα αλλά μόλις μπει βασικός να τρέμουν τα πόδια του, να θολώνει το μυαλό του. Είναι κι αυτό κομμάτι ενός παίχτη που είτε το έχει είτε δεν το έχει. Ο τσαμπουκάς και το θράσος είναι θέμα χαρακτήρα. Όσοι τον έχουν δει στην Κ20 λένε τα καλύτερα, δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Αυτό από μόνο του όμως δεν λέει κάτι. Τις ευκαιρίες του θα τις πάρει, το αν δείξει το ταλέντο του είναι δικό του θέμα. Το πρώτο δείγμα πάντως ήταν αρνητικό. Αλλά ακόμα κι αυτό είναι ένα τεστ που πρέπει να περάσει.

Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

milhouse777 έγραψε:Μετριος ο Ροντριγκο ε? :lol:
Ναι μέτριος. Το αστειο που ειναι
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μα μέτριος είναι..
Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ότι αξίζει να παίζει βασικός..
gpap

Δημοσίευση από gpap »

πάντως, το τι γράφεται εδώ και τόσες ημέρες μετά τον αγώνα για τον μικρό,
σίγουρα δεν τον βοηθάει.
Όλοι μας μπήκαμε την πρώτη στιγμή μετά τον αγώνα, και γράψαμε τις ανησυχίες μας και τους προβληματισμούς μας.
Αυτό έγινε διότι θεωρούμε (ο καθένας με τον τρόπο του) πως μια τέτοια κριτική, βοηθάει τον παίχτη να δώσει περισσότερα στις προπονήσεις ώστε να βελτιωθεί.

Το τι γράφεται όμως τις επόμενες ημέρες, δεν πιστεύω πως μπορούν να τον βοηθήσουν, παρά μόνο να τον απογοητεύσουν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αν ο Λύρατζης θέλει να βοηθηθεί, τότε να σταματήσει να γκουγκλάρει το όνομά του και να κοιτάξει να δουλέψει.
Εδώ δεν είμαστε για να βοηθάμε τον οποιονδήποτε, εδώ είμαστε για να ανταλλάζουμε απόψεις.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Εγω για τον Λυραντζη βλέπω οτι είναι γρήγορος, κοντρολαρισμενος με ντριπλα κ ωραία σεντρα.
Αμυντικά, ενω δείχνει σχετικά αδύναμος, παρολ αυτα παει δυνατά στις φάσεις.
Αυτό που του λείπει ειναι η χημεια με τους υπόλοιπους. Όμως επειδή υπάρχει πληθώρα παικτών στη θέση, είναι πολύ δύσκολο να πάρει ευκαιρίες.
Φέτος κ με Βιεϊρινια σαν δεξι μπακ, πρέπει να παει δανεικός.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να μπορέσει να σταθεί στην πρώτη ομάδα. Ελπίζω να έχει και θέληση ο ίδιος να δουλέψει τις σοβαρές αδυναμίες του, και ίσως να βρεθεί και κάποια ομάδα να τον εξελίξει.

Αυτή τη στιγμή πάντως είναι τέταρτος στην ιεραρχία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω νομιζω οτι απλα στη παρουσα φαση δεν εχει θεση στο ροστερ,σιγουρα οχι περισσοτερο απο οση μπορουσαν να εχουν παικτες οπως ο Μπαλογιαννης η ο Διαμαντης και νομιζω οτι πρεπει να ακολουθησει τον δρομο τους και αν καποια στιγμη τα καταφερει βλεπουμε στο μελλον.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Λυρα εχεις αρχίσει εδω και καιρό να παίρνεις ευκαιρίες που άλλοι θα πληρωναν για αυτες (καποτε αυτό συνέβαινε κ ηταν κανονας)
Ολοι μιλούν για τα απίστευτα στοιχεία που εδειξες στις ακαδημιες και σιγουρα δεν κανουν λάθος.
Εγω βλέπω ενα αερινο μπακ που θυμιζει Γιαννούλη ως σωματοτυπο και στο πόσο γρήγορα ανεβοκαταβαινει ακουραστα την πλευρα.
Δεν βλέπω θρασος σιγουρα κ φαίνονται καποιες χτυπητες αμυντικες αδυναμιες.
Θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι ηδη δανεικος σε ομαδα όπως ο βολος, ο οφη είτε ο ατρόμητος και δεν θα χάσουμε ουτε εμείς ούτε αυτοι αλλά ούτε κ ο παίχτης.
Μονο έτσι θα εξελιχθεί
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ πάλι μέχρι τώρα δεν έχω δει μεγάλη βελτίωση τα τελευταία 2 έτη.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν ξέρω τι έκανε στην Κ20 και περίμεναν κάποιοι οτι μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα αλλά μέχρι τώρα δεν εχω δει κάτι απο τον συγκεκριμένο παίχτη που να με κανει να πιστεύω οτι μπορεί να σταθεί έστω και ως αλλαγή. Καλό θα είναι και για τον ίδιο το καλοκαίρι να βρεθεί μια ομάδα να δοθεί δανεικός να πάρει παιχνίδια για να βελτιωθεί. Πολύ όμως.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”