Αυτός ο σβιντερσκι συν του ότι είναι ούτως ή άλλως κίνδυνος θάνατος στην περιοχή του αντιπάλου σίγουρα κάνει για βασικός στον ΠΑΟΚ του Παμπλο
9. Karol Swiderski
- buffalobill4
Re: 9. Karol Swiderski
Πήρε τόσες κεφαλιές από γέμισμα του ζιφκο ζιφκοβιτς (πολύ σημαντικό για ένα φορ-ο αθλητικός τσούμπα για να συγκρίνουμε αυτό δεν το έκανε, ο ολοκληρωμένος πριγιο ούτε), έφτασε σε σημείο να κάνει 2 φορές κοντρόλ με το στήθος στον αέρα (
) , πίεσε ψηλα και έδωσε απίστευτες μάχες.
Αυτός ο σβιντερσκι συν του ότι είναι ούτως ή άλλως κίνδυνος θάνατος στην περιοχή του αντιπάλου σίγουρα κάνει για βασικός στον ΠΑΟΚ του Παμπλο
- navigator11
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μεσα σε ολες τις φασεις,συμμετοχικος κερδισε φαουλ,εδωσε σχεδον ασιστ,εκλεψε μπαλες,αυτα.
Κινδυνεύει να βρεθεί σε μια περίεργη φάση όσο δουλεύει. Όσο θα γίνεται καλύτερος και πιο βοηθητικός για την ομάδα, τόσο περισσότερο θα σκοράρουν άλλοι αντί για τον ίδιο. 4 γκολ για την ομάδα και ούτε 1 για τον φορ, δεν ακούγεται καλά στα αυτιά του Σβι
- navigator11
Πάντως, σχεδόν πρωτοφανώς, πανηγύρισε σε πρώτο χρόνο το 2-1. Ύψωσε τα χέρια. Δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις

-
xrisitsapa
- ToMousiTouCrespo
Μισο-άνοιξε τα χέρια του για την ακρίβεια, που για αυτόν σημαίνει έξαλλος πανηγυρισμόςnavigator11 έγραψε:Πάντως, σχεδόν πρωτοφανώς, πανηγύρισε σε πρώτο χρόνο το 2-1. Ύψωσε τα χέρια. Δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις![]()
- navigator11
Την έχει την ξινίλα, όταν δεν είναι αυτός ο σκόρερ. Μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Μακάρι, όντως, να είναι απόρροια ποδοσφαιρικού εγωισμού.
- constadine
Μου έκανε και εμένα εντύπωση αυτό με τον Τζόλη.ToMousiTouCrespo έγραψε:Μισο-άνοιξε τα χέρια του για την ακρίβεια, που για αυτόν σημαίνει έξαλλος πανηγυρισμόςnavigator11 έγραψε:Πάντως, σχεδόν πρωτοφανώς, πανηγύρισε σε πρώτο χρόνο το 2-1. Ύψωσε τα χέρια. Δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις![]()
Περίεργες αντιδράσεις έχει και δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω καθόλου. Στην ακριβώς προηγούμενη φάση με το σουτ του Ελ Καντουρί και το rebound του Τζόλη τα χώνει άγρια στον μικρό που σούταρε και δεν του έδωσε πάσα. Ελπίζω να είναι για καλό και αυτά να δείχνουν ότι επιτέλους ξύπνησε/παθιάστηκε.
Στο γκολ του Τζόλη πάντως ,πήγε κατευθείαν και τον αγκάλιασε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εγώ θα θέσω ένα άλλο θέμα. Ο Κάρολ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Αυτό σημαίνει πως είτε τον ανανεώνεις μέχρι το καλοκαίρι είτε τον πουλάς αυτόν τον χειμώνα και φέρνεις άλλον στην θέση του. Στο δεύτερο σενάριο επείγει η πώληση προς αποφυγή μιας παρόμοιας κατάστασης που ζήσαμε με Πέλκα,Άκπομ,Λημνιό. Να χαθεί δηλαδή ο παίκτης με λιγότερα λεφτά εξαιτίας του ενός χρόνου συμβολαίου που θα του απομένει. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο φάουλ του Μπράνκο για μένα,ελπίζω ο Όλαφ να τα πάει καλύτερα σε αυτό το κομμάτι.
Ανέβασε την απόδοση του όταν ανέλαβε ο Γκαρσία. Η ψυχολογία του με τον Φερεϊρα ήταν στα Τάρταρα. Αν συνεχίσει την βελτίωση ίσως να τον δούμε και με χαμόγελο (εγώ δεν τον θυμάμαι ποτέ με αυτό!)
Μια χαρα εξελίσσεται οπαικτης. Ειχε και γεννητουρια κανα 5μηνο δενκοιμοταν καλα
ειναι και μικρος.
Μετα εμπλεξε με την λαιλαπα των χρωματων. Αλλα φαινεται οτι παιδι δουλευει. Παντως ενα πραμα εντος περιοχης σαν φιδι κινείται.
Μπραβο Καρολ.
Μετα εμπλεξε με την λαιλαπα των χρωματων. Αλλα φαινεται οτι παιδι δουλευει. Παντως ενα πραμα εντος περιοχης σαν φιδι κινείται.
Μπραβο Καρολ.
- ToMousiTouCrespo
Nikos 74 έγραψε:Ανέβασε την απόδοση του όταν ανέλαβε ο Γκαρσία. Η ψυχολογία του με τον Φερεϊρα ήταν στα Τάρταρα. Αν συνεχίσει την βελτίωση ίσως να τον δούμε και με χαμόγελο (εγώ δεν τον θυμάμαι ποτέ με αυτό!)

Κι ομως δεν εδειξε να τον νοιάζει π σκοραραν αλλοι αντι για αυτον...ABOLEYTOI έγραψε:Κινδυνεύει να βρεθεί σε μια περίεργη φάση όσο δουλεύει. Όσο θα γίνεται καλύτερος και πιο βοηθητικός για την ομάδα, τόσο περισσότερο θα σκοράρουν άλλοι αντί για τον ίδιο. 4 γκολ για την ομάδα και ούτε 1 για τον φορ, δεν ακούγεται καλά στα αυτιά του Σβι
Η ευκολια με την οποια σπαει την μπάλα στον Σβαμπ στο δευτερο γκολ αυτο μου δειχνει.
Καποιοι παλιοι μας γνωριμοι εκει θα ειχαν προσπαθησει να τραβηξουν την φαση απο τα μαλλιά με την ελπιδα να τελειωσουν αυτοι την φαση και να γραψουν νουμερα...
Ωραιος ο Σβιντερσκι κι ας μην του το χα!
Τι σου κανει τελικα η μαμημενη η ψυχολογια και η αλλαγη προσωπου στον παγκο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk