29. Antonio Čolak

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
shogoon

Re: 25. Antonio Colak

Δημοσίευση από shogoon »

Χωρίς να είμαι καμία τρελή μπαλαδοφατσα βλέπω ότι έχει πολύ κακές τοποθετήσεις είτε στις σεντρες είτε στις τελικές πάσες. Για να κάνει γκολ πρέπει να τα κάνει όλα μόνος του γιαυτό και ουσιαστικά δεν έχει κάνει γκολ. Ελπίζω με τον χρόνο να αλλάξει αλλά σύντομα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Καθε φορα που τον βλεπω θυμαμαι εκεινο το scouting report που κυκλοφορουσε απο εναν συμπατριωτη του και τον εβγαζε κραμα Μπενζεμα-Καβανι στα καλα τους. :mrgreen:

Εγω δεν ηθελα να ερθει (ειδικα με 3+ εκατομμυρια!!!) αλλα απο την στιγμη που ηρθε ειμαι Τσολακοσκυλο και περιμενω να βρει λυση ο Παμπλο και να παστελωσει ο Κροατης. Οσο ζω ελπιζω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να ειναι ο Σφιντερφσκι καλυτερος στο one touch goal οκ μπορει και να το περιμεναμε,αλλα να ειναι καλυτερος ο Πολωνος στις προσωπικες μονομαχιες και πιο χρησιμος μακρια απο το κουτι στην υποδοχη της μπαλας,το μοιρασμα του παιχνιδιου και το παιχνιδι με πλατη ειναι το πιο ανησυχητικο δειγμα μεχρι τωρα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ron-swanson έγραψε:Καθε φορα που τον βλεπω θυμαμαι εκεινο το scouting report που κυκλοφορουσε απο εναν συμπατριωτη του και τον εβγαζε κραμα Μπενζεμα-Καβανι στα καλα τους. :mrgreen:

Εγω δεν ηθελα να ερθει (ειδικα με 3+ εκατομμυρια!!!) αλλα απο την στιγμη που ηρθε ειμαι Τσολακοσκυλο και περιμενω να βρει λυση ο Παμπλο και να παστελωσει ο Κροατης. Οσο ζω ελπιζω.
ντροπη σου ρε :lol: ελπιζω να θυμασαι και την δικη μου αναλυση που λεγε hold your horses ;)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Βασικά θυμάμαι τότε που κοιτάζαμε τα report του Τζιμπι..

Αυτό ακριβώς το φορ αγοράσαμε, αυτή είναι η αλήθεια.
Αυτά κάνει μέσα στο γήπεδο, μάλλον αυτά που θέλουμε δεν μπορεί να τα κάνει έξω από το κουτί
Το πώς νομίζαμε ότι αυτό το φορ μας κάνει είναι ένα πρόβλημα όχι ο παίχτης.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σ ενα μονο πραγμα εχει μεχρι στιγμης δειξει διαφορετικα πραγματα απο εκεινο το ραπορτο, στο goal conversion, που μεχρι στιγμης κανει ζεμπεκιες αντι να παστελωνει. στα υπολοιπα οτι ακριβως εδειχνε το ραπορτο. ας αρχισει τουλαχιστον να παστελωνει και τα υπολοιπα θα κανουμε πως δεν τα βλεπουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπομονή.
Έχουμε προπονητή μόνο για τους επιθετικούς.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Άμα θέλαμε σέντερ φορ να τα βάζει μόνο μπροστά απ το τέρμα ας παίρναμε εμένα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν μπορω να φανταστω πως θα αλλαξουν ολα αυτα που δειχνει ο Τσολακ μέσα απο την προπονηση και τον αγωνιστικο ρυθμο...
Μακαρι ο Γκαρσια να κανει το θαυμα και να μην κλαιμε αλλα 3μιση μυρια...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ο ΠΑΟΚ έχει "το Τζόλη τον Πολωνό και τον άλλο" είπε ο κοουτς.

Εσύ ο άλλος κοίτα να συνέλθεις γιατί σε βλέπω να μην αποκτάς όνομα και να παραμένεις "ο άλλος" ολη την χρονιά..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν δεν συνελθει, θα γυρισει δανεικος στην Κροατία για να αναγεννηθεί.
Γνωστο το εργο στον χωρο του ποδοσφαιρου.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ας μην βιαζόμαστε,όλοι θέλουν χρόνο. Επιμένω,είναι καλός παίκτης. Την δεδομένη στιγμή βασικό φορ αξίζει να είναι ο Κάρολ δεν είναι λίγες όμως οι περιπτώσεις παικτών που αποδεικνύουν στην συνέχεια οτι αξίζουν να πάρουν την φανέλα του βασικού σπίτι τους. Όπως και να έχει δεν πρέπει να τον φορτώνουμε με έξτρα πίεση. Υπάρχει προπονητής να τον διαχειριστεί.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

nothu έγραψε:Άμα θέλαμε σέντερ φορ να τα βάζει μόνο μπροστά απ το τέρμα ας παίρναμε εμένα.
Τα βάζεις όντως;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ακούω μόνο τον Γκαρσία για τον παίκτη. Ο Πάμπλο είπε ότι θέλει πολλή δουλειά.
Πράγματι η τεχνική του είναι ... ανύπαρκτη. Με το καλάμι κοντρόλ κλπ. .
Απορώ γιατί η ομάδα πλήρωσε τόσα χρήματα για να πάρει παίκτη 1 κλάση κατώτερο από τον Γιάννου και άλλους αντίστοιχους Ελληνες.
Εύχομαι να τον στρώσει στην δουλειά ο Πάμπλο και σε μερικούς μήνες να δούμε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να σταθεί με επιτυχία στο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αυτό που με εκνευρίζει εμένα, είναι πώς άφησε ο Άκπομπ ομάδα που πήγαινε για ομίλους CL για την Τσάμπιονσιπ, σε ομάδα που δεν είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Λογικά ο μάγος έβαλε το χεράκι του για να ξενερώσει ο παίκτης. Ο Τσόλακ στα βίντεο φάνηκε να είναι αυτό που χρειαζόμαστε, φαντάζομαι όμως ότι πήραμε φορ και δώσαμε τόσο χρήμα όχι από στατς και βίντεο, αλλά από παρακολούθηση αρκετών αγώνων. Γενικά ομάδα που έχει τον Άκπομπ φευγάτο, δηλαδή αν όχι φέτος τουχρόνου θα έφευγε, απαγορεύεται να μην έχει λιώσει στο σκάουτινγκ σε αυτή τη θέση. Θέλω να πιστεύω ότι έγιναν όλα σωστά πριν δώσει η ομάδα 3εκ σε αγορά και ότι ο παίκτης θα φορμαριστεί με τον Πάμπλο. Ο Σφιντέρσκι φαίνονταν επίσης φάντασμα, να κρύβεται σε όλες τις φάσεις, να μην κερδίζει ποτέ μονομαχία, να μην κρατάει μπάλα. Λέγαμε ο ΠΑΟΚ παίζει με 10. Βλέπουμε τώρα άλλον Σφιντέρσκι. Θέλω να πω, ας δώσουμε στον παίκτη τον χρόνο του, να βρει τα πατήματά του, ψυχολογία και να ανεβάσει τη φυσική του κατάσταση, που είναι το πιο σημαντικό. Έχω δει ότι όταν ένας παίκτης είναι χώμα (σε φυσική κατάσταση), δε του βγαίνει τίποτα και τα φορ επιρρεάζονται περισσότερο ψυχολογικά, οπότε βλέπεις στο γήπεδο ένα φάντασμα. Ευτυχώς σήμερα έχουμε επιλογές, νομίζω ότι υπολογίζεται για τη θέση και ο Τζόλης, που έδειξε ότι προτιμά να τελειώνει ο ίδιος τις φάσεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”