Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από LittleJohn »

Επισης απ' οσο θυμαμαι τον Βγενοπουλο δεν τον ειχαν καλεσει μεχρι και στη βουλη για να απολογηθει σχετικα με το ξεπουλημα του ΟΤΕ στην Deutce Telekom;

Ενα ερωτημα ειναι κατα ποσο θα θελαμε να εχουμε για μεγαλομετοχο ενα τοσο "αμφιλεγομενο" να πω το χαρακτηρισω ατομο,η κοιταζουμε μονο το ποσο χρηματα θα μπορουσε να βαλει στην ομαδα.

Αλλα απο την αλλη,και ποιος εχει βγαλει πολυ χρημα πηγαινοντας με τον σταυρο στο χερι;Χιλιες φορες προτιμω τον ΠΑΟΚ να χρησιμοποιει τα χρηματα που παραγει η ιδια η ομαδα και με καποιο σοβαρο ατομο στη διοικηση που να ξερει να τα διαχειριζεται,παρα εναν καρχαρια για μεγαλομετοχο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Παρ 08 Μάιος 2009, 15:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Hideguti έγραψε:
Οσο οι Βγενοπουλοι και οι Αγγελοπουλοι θεωρουν τον ΠΑΟΚ τριτοκοσμικο θα υπαρχει ελπιδα για αυτον τον συλλογο. Μολις τον θεωρησουν πρωτοκοσμικο θα δημιουργηθει προβλημα.

Η αλήθεια είναι ότι το έχει παρακάνει ο Κόλκας. Στις ανταποκρίσεις που δίνει σε ραδιοφωνικό σταθμό εδώ στην Αθήνα, πάντα μισοσοβαρά-μισοαστεία απευθύνει κάλεσμα στον Βγενόπουλο να πάρει τον ΠΑΟΚ.
Αρκετοί βέβαια συνεχίζουν να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε κάποιον μελλοντικό μεγαλοεπενδυτή, πράγμα που προσωπικά, όσο κι αν καταλαβαίνω τις καλές τους προθέσεις, με θλίβει. Ευτυχώς δεν είναι και λίγοι αυτοί που αλλιώς ονειρεύονται το μέλλον της ομάδας. Δεν έχω καμιά πρόθεση να διχάσω όμως είναι μια κουβέντα που θα πρέπει να την κάνουμε πιο συγκροτημένα όταν με το καλό τελειώσουν τα πλέι-οφ.
Μέχρι τότε o στόχος είναι ένας :
ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οταν ο Κάκος την... είδε δήμιος και ο Γκαρσία «μάγκας»

Σε έναν αγώνα που ο ΠΑΟΚ κυριαρχούσε, μία διαιτητική απόφαση και μία ενέργεια ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή καθόρισαν το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη γιατί έτσι το ήθελαν ο Κάκος και οι βοηθοί του. Η απόφαση να αποβληθεί δικαιολογημένα ο Γκαρσία δεν είναι κάτι το μεμπτό, αν και φάνηκε να του τη φυλάει από το Καραϊσκάκη ο Κερκυραίος.

Η απόφαση του Κάκου να μην αποβάλει τον Σιμάο, ούτε για τη σκαριά στον Γκαρσία (ορισμός της δεύτερης κίτρινης), αλλά ούτε για τη συμπεριφορά του απέναντι σε ένα παιδάκι που μάζευε τις μπάλες, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ύποπτη.
Ο ΠΑΟΚ σίγουρα δεν άξιζε να χάσει ούτε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο. Ο Καραγκούνης όμως συνάντησε τη μοναδική ολιγωρία των χαφ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος στο δεύτερο ημίχρονο και εκτέλεσε τον Χαλκιά.

Το θέμα για τον ΠΑΟΚ πλέον είναι να βρει την ισορροπία του και να πάρει τα αποτελέσματα στα παιχνίδια που ακολουθούν. Το πώς θα το καταφέρει αυτό, είναι θέμα εσωτερικής διαχείρισης και τίποτα άλλο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει αποφάσεις και σε αυτές μέσα δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Αυτό που έκανε ο Γκαρσία είναι πιθανό να πετάξει στα σκουπίδια όλη τη χρονιά. Η ομάδα χρειάζεται σοβαρότητα. Οι εφετινές ήττες της προέκυψαν όταν αυτό το στοιχείο έμεινε στα αποδυτήρια.

Η απόφαση είναι των Ζαγοράκη - Βρύζα, αλλά και του Σάντος. Ο Γκαρσία μπορεί να αποτελεί είδωλο της κερκίδας, αλλά η κερκίδα ήταν αυτή που μουρμούρισε πρώτη μετά το αρνητικό αποτέλεσμα. Η εποχή που στο ποδόσφαιρο νικούσε ο πιο μάγκας πέρασε. Πλέον νικά ο πιο έξυπνος-μάγκας και στις κρίσιμες στιγμές φέτος ο ΠΑΟΚ δεν είχε τέτοιους. Ειλικρινά, κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει πώς μπορεί ο Γκαρσία στα 31 του χρόνια να αλλάξει συμπεριφορά. Αυτός που έχει ανάγκη αλλαγής συμπεριφοράς είναι ο ΠΑΟΚ των ντέρμπι, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει ούτε μισό που να μην το έχασε κοροϊδίστικα φέτος.

Υ.Γ. Στο χθεσινό άρθρο γράψαμε πως ο Τάσος Κάκος είναι ο καλύτερος Ελληνας διαιτητής. Συνεχίζουμε να το πιστεύουμε και αυτό τον εκθέτει ακόμη περισσότερο.

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... &catid=105
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μάγκας είναι ο έξυπνος και όχι ο αφελής

Ο Πάμπλο Γκαρσία, δεν έκανε κάτι συγκλονιστικό για τον ίδιο, έτσι ώστε να αποβληθεί.
Αποβλήθηκε όμως και έκανε ζημιά στον ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα έπρεπε να καταλάβει πως έχει στοχοποιηθεί και πως πρέπει να λειτουργεί κουτοπόνηρα σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.
Εδώ η κλάψα βρίσκει ανταπόκριση.
Όπως γράφει και η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της, η παραφιλολογία που κάποιοι ανέπτυξαν τις τελευταίες μέρες, επηρέασε τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Ποια είναι η παραφιλολογία; Αυτή που έχει να κάνει με τα άρθρα που διάφοροι ανέπτυξαν με στόχο να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ ως η ομάδα που ελέγχει την διαιτησία.
Ο Κάκος, δεν θα έχανε την ευκαιρία που του έδωσε αυτή η παραφιλολογία. Διαμόρφωσε – σε μεγάλο βαθμό – το αποτέλεσμα, κρατώντας τον Σιμάο στον αγωνιστικό χώρο και αποβάλλοντας τον Γκαρσία.
Έναν Γκαρσία που τον εξέθεσε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και έναν Γκαρσία που του τη χάρισε στον αγώνα της Τούμπας με τον Άρη για το κύπελλο.
Με τον Κάκο είμαι έξαλλος, γιατί πίστευα πως δεν θα φάει πρόλογο από την μουρμούρα του Παναθηναϊκού. Όμως έφαγε και μάλιστα τον κατάπιε χωρίς μάσημα. Δεν τον είχα για κότα, αλλά με διέψευσε πανηγυρικά.
Ποιο έξαλλος είμαι όμως με τον Γκαρσία, ο οποίος με κρεμάει σε ένα σημείο του αγώνα που έχω αποδείξει πως είμαι καλύτερη ομάδα και ενώ αυτός είναι ο κορυφαίος της.
Με κρεμάει μάλιστα, χωρίς να κάνει κάτι συγκλονιστικό. Μια κλωτσιά που δεν βρίσκει τον Σιμάο και μια αγκωνιά στο στομάχι που είναι τόσο… βαρβάτη, που ο Σιμάο πονάει στο στήθος!!!!
Ο Κάκος, θα μπορούσε να την περάσει τη φάση χωρίς άγχος, αφού δεν την είχε. Από μία κίτρινη σε αυτούς που ήταν στη μανούρα, καμία στον Σιμάο, έντεκα με έντεκα και συνεχίζουμε.
Η βλακεία του Γκαρσία, είναι πως ενώ ο Σιμάο έχει κάνει το μαρκάρισμα που είναι για δεύτερη κίτρινη, αντί να πέσει και να σφαδάζει, την πατάει από τον επιρρεπή στη κάρτα πιτσιρικά, που το παιχνίδι δεν το έβγαζε με τίποτα.
Βέβαια, εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό, πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν μιλήσει για τον Γκαρσία. Μόλις είδαν τον Σιμάο να πέφτει, έτρεξαν όλοι στον Γκαρσία, έκαναν τη μανούρα και πήραν τη κόκκινη.
Λίγο μετά, ο Σιμάο κάνει επίθεση σε ένα ball boy, πετώντας τη μπάλα στα μούτρα του. Ο βοηθός και ο τέταρτος μπροστά, όμως έκαναν τους… Κινέζους. Απευθείας κόκκινη είναι αυτό και ο Τενκ Κάτε όρμηξε στον παίκτη του για να τον μαζέψει και παραδέχτηκε πως για αυτό τον έκανε αλλαγή.
Σε ένα παιχνίδι που ακόμη και με δέκα – στο δεύτερο ημίχρονο – είχαμε πιο καθαρές φάσεις από τους αντιπάλους, το χάσαμε γιατί ο Κάκος και οι συνεργάτες του, είχαν από μία κακή στιγμή.
Μία κακή στιγμή, αρκεί για να ορίσει όμως τις τύχες μίας ολόκληρης σεζόν και για αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να υπάρχουν τα πλέι οφ.
Όταν γίνουμε Αγγλία – δηλαδή ποτέ – ίσως και να μπορέσουμε να διοργανώσουμε την συγκεκριμένη διαδικασία.
ΥΓ Ο Βασίλης Κωνσταντίνου συνέχισε να κάνει υποδείξεις στον ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φροντίσει να απολυθεί ο συγκεκριμένος κύριος από την κρατική τηλεόραση, γιατί τα νεύρα μας είναι πολύ ευαίσθητα για να τον ανεχτούν κι άλλο.
ΥΓ Οι τριάντα που βρίζουν συνεχώς τον Σάντος πίσω από τον πάγκο, δεν έχουν κουράσει μόνο τον ίδιο αλλά και όλους εμάς που ξέρουμε το ρόλο τους. Νομίζω πως ήρθε η ώρα η ομάδα να αλλάξει πάγκο. Να πάει απ τον άλλο.
ΥΓ Αγωνιστικά τι να πεις. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο μέχρι το 43΄και ένα λάθος του Κοντρέρας έφερε τα πάνω – κάτω, γιατί ουσιαστικά εκεί χάθηκε η συγκέντρωση. Και αυτή η ιερόδουλη η μπάλα, στη κεφαλιά του Ίβιτς, σε πουλάει τόσο αισχρά.
ΥΓ Ως πότε θα δημιουργούν στη Θεσσαλονίκη κλίμα για τον ΠΑΟΚ άσχετοι τύποι που αν τους δώσεις μια μπάλα θα την πάνε στο τμήμα για βόμβα;

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=58
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

"Η βλακεία του Γκαρσία, είναι πως ενώ ο Σιμάο έχει κάνει το μαρκάρισμα που είναι για δεύτερη κίτρινη, αντί να πέσει και να σφαδάζει, την πατάει από τον επιρρεπή στη κάρτα πιτσιρικά"

Μαλλον η εννοια "μαγκια" εχει πολλες διαφορετικες ερμηνειες.

Αυτο θα ηταν μαγκια κατα το Κολκα. Να πεσει στο εδαφος και να σφαδαζει.

Παρομοιως, συμφωνα με αυτην την ερμηνεια, μαγκια ηταν και οι αντιδρασεις του Οκκα και του Καφε οταν ετρωγαν τα μπουνιδια απο τον "αφελη" Καρεμπε και προκαλεσαν ετσι την τιμωρια του. Αυτοι ηταν μαγκες!
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

+10000 φίλε Olorin.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Έχει ξεφύγει ο τύπος εντελώς..για να ακούγεται αρεστός και αντικειμενικός σε πολυμετοχικούς και θείους λέει ότι του κατέβει. Αν του έλεγες πριν από 5 χρόνια ότι το 2009 θα μιλούσε έτσι, θα σου έλεγε ποιός ρε? Εγώ? Τώρα τα λέει...δεν είναι παντελονάτος! Γυριστρούλα από τις μεγαλύτερες..Κρίμα γιατί μιλάει ως ΠΑΟΚτσης! Ας βγάλει τουλάχιστον τον Δικέφαλο..
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

free4 έγραψε:
ΥΓ Ως πότε θα δημιουργούν στη Θεσσαλονίκη κλίμα για τον ΠΑΟΚ άσχετοι τύποι που αν τους δώσεις μια μπάλα θα την πάνε στο τμήμα για βόμβα;

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=58
για τον διευθυντή σου το Ζαγόρα αναφέρεσαι Σταυρο???
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Προφανώς εννοεί και το διευθυντή του..διότι όντως δεν καταλαβαίνει από μπάλα....

:?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Παοκτσακι αλλα μεγαλος κολοτουμπακιας γιατι θελει να περασει το κλιμα που του λεει η διοικηση..Επιτιθεται σε οποιον διαφωνει με τροπο ασχημο αλλα αυτο μαλλον δικαιολογειται αφου αρκετοι του λενε πραγματα ακατανοητα..Δεν ειναι σε φορμα ο Σταυρος και επειδη το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι ΠΑΟΚτσης μακαρι να κατεβει απο το καλαμι και να γινει ο Σταυρος που ηταν παλια.\
Εγω προσωπικα στεναχωριεμαι γιατι τον παω και δεν μου αρεσει που αλλαζει αποψεις καθε μηνα
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Και εγω τον παω αλλα τωρα τελευταια δε μας τα λεει καλα.

Θα θυμομαστε τον Κολκα μετα απο πολλα χρονια, γιατι εβγαλε τη θρυλικη ατακα "ο Γκαρσια δεν παταει περιοχη", που δυστυχως υιοθετηθηκε απο πολλους συναμπαλους του.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Ο δημοσιογράφος ειναι ένας επαγγελματιας.
Και οι επαγγελματιες συνηθως έχουν και αφεντικά... :twisted:
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Olorin έγραψε:Και εγω τον παω αλλα τωρα τελευταια δε μας τα λεει καλα.

Θα θυμομαστε τον Κολκα μετα απο πολλα χρονια, γιατι εβγαλε τη θρυλικη ατακα "ο Γκαρσια δεν παταει περιοχη", που δυστυχως υιοθετηθηκε απο πολλους συναμπαλους του.
Μιλαμε ομως για τρελη αμπαλοσυνη,ετσι; :lol:
Ακομα θυμαμαι τα γλεντια που καναμε οταν διετυπωσε αυτην την θρυλικη παπαρια

Παλιοτερα τον ψιλοακουγα,αλλα εχει καιρο που δεν μας τα λεει καλα ο Σταυρακας

Btw,σχολιο στην τελευταια δημοσιευση και απαντηση του Κολκα:

# Κωστας_84:
Μαΐου 11th, 2009 at 12:30 am

Και τοτε εγραψα και διαφωνησες και θα το ξαναγραφω..Δουλεια της διοικησης η πειθαρχια..οχι του κοσμου..Εσυ ειπες για αρμοδιοτητες..και ειχες δικιο…Δε μπορει να κατηγορειται ο κοσμος,ακομα και αν λειτουργει υπερβολικα.

Απάντηση Κόλκα: Μερίδα του κόσμου και όχι ο κόσμος, έδωσε το πάτημα στον Γκαρσία να πιστεύει πως μπορεί να κάνει καραγκιοζλίκια και να μην πληρώνει το κόστος. Από την άλλη και η διοίκηση μίλησε με τον παίκτη, του έδωσε να καταλάβει και απλά απέδειξε ότι δεν κατάλαβε. Άρα… το καλοκαίρι θα ξαναμιλήσουμε.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

Olorin έγραψε: Θα θυμομαστε τον Κολκα μετα απο πολλα χρονια, γιατι εβγαλε τη θρυλικη ατακα "ο Γκαρσια δεν παταει περιοχη"
μου αρκει που παταει τα κεφαλια των απιστων! :evil:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Είναι προφανές πλέον, πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι προ των πυλών της Τούμπας. Δεν θα είναι διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, όπως κάποιοι βιάστηκαν να γράψουν, αλλά ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ στις επικείμενες αρχές. Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ κτλ.

Ουσιαστικά θα είναι ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, στα κέντρα αποφάσεων.
Διαβάζω πολλές ακραίες τοποθετήσεις για την συγκεκριμένη παρουσία στον ΠΑΟΚ.
Αρνητικά ακραίες και το μοναδικό ερώτημα που έχω να θέσω είναι το εξής.
Υπάρχει κάποιο καλύτερο στέλεχος για να κάνει αυτή τη δουλειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
(ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΩΦΕΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ)
Χωρίς να σκεφτείτε σας απαντώ εγώ. ΟΧΙ.
(ΕΙΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.)
Ο ΠΑΟΚ φέτος στη Σούπερ Λίγκα αντιμετώπισε μεγάλη άρνηση.
Αρχικά ο κ. Πηλαδάκης έστειλε εκείνη την επιστολή στον τότε πρόεδρο της ΚΕΔ Ψυχομάνη, για να του επιστήσει την προσοχή έτσι ώστε να μη μεροληπτεί υπέρ του ΠΑΟΚ. Αυτό με αφορμή το φιλικό στις Σέρρες, όπου έσβησαν οι διακόπτες και διεκόπη.
(Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΟΥΕΦΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ)
Στη συνέχεια, ήρθε η μοιρασιά για την κεντρική διαχείριση, εκεί όπου ο Πηλαδάκης μας έδωσε σχεδόν τα ίδια με τον Άρη και την ομάδα του.
Μετά υπήρξαν εκείνες οι διαρροές για την Ευρώπη και την αδειοδότηση μας, τα πρόστιμα που τρώγαμε εμείς ήταν σαφώς μεγαλύτερα και αρκετά άλλα μικρότερα θέματα που αναδείκνυαν μία προβληματική συμπεριφορά της Λίγκας απέναντί μας.
Άρα κάτι πρέπει να γίνει με αυτό.
(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΚΤΙΜΩ Η ΠΑΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΙΔΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.)
Στην ΕΠΟ, η ΚΕΔ άλλαξε σε ένα βράδυ μετά από παρέμβαση του ΠΑΟ και της Λάρισας, τη στιγμή που το μόνο που ήταν στον αέρα αγωνιστικά, ήταν τα πλέι οφ και ο υποβιβασμός μίας ομάδας.
Και εκεί φάνηκε αδυναμία μας, αφού ενημερωθήκαμε τηλεφωνικώς στις 11.30 το βράδυ για την συγκεκριμένη αλλαγή.
(ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΧΑΜΕ?)
Όταν είσαι ΠΑΟΚ και εντοπίζεις μία αδυναμία, πρέπει να τη λύνεις. Με την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Στη προκειμένη περίπτωση, αυτή η επιλογή ονομάζεται Βασίλης Γκαγκάτσης.
(ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ?)
Δεν υπάρχει άλλη που να σου προσφέρει κάποιες άλφα εγγυήσεις.
(ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ?)
Γνώστης των μηχανισμών, των προσώπων, των «αδυναμιών» τους, δυνατός επικοινωνιακά, μπορεί να δώσει λύσεις ή να αναγκάσει άλλους να μη βρούνε λύσεις.
(ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ).
Το θέμα που με απασχολεί εμένα, είναι ο βαθμός εμπιστοσύνης του Ζαγοράκη απέναντί του.
(ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)
Αφού μαθαίνω πως αυτός είναι υψηλός, τότε δεν μου πέφτει λόγος να μουρμουρίσω, τουλάχιστον μέχρι να δω πως λειτουργεί και ποια είναι τα αποτελέσματά του.
(ΓΝΩΣΤΑ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ).
Όσοι αντιδρούν, έχουν στο μυαλό τους μία σχέση με τον Ολυμπιακό, η οποία δεν αποδείχτηκε σε κάποιο δικαστήριο ή δεν έγιναν ποτέ τίποτα συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ακόμη και όταν προέκυψε το θέμα της «παράγκας».
(ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ).
Ο Γκαγκάτσης δεν υπήρχε πουθενά.
(ΔΙΑΦΩΝΩ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ).
Οι ίδιοι που βλέπουν ρήγμα στην επανάσταση του ΠΑΟΚ, μπορεί να είναι οι ίδιοι που θα τα σπάσουν όλα, όταν σε ένα σημαντικό παιχνίδι υπάρξει μία σφαγή της ομάδας. Και τότε το κατηγορώ θα πέσει στον Ζαγοράκη.
(ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΕΡΩΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ).

Από την άλλη, είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε την εθνική ομάδα όσο κανείς άλλος, που την ανέβασε κλίμακα αγωνιστικά αλλά και παρασκηνιακά, που έδειξε να αντέχει σε κραδασμούς όσο έλεγχε την ΕΠΟ και που στο φινάλε έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, όχι με διαιτησίες, αλλά με πολλά άλλα θέματα που προέκυψαν στο παρελθόν.
(ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ 100000 ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΤΟ EURO ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ?ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ)
Το κλίμα της πρόσληψης Γκαγκάτση, μου θυμίζει το κλίμα της απόκτησης του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, του Ηλία Αναστασάκου, του Κώστα Χαλκιά και πάει λέγοντας.
(ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΣΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ).
(ΠΟΤΕ? ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο DIMISK ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ)
Χαλαρώστε επιτέλους να συγκεντρωθούμε σε σημεία που η ομάδα μας έχει όλους ανάγκη από το κάθε πόστο που ανήκουμε και ας κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.
(ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ?ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΡΟΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΠΙΝΟΥΜΕ).
Μία διοίκηση, είναι αδύνατο να πάρει αποφάσεις σύμφωνα με τα θέλω του κόσμου. Τα θέλω τους ενός και του άλλου, είναι διαφορετικά.
Αυτό που απομένει είναι η στελέχωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και η εμπλοκή Βιολίδη στα του ερασιτέχνη, αφήνει ορφανή μία πολύ κομβική θέση.
(ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ).
ΥΓ Το τι θα πούνε οι Αριανοι, οι Παναθηναϊκοί και οι Ολυμπιακοί για την πρόσληψη Γκαγκάτση, είναι κάτι που δεν πρέπει να σας απασχολεί και να σας επηρεάζει. Είναι τα ίδια που έλεγαν και πριν τον προσλάβουμε, είναι τα ίδια που θα λένε όταν κάτι τους ξενίσει και δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν.
(Υ.Γ. Το ότι θέλουν να κάνουν τα ίδια με αυτούς που ανέφερες μερικοί απο τους οπαδούς μας είναι κάτι που με επηρεάζει πολύ χειρότερα για την ιδέα που πιστεύω απο μικρό παιδί.ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΩΣ ΡΑΤΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΑΣΤΕ).

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=60

Τα bold δικά μου Κόλκα για να μην παρεξηγηθείς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”