19. Λευτέρης Λύρατζης
Re: 32. Λευτέρης Λύρατζης
Πολύ κακός σήμερα, με πολλά λάθη και λάθος μεταβιβάσεις.
Ίσως το άγχος της συμμετοχής στην 11άδα, ίσως η απειρία, ίσως η κακή εικόνα όλης της ομάδος,
σήμερα ήταν πολύ κακός και δεν αιτιολόγησε ούτε μια στιγμή τις ελπίδες που έχει η ομάδα για αυτόν.
Θεωρώ πως θέλει πάρα πολύ δουλειά για να φτάσει σε ένα επίπεδο που θα μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά
στο παιχνίδι της ομάδος.
Πάρα πολύ δουλειά.
Ίσως το άγχος της συμμετοχής στην 11άδα, ίσως η απειρία, ίσως η κακή εικόνα όλης της ομάδος,
σήμερα ήταν πολύ κακός και δεν αιτιολόγησε ούτε μια στιγμή τις ελπίδες που έχει η ομάδα για αυτόν.
Θεωρώ πως θέλει πάρα πολύ δουλειά για να φτάσει σε ένα επίπεδο που θα μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά
στο παιχνίδι της ομάδος.
Πάρα πολύ δουλειά.
Δεν κρινω αριστερα, δεξια δε μου αρεσε στα 45 λεπτα που αγωνίστηκε.
Προτιμώ να επενδύσουμε χρονο σε αυτος απο οτι το δανεικο που φεραμε απο μπαρτσα γιατι απλα αυτος ειναι περιουσιακο μας στοιχειο.
Η ταχύτητα του και τα κοψίματα που ειχε σε προϊδεάζουν να θες να τον δεις και σαν 6αρη.
Εννοείτε οτι επρεπε να εχει φτιαξει καλύτερη σωματοδομή τόσα χρόνια, απαράδεκτο για τις ακαδημίες που το αφηνουν στον καθενα ατομικα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προτιμώ να επενδύσουμε χρονο σε αυτος απο οτι το δανεικο που φεραμε απο μπαρτσα γιατι απλα αυτος ειναι περιουσιακο μας στοιχειο.
Η ταχύτητα του και τα κοψίματα που ειχε σε προϊδεάζουν να θες να τον δεις και σαν 6αρη.
Εννοείτε οτι επρεπε να εχει φτιαξει καλύτερη σωματοδομή τόσα χρόνια, απαράδεκτο για τις ακαδημίες που το αφηνουν στον καθενα ατομικα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ρε παιδιά και ο Γιαννούλης δεν είναι καλύτερος ίδια κοψιά είναι μην τρελένεστε με το σώμα εμένα μου άρεσε για πρώτο ματς από τον αμπαλο από την μπαρτσελονα β δυο επίπεδα πάνω
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τωρα ελπιζω να καταλαβε ο φιλος γιατι εγραψα πως δεν τον θεωρω ετοιμο.Τον ειχα δει και στον Βολο και δεν μου εμοιαζε κατι το ιδιαιτερο.Πολλα θεματα αμυντικα με κακες τοποθετησεις και επιπολαια μαρκαρισματα και σωματικα πιο πισω απο παιδια οπως ο Μιχαιλιδης η ο Τζολης.Ειναι μικρος,εχει την τυχη να τον προπονει πλεον ο Γκαρσια,αλλα ειναι και ατυχος γιατι η ομαδα προωθει ηδη και αλλα νεα παιδια και εχει και θεματα στα ακρα οποτε δεν υπαρχει η πολυτελεια για κακα παιχνιδια καθως κοστιζουν.
Τι δεν ειναι ο Γιαννουλης?Phoenixgrg έγραψε:Ρε παιδιά και ο Γιαννούλης δεν είναι καλύτερος ίδια κοψιά είναι μην τρελένεστε με το σώμα εμένα μου άρεσε για πρώτο ματς από τον αμπαλο από την μπαρτσελονα β δυο επίπεδα πάνω

Κίνδυνος θάνατος
Πολύ μακριά από το επίπεδο της ομάδας τακτικά και αθλητικά
Πολύ μακριά από το επίπεδο της ομάδας τακτικά και αθλητικά
-
Για το σώμα μιλάω όχι ποιοτικά αλλά και ο γιαννουλης δεν είναι γομάρι αδύνατος είναι
Σίγουρα έχει χάσει έδαφος λόγω απουσίας/αποκλεισμού και δεν μπορεί να ξεκινάει βασικός. Δεν ήταν καλός, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί.
-
Τηρουμένων των αναλογιών και ότι είχε να παίξει 90λεπτο καιρό, από πέρσι με το Βόλο και ουσιαστικά νομίζω είναι το πρώτο του 90λεπτο με τον ΠΑΟΚ, η εμφάνιση του ήταν καλή και άφησε ελπίδες. Ο Πάμπλο ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητες του και πιστεύω θα τον βγάλει, θα παίξει.
Από ένα παιχνίδι δεν βγαίνει συμπέρασμα, βιαζομαστε να κρίνουμε προσωπικά αυτόν τον Τσαουση και το Μπαλογιαννη που δώσαμε στον ΟΦΗ τους πιστεύω πολύ. Υπομονή και θα δούμε...
-
ΑΓΡΟΤΙΚΟ για 1-2 χρονια.
Αν αξιζει θα το δειξει.
Αν οχι τον αφηνεις να βρει αλλου την τυχη του.
Ελαχιστα θα ειναι τα παιδια απο τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ που θα κανουν το βημα στην ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ.
Αυτα λενε οι αριθμοι,και ισχυει για ολες τις ΟΜΑΔΕΣ που κανουν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ παγκοσμιως.
Τα ΘΕΛΩ μας οσο και να ωραιοποιουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,δεν μπορουν να την ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
Αν αξιζει θα το δειξει.
Αν οχι τον αφηνεις να βρει αλλου την τυχη του.
Ελαχιστα θα ειναι τα παιδια απο τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ που θα κανουν το βημα στην ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ.
Αυτα λενε οι αριθμοι,και ισχυει για ολες τις ΟΜΑΔΕΣ που κανουν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ παγκοσμιως.
Τα ΘΕΛΩ μας οσο και να ωραιοποιουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,δεν μπορουν να την ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ μέτριος.
Θεωρώ ότι οι Καλουτσικίδης και Τάχατος (αμφότεροι 2001) είναι καλύτεροι.
Θεωρώ ότι οι Καλουτσικίδης και Τάχατος (αμφότεροι 2001) είναι καλύτεροι.
Εγώ δεν περίμενα να μπει και να ρουφήξει τη γραμμή.
Μπήκε μετά από απουσία αγωνιστικής δράσης περίπου 6 μηνών, στη θέση του Γιαννούλη που από τα πόδια του ξεκινούσαν οι περισσότερες επιθέσεις της ομάδας, αγχωμενος ήταν και τον βοήθησε ο Γκαρσία αλλάζοντας τον πλευρά.
Ας είμαστε πιο επιεικής μαζί του, είναι και δικό μας παιδί.
Θα κάνει και λάθη φυσικά.
Αλλιώς ας αγοράζουμε έτοιμους μόνο.
Μπήκε μετά από απουσία αγωνιστικής δράσης περίπου 6 μηνών, στη θέση του Γιαννούλη που από τα πόδια του ξεκινούσαν οι περισσότερες επιθέσεις της ομάδας, αγχωμενος ήταν και τον βοήθησε ο Γκαρσία αλλάζοντας τον πλευρά.
Ας είμαστε πιο επιεικής μαζί του, είναι και δικό μας παιδί.
Θα κάνει και λάθη φυσικά.
Αλλιώς ας αγοράζουμε έτοιμους μόνο.