19. Λευτέρης Λύρατζης
Re: 32. Λευτέρης Λύρατζης
Παρά πολύ άδικη η κριτική που του γίνεται ... και εντάξει να γίνεται από οπαδούς σαν εμάς ... τώρα διάβασα και ότι έγραψε ο Κολκας ... πλάκα μας κανείς ρε Σταύρο ; Δηλαδή εσυ σήμερα μόνο λάθη του Λευτεράκης είδες ;;;
Δηλαδή ο ροντριγκο που έπαιζε από την άλλη ήταν καλύτερος ;;;
Ο Λυρατζής σήμερα δέχτηκε την μεγαλύτερη πίεση αφού έπαιζαν όλο από την πλευρά του ... και παρά τα αρκετά λάθη και το Τρακ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού στην άμυνα ήταν επαρκέστατος και τουλάχιστον όχι χειρότερος από τον γιαννουλη. Στην ανάπτυξη σίγουρα ήταν κακός αλλά δεν θυμάμαι και πολλούς που στο ντεμπούτο τους ουσιαστικά ήταν καλύτεροι
Λίγο υπομονή και ψυχραιμία μάγκες ... ευτυχώς τώρα στον πάγκο δεν έχω κανένα γατάκι ... του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και δεν θεωρώ τυχαίο ότι έβαλε κατευθείαν αυτό το παιδί να παίξει
Ο Λυρατζής σήμερα δέχτηκε την μεγαλύτερη πίεση αφού έπαιζαν όλο από την πλευρά του ... και παρά τα αρκετά λάθη και το Τρακ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού στην άμυνα ήταν επαρκέστατος και τουλάχιστον όχι χειρότερος από τον γιαννουλη. Στην ανάπτυξη σίγουρα ήταν κακός αλλά δεν θυμάμαι και πολλούς που στο ντεμπούτο τους ουσιαστικά ήταν καλύτεροι
Λίγο υπομονή και ψυχραιμία μάγκες ... ευτυχώς τώρα στον πάγκο δεν έχω κανένα γατάκι ... του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και δεν θεωρώ τυχαίο ότι έβαλε κατευθείαν αυτό το παιδί να παίξει
-
Μπράβο ρε φίλε και εγώ αυτό είδα επιθετικά δεν έκανε τίποτα αλλά αμυντικά ήταν οκ και για παιδί που έχει τόσο καιρό να παίξει τι θέλετε εδώ ο ουαγκε ούτε κοντρόλ δεν κάνει μετά από τόσες ευκαιρίες που έχει πάρει να μην μιλήσω για τις σέντρες στα περιστέρια.δεν λέμε ότι βρήκαμε επόμενο γιαννουλη αλλά από ουανγκε η αν έβαζε το. Περειρα σιγά μην βλέπαμε τίποτα το καλύτερο ίσα ίσα επενδύοντας στο ότι είναι μικρός και παίρνει ευκαιρίες δεν ξέρεις σε τι μπορεί να εξελιχθεί
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
ΘΑ προτεινει η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ανταλλαγη ΛΥΡΑΤΖΗ με ΟΥΑΓΚΕ,ετσι ακουγετε.
ΔΙΛΗΜΑ μεγαλο.
Μαλλον ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να απορριψει την προταση.
ΔΙΛΗΜΑ μεγαλο.
Μαλλον ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να απορριψει την προταση.

Το πρόβλημα δεν είναι τα λάθη που έκανε.tad έγραψε:Παρά πολύ άδικη η κριτική που του γίνεται ... και εντάξει να γίνεται από οπαδούς σαν εμάς ... τώρα διάβασα και ότι έγραψε ο Κολκας ... πλάκα μας κανείς ρε Σταύρο ; Δηλαδή εσυ σήμερα μόνο λάθη του Λευτεράκης είδες ;;;
Μπορείς να κάνεις δέκα πάσες λάθος και δεν τρέχει τίποτα.
Ο Λευτέρης σήμερα τακτικά ήταν αλλού,έπαιζε σαν ερασιτέχνης.
Η τετράδα είναι δύσκολα, πάνω από όλα είναι αμυντικός
Καταρχάς ο Λύρατζης ήταν θετικός ειδικά από τα δεξιά. Δεν έθελξε, αλλά σίγουρα ήταν θετικός.
Ο Ροντρίγκο που τον θεωρούμε βασικό έκανε ανεπίτρεπτα αμυντικά λάθη και δεν έκανε τίποτα επιθετικά.
Στο γκόλ, αυτός ειναι κοντά στον Τσιλούλη και τον αφήνει να πάει στο πρώτο δοκάρι, αναγκάζοντας τον Κρέσπο να πάει αυτός να κλείσει την τρύπα. Προσέξτε την φάση. Αντίθετα ο Λύρα σε 3 με 4 αντεπιθέσεις από δεξιά σταμάτησε την τελευταία στιγμή τον αντίπαλο. Ο Ροντρίγκο με απογοητεύει, και σίγουρα δεν πρέπει να ξεκινάει βασικός στον ΠΑΟΚ. Το να πώ ότι περιμένω τον Αντρέ να παίξει μία σαιζόν ακόμα και σιγά σιγά να βγάλουμε έναν παίκτη από τις ακαδημίες (δεν ξέρω αν ο Λύρα βελτιωθεί, κανείς δεν ξέρει αφού έχει μόνο 1 μάτς), είναι κάτι που όλοι έχουμε στο μυαλό μας ... γιά να δούμε.
Είδα Μπαλογιάννη με ΟΦΗ, σε μιά αδύναμη 11άδα των Κρητικών, μου άρεσε ιδιαίτερα. Δείχνει παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά για δεξί φούλ μπάκ.
Ο Ροντρίγκο που τον θεωρούμε βασικό έκανε ανεπίτρεπτα αμυντικά λάθη και δεν έκανε τίποτα επιθετικά.
Στο γκόλ, αυτός ειναι κοντά στον Τσιλούλη και τον αφήνει να πάει στο πρώτο δοκάρι, αναγκάζοντας τον Κρέσπο να πάει αυτός να κλείσει την τρύπα. Προσέξτε την φάση. Αντίθετα ο Λύρα σε 3 με 4 αντεπιθέσεις από δεξιά σταμάτησε την τελευταία στιγμή τον αντίπαλο. Ο Ροντρίγκο με απογοητεύει, και σίγουρα δεν πρέπει να ξεκινάει βασικός στον ΠΑΟΚ. Το να πώ ότι περιμένω τον Αντρέ να παίξει μία σαιζόν ακόμα και σιγά σιγά να βγάλουμε έναν παίκτη από τις ακαδημίες (δεν ξέρω αν ο Λύρα βελτιωθεί, κανείς δεν ξέρει αφού έχει μόνο 1 μάτς), είναι κάτι που όλοι έχουμε στο μυαλό μας ... γιά να δούμε.
Είδα Μπαλογιάννη με ΟΦΗ, σε μιά αδύναμη 11άδα των Κρητικών, μου άρεσε ιδιαίτερα. Δείχνει παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά για δεξί φούλ μπάκ.
-
Τα ίδια είδα κι εγώ. Μέτρια εμφάνιση, σωματικά θέλει δουλειά γιατί πολλές φορές του έβαζαν πλάτη οι αντίπαλοι, αλλά δεν ήταν χειρότερος από τον Ροντρίγκο.
Και σίγουρα καλύτερος από τον Ουαγκε με τον Παναιτωλικό, που έκανε εκείνον τον μαυρουλη να φαίνεται Μανέ.
Και σίγουρα καλύτερος από τον Ουαγκε με τον Παναιτωλικό, που έκανε εκείνον τον μαυρουλη να φαίνεται Μανέ.
- john4serres
Σωστό αυτό και η οποια κριτική είναι μονο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποιο αρκετοί υστέρησαν. Έχει πολύ καλά στοιχεια και με δουλειά θα βελτιωθεί.john4serres έγραψε:Στην ηλικία του ο Γιαννούλης δεν ήταν καλύτερος.
Θα βελτιωθεί.
Εμένα δεν με τρέλανε να πω την αλήθεια. Πέρα απο την πολύ μέτρια εμφάνιση δεν είδα και τίποτα που να με εντυπωσιάσει. Αλλα ΟΚ ήταν το πρώτο παιχνίδι που τον είδα μπόρει και να κάνω λάθος.
- pisakaipoupoula
Έχει κάποια στοιχεία είναι ταχύς και φαίνεται καλούτσικος αμυντικά αλλά θέλει πάρα μα πάρα πολύ δουλειά, και τακτικά και σωματικά...χθες θύμιζε ερασιτέχνη ακόμα και μπροστά στα παικτάκια του Απόλλωνα
Ναι δεν ήταν και για αυτό δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ.john4serres έγραψε:Στην ηλικία του ο Γιαννούλης δεν ήταν καλύτερος.
Θα βελτιωθεί.
Δε με νοιάζει τι όνομα γράφει η φανέλα, αν παίζουν 11 16χρονοι ή 11 40χρονοι.
Ο βασικός του ΠΑΟΚ όταν ξεκινά το παιχνίδι κρίνεται σαν βασικός του ΠΑΟΚ
Αμυντικό χαφ , 8αρι είναι ο μπάλο και αριστεροπόδαρος ..Magpies4 έγραψε:Καταρχάς ο Λύρατζης ήταν θετικός ειδικά από τα δεξιά. Δεν έθελξε, αλλά σίγουρα ήταν θετικός.
δεξί Μπακ χαφ παίζει ο ουες 21 ετών και μέχρι τώρα εξαθρετικος ...
Με το ζόρι να πούμε ότι έπαιξε καλά, ενώ με καλύτερη εμφάνιση έχουμε ήδη βγάλει τον Περέιρα άχρηστο. Χθες ο Λύρατζης ήταν κακός. Έχασε παίκτες στο πρώτο δοκάρι στα κόρνερ, έκανε πάρα πολλές λάθος πάσες, τακτικά ήταν αλλού γι' αλλού και επιθετικά δεν προσέφερε τίποτα ούτε από αριστερά, ούτε από δεξιά.
Από εκεί και πέρα, είναι ένας πιτσιρικάς, με πολύ ταλέντο που ίσως κάποτε να είναι έτοιμος για την νέα ομάδα. Καλώς προπονείται με τους μεγάλους, καλώς παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και ελπίζουμε να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες του.
Ούτε να εθελοτυφλούμε χρειάζεται, ούτε να μη δικαιολογούμε μια κακή εμφάνιση.
Από εκεί και πέρα, είναι ένας πιτσιρικάς, με πολύ ταλέντο που ίσως κάποτε να είναι έτοιμος για την νέα ομάδα. Καλώς προπονείται με τους μεγάλους, καλώς παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και ελπίζουμε να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες του.
Ούτε να εθελοτυφλούμε χρειάζεται, ούτε να μη δικαιολογούμε μια κακή εμφάνιση.
-
Τηρουμένων των αναλογιών η εμφάνιση του ήταν ελπιδοφόρα. Έχει αμυντικά θέματα, το είχα επισημάνει και άλλη φορά γιατί πέρσι τον είχα παρακολουθήσει αρκετά στο Βόλο, όπου και εκεί είχε δείξει αυτές τις αδυναμίες. Αλλά υπήρξαν χθες και φάσεις που έκοψε αποφασιστικά και σταμάτησε κινδύνους.
Από την ομάδα της Κ-19 που είχε παίξει εκείνο το ματς με την Τότεναμ στην Τούμπα, ήταν ίσως ο πιο έτοιμος παίκτης τότε για να παίξει στους μεγάλους. Δυστυχώς από τότε δεν σημείωσε την εξέλιξη που φαινόταν, κάτι που το επισήμανε και ο Πάμπλο σε ανύποπτο χρόνο σε περσινή συνέντευξη του στο ΠΑΟΚ tv.
Το στοίχημα είναι πλέον ο Πάμπλο να τον επαναφέρει στη δυναμική που είχε τότε όταν έπαιζε στην Κ-19 και γι' αυτό εξάλλου είχε επιλεγεί από το Λουτσέσκου να προπονείται με την ανδρική ομάδα γιατί ήταν ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει περισσότερο. Πρώτος και μόνος αυτός είχε ανεβεί από τους μικρούς. Ούτε Μιχαηλίδης, ούτε Τζόλης, ούτε κάποιος άλλος. Σύμφωνα με τον Πάμπλο, τελικά εκείνη η χρονιά τον πήγε πίσω καθώς δεν έπαιζε ούτε στην αντρική αλλά ούτε στην Κ-19 και έκανε μόνο προπονήσεις με τους μεγάλους. Γι' αυτό επιμένει ο Πάμπλο πολύ στο timing που θα μπει κάποιος παίκτης στη μεγάλη ομάδα προερχόμενος από την Κ-19
Πιστεύω ο Πάμπλο θα το κερδίσει το στοίχημα και με τον Λύρατζη και με τον Τσιγγάρα, που τα χαρακτηριστικά του είναι απαραίτητα στο ρόστερ μας. Χθες η ομάδα έδειξε ότι είχε θέμα στην ένταση καθώς ερχόταν από ένα ματς ευρωπαϊκό που είχε τρέξει πολύ. Εάν ήταν ενεργοποιημένος σωστά ο Τσιγγάρας, θα μπορούσε να παίξει και να δώσει την ένταση και τα τρεξίματα που έχει. Το ίδιο ισχύει και για το Λύρατζη, δεν είναι κανονικά ενεργοποιημένος καθώς μέχρι προχθές ουσιαστικά δεν υπολογιζόταν, δεν έκανε κανονικά προετοιμασία με την ομάδα, άρα θα χρειαστεί χρόνος και φυσικά δουλειά. Είμαι αισιόδοξος και για τους δύο νεαρούς ότι πολύ σύντομα θα δούμε την πραγματική εικόνα των δυνατοτήτων τους.
Από την ομάδα της Κ-19 που είχε παίξει εκείνο το ματς με την Τότεναμ στην Τούμπα, ήταν ίσως ο πιο έτοιμος παίκτης τότε για να παίξει στους μεγάλους. Δυστυχώς από τότε δεν σημείωσε την εξέλιξη που φαινόταν, κάτι που το επισήμανε και ο Πάμπλο σε ανύποπτο χρόνο σε περσινή συνέντευξη του στο ΠΑΟΚ tv.
Το στοίχημα είναι πλέον ο Πάμπλο να τον επαναφέρει στη δυναμική που είχε τότε όταν έπαιζε στην Κ-19 και γι' αυτό εξάλλου είχε επιλεγεί από το Λουτσέσκου να προπονείται με την ανδρική ομάδα γιατί ήταν ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει περισσότερο. Πρώτος και μόνος αυτός είχε ανεβεί από τους μικρούς. Ούτε Μιχαηλίδης, ούτε Τζόλης, ούτε κάποιος άλλος. Σύμφωνα με τον Πάμπλο, τελικά εκείνη η χρονιά τον πήγε πίσω καθώς δεν έπαιζε ούτε στην αντρική αλλά ούτε στην Κ-19 και έκανε μόνο προπονήσεις με τους μεγάλους. Γι' αυτό επιμένει ο Πάμπλο πολύ στο timing που θα μπει κάποιος παίκτης στη μεγάλη ομάδα προερχόμενος από την Κ-19
Πιστεύω ο Πάμπλο θα το κερδίσει το στοίχημα και με τον Λύρατζη και με τον Τσιγγάρα, που τα χαρακτηριστικά του είναι απαραίτητα στο ρόστερ μας. Χθες η ομάδα έδειξε ότι είχε θέμα στην ένταση καθώς ερχόταν από ένα ματς ευρωπαϊκό που είχε τρέξει πολύ. Εάν ήταν ενεργοποιημένος σωστά ο Τσιγγάρας, θα μπορούσε να παίξει και να δώσει την ένταση και τα τρεξίματα που έχει. Το ίδιο ισχύει και για το Λύρατζη, δεν είναι κανονικά ενεργοποιημένος καθώς μέχρι προχθές ουσιαστικά δεν υπολογιζόταν, δεν έκανε κανονικά προετοιμασία με την ομάδα, άρα θα χρειαστεί χρόνος και φυσικά δουλειά. Είμαι αισιόδοξος και για τους δύο νεαρούς ότι πολύ σύντομα θα δούμε την πραγματική εικόνα των δυνατοτήτων τους.
Νομιζω μας εχει πιασει μια εμμονη με τις ακαδημιες.Να περιμενουμε μια ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο να εχει στην ομαδα Τζολη,Μιχαιλιδη,Τσιγγαρα,Λυρατζη,Βρακα,δεν βαζω τον Κουτσια γιατι ειναι μικρος, ειναι σχεδον απιθανο,ουτε η Μπαρτσα με τον Αγιαξ.Καποιοι περιμενουν και αλλους,Μπαλογιαννη,Γαιτανιδη και εγω δεν ξερω ποιον αλλο.Τεραστια επιτυχια για τον συλλογο και τις ακαδημιες του ειναι να τροφοδοτει συνολικα το ελληνικο ποδοσφαιρο,μεγαλο παρασημο να αγωνιζονται βασικοι σε μεσαιες ομαδες της κατηγοριας παικτες μας,ενω παλαιοτερα κατεληγαν στα αζητητα της Β και της Γ.Δεν γινεται να παιξουν ολοι στον ΠΑΟΚ.